Nejsi přihlášen
Re: vidlice a řídítka
Šárka psal:prosím Vás nemáte někdo vidlici a řídítka? kolik stojí asi tak nový? nemá cenu je opravovat že ne?
děkuju za rady
...jak vidlici??? ...trubky, spodek, brejle??? ...nebo fšechno??? ...a vjetve pořídíš vot devítikila vejš gdekolif...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 08.09.2008 13:02:48 Offline |
Šárka psal:prosím Vás nemáte někdo vidlici a řídítka? kolik stojí asi tak nový? nemá cenu je opravovat že ne?
děkuju za rady
nafoť a pošli.uvidíme co s tím půjde udělat.jinak trubky 3000 jedna...řidítka pěkný kolem 800.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
trubky třeba tady: http://www.motopuzzle.cz/kluzaky.php
Mám doma jedny zlatý, široký, duralový s hrazdou. Asi 2x mi to na ně padlo a tak jsem je preventivně vyměnil, ale když jsem si pak sednul za ty nové, tak mě přišlo, že to bylo zbytečné.
Jestli je budeš chtít tak ti je za flašku rumu necham. Když se koukneš do profilu, tak je mám na fotce (ještě ty staré), ale jak to bude vypadat na tý černý motorce...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous psal:Šárka psal:prosím Vás nemáte někdo vidlici a řídítka? kolik stojí asi tak nový? nemá cenu je opravovat že ne?
děkuju za rady...jak vidlici??? ...trubky, spodek, brejle??? ...nebo fšechno??? ...a vjetve pořídíš vot devítikila vejš gdekolif...
ty voe tak to chceš moc sem přeci jen baba ale ..... ta trubka cca v úrovni troubítka jinak budíky mám utržený ale to sem si sehnala človíčka co mi to opraví. no a blatník mám skřivenej ale to bude asi tou vidlicí a to se dá taky spravit ne? vyplatí se to?
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Ondráš psal:Mám doma jedny zlatý, široký, duralový s hrazdou. Asi 2x mi to na ně padlo a tak jsem je preventivně vyměnil, ale když jsem si pak sednul za ty nové, tak mě přišlo, že to bylo zbytečné.
Jestli je budeš chtít tak ti je za flašku rumu necham. Když se koukneš do profilu, tak je mám na fotce (ještě ty staré), ale jak to bude vypadat na tý černý motorce...
ty woe když má černou motorku tak tam bude cpát zlatý ne?takovej nevkus Navíc rum je drahej Páč ta lahev rumu je určitě velká
Šárko za lahev bílýho ti je pošlu
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:ty woe když má černou motorku tak tam bude cpát zlatý ne?takovej nevkus Navíc rum je drahej Páč ta lahev rumu je určitě velká
Šárko za lahev bílýho ti je pošlu
No ty musí bejt... Šárý... Tipuji je tak na pixlu krabicového z Tesca a to ještě budu muset zavřít obě oči.
A zeptej se Koldana jaká má bejt barva řídítek.
Že je to teda Šárka, tak je nechám za placatku.
Hergot, ale smlouvat má ona a ne ty...
barynek psal:Šárka psal:prosím Vás nemáte někdo vidlici a řídítka? kolik stojí asi tak nový? nemá cenu je opravovat že ne?
děkuju za radyřídítka se mi jedny válí doma, černý s hrazdou, se určo domluvíme
žádná domluva dostals je zadarmo tak je zadarmo taky daruješ
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2008 07:26:13 Offline |
už jsme to včera pořešili...vidle se srovnaj zase v tak strašným stavu nejsou.Ta uhnutá prdel bude trošku horší
Jinak jak říká Kelly hovno tomu je.
2 Kasym: děkuju za včerejšek
kluci určo se domluvíme jen mám s těma řídítkama podmýnku: chtěla bych aby byli nižší a ....no co nejvíc něco jako supersport vim sem hloupá ale mě se tak dobře sedí
a nahazuju bud velkej rumík nebo flasku Jemesona......... podle toho jak se mi budou držet
Šárka psal:kluci určo se domluvíme jen mám s těma řídítkama podmýnku: chtěla bych aby byli nižší a ....no co nejvíc něco jako supersport vim sem hloupá ale mě se tak dobře sedí
Myslíš, něco jako je na pičobajku?
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2008 08:31:14 Offline |
Ondráš psal:Šárka psal:kluci určo se domluvíme jen mám s těma řídítkama podmýnku: chtěla bych aby byli nižší a ....no co nejvíc něco jako supersport vim sem hloupá ale mě se tak dobře sedí
Myslíš, něco jako je na pičobajku?
akorát s těma nástavcema nahoru nad vidle.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2008 13:04:17 Offline |
kryskak psal:Poslusne hlasim, ze bych mel mit vidle. Kdyztak pisni.
na B12 jsou trochu jiný.
