Nejsi přihlášen
prohlížení fotek
Neuvažuje se do budoucna o nějaké změně způsobu prohlížení fotek?
Napadlo mne to, když jsem četl Inkvizovo suprčlánek . To zavírání a otevírání dalšího vokna s novým obrázkem ..... Skoro jsem se uklikal
Nevím, jestli to jde řešit jen nějakým skriptem nebo jestli je to na Bandit stránkách vůbec možný. Ale nějaký pohodlnější způsob by se hodil. (Člověk je přece jenom od přírody líný tvor. )
inkvizitorr (Administrator) 21.09.2008 10:19:03 Offline |
Re: prohlížení fotek
vim že by to chtělo tak ňák posunout zas trochen kupředu, ale nějak přes zimu až asi, nejsou lidi a čas....
doba je temná...
nicola.foxx (Člen) 21.09.2008 10:31:09 Offline |
inkvizitorr psal:vim že by to chtělo tak ňák posunout zas trochen kupředu, ale nějak přes zimu až asi, nejsou lidi a čas....
JO JO, nedavno o tom psali na netu, ze je u nas v republice malo pracovni sily.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
inkvizitorr (Administrator) 21.09.2008 10:37:58 Offline |
nicola.foxx psal:inkvizitorr psal:vim že by to chtělo tak ňák posunout zas trochen kupředu, ale nějak přes zimu až asi, nejsou lidi a čas....
neser a padej topit ať nemáte doma zimu
doba je temná...
nicola.foxx (Člen) 21.09.2008 23:29:35 Offline |
inkvizitorr psal:nicola.foxx psal:inkvizitorr psal:vim že by to chtělo tak ňák posunout zas trochen kupředu, ale nějak přes zimu až asi, nejsou lidi a čas....
neser a padej topit ať nemáte doma zimu
Uz netopim. Mam tu 25 a beham tu nahatej vokola bandita jen s helmou na palici. Jo a jeste v ponozkach. To je totiz nejsmesnejsi vec na svete. Nahatej chlap v ponozkach.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1