Nejsi přihlášen
franki_expres (Člen) 10.09.2008 11:55:49 Offline |
znova vir - porad ten samy
Je to
[IMG]Trojan.Asprox
Nestastniku, mas co jsi chtel!
Re: znova vir - porad ten samy
Podle toho co jsem si tak nějak zagooglil, tak si z vás dělá proxy server. Data neničí. Asi ho někdo používá k útokům typu DoS.
Určitě se dá někde nastavit v antiviru pravidlo, že vždycky, když ho objeví, tak s ním má ten něco dělat (blokovat, nevšímat si...). Tak se v tom trochu pohrab, někde to tam bude. Tím by to mělo být vyřešené.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
franki_expres (Člen) 11.09.2008 08:06:10 Offline |
jo ja v tom nemam problem - antivir ho hned lapne a znici, ale séří mne, ze se vubec sere do fora.
Nestastniku, mas co jsi chtel!
K.a.s.y.m. (Člen) 11.09.2008 10:51:27 Offline |
já ne.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 14.09.2008 19:16:55 Offline |
nemám žádnej antivir
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...vir rejdí v českejch vodách asi půl roku; problém s ním mělo už víc webovejch stránek a ve většině případů se to zasvinilo přes reklamu (reklamním banerem, kterej si inzerent nedokázal pořádně vošéfovat), v našem případě ale meteopres a toplist budou pravděpodobně ok; řešení by mohlo bejt pro ty co užívaj prohlížeč s geckovým jádrem zakázat reklamy, vostatní sem zatím (než se to vodstraní) nelezte přes hlavní stránku, ale přímo do fóra; držte palce sykymu k vysledování cesty toho sajrajtu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 15.09.2008 08:51:52 Offline |
tak první pokus, je možný, že ten xindl se dostává do stránek přes administrátorský hesla uložený v total commanderu, takže sme změnili co se dalo a snad, prej by to mělo pomoct. komu to bude hlásit zas nějaký pitschoviny, napsat sem!!!!
doba je temná...
Jeden návrh. Asi po půl roce jsem přepnul do Woken a zařval mi tedy taky antivir.
Kouknul jsem na úvodní stránku a když se kouknete do zdrojového kodu, tak hned na začátku je cosi podezřelého...
Takže pokud k těm zdrojovým kodům máte přístup, tak v souboru index.php (nebo index.html či index.htm) smažte to co je na začátku tak, aby soubor začínal:
<html>
<head>
<title>Suzuki Bandit Page</title>
.
.
.
To co je nad tím (ten Javascript), tak to smažte. Mělo by to stačit.
Takže byl napaden soubor index.php, do kterého se zapsal jakejsi javascriptovej kód. Popravdě netuším, jak se to tam mohlo dostat. Už delší dobu si ale říkám, že to sdílený FTP je poměrně velká díra do systému ... a jiná cesta, jak se tam ty sračky mohli dostat mě nenapadá.
Jinak ten kód jsem odstranil, uvidíme na jak dlouho...
Never drive faster
than your guardian angel can fly!
sonyk psal:zidak jeden tak znova a upravit ty smejdy
Používejte silné heslo... Jméno přítelkyně jím zrovna neni. Vím, že se dobře pamamtuje, ale taky se celkem snadno uhádne.
Ondráš psal:sonyk psal:zidak jeden tak znova a upravit ty smejdy
Používejte silné heslo... Jméno přítelkyně jím zrovna neni. Vím, že se dobře pamamtuje, ale taky se celkem snadno uhádne.
jmeno pritelkyne tam fakt nemam pac se to porad meni
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
do jak votevřu v diskuzi téma -Domácí bahnění tak na mně vyblafne můj antivir že je nějakej spičenej trojskej kůň zabalenej ve fotkách od PetrJ..
jako nevim co to je a co todělá a nijak mně to neuráží,ale zdá se mi to divný..
Banditatom (Člen) 31.10.2008 00:04:14 Offline |
dotaz na o nejvyšší!!! v poslední době mám velký problém dostat se sem na stránky a na ftp mám prostě uplně smůlu rada čím že to?problém na servru nebo umě
Banditatom psal:dotaz na o nejvyšší!!! v poslední době mám velký problém dostat se sem na stránky a na ftp mám prostě uplně smůlu rada čím že to?problém na servru nebo umě
Taky mě to občas hlásí přetížený server...
Ale vzhledem k ceně kterou za to platíme (myslím my jako návštěvníci, hosting a doménu cvaká Druid, čímž mu budiž vzdána čest), tak je to dobrý. Taky berte v úvahu, že v databázi je už skoro 150 tis. příspěvků a MySQL na kterém to běží asi nemá optimalizované tabulky pro takovou zátěž. Nebo jste na to mysleli, když jste je zakládali?
Takže to běží, ale chvíli to chroupe, no...
taky me to hlasilo na NODu porad nejaky potvory , zabte je kurna uz
Banditatom (Člen) 05.11.2008 18:22:22 Offline |
hej mám uplně jinný problém od bandita1 mi pořád chodí na icq vir ten klučina je utočník
Banditatom psal:hej mám uplně jinný problém od bandita1 mi pořád chodí na icq vir ten klučina je utočník
ty jsi tatar...
Zdena má problém s ICQ virem ale to je o něčem jiném...
Fik-B6S psal:Banditatom psal:hej mám uplně jinný problém od bandita1 mi pořád chodí na icq vir ten klučina je utočník
ty jsi tatar...
ano kurva do ,mě nesssseeerrrr!!!
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 07.11.2008 11:40:02 Offline |
Fik-B6S psal:Banditatom psal:hej mám uplně jinný problém od bandita1 mi pořád chodí na icq vir ten klučina je utočník
ty jsi tatar...
Banditatom psal:Fik-B6S psal:Banditatom psal:hej mám uplně jinný problém od bandita1 mi pořád chodí na icq vir ten klučina je utočník
ty jsi tatar...
omluv se HAJZLE
když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2008 08:13:40 Offline |
tady mi to vyhazuje nějakou chybu a infekci http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=4088
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
luig psal:Trojan jak vyšitej, fakt
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … trojan.jpg
ty krávo, jaktože je 2x?
Bandit 4EVER!!!
PALOUS psal:Do hajzlu skuste to někdoklik na poslední příspěvek Baterie2 tak gut a jak kliknu Baterie 2 tak je tam
ja teda nic. a to som este vobec nemal problem...
aspon na nieco je ten nas fico dobry. aj cesky herci sa ho boja
mazo psal:PALOUS psal:Do hajzlu skuste to někdoklik na poslední příspěvek Baterie2 tak gut a jak kliknu Baterie 2 tak je tam
ja teda nic. a to som este vobec nemal problem...
aspon na nieco je ten nas fico dobry. aj cesky herci sa ho boja
a víš proč nic?páč neš co se vychrápeš tak to je vyčištěný
Jebat motorky :-)
Stránky: 1