Nejsi přihlášen
To je gentleman !!!!!
Traktor patří na pole !!!
Banditatom (Člen) 15.09.2008 14:02:21 Offline |
Re: To je gentleman !!!!!
je kokot
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
No jestli jel na bandasce, tak se nedivim, že v tom lese upad....asi ji neudržel
Jinak je to us, ale zas se divim, že to ještě nějak víc nezdramatizovali
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
nicola.foxx (Člen) 15.09.2008 21:31:44 Offline |
Meli ho nechat debila, at si odjede kdyz uz vysadil ty dve pasazerky a at se nekdo rozstreli. Doufam, ze takovy hovado na silnici nikdy nepotkam.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Zase ste nějací přecitlivělí,kdyš mě bylo 16-18 tak sem taky dělal fšelijaký pičoviny,a chlastu sem se při těch pičovinách nevyhýbal Ale bohužel je dneska jiná doba a dneska musí být každej slušným a vzorným občanem,protože média to tak říkají a tak je to správně
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen) 15.09.2008 22:38:12 Offline |
VikecB12 psal:Zase ste nějací přecitlivělí,kdyš mě bylo 16-18 tak sem taky dělal fšelijaký pičoviny,a chlastu sem se při těch pičovinách nevyhýbal Ale bohužel je dneska jiná doba a dneska musí být každej slušným a vzorným občanem,protože média to tak říkají a tak je to správně
Picoviny delal kazdej. O chlastu se radsi bavit nebudem. No nic asi si dam speka a pujde se projet bez helmy a jen v trenclich.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Je to vina... nic se nestalo.. dostane za uši a snad si to bude pamatovat... Pokud by to štěstí neměl, a někde se vysekal i s dorostenkama, tak by se o tom mluvilo asi jinak a i místní světoběžníci by asi uznali, že je to magor... Ser pes na píčoviny a magorů co nejméně...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Stránky: 1