Nejsi přihlášen
Investiční plán :)
Kdybyste před rokem investovali 1000 US dolarů do akcií Nortelu, dnes by
akcie měly hodnotu $49
U Enronu by vám z té tisícovky zbylo $16.50
Z akcií WorldCom by zbylo $5.00
Z investice $1000 US do Delta Air Lines dnes dostanete $49
Pokud by jste za tisícovku zakoupili United Airlines, nedostanete zcela NIC
Ale kdybyste před rokem nakoupili za $1000 pivo a vychlastali ho, dnes
vrátíte prázdné plechovky a dostanete $214
Investiční rada tedy je chlastej co můžeš a recykluj!
Re: Investiční plán :)
Lihy psal:Kdybyste před rokem investovali 1000 US dolarů do akcií Nortelu, dnes by
akcie měly hodnotu $49
Investiční rada tedy je chlastej co můžeš a recykluj!
WorldCom uz neni
ted se to menuej Verizon Business , to vim pac pro ne makam v CR
WD club member.
qwerty psal:Lihy psal:Kdybyste před rokem investovali 1000 US dolarů do akcií Nortelu, dnes by
akcie měly hodnotu $49
Investiční rada tedy je chlastej co můžeš a recykluj!WorldCom uz neni
začni chlastat pivo v plechu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 07.10.2008 10:11:28 Offline |
snad tě neshodila žabička?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
sharis psal:qwerty psal:sharis psal:tak mi koukej jednu tu plechovku prinist do nemocnice (plnou) a ja ti vratim prazdou a muzes na tom jeste vydelat
co derlas v nemocnici
lezim bo mam zlomenej obratel
...prosatana, cos vyvádělas??? ...mě po zlomenině 5týho bederního furt bolej záda a prej uš nigdy nepřestanou, tag ať dopadneš líp
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
sharis psal:qwerty psal:sharis psal:tak mi koukej jednu tu plechovku prinist do nemocnice (plnou) a ja ti vratim prazdou a muzes na tom jeste vydelat
co derlas v nemocnici
lezim bo mam zlomenej obratel
cos nacvicovala ??? snad se nechces pridat k cirkusu jako akrobatka
WD club member.
Filous psal:sharis psal:qwerty psal:
co derlas v nemocnicilezim bo mam zlomenej obratel
...prosatana, cos vyvádělas??? ...mě po zlomenině 5týho bederního furt bolej záda a prej uš nigdy nepřestanou, tag ať dopadneš líp
no uvidime jak to dopadne,ale snad dobre ... maj tady ze me akorad srandu a v patek mi slibili ze muzu domu,no ale nesmim se hejbat,je jasne ze mi to moc nejde,ale snazim se
ja zlomenej hrudni 11 zlomenej
ale nic jineho krom toho na me nenasli,s neurologem byla hrozna sranda a kdyz jsem se zacala smat tak mi rikal ze to nema cenu ze je vsechno v poho tak ze zase radsi pujde
no a na CT taky nic nebylo ,takze vlastne zdravej clovek
az na to ze do prace pujdu nejdriv po Novem roce
qwerty psal:sharis psal:qwerty psal:
co derlas v nemocnicilezim bo mam zlomenej obratel
cos nacvicovala ??? snad se nechces pridat k cirkusu jako akrobatka
ja bych hrozne rada k cirkusu,ale nejak se mi to nepovedlo takze me nechtej a misto do cirkusu me vzali do nemocnice ale je to taky slusnej cirkus ...
hlavne kdyz to ted vidim z te druhe strany
sharis psal:.
.
.
.... no a na CT taky nic nebylo ,takze vlastne zdravej clovek....
No já ti nevim, když na CT mozku nic neni, tak to může znamenat jen jednu věc....
Sem blbej, dělat si srandu z nemohoucího, vim
Ještě že tam máš net a noťas, se aspoň nenudíš
Lihy psal:sharis psal:.
.
.
.... no a na CT taky nic nebylo ,takze vlastne zdravej clovek....No já ti nevim, když na CT mozku nic neni, tak to může znamenat jen jednu věc....
