Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » nástři motky

zdenek 1 (Člen)
16.09.2008 16:59:10

nástři motky

hoj hošani,chtěl bych se zeptat,kolik tak stojí nástřik eska?nabízí mi jeden domácí nadšenec (né profík) nástřik ,asi bez barvy,ale  zato s vybroušením,popravení-zakitování lechce podřených plastů,+plnič za 4000klacky,co vy na to?jo,a je to SV mojí robky!

když to jede,je to OK
zdenek 1 (Člen)
16.09.2008 17:17:05

Re: nástři motky

zdenek 1 psal:

hoj hošani,chtěl bych se zeptat,kolik tak stojí nástřik eska?nabízí mi jeden domácí nadšenec (né profík) nástřik ,asi bez barvy,ale  zato s vybroušením,popravení-zakitování lechce podřených plastů,+plnič za 4000klacky,co vy na to?jo,a je to SV mojí robky!

oprava-4ři klacky!

když to jede,je to OK
Banditatom (Člen)
16.09.2008 18:41:42

copak copak robka už začala pruditevil no a viděl už jsi někdy něco co dělalidontknow?
cena je to jako jakeš takeš ale abys ses nenapálil. Kdyby jsi chtěl tat ti můžu poslat číslo na mojeho známýho lakoša není sice levnej ale dělá dobřegood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zdenek 1 (Člen)
16.09.2008 19:14:04

Banditatom psal:

copak copak robka už začala pruditevil no a viděl už jsi někdy něco co dělalidontknow?
cena je to jako jakeš takeš ale abys ses nenapálil. Kdyby jsi chtěl tat ti můžu poslat číslo na mojeho známýho lakoša není sice levnej ale dělá dobřegood

nějaké fotky tam byly,ale jsou to fotky!!! to bylo v plánu už při té koupi toho SVčka...zase se mi do toho nechce cpát fůra prachů ,kdo ví kdy jí to spadnebigsmile

když to jede,je to OK
osiris (Člen)
16.09.2008 19:24:27

...to je těžký, musíš zohlednit kvalitu materiálu, kvalitu lakýrníka (lakovny) a kvalitu výsledku
...cena může bejt různá, podle toho jaký priority zvolíš klidně 5000 a klidně 15000 kačen za komplet (rozumný je něco kolem 9000 kačen - teda za kapotovanou a v průměrně dobrý kvalitě)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen)
17.09.2008 07:21:07

zdenek 1 psal:

Já platil Kukii na SV 650 S 2300,- za barvu + lak a 3500 za práci...taky domácí kutil.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS