Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 03.10.2008 10:11:05 Offline |
čtvrtek 9.10 - volný jízdy most
Dne 9.10.2008 - od 9:00 do 18:00 testování motocyklů
motocykl: 600,-/30min.
budem tam asi vod rána, nechcete si taky někdo eště přiject zajezdit?
doba je temná...
Re: čtvrtek 9.10 - volný jízdy most
budete testovat pičostroj?
možná pokud bude slušně tak bych dojel...
inkvizitorr (Administrator) 03.10.2008 10:25:23 Offline |
pičostroj už netřeba testovat, šlape jak hodinky, dem si jenom dobrousit zbytky sliderů (zima bude dlouhá) tak mě tak napadá, že letos sem s tim na vokruhu eště nepraštil
doba je temná...
Sakra jsme to blbě přečet jsem myslel že je to v brně tak to nic...
inkvizitorr psal:Dne 9.10.2008 - od 9:00 do 18:00 testování motocyklů
motocykl: 600,-/30min.
budem tam asi vod rána, nechcete si taky někdo eště přiject zajezdit?
600 na CEC Banditu, jedu.....aspoň nerozbiju svojho
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Jsme jezdili na "novém" stroji v pondělí v Brně a šlo to. Ale taky bylo skoro 15 stupňů. Jenom ta tma mi zkřížila plán a zastavila moji jízdu 5 minut před koncem.
Škoda, že do Mostu je daleko ještě bychom se svezli
inkvizitorr (Administrator) 08.10.2008 12:05:22 Offline |
tak zejtra bude hezky a ještě teplo pojedem ráno, pobudem tak nějak do odpo
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 08.10.2008 13:22:32 Offline |
inkvizitorr psal:tak zejtra bude hezky a ještě teplo pojedem ráno, pobudem tak nějak do odpo
v kolik vyrážíš ze Zdib??
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 08.10.2008 13:31:34 Offline |
Progear 650 psal:inkvizitorr psal:tak zejtra bude hezky a ještě teplo pojedem ráno, pobudem tak nějak do odpo
Ja vyrazim ze Zdib tak cca v 6:30 a jedu do Karlina. Tak te klidne hodim
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 08.10.2008 13:34:40 Offline |
nicola.foxx psal:Progear 650 psal:inkvizitorr psal:tak zejtra bude hezky a ještě teplo pojedem ráno, pobudem tak nějak do odpo
Ja vyrazim ze Zdib tak cca v 6:30 a jedu do Karlina. Tak te klidne hodim
Hm, zajímavá nabídka Ale radši bych jiným směrem...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr psal:tak zejtra bude hezky a ještě teplo pojedem ráno, pobudem tak nějak do odpo
Když vidím jaké je dneska počasí, tak mě svrbí ruce (a není to vyrážka ani plíseň)...
2 Inkviz: Napiš prosím itinerář cesty do Mostu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:inkvizitorr psal:tak zejtra bude hezky a ještě teplo pojedem ráno, pobudem tak nějak do odpo
Když vidím jaké je dneska počasí, tak mě svrbí ruce (a není to vyrážka ani plíseň)...
...nejrychlejší cesta z Prahy do Mostu je ject rovnou a nikam nezajíždět, páč to pag trvá dýl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2008 15:07:33 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:inkvizitorr psal:tak zejtra bude hezky a ještě teplo pojedem ráno, pobudem tak nějak do odpo
2 Inkviz: Napiš prosím itinerář cesty do Mostu....nejrychlejší cesta z Prahy do Mostu je ject rovnou a nikam nezajíždět, páč to pag trvá dýl
Jaké překvapení
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 08.10.2008 15:13:31 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Ondráš psal:
2 Inkviz: Napiš prosím itinerář cesty do Mostu....nejrychlejší cesta z Prahy do Mostu je ject rovnou a nikam nezajíždět, páč to pag trvá dýl
Jaké překvapení
Jen nech bejt. Me s tim docela zaskocil.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2008 15:16:41 Offline |
Ondráš psal:inkvizitorr psal:tak zejtra bude hezky a ještě teplo pojedem ráno, pobudem tak nějak do odpo
http://www.mapy.cz/#x=132222976@y=13691 … @srq=route(fast,toll):obec%20Zdiby,%20okres%20Praha-v%C3%BDchod%3Eobec%20Most,%20okres%20Most
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:...nejrychlejší cesta z Prahy do Mostu je ject rovnou a nikam nezajíždět, páč to pag trvá dýl
Ale nééééééééé...
Blbej jsem, ale do Mostu ještě trefim. Já spíš myslel v kolik tam bejt, aby nebylo plno...
inkvizitorr (Administrator) 08.10.2008 18:28:16 Offline |
Ondráš psal:Filous psal:...nejrychlejší cesta z Prahy do Mostu je ject rovnou a nikam nezajíždět, páč to pag trvá dýl
Ale nééééééééé...
