Nejsi přihlášen
Re: Koupe bandita GSF 600S r.v. 96
tyhle věci se tu řeší hrozně často....zkus odkaz hledat http://www.suzukibandit.cz/openforum/search.php
No cena se zastavila na 40 000. Tak to nikoho nemam ale delam do aut. Hluchej nejsem kdyz stoho pujdou nejaky divny zvuky. Spis by me zajimalo na co si davat pozor. Neni to novej stroj takze s mouchama pocitam.
Pane doktore, vy jste se zase kochal.
http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=36 Tady něco je
MRDAT!!!
Raynov psal:No cena se zastavila na 40 000. Tak to nikoho nemam ale delam do aut. Hluchej nejsem kdyz stoho pujdou nejaky divny zvuky. Spis by me zajimalo na co si davat pozor. Neni to novej stroj takze s mouchama pocitam.
veškerej spotřební materiál (gumy, řetězovka, destičky,....) - na tom se dá ještě sundat cena....jinak mrkni na vůle v ložiscích (krk, kola,...), praskliny a sváry na rámu, krku,....stav kabeláže (na tom jsem se vytrestal já )...hladiny kapalin (špatný hladiny, prase majitel)...všímej si hlavně nestandartních jízdních vlastností (tuhost vidlí, centrál - taky zkušenost )...koukni estli odněkud nechčije olej (vidle, motor, centrál) atd atd.....
to uz jsou 96 za 40 000 jo? na budikach mrkni jestli je cudl na nulovani denniho pocitadla nemel sem ho a jak me to sralo. mrkni pod sedlo bejvaj ulomeny drzaky plastu.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
vorel psal:seš náš, bo správnej Bák zásadně nerespektuje schodu podněta s tim, no, víš čim
si to vystih myslis privlastkem neschodnym vid?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
mi psal:kup od 01, ja měl 96 byla gut, ale od 01 jeto ještě výc gut.
jistě tě zajímá včem, no podle mě ve všem.
a běš do 12cky páč po púl sezony stý šestky vyženeš hřídel.
hm sem brzda.
tak at slouzí....
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1