Nejsi přihlášen
Něco pro zahřátí
Před chviličkou dva baráky od mýho kanclu
http://vokovice.sweb.cz/necoprozahrati/index.htm
Jak je v karlíně poslední dobou zvykem, asi bude ten dům potřeba ze statickejch důvodů zbourat a na jeho místě postavit osmipatrovej kancelářskej komplex, myslim....
Povodně sou za náma, tak tachle to taky pude.
nicola.foxx (Člen) 20.09.2008 16:31:23 Offline |
Re: Něco pro zahřátí
Ja bych nad tim jeste nelamal hul. To si jeste muzou vzit vjetnamcíí na supermarket. Dvoupatrak jetnameckej jsem jeste nevidel. A na ty sokolovsky vim zatim je o jedenacti potravinach, takze to se uzivi.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 20.09.2008 18:08:30 Offline |
že by pekly buřty?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx psal:Ja bych nad tim jeste nelamal hul. To si jeste muzou vzit vjetnamcíí na supermarket. Dvoupatrak jetnameckej jsem jeste nevidel. A na ty sokolovsky vim zatim je o jedenacti potravinach, takze to se uzivi.
Jeď do Berouna a zeptej se na Zelenou vilu. Dvoupatrový vjetnamský supermarket.
A nahoře ještě bydlí...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ross psal:vietnamci maj aspoň nějaký pravidla, nějakou hierarchii, makají, jiný menšiny ji nemají
No taky, ale dívaj se na ty nižší spíš jako na povl než aby jim přikazovali a řídili je...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Beztak tam byli cigoši, který chtěj nový bydlení a tímto způsobem ho mohou krásně dosáhnout. Nebyl by to první případ. Ještě nás zažalujou, že za to můžem vlastně my, páč sme je nechali bydlet v nelidských podmínkách. Kurvy to sou
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
este k tem vietnamcum - nekdy minulej tyden myslim byl na idnes.cz peknej clanek o vietnamsky komunite v praze...pak i rozhovor se trema vietnamskejma mladeznikama...docela dost zajimavy...
...Do you know that bad girls go to hell?...
Stránky: 1