Nejsi přihlášen
Re: 5.CEC v Mostě 9.9. fanteam
o vikendy se tam prej nejakej amater sejmul tratovyho na cilove rovince ve 250 (coz teda nevim, jestli se tam da takova rychlost vytahnout). No nicmene voba to maj za sebou. Takze bacha na to panove!!!!
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
inkvizitorr (Administrator) 08.09.2008 10:08:09 Offline |
převzatý z fóra cec:
Lidi, nepište tu hovadiny, když o tom nic nevíte. Právě jsem se tam odtud vrátil a viděl celou nehodu na vlastní oči. Byl to 7. podnik závodů German endurance cup, kterého se účastním. Na cílové rovince v úrovni boxů, kde jezdíme kolem 250km/h ležely na trati nějaké součástky z motorky patrně. Traťový komisař se jal je sebrat. Předpokládám, že to byla jeho soukromá akce, protože k tomu nemohlo dát povel ředitelství závodu. V takovém případě musí vyjet na trať safety car a vodit bezpečně celé startovní pole kolem místa úklidu. Komisař chtěl přeběhnout v tom místě trať a znejistěl, jestli to stihne nebo ne, tak zase začal couvat, pak zas dopředu, prostě zazmatkoval tak, že přijíždějící jezdec neměl šanci vytušit, kam má uhnout, nehledě na to, že při 250ti se už nedá vůbec moc uhýbat. To, co následovalo potom, bylo opravdu strašné. Části těla komisaře byly všude po trati, motorka jezdce letěla cca 50m vzduchem asi ve 4m výšce, naštěsí na levou stranu trati. Kdyby letěla vpravo, hravě by přelítla boxovou zeď a co by následovalo pak snad radši ani nedomýšlet. Jezdím na různých okruzích v Evropě a co se týše vyškolenosti traťového personálu, Most je na tom opravdu snad nejhůř. Dnešní incident je jen další v řadě Mosteckých příhod. Přestože ihned po nehodě se rozsvítily semafory, aby byl závod zastaven, další komisař na stanovišti v poslední zatáčce mával pouze žlutou vlajkou! Při ní má závodník pouze zvýšit opatrnost, nikoliv zpomalovat. Takže téměř celé startovní pole zmateně najíždělo do ostatků komisaře a trosek havárie na cílové rovině. Bylo to něco opravdu úděsného. Zdržte se prosím jednoduchých a tendenčních komentářů...
satanužel, smutná to pohádka
doba je temná...
...zrovna sem ten Inkvizem kopírovanej příspjevek čet na tn.cz...myslim, že zejtra budou traťáci dost přísný...je to smutný, ale myslim, že je to jednoznačně chyba traťáka...teda pokuť se nejelo pot vlajkama...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
taky sem to četl - no to je hnus ale z napsanýho textu člověka kterej tma evidentně byl a neblije žádný pikačoviny tak vypývá že to byla opravu chyba toho traťáka .......! :(((( Bohužel za to draze zaplatil a navíc i ten jezdec co do něj narazil! :((( Jenom se musím smát těm kecem od Novy atd. že soukromá amatérská akce apod. ................................. vůbec netuší vo co de tihle lidi tak nechápu jak takový kendy můžou psat - já taky nikam nebliju články o životech boruků když vo tym nic nevím! :(((
A jiank kucíííí, zksute to dát pořádně dohromady toho závoďáka (pro Filousa) a něco zajeďte .... už se těším na Brno - jebka už je nachyščítá tkaže jeeeedeeem
Zdenousek psal:Jedete zítra někdo od Prahy? Bych se k někomu vetřel... Losere jedeš?
Přemejšlim o tom... Ale asi pojedu až těsně na závod. Chceš jet na svojí motorkou, nebo se vetřít jako batoh?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 08.09.2008 22:28:31 Offline |
já a Mirek vyrážíme zítra po desáté z Hradčanský... Tak se můžete klidně přidat...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 08.09.2008 22:35:55 Offline |
Ondráš psal:No já mam gumu po smrti, tak na to asi kašlu a pojedu po R7. Sice se domu vrátim s plátnem, ale už je porychtováno.
Kde by ses připojil, pokud teda?
Už zase??? jak ty to děláš....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 09.09.2008 06:45:36 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:Už zase??? jak ty to děláš....
Před Sosnovou to byla přední... Teď je to zadní.
V 10 je na mě brzo...
ok... kolik Ti vydržela tahle Rouda?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 09.09.2008 09:41:11 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:ok... kolik Ti vydržela tahle Rouda?
