Nejsi přihlášen
Re: Turistické sedlo B12
...přešívaj to ve Franciji a je to přes JP Moto www.jpmoto.snadno.cz a sou to sedla Bagster...a nebo pag přes Motopuzzle www.motopuzzle.cz...nigdy sem ho neměl, ale seděl sem na tom a určitě je to pohodlnější...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2008 08:12:56 Offline |
až na tu cenu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2008 12:35:10 Offline |
Lenka psal:Kasym: proc sis poridil motorku? to musi bejt silene drahy!!!
tak dát za blbej potah sedla 4500 mi připadá trochu úlet...zvlášt když mi kamarád kůžičkář udělá podobnej za polovinu.Ale je to věc každýho.
Mě třeba origo sedlo úplně vyhovuje.
vono nejde vo potah...to sedlo je jinak vytvarovany...pro cestovani pohodlnejsi (prej, nikdy jsem to nezkousela)...a cena, treba vzhledem k tomu, ze za sadu pneumatik das nemlich ty samy penize a po sezone, nebo i driv, je vyhodis, mi neprijde az tak silena...
ovsem co clovek, to nazor...
...Do you know that bad girls go to hell?...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2008 12:47:44 Offline |
Lenka psal:vono nejde vo potah...to sedlo je jinak vytvarovany...pro cestovani pohodlnejsi (prej, nikdy jsem to nezkousela)...a cena, treba vzhledem k tomu, ze za sadu pneumatik das nemlich ty samy penize a po sezone, nebo i driv, je vyhodis, mi neprijde az tak silena...
ovsem co clovek, to nazor...
no nevim jak tobě,ale mě užitná hodnota pneumatik přijde trošku jiná a to sjedu tak 2-3 sady za sezónu.
Ale co člověk to názor
corimec psal:nechal jsem si delat sedlo v ČALOUNICTVI MOHELNO ddtuning@seznam.cz stalo me 3800kc a moc pekny udelaj ti ho jak si reknes barvu sedla,barvu svu a napisy.Je to na tobe.Kdyz mi posles emailovku poslu ti fotku.
... a fotku máš kde?
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nicola.foxx (Člen) 24.09.2008 15:19:06 Offline |
Vypada to pekne. Ale je to stejne kvalitni jako ta francouzska prace? Nebo na to francouzsky lidi rvou chvalu jen kvuly tomu, kolik za to dali penez??
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
corimec psal:to francousky neznam tak ze nemuzu srovnavat.
tady je dobry ze jak si to prejes tak ti to udelaj treba švy v barve motorky,nebo si nechas vysit jmeno nebo monogam.Ja si ho treba oproti puvodnimu nechal snižit
... a co teprv kdyby sis tam nechal vyšít
... to by byl MAZEC
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Banditatom (Člen) 25.09.2008 18:03:12 Offline |
já jsem za něho dal 3500 (stejný jak ukazuje SLUGI jenom čebrené) v motopuzzle mám na něm sezonu a vůbec nic mu není (uvidíme příští rok ) je tvrčejší a o něco vyšší než origo, ale prdel si zvykla
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
sedlo pěkný, ale ta tráva v těch spárách u dlažby vypadá fakt divně...
svět je cirkusovej stan
nicola.foxx (Člen) 29.09.2008 01:13:12 Offline |
mi psal:sedlo pěkný, ale ta tráva v těch spárách u dlažby vypadá fakt divně...
To by mozna chtelo prohnojit roundapem.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1