Nejsi přihlášen
Snýtování řetězu
Synátor si koupil na svou Hondu 125 XL retěz od ČZ, který má na spojení článek se sponkou. Ať děláme co děláme, nedaří se nám sponku řádně nacvaknout do drážky.
Je možné u tohoto typu řetězu sponku nenasadit a řetěz snýtovat, nebo na snýtování musí být speciální spojovací článek?
Dík za radu
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Re: Snýtování řetězu
Myslím že musí být jiný článek protože ten na sponku má jiný osky. jinou pevnost aby to tu sponku udrželo proště je to uděláno jen na tu sponku...
to je můj názor...
hele a dosedla ti ta osma tag jag má být?myslím, estli tam vůbec na tu sponu je prostor? zkus to jag já,nešel mně Kellyho systém s bouchnutím kladívky,prostě aťsem do teho mlázgal jag sem do teho mlázgal,po každý ráně mi ta spojovací osma skončila na zemi. tag sem použil malej sfěráček co se mi válel na ponku. Prostě sem si to narychtoval, tam gde byli ty tyčky sem hodil podložky,aby to mělo kama vylézt,pag sem to zlechka stahoval, pag to stahoval fest tata a nakonec já sfou bejčí ukrutnou silou no a vona si ta osma krásně dosedla,pak zme už jen rozmlázgali důlčíkem ty konce tyček a drží to jag sfiňa. Tagže del mého tfůj problém je f tom,že tu osmu nemáš pořádně narychtovanou,estli chceš sfěráček pučím,bejčí silu nepotřebuješ,si už velkej kluk
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:hele a dosedla ti ta osma tag jag má být?myslím, estli tam vůbec na tu sponu je prostor? zkus to jag já,nešel mně Kellyho systém s bouchnutím kladívky,prostě aťsem do teho mlázgal jag sem do teho mlázgal,po každý ráně mi ta spojovací osma skončila na zemi. tag sem použil malej sfěráček co se mi válel na ponku. Prostě sem si to narychtoval, tam gde byli ty tyčky sem hodil podložky,aby to mělo kama vylézt,pag sem to zlechka stahoval, pag to stahoval fest tata a nakonec já sfou bejčí ukrutnou silou no a vona si ta osma krásně dosedla,pak zme už jen rozmlázgali důlčíkem ty konce tyček a drží to jag sfiňa. Tagže del mého tfůj problém je f tom,že tu osmu nemáš pořádně narychtovanou,estli chceš sfěráček pučím,bejčí silu nepotřebuješ,si už velkej kluk
Asi to tak dopadne a kdybych na to náhodou nestačil a potřeboval pomoc od nějakého oplácaného svalovce, tak pro tebe přijedu.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1