Roadu jsem měnil po masofce... Domam mám papírek, kde to mam napsaný... Odhaduji tak 8 tis.
teda nic moc, to je kvuli tomu ze jezdis pilu, tak sis to rychle vojezdil....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
vogo, ja predni jezdim uz celou druhou sezonu a furt tam mam jeste nejakej vzorek (uz by asi neprosel, ale videt je dobre) a zadek jezdim celou sezonu a furt je v cajkuasi jezdim nejak divne.
Jel bych se tam taky mrknout, ale mam spoustu prace a mohl bych az tak ve 4 vypadnout z prace Takze bych tam nestihl dojet
Tak poradne fandete
2 loser: Na té minulé jsem měl 14 tis...
2 progear: Ty kilometry odhaduji. Měnil jsem jí po masofce (konec května) a před slovenskem jsem měnil olej. Vydržela jednu výměnu oleje (a nechte si kecy, že 2) a to co jsem najezdil od masofky. Odhadem tak 8 tis km.
jiri50 psal:Závody pěkné, fandili jsme, akorát bandit pico team neměl štěstí, za polovinou času to odložil na trávu jeden a za tříčtvrtinou závodu si nabral kamínky do bandita druhý
jel jsem se mrknout až ke konci, vodpoledne a nepustili mně přes závoru
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2008 20:27:54 Offline |
WenzelB6 psal:jiri50 psal:Závody pěkné, fandili jsme, akorát bandit pico team neměl štěstí, za polovinou času to odložil na trávu jeden a za tříčtvrtinou závodu si nabral kamínky do bandita druhý
jel jsem se mrknout až ke konci, vodpoledne a nepustili mně přes závoru
Chlapy co jste tam dělali?Pokud jsem to pochopil správně tak to asi nebylo vše podle představ,co?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...a co jako ? čemu se divíte ...blíží se podzim, konec sezóny, tak chce každej stihnout s tím fláknout eště letos
...všechny brambory každej rok buď zmršej sebe nebo mašinu, jen furat má letos už málo času (sere se zatím jen se starejma pičovinama z loňska a předloňska)
...tak šup, šup
ps: hlavní je zdraví, na výsledky v závodu sere pes
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2008 07:35:24 Offline |
10 sekund ,že by se ten podvozek konečně podařilo naladit?
nicola.foxx (Člen) 10.09.2008 08:42:23 Offline |
vorel psal:ty dva strejci jezdili vo 10 s rychlejc jak minule, divočáci, stejný časy jak monstři
To teda kecas !! Jezdili i lepsi casy nez ty italsky srace.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 10.09.2008 09:30:33 Offline |
K.a.s.y.m. psal:10 sekund ,že by se ten podvozek konečně podařilo naladit?
ano...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2008 09:50:25 Offline |
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:10 sekund ,že by se ten podvozek konečně podařilo naladit?
ano...
No tak to čumim...prozradil vám mistr ladič kde byl zakopanej pes?
...motyka funguje na 110%, tagže teď uš to nejni vo tom, že by bylo něco špatně a nejni se na co vymlouvat, teť uš je to enem vo pazourách...čokl byl zakopanej f zadnim přepákování jednotky, páč se f určitym bodě kosti vopírali vo kyfku a šlo to fšechno do štorcu, to zaprvý a za druhý, dali sme do hajzlu tlumič řízení, kerej si myslim taky dost škodil...no abych to schrnul...motorka jede jag po kolejích, spojka spojkuje jag má, motor jede a tahá jako lokomotiva, prostě fšechno funguje naprosto skvjele...porychlili sme docela dost, akorát mě sere, že sem to zválel ...no ale krom ulomený řadičky je fšechno cajk a žádný jiný škody nejsou, coš je pozitivní ...popis události sesmolim, já sem relativně ok, jen mam voklepanej mozeček, tagže mě bolí palice, trochen se motam a tag ňák se mi blbje zavostřuje, jináč zhmožděná ruka, sešitá hlava a bólí mě celej Filous jag dyby mě rostočili ve ždímačce ...ale myslim, že na Brno budu READY TO RACE!!!
Newada psal:Filousi a to popisuješ den po Loděnici nebo Mostě?
jinak srůstej, přece jen starýho psa jen tak něco nerozhodí
...ty vole, Loďku sem přežil bes zranění a s tym starym psem to vidim tag, že čim je pes starší, tym víc to bolí ...ale dá se to vydržet
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2008 10:15:42 Offline |
tak hlavně ,že jsi relativně v cajku i když asi s otřesem mozku,ale ready to race
nicola.foxx (Člen) 10.09.2008 10:24:24 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2008 10:30:34 Offline |
no koukám ještě ,že jsou tam karbonový víká a dost padáků.