Blbej jsem, ale do Mostu ještě trefim. Já spíš myslel v kolik tam bejt, aby nebylo plno...
no je dobrý tam bejt tak do 10.00 páč pozdějš už bejvaj vykoupený dopolendní jízdy a zybtečně čekáš na odpolko, my vyrážíme tak okolo devítky abysme tam tak v deset byli a dali tak dvě půlhodinky před polední pauzou kerá je od 13.00 do 14.00 ale je to samo odvislý od počtu lidí co tam dorazej, nicméně má bejt zejtra jakž takž slušný póčo, takže bych to rači neriskoval....
doba je temná...
Lenka psal:Ondras: jak jsi studovanej, tak....v tomto pripade se totiz nejedna o itinerar, nybrz o casovy harmonogram....trubko
Vau!!! A můžeš mi tu definici napsat maticově nebo v diferenciálních rovnicích... Hodím si to si na to eukleidovský prostor a udělám konvexní obal. Třeba když to zoptimalizuji, tak z toho něco vypadne a příště se nespletu.
My studujeme na lopaty. Jak nám to bylo několikráte připomenuto i samotým vyučujícícm. My známe: "Včera to mělo být." "Je potřeba na tom zapracovat."(to je asi tenhle případ) a "Stojí to na Vašem problému." Ale jsem vynalézaví a víme, že naši nadřízení neumí většinou vzít lopatu do ruky. Zeptejte se ostatních studentů a absolventů, že jediné co si z tohoto studia odnesli je umění jak věci ochcat.
Jsem myslel, že bych se třeba s nima někde srazil, ale asi dřív jak v 10-půl jedenácté se z Prahy se těžko dostanu.
inkvizitorr (Administrator) 08.10.2008 19:20:31 Offline |
Ondráš psal:Jsem myslel, že bych se třeba s nima někde srazil, ale asi dřív jak v 10-půl jedenácté se z Prahy se těžko dostanu.
no když budeš vědět přesně v kolik tam dorazíš tak ti tam tu jízdu předem koupim a můžeš přiject až těsně před začátkem tý jízdy abys tam pak nečekal... ty eukleide
doba je temná...
Ondráš psal:Asi by to stíhal max. na ty poslední jízdy před pauzou. To znamená ve 12 nebo v půl jedné... Pokud je tedy pauza od jedné... Já bych se ti kolem desáte ozval.
Zkusím to nějak zoptimalizovat.
Progear 650 (Člen) 08.10.2008 19:44:11 Offline |
Takže hnedka ráno nejedeš, jo?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš psal:Lenka psal:Ondras: jak jsi studovanej, tak....v tomto pripade se totiz nejedna o itinerar, nybrz o casovy harmonogram....trubko
Vau!!! A můžeš mi tu definici napsat maticově nebo v diferenciálních rovnicích... Hodím si to si na to eukleidovský prostor a udělám konvexní obal. Třeba když to zoptimalizuji, tak z toho něco vypadne a příště se nespletu.
My studujeme na lopaty. Jak nám to bylo několikráte připomenuto i samotým vyučujícícm. My známe: "Včera to mělo být." "Je potřeba na tom zapracovat."(to je asi tenhle případ) a "Stojí to na Vašem problému." Ale jsem vynalézaví a víme, že naši nadřízení neumí většinou vzít lopatu do ruky. Zeptejte se ostatních studentů a absolventů, že jediné co si z tohoto studia odnesli je umění jak věci ochcat.
Jsem myslel, že bych se třeba s nima někde srazil, ale asi dřív jak v 10-půl jedenácté se z Prahy se těžko dostanu.
bud v klidu, ja se zase do Prahy dostanu nejdriv v prosinci...takze to mas este dobry
...Do you know that bad girls go to hell?...
Ondráš psal:Lenka psal:bud v klidu, ja se zase do Prahy dostanu nejdriv v prosinci...takze to mas este dobry
Po dnešní večerní jízdě tramvají ti závidím.
co ja bych dala za tramvaj...tady jezdim dvoupatrovym autobusem a uz me to neba
...Do you know that bad girls go to hell?...
fcera krasnejch 100 km a fofrem domu a bylo teda krasne
Progear 650 (Člen) 09.10.2008 16:53:54 Offline |
To Inkviz a Husky:
Sem Vám záviděl... Od Mělníka až do Bolky zase mlha jako kráva a zima.... ale neskutečná... Byla klika, že aspon v tom Mostě bylo slušně....
Takže až zas na jaře, a to Vás potrápim snad víc....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1