![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 03.02.2007 13:41:55 Offline |
Re: ňák sem s zamotal
funguje ti to normálně, teď sem to zkoušel, zkus to ještě jednou, případně uprav velikost obrázku na 800x600 rozlišení 72dpi....
doba je temná...
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 03.02.2007 13:44:17 Offline |
bobule psal:inkvizitorr psal:funguje ti to normálně, teď sem to zkoušel, zkus to ještě jednou, případně uprav velikost obrázku na 800x600 rozlišení 72dpi....
nech si tam ceník
blbe
doba je temná...
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 03.02.2007 14:13:16 Offline |
ygy psal:dyť řikám ...já su blbý -no.
Nic neumím,ale zato su líný,budu se vám v hospodářství náramně hodit
.Díky za podporu,kucíí.
kdyby ti to nešlo, tak mi hoď ten pikčr do mailu a já ti ho tam ňák pověsim...
doba je temná...
ygy psal:jojo já to mám ve větším formátu
tak taklé? No a když klikneš na YGY,tak se mi neukáže PROFIL,ale PROFIL-MENU ZÁKLADNÍ. to mám ňáké pokurvené,ne? Ach jo
nemáš to pokurvené, jen vidíš svuj profil jinak, já tě vidim ok, když se odhlásíš a podíváš se na svůj profil tak ho uvidíš stejně jako ty ostatní
to jebu
ygy psal:jojo já to mám ve větším formátu
tak taklé? No a když klikneš na YGY,tak se mi neukáže PROFIL,ale PROFIL-MENU ZÁKLADNÍ. to mám ňáké pokurvené,ne? Ach jo
...to je spravne, mas to tak mit, ma to tak kazdej, kazdej takhle vidi svuj profil a ostatni vidi jinak - vysvetlovat ti to nebudu, uz je to tady popsany mnohokrat a inkvizovi uz z toho asi syci pojistnej ventil
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:ygy psal:jojo já to mám ve větším formátu
...to je spravne, mas to tak mit, ma to tak kazdej, kazdej takhle vidi svuj profil a ostatni vidi jinak - vysvetlovat ti to nebudu, uz je to tady popsany mnohokrat a inkvizovi uz z toho asi syci pojistnej ventil
byl sem rychlejší
to jebu
Mour psal:....ta fotka je z Vratimova?
..ale špiónto je foto zKadaně,kde jsem pro ní jel.Úlet?
Ale když jsem jí viděl,tak jsem se zamiloval a neváhal jsem jet z vozíkem 1000km a CELOU cestu v dešti(je to 2000 vše původní,všechny doklady,faktury a dva kufry.75000kč)Až budou fotky z Vraťasu,tak to změním.
uděláme to takle,kdo první zemře!PROHRÁL!
Stránky: 1