P.S. co jste to tam měli za tu pěknou blondínu v červený sukínce
inkvizitorr (Administrator) 10.09.2008 10:36:48 Offline |
he pěkný to bylo, jenom škoda, že už nám nezbyla žádná motyka na závodění
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2008 10:49:12 Offline |
řek bych ,že i tohle tak nějak patří k závodění.
..no ještě že tak..všechno bude v cajku..motyce prd je a Filous válení sudů zvládl,což je v dobře..a štychy zmužňujou,Fildo..proč se taky Furat nechává furt kuchat?No aby vypadal jak Lumumba Bumba Bopsulai from Bujumbura
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
inkvizitorr (Administrator) 10.09.2008 11:18:40 Offline |
vážně to bylo pěkný svezení největší radost mi udělal doteď věčně skeptickej a nasranej filous, když ráno po prvním tréninku klečel před bajkem a modlil se k tomu jak k mecce se slovy "kurva vono to funguje!!!!" jinak sme tenhle závod konečně zajízděli myslim si plně konkurenceschopný časy škoda že s tim tomík praštil a motorka zustala na vnější straně dráhy odkaď jí přivezli až na konci závodu páč myslim že oboum tak nějak hovno je
doba je temná...
nicola.foxx (Člen) 10.09.2008 11:26:50 Offline |
inkvizitorr psal:vážně to bylo pěkný svezení největší radost mi udělal doteď věčně skeptickej a nasranej filous, když ráno po prvním tréninku klečel před bajkem a modlil se k tomu jak k mecce se slovy "kurva vono to funguje!!!!" jinak sme tenhle závod konečně zajízděli myslim si plně konkurenceschopný časy škoda že s tim tomík praštil a motorka zustala na vnější straně dráhy odkaď jí přivezli až na konci závodu páč myslim že oboum tak nějak hovno je
Akorat, ze s bozskym BANDITEM by se dalo jeste jet. To triumfik s ohlym riditkem, moc nefrci.
inkvizitorr (Administrator) 10.09.2008 11:40:28 Offline |
nicola.foxx psal:Akorat, ze s bozskym BANDITEM by se dalo jeste jet. To triumfik s ohlym riditkem, moc nefrci.
takovýhle prkotiny taháme s sebou v krabici, vyměněný by to bylo za 10 minut
doba je temná...
nicola.foxx (Člen) 10.09.2008 13:09:15 Offline |
Loser psal:vorel
Vorel stribrna liska byl nejhezci kost v depu.
Kvůlivá takový kravině to nejelo jak má??
Tady hlubokomyslný debaty o vobrácenejch vidlích a vonataková vina
Měli jste tam hned zkraje nacpat ohlins nebo něco na ten způsob a fertig
Tak ať to teď lítá!
Jo..a kdyby se vám to nedejbože rozsypalo nebo jste s tím chtěli seknout,tak beru vačky
PURE NAKED BIKE!
...tak kterej z vás ?
citace: "A taky mě šokuje přístup některých lidí k těmto závodům ptž mám pocit že si to pletou s MotoGP (Rossi X Stoner)..Jedu kvalifikaci, dojedu někoho z 499, předjedu jej a on mě v pravé pod Matadorem vezme z leva na bzdy s tím že do mě vrazí ale nic se neděje, jedeme dál..Opět ho předjedu na výjezdu na cílovku, skládám motorku do retardéru, podívám se doprava kam jedu a najednou periferně vidím jak se přibližuje jeho přední kolo k mé motorce tak udělám vlnku abych mě nesundal a v tomto kole raději zajíždím do boxů z bezpečnostního hlediska abych se uklidnil.."
osiris psal:...tak kterej z vás ?
citace: "A taky mě šokuje přístup některých lidí k těmto závodům ptž mám pocit že si to pletou s MotoGP (Rossi X Stoner)..Jedu kvalifikaci, dojedu někoho z 499, předjedu jej a on mě v pravé pod Matadorem vezme z leva na bzdy s tím že do mě vrazí ale nic se neděje, jedeme dál..Opět ho předjedu na výjezdu na cílovku, skládám motorku do retardéru, podívám se doprava kam jedu a najednou periferně vidím jak se přibližuje jeho přední kolo k mé motorce tak udělám vlnku abych mě nesundal a v tomto kole raději zajíždím do boxů z bezpečnostního hlediska abych se uklidnil.."
nejaka fajnovka
Vzdy muze byt hur :-)
...a ještě k těm dvoum mrtvejm; tohle jim někdo poslal na okruh do kanclu
citace: "Dobrý den pane Hrnečku, Bobysude, Marku, Itnere a další,
žádám vás o vyřazení mé adresy z vaší databáze pro nabídky
termínů ježdění na okruhu v Mostě.
