Nejsi přihlášen
úprava orig. laufu
Nemáte někdo zkušenost s úpravou originál výfuku. Mám 1250 ale údajně je stejný s 650. Nechci aby to řvalo nějak šíleně ale když jedu rychlej tak nějak neslyším motor nebo co. Díky za rady a zkušenosti, klidně i starší modely!
Představte si to ticho, kdyby lidé mluvili jen to, co vědí...
nicola.foxx (Člen) 15.09.2008 21:06:18 Offline |
Re: úprava orig. laufu
Podivej se kolik stoji original vejfuck a kolik das za ladak. Myslim si, ze je to kurva rozdil. Kup homologovanej lauf a jsi v pohode. Trebas u www.rdmoto.cz .
Trebas Progear ma po predchozim majiteli provrtanej origo vejfuck a je pekne nasranej. Ja bych to bejt tebou nedelal.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 15.09.2008 21:28:46 Offline |
romas psal:Do laďáku se mi nechce ze dvou důvodů. Jednak jsem jaksi dobře přišel k ještě jednomu orig. výfuku a za druhý nechci aby to řvalo moc.
Ja jsem si koupil IXIL a prislo mi to s dvouma DB killerama. Jeden ma diry vetsi a jeden mensi. Jezdim bez toho a pod sedlem mam obe ty tlumivy vlozky, kdybych nahodou pri projizdce vymyslel, ze vyrazim smer rakousy a podobne.
romas psal:Do laďáku se mi nechce ze dvou důvodů. Jednak jsem jaksi dobře přišel k ještě jednomu orig. výfuku a za druhý nechci aby to řvalo moc.
Jak jako moc?
Bud to ma hrubej zvuk, nebo jeste lepsi,ne? Moc proste nejde (pri pouziti ladaku).
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:romas psal:Do laďáku se mi nechce ze dvou důvodů. Jednak jsem jaksi dobře přišel k ještě jednomu orig. výfuku a za druhý nechci aby to řvalo moc.
Jak jako moc?
Bud to ma hrubej zvuk, nebo jeste lepsi,ne? Moc proste nejde (pri pouziti ladaku).
Nechci bejt slyšet na kilometry daleko ale chci slyšet motor když jedu třeba sto pade
romas psal:mr.BSE psal:romas psal:Do laďáku se mi nechce ze dvou důvodů. Jednak jsem jaksi dobře přišel k ještě jednomu orig. výfuku a za druhý nechci aby to řvalo moc.
Jak jako moc?
Bud to ma hrubej zvuk, nebo jeste lepsi,ne? Moc proste nejde (pri pouziti ladaku).Nechci bejt slyšet na kilometry daleko ale chci slyšet motor když jedu třeba sto pade
na 150 ti mozna lauf jeste pomuze (ale ruku do pece za to nestrcim), ale vic uz stejne fouka vitr
Second Class Citizen
1130 Café Racer
romas psal:Nemáte někdo zkušenost s úpravou originál výfuku. Mám 1250 ale údajně je stejný s 650. Nechci aby to řvalo nějak šíleně ale když jedu rychlej tak nějak neslyším motor nebo co. Díky za rady a zkušenosti, klidně i starší modely!
Buďto blbá helma nebo jezdit v červenym poli
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Fulltank psal:ja mam zase opacny problem , nemate takhle nejakej napad jak zhlasitit ladak ?! Zda se mi dost tichej ( MIG ). No tak co vas napada?!
Sundat a jezdit bez něj jako já na sprintech...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 16.09.2008 07:05:00 Offline |
po předchozím majiteli mám vykuchaný výfuk zvuk sice pěknej ale sousedi na to maj jinej názor když odjíždím a po pár km mě to už taky sere!!! a propo do rakous mě nepujtěj
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
já koupil leo vince a jsme spokojený jezdím bez vložky a když jezdil tatik tak ho bylo aslyšet tak 400m předem tak že taky pohodička...
akorát když jsem tam vrazil vložku tak se mi zdá že žádněj rozdíl v hluku není...
Když budeš kuchat origo tak získáš nejistej zvuk protože nevíš jak velký díry použít
K.a.s.y.m. (Člen) 16.09.2008 08:22:05 Offline |
Ondráš psal:Fulltank psal:ja mam zase opacny problem , nemate takhle nejakej napad jak zhlasitit ladak ?! Zda se mi dost tichej ( MIG ). No tak co vas napada?!
Sundat a jezdit bez něj jako já na sprintech...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/video/Ondra.mov
máš recht kolego
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx psal:romas psal:Do laďáku se mi nechce ze dvou důvodů. Jednak jsem jaksi dobře přišel k ještě jednomu orig. výfuku a za druhý nechci aby to řvalo moc.
Ja jsem si koupil IXIL a prislo mi to s dvouma DB killerama. Jeden ma diry vetsi a jeden mensi. Jezdim bez toho a pod sedlem mam obe ty tlumivy vlozky, kdybych nahodou pri projizdce vymyslel, ze vyrazim smer rakousy a podobne.
jakyhože máš toho ixila?? moh bych se případně přijet kouknout??
Banditatom psal:po předchozím majiteli mám vykuchaný výfuk zvuk sice pěknej ale sousedi na to maj jinej názor když odjíždím a po pár km mě to už taky sere!!! a propo do rakous mě nepujtěj
ja mam to same , od predchoziho majitele ..... sousedi nesou radi , ani otec pac to dela fakt hukot .... ale pri jizde mi to nevadi
WD club member.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.09.2008 12:11:13 Offline |
je to na FTP v fotogalerii 1_suzukinakeddragday a pak na Humlák FTP přístup je popsanej v diskuzi foto suzukinaked nebo tak nějak se to jmenuje.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.09.2008 12:12:07 Offline |
můj vejfuk se zatím všem líbíl a nikdo si nestěžoval a kdyby jo má stejně smůlu.