Sem blbej, dělat si srandu z nemohoucího, vim
Ještě že tam máš net a noťas, se aspoň nenudíš
Teda pane ty si ze me delas jen srandu ale jak rikam jsem tu pro srandu i doktorum
Jo jsem chudinka mala,nemohouci
sharis psal:............ maj tady ze me akorad srandu a v patek mi slibili ze muzu domu,no ale nesmim se hejbat,je jasne ze mi to moc nejde,ale snazim se
...takže šukat můžeš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:sharis psal:............ maj tady ze me akorad srandu a v patek mi slibili ze muzu domu,no ale nesmim se hejbat,je jasne ze mi to moc nejde,ale snazim se
...takže šukat můžeš
no to zrovna teda nemuzu ale muzu jiny veci
K.a.s.y.m. (Člen) 07.10.2008 13:25:43 Offline |
osiris psal:...kouk sem pod peřinu
to by mě zajímalo na čem je tam bude hrát
K.a.s.y.m. (Člen) 07.10.2008 13:44:51 Offline |
sharis psal:osiris psal:...já už du radši pryč
no na to ze se nam tady Lihy snazil vysvetli,ze je lepsi chlastat nez cokoliv jineho jsme skoncili docela zajimave to je pravda
no jak jinak zase končej u šukání
K.a.s.y.m. psal:sharis psal:osiris psal:...já už du radši pryč
no na to ze se nam tady Lihy snazil vysvetli,ze je lepsi chlastat nez cokoliv jineho jsme skoncili docela zajimave to je pravda
no jak jinak zase končej u šukání
da se vubec mezi banditakama skoncit taky nekde jinde ?
inkvizitorr (Administrator) 07.10.2008 13:54:49 Offline |
sharis psal:da se vubec mezi banditakama skoncit taky nekde jinde ?
jo, eště v
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.10.2008 13:57:03 Offline |
sharis psal:K.a.s.y.m. psal:sharis psal:
no na to ze se nam tady Lihy snazil vysvetli,ze je lepsi chlastat nez cokoliv jineho jsme skoncili docela zajimave to je pravdano jak jinak zase končej u šukání
da se vubec mezi banditakama skoncit taky nekde jinde ?
dá ,ale to už je na chuti každýho jedince
Progear 650 (Člen) 07.10.2008 14:01:28 Offline |
zase sem vo něco chytřejší...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 07.10.2008 14:02:20 Offline |
sharis psal:no to je taky pravda ale tam muzes skoncit i bez banditaku
zeptam se prasete, ten je na to odborník....
doba je temná...
Monty Jack (Člen) 07.10.2008 14:49:04 Offline |
No ahoj ... to sou teda zprávy. Ještěže jsi teda vlastně v naprostým pořádku (když to říkaj doktoři, ti tomu musí rozumět) a bereš to s humorem.
Tak ať se to rychle vykurýruje.
Kdyby ses nudila tak dáme po netu ty piškvorky
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
sharis psal:qwerty psal:cos nacvicovala ??? snad se nechces pridat k cirkusu jako akrobatka
ja bych hrozne rada k cirkusu,ale nejak se mi to nepovedlo takze me nechtej a misto do cirkusu me vzali do nemocnice ale je to taky slusnej cirkus ...
hlavne kdyz to ted vidim z te druhe strany
tak srustej
WD club member.
Monty Jack psal:No ahoj ... to sou teda zprávy. Ještěže jsi teda vlastně v naprostým pořádku (když to říkaj doktoři, ti tomu musí rozumět) a bereš to s humorem.
Tak ať se to rychle vykurýruje.
Kdyby ses nudila tak dáme po netu ty piškvorky
Jo tak relativne jsem v poho,jen budu az do konce roku doma ale nenadelam nic jsem proste sikovna holka
vidis a to jsem jeste toho 29. jezdila v Brne na okruhu a typek me sebou malem vzal do karicku,ale ustala jsem to
ty piskvorky beru
ABik psal:Sharis:
Přejeme brzké uzdravení, ať se můžete zase s Peťou nahánět na volných (CBR 600 RR). Prý jsi jí překážela, tak můžete trénovat společně
No jasneee dekuju bylo to super ... ona mi taky prekazela ale bylo to fakt super tak ze ji pozdravuju a pristi rok v Brne se na vas budu tesit
sharis psal:No jasneee dekuju bylo to super ... ona mi taky prekazela ale bylo to fakt super tak ze ji pozdravuju a pristi rok v Brne se na vas budu tesit
Že děkuju za pozdrav, hlavně ať seš ready, by mi pak na okruhu neměl kdo překážet
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:sharis psal:No jasneee dekuju bylo