Nejsi přihlášen
To je gentleman !!!!!
Traktor patří na pole !!!
![]() |
Banditatom (Člen) 15.09.2008 14:02:21 Offline |
Re: To je gentleman !!!!!
je kokot
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
No jestli jel na bandasce, tak se nedivim, že v tom lese upad....asi ji neudržel
Jinak je to us, ale zas se divim, že to ještě nějak víc nezdramatizovali
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
![]() |
nicola.foxx (Člen) 15.09.2008 21:31:44 Offline |
Meli ho nechat debila, at si odjede kdyz uz vysadil ty dve pasazerky a at se nekdo rozstreli. Doufam, ze takovy hovado na silnici nikdy nepotkam.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Zase ste nějací přecitlivělí,kdyš mě bylo 16-18 tak sem taky dělal fšelijaký pičoviny,a chlastu sem se při těch pičovinách nevyhýbal
Ale bohužel je dneska jiná doba a dneska musí být každej slušným a vzorným občanem,protože média to tak říkají a tak je to správně
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
nicola.foxx (Člen) 15.09.2008 22:38:12 Offline |
VikecB12 psal:Zase ste nějací přecitlivělí
,kdyš mě bylo 16-18 tak sem taky dělal fšelijaký pičoviny,a chlastu sem se při těch pičovinách nevyhýbal
Ale bohužel je dneska jiná doba a dneska musí být každej slušným a vzorným občanem,protože média to tak říkají a tak je to správně
Picoviny delal kazdej. O chlastu se radsi bavit nebudem. No nic asi si dam speka a pujde se projet bez helmy a jen v trenclich.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Je to vina... nic se nestalo.. dostane za uši a snad si to bude pamatovat... Pokud by to štěstí neměl, a někde se vysekal i s dorostenkama, tak by se o tom mluvilo asi jinak a i místní světoběžníci by asi uznali, že je to magor... Ser pes na píčoviny a magorů co nejméně...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Stránky: 1