Nejsi přihlášen
Poradíte s tlumičem řízení?
Zdarec. Mám možnost koupit tlumič řízení z Hayabusy. Máte někdo zkušenost s montáží tohohle tlumiče na B12S. Rád bych slyšel vaše poznatky než začnu vrtat a dělat různý nevratný změny na motorce. Umístil bych ho nejradši někam k brejlím aby nebyl tak na vočích. Montáž zboku zavrhuju rovnou.
Re: Poradíte s tlumičem řízení?
...čoveče nechce se mi to hledat, ale ty si s tím pohraj nahoře v liště je tlačítko "hledat" nebo prolítni navostro technickou diskuzi, je tady toho vo tom poměrně dost
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...tam to potřebuje "zdvih" malej (hayabusa ho má nad brejlema, tohle chceš pod i když spodní) tak si myslím, že to bude pracovně stejný (pokud tomu teda neuděláš nějakou nesmyslně dlouhou páku)
K.a.s.y.m. (Člen) 23.09.2008 08:56:25 Offline |
Filous psal:...myslim, že si akorát přiděláš problémy a vyhodíš prachy...
Není nad vlastní zkušenost co
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 psal:Tak to jsem asi jedinej v republice kterýmu to na bandasce pod krkem funguje bez křížení a jiných potíži
Mohl by jsi sem prosímtě hodit fotku, jak to tam máš vyřešený? Kór, když ti to funguje tak jak má.
K.a.s.y.m. (Člen) 23.09.2008 19:00:59 Offline |
Kelly to je ten z R1 ? a rok ?
čau kluci právě taky řeším koupi tlumiče řízení vubec se v tom nevyznám a tady jsem taky zatím nic nenašel nevim jaký rozměry toho tllumiče jakej musí mít zdvih delku atd..eventuelně z jaky jiný motorky by to pasovalo? mam 96rok S verzi .předem moc dík
Jezdím abych žil
Kelly01 psal:Buni
Mám Rebelovu montážku..
Experimentální kus před náběhem výroby
Jedinej funkní
Mám ho doma taky celej na B12 a vyteklej a asi už na páč kdo by ho spravil kdyš uš není mezi námadám ho do regálu mám dje stodoly tak to budu dělat jak ty
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Kelly01 psal:Buni
Mám Rebelovu montážku..
Experimentální kus před náběhem výroby
Jedinej funkníMám ho doma taky celej na B12 a vyteklej a asi už na páč kdo by ho spravil kdyš uš není mezi námadám ho do regálu mám dje stodoly tak to budu dělat jak ty
Jde celkem dobře opravit. Vím, znám, repasoval jsem si jeden MPS od Kellyho Možná tu mám i obrázek vnitřností (kdybste mi nevěřili )
My letci máme ocelové ptáky...
To Kelly: Já mám taky kompletní Mírův výrobek a už druhou sezonu funguje v pohodě a kreš přežil taky i když montážka byla lehce ohlá, ale je pravda že se motorka taky válela a dopadala i vzhůru kolama .... :))))))))))))) Ale pro změnu je na cestě tlumič pana Ohlinsa ....! :)))
Otazka od cloveka, kterej nikdy na "tlumicovy" motce nejel -
Pri jakych situacich se to uplatnuje?
Jen pri rozkmitani riditek v rychlosti (Kelly asi vi, co myslim ) ?
Neni nekde nejaky srovnani jizdnich vlastnosti bez a s tlumicem?
Diky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
...ale fakt vopravdový tlumiče, ne nějaký pseudo nemaj až zas tak tuhej chod, protože sou funkční při rychlým pohybu a nevynahrazujou si tu funkčnost přílišnou tuhostí, tak že nemusíš verglovat seřizovákem sem a tam ...a v kombinaci s širokejma řidítkama už vůbec
Vogové,nesmíte se na horizontech lekat,měli by ste rači přelíznout spojku a užívat si nekonečnou jízdu po zadním
Jinak taky přemejšlím vo nějakým tom verku,asi ho budu kolem vánoc nutně potřebovat...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Mám tam od starýho Ohlinse..nastavenej na 7-8 polohu..když počítám,že 1 je nejměkčí
..a jako nehrabu na to moc...spíš jen ve dvou po městě v kombinaci s vyjetejma kolejema..
No a když si potřebuju během jízdy schrupnout,tak to hodim natvrdo a vono to pak krásně drží směr
PURE NAKED BIKE!
VikecB12 psal:Vogové,nesmíte se na horizontech lekat,měli by ste rači přelíznout spojku a užívat si nekonečnou jízdu po zadním
Jinak taky přemejšlím vo nějakým tom verku,asi ho budu kolem vánoc nutně potřebovat...
...dej pokoj se zadním
osiris psal:VikecB12 psal:Vogové,nesmíte se na horizontech lekat,měli by ste rači přelíznout spojku a užívat si nekonečnou jízdu po zadním
Jinak taky přemejšlím vo nějakým tom verku,asi ho budu kolem vánoc nutně potřebovat......dej pokoj se zadním
No jó,to k tomu člověk nesmí přidat trojitej parakotoul
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mr.BSE psal:Otazka od cloveka, kterej nikdy na "tlumicovy" motce nejel -
Pri jakych situacich se to uplatnuje?
Jen pri rozkmitani riditek v rychlosti (Kelly asi vi, co myslim ) ?
Neni nekde nejaky srovnani jizdnich vlastnosti bez a s tlumicem?
Diky
zadej si to do vyhledáváače,něgde sem tu popisoval jaké z toho sou pocity a věř,že je úplně jedno,estli je to ve vyšších rychlostech či nižších nebo o jakou mašinu se jedná
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1