Fik-B6S psal:já koupil leo vince a jsme spokojený jezdím bez vložky a když jezdil tatik tak ho bylo aslyšet tak 400m předem tak že taky pohodička...
akorát když jsem tam vrazil vložku tak se mi zdá že žádněj rozdíl v hluku není...
Když budeš kuchat origo tak získáš nejistej zvuk protože nevíš jak velký díry použít
co kecáš,já než jsem jel do rajchu,tak jsem ho trošku taky upravil abych slyšel že jedu ato tak,že jsem použil svářečku,a jednoduše zevnitř vypálil malou dírku ,nasadil,vyskoušel,a pak dírku trochu ještě zvětšil a zvuk tak akorát!!! tak že zvuk origošu" jistej"!!! no a doma zase svůj laďáček...od vinče,však víš!!!
když to jede,je to OK
Souhlasim s ostatníma jestli chceš lepší zvuk tak si kup nějakej laďák!! Já měl na starym banditu prokuchanej origo a jako zvuk to mělo hodně pěknej ale to bylo asi tak celý po ujetí 100 km jsem byl uplně hluchej v uších mi hučelo hlava bolela no prostě hrůza a když jsem pak koupil jinýho bandita s origo tak jsem byl úplně štastnej že tu motorku vůbec neslyším!! A to nemluvim o tom jakej bordel mi ten prokuchlej vejfuk dělal!!
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Trochu upřesním o co mi jde. Chci abych motorku víc slyšel ale myslím něco decentního, většina laďáků je na mě moc hlučná a navíc se mi čirou náhodou válí v garáži ještě jeden origo výfuk takže mi ten můj zůstane kdybych měl náhodou chuť na tichošlápka nebo razil směr Rakous
nicola.foxx (Člen) 17.09.2008 00:20:57 Offline |
romas psal:Trochu upřesním o co mi jde. Chci abych motorku víc slyšel ale myslím něco decentního, většina laďáků je na mě moc hlučná a navíc se mi čirou náhodou válí v garáži ještě jeden origo výfuk takže mi ten můj zůstane kdybych měl náhodou chuť na tichošlápka nebo razil směr Rakous
OK kdyz jinak nedas. Posli zpravu Progearovi at ti zasle fotku svyho laufu, jak to ma provrtany. Ted je na dovoleny a vraci se pristi tyden. Kdyby jsi to chtel videt na vlastni voci, tak musis do Prahy a nebo se prijed podivat na Jedovnici. Progear tam bude, tak sito i poslechnes a uvidis, jestli ma cenu kurvit origo vejfuck.
Mladá měla loni Kawu ER5,zvuk žádnej,tak sem jednou počkal aš vodjede plechovkou do práce a vzal sem metrovej roxor nabroušenej do špičky co se zrovna válel v dílně a tak trochu větší kladívko a zezadu sem ho napadl Nakonec to mělo hodně dobrej zvouček Ale na své mašině bych to neudělal
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen) 17.09.2008 21:26:51 Offline |
VikecB12 psal:Mladá měla loni Kawu ER5,zvuk žádnej,tak sem jednou počkal aš vodjede plechovkou do práce a vzal sem metrovej roxor nabroušenej do špičky co se zrovna válel v dílně a tak trochu větší kladívko a zezadu sem ho napadl Nakonec to mělo hodně dobrej zvouček Ale na své mašině bych to neudělal
Jak te uvidim s kladivkem v ruce, tak zdrham.
Klucí neblbněte, každá taková úprava do origo vejfuku nepřinese žádnej užitek, spíš naopak. A kdo má tu motku skutečně u srdíčka, tak jí dopřeje trošičku víc než nějaký blbý neodborný ďoury do továrního laufu a nic to nevyřeší. Zvuk je na hovno a výkon taky. Tak že, se buď spokojim s origo laufem, kterej je sice tichej, ale při origo nastavení to s ním jede stejně nejlíp a nebo dám laďák s vložkou a pak jezdím s ní a nebo bez jak to komu vyhovuje podle zvuku. Stejně každej normální jezdí po skušenostech s laďákem bez vložky. A komu nestačí zvuk a chce výkon, ať ladí co?
Pajk psal:Klucí neblbněte, každá taková úprava do origo vejfuku nepřinese žádnej užitek, spíš naopak. A kdo má tu motku skutečně u srdíčka, tak jí dopřeje trošičku víc než nějaký blbý neodborný ďoury do továrního laufu a nic to nevyřeší. Zvuk je na hovno a výkon taky. Tak že, se buď spokojim s origo laufem, kterej je sice tichej, ale při origo nastavení to s ním jede stejně nejlíp a nebo dám laďák s vložkou a pak jezdím s ní a nebo bez jak to komu vyhovuje podle zvuku. Stejně každej normální jezdí po skušenostech s laďákem bez vložky. A komu nestačí zvuk a chce výkon, ať ladí co?
Originál vejfuk motorku dusí..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.09.2008 07:23:37 Offline |
hlavně u starejch modelů to fungovalo i bez dalších úprav.
myslím, že tohle funguje i u dobře vyladěných mašin
http://auto.idnes.cz/zvuk-motoru-zenu-v … tomoto_vok
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Stránky: 1