PALOUS psal:barynek psal:Šárka psal:prosím Vás nemáte někdo vidlici a řídítka? kolik stojí asi tak nový? nemá cenu je opravovat že ne?
děkuju za radyřídítka se mi jedny válí doma, černý s hrazdou, se určo domluvíme
žádná domluva dostals je zadarmo tak je zadarmo taky daruješ
musel jsem si rejpnout do Ondráše když to chtěl za ruma, ne?
Samozřejmě, byl to dárek od PALOUSE, takže ti je můžu dovýzt Šárko do HK nebo poslat na adresu, když mi to hodíš do mejlu
PS: Neboj Palous, nechtěl jsem na tom vydělat
Bandit 4EVER!!!
Šárka psal:2 Kasym: děkuju za včerejšek
kluci určo se domluvíme jen mám s těma řídítkama podmýnku: chtěla bych aby byli nižší a ....no co nejvíc něco jako supersport vim sem hloupá ale mě se tak dobře sedí
a nahazuju bud velkej rumík nebo flasku Jemesona......... podle toho jak se mi budou držet
myslím, že se ti s nima nebude moc dobře jezdit delší trasy
budeš na nich opřená a budou tě bolet ruce
pokud nechceš s hrazdou, mám doma ty standartní
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2008 20:29:31 Offline |
ross psal:Šárka psal:2 Kasym: děkuju za včerejšek
a nahazuju bud velkej rumík nebo flasku Jemesona......... podle toho jak se mi budou držetmyslím, že se ti s nima nebude moc dobře jezdit delší trasy
pokud nechceš s hrazdou, mám doma ty standartní
víš jak je šárka vysoká?a vyděl jsi jaký má pěkný hrudní vycpávky?ta bude ležet na nádrži jak na polštářku
Zdar
Jste se tu tak začli předhánět s nabídkama volnejch širších řiditek. Sice nejsme pěkná mladá ženská ale potřeboval bych vyzkoušet jak se s těma širšíma jezdí učitě by to nebylo zadarmo...
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2008 20:57:56 Offline |
hans psal:kasym: a tys ty vycpávky viděl??
to se řekne....
viděl...včera...a osobě.... a i je měl k sobě přitulený
Fik-B6S psal:Zdar
Jste se tu tak začli předhánět s nabídkama volnejch širších řiditek. Sice nejsme pěkná mladá ženská ale potřeboval bych vyzkoušet jak se s těma širšíma jezdí učitě by to nebylo zadarmo...
Vypadá to, že je Šárka nechce, tak ti je klidně pošlu, pokud Palous dovolí dej echo na mejla. mam je doma, kde se 20. otočím a pak je mužu poslat.
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Fik-B6S psal:Zdar
Jste se tu tak začli předhánět s nabídkama volnejch širších řiditek. Sice nejsme pěkná mladá ženská ale potřeboval bych vyzkoušet jak se s těma širšíma jezdí učitě by to nebylo zadarmo...Vypadá to, že je Šárka nechce, tak ti je klidně pošlu, pokud Palous dovolí dej echo na mejla. mam je doma, kde se 20. otočím a pak je mužu poslat.
Super mejla určo pošlu. potřebuju je jen vyzkoušet jaké to je...
pasujou i na B6? Průměr 22mm a jaký je rozpětí?
zatím dik
K.a.s.y.m. psal:ross psal:Šárka psal:2 Kasym: děkuju za včerejšek
a nahazuju bud velkej rumík nebo flasku Jemesona......... podle toho jak se mi budou držetmyslím, že se ti s nima nebude moc dobře jezdit delší trasy
pokud nechceš s hrazdou, mám doma ty standartnívíš jak je šárka vysoká?a vyděl jsi jaký má pěkný hrudní vycpávky?ta bude ležet na nádrži jak na polštářku
vím, jak je vysoká, takhle ji budou bolet ješte kozy
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2008 09:23:22 Offline |
Máš ho tam
to Petr J: a ty si dávej bacha na mě!
to Kukii, Kasym no vlastně i ross: nechte si toho , rossi jak víš jak sem vysoká?
to Ondra: no asi tak nák ale moc sem ho neviděla ale třeba co mi známej kupoval ripsolku tak se mi na ní jelo dobře. pošli prosím nákou fotku
K.a.s.y.m. (Člen) 11.09.2008 08:39:55 Offline |
Šárka psal:to Petr J: a ty si dávej bacha na mě!
to Kukii, Kasym no vlastně i ross: nechte si toho , rossi jak víš jak sem vysoká?
to Ondra: no asi tak nák ale moc sem ho neviděla ale třeba co mi známej kupoval ripsolku tak se mi na ní jelo dobře. pošli prosím nákou fotku
Šárka psal:to Petr J: a ty si dávej bacha na mě!
nesmíš toho hulit tolik najednou
pak strácíš paměť
Stránky: 1