Na tento "krvavý okruh", vedený ignoranty a mamonáři,
hazardujícími se životy motorkářů, kteří si za to ještě platí(!!),
již nemám zájem jezdit!
adresa: gsx12@volny.cz
Doufám, že můj požadavek budete okamžitě akceptovat.
Roman Jakovec.
PS: a buďte alespoň tak lidsky slušní a vyřaďte i adresy
těch z nás, kteří tu již s námi nejsou..!! Je mi jasné, že
mamoníte kde se dá, ale věřte, že od našich kámošů
"zezhora" už další peníze skutečně neuvidíte.... "
... nepsal to nějakej "masér" se závoďákem kterej tomu na rovince dá a v zatáčkách ho B12 udělá
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Odpověď: Ty vado, víš jak se ten Bandit kroutí? My jsme rádi že ho na tom okruhu vůbec udržíme a ty chceš, abysme ho v zatáčkách ještě řidili.
...Tomas??? ...myslim, že Inkviz aš takovej srdcař nejni ...a já kvalifikaci nejel
hoší příště musíte dávat přednost, jsou to přece závody
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 11.09.2008 07:20:33 Offline |
a co čekal,že to je odpolední klidný svezení na kafe??
hele to je luxusní příklad borečka s R1pičovole, kterej to na rovinkách předjíždí díky výkonu motorky a v zatáčkách brzdí ty který na tý rovině předjel.... ať už ho bral kdokoli tak dělal jedině dobře
inkvizitorr (Administrator) 11.09.2008 10:34:48 Offline |
bych řek že tomík , ten je schopnej na tý anglický vydechlině nahánět litry na brzdy já takovejmhle hustozávodníkům rači uhejbám bo sem srab
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.09.2008 10:51:52 Offline |
je vidět ,že to je o rukách a né o motorce.
jelikož ste to položili na levou stranu a vejfuk je pořád OK, navrhuju abyste mi ho vyměnili za ten samej akorát bez homologace. co vy nato? Leoš vincek karbon výměnou? vypadaj stejně a vy to číslo vyražený nepotřebujete. Flašku k tomu přidám
honda je honda
Byl jsem poprvé na závodech takhle zblízka a byla to fakt paráda. Měl jsem sebou poprvé mobil s foto, ale neměl jsem brýle a svítilo sluníčko, tak fotky nedopadli. Kluci jezdili moc rychle, tak jsou mimo záběr, říkal jsem Filousovi ať jede před depem pomaleji, ale neposlechl. Po velkém úsilí jsem je namontoval na FTP - fotogalerie - CEC Most.
Osi: nezlob se, jsou velké a ještě dolů mi uklouzla 00005 a nejde mi smazat. Mám linux, tak teprve koumám, jak se to zmenšuje apod. Po čase je vymaž.
jsem pomalejší - ale ne vždy
jiri50 psal:Byl jsem poprvé na závodech takhle zblízka a byla to fakt paráda. Měl jsem sebou poprvé mobil s foto, ale neměl jsem brýle a svítilo sluníčko, tak fotky nedopadli. Kluci jezdili moc rychle, tak jsou mimo záběr, říkal jsem Filousovi ať jede před depem pomaleji, ale neposlechl. Po velkém úsilí jsem je namontoval na FTP - fotogalerie - CEC Most.
Osi: nezlob se, jsou velké a ještě dolů mi uklouzla 00005 a nejde mi smazat. Mám linux, tak teprve koumám, jak se to zmenšuje apod. Po čase je vymaž.
Chválím výběr operačního systému.
Pokud používáš distribuci založenou na Debianu, tak napiš:
sudo apt-get install nautilus-image-converter
Pak budeš vyzván abys zadal heslo pro roota. Po odhlášení a přihlášení budeš mít v nabídce když klikneš na obrázek pravým tlačíkem změnit velikost obrázku... Nebo něco podobného... Pokud používáš správce oken Nautilus. A nebo si tenhle prográmek vyklikej v Synapticu.
Je to asi nejjednodušší. Jinak pokud tammáš GIMP, tak můžeš i s ním, ale je to tak trochu kanon na vrabce.
Jak je to na redhatu to nevim, napsat "yum install něco" a to něco nahradit za název programu, který umí měnit velikost obrázku.
Kdybys něco potřeboval, tak jsem na ICQ.
Pro ostatní: Vezměte si z něj příklad (ikdyž vím, že u některých věcí to nejde)
Progear 650 (Člen) 12.09.2008 07:31:48 Offline |
Ondra: To skoro vypadá, že máš u nich nějaký akcie.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
...vůbec netušim, co je debiján, linuks, converter, jediný, co je mi povjedomý je Nautilus, to je ponorka kapitána Nema a pag eště Root, to je blekmetalová kapela, to vim nastopro
K.a.s.y.m. (Člen) 12.09.2008 08:03:59 Offline |
Filous psal:...vůbec netušim, co je debiján, linuks, converter, jediný, co je mi povjedomý je Nautilus, to je ponorka kapitána Nema a pag eště Root, to je blekmetalová kapela, to vim nastopro
jo a zpěvák je tlustej holohlavej a vystupuje v elasťákách s pláštěnkou....asi nějakej černej superman.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.09.2008 08:13:30 Offline |
nicola.foxx (Člen) 12.09.2008 08:22:58 Offline |
Progear 650 psal:Ondra: To skoro vypadá, že máš u nich nějaký akcie.....
Debian je free distribuce. Plati vlastne jen ten kdo chce ve forme prispevku.
nicola.foxx psal:Debian je free distribuce. Plati vlastne jen ten kdo chce ve forme prispevku.
Tak tak. Komerční distribuce máš tředa RED HAT nebo SUSE, ale i Oracle má svojí mutaci RED HATu.
Většinou se platí ne za produkt, jako za technickou podporu. A mít akcie těch firem by bylo dobrý.
K.a.s.y.m. psal:zdá se mi to nebo ten člověk má fakt rohy? http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … inkviz.JPG
P.S.asi brejle co?
...made in hell
Smoula.koumak (Člen) 12.09.2008 09:37:31 Offline |
se ten tučňák nějak rozlejzá... škoda že v něm nejdou všechny programy na který jsem zvyklej z windousů
Bandit v lese :-))
K.a.s.y.m. (Člen) 12.09.2008 09:51:03 Offline |
Smoula.koumak psal:se ten tučňák nějak rozlejzá... škoda že v něm nejdou všechny programy na který jsem zvyklej z windousů
musíš najít alternativu od tučnáka.
Smoula.koumak (Člen) 12.09.2008 10:54:11 Offline |
třeba můj oblíbenej QIP (jasně že jsou podobný, ale ten jsem měl rád)
Bandit v lese :-))
linux nebrat. Jsem zasadne antitucnakovej. Ja si radsi zaplatim panu Gejtsovi nez abych si rval do palice miliardu prikazu a ruznejch dalsich picovin a furt prekompilovaval jadro a podobny sracky
Linux je pro chudy a chytry. Ja bohatej a blbej pouzivam woknous
Každýho volba.
2 šmoula: Kopete, Pidgin... QIP používá divné kodování pro zprávy. Možná ve wine by šel spustit.
2 loser: Nic pro losery , ale kompilaci jádra normální uživatel dělat snad nebude, ne? Poslední Ubuntu, nebo OpenSuse jsou už celkem vychytaný a pro kancelářskou práci vhodný i na desktop. Třeba AutoCAD a podobné bys tam teda rozcházel hooodně těžko, ale podle mě se situace lepší. P.S.: Tvoje reakce trochu to zavání Hulánováním.
Od linuxu nečekejte, že jsou to wokna zadarmo. Každému soudruhovi podle jeho gusta. Linux je volba (se vším co k tomu patří) a ne slepé následování nápadů pana Gatese. Komu vyhovují wokna ať je používá.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.09.2008 15:22:28 Offline |
ono je docela problém v tom ,že lidi uměj ovládat wokna a to samí ovládání čekaj od linuxu....jenže linux ne uplně jinej jinej program a člověk se učí znova.Aspoň já to takhle vidim.potom co jsem přišel do kontaktu s Vistama tak se radši budu učit znova,ale linux.
K.a.s.y.m. psal:zdá se mi to nebo ten člověk má fakt rohy? http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … inkviz.JPG
P.S.asi brejle co?
Ne, sandály!
SLUGI psal:tomasNJ psal:SLUGI:
no se to tak něgdy stane no
gdes vzal ty fotky?... ovšem ta první je
...ta druhá eště lepčejší .....né že bych to někomu přál, ale klopit umí každý druhý jouda, ale utíkat vedle své motorky ..........doufám, že nebyly nějaké velké opravy i když kotoul motky vypadá hrůzostrašně
Stránky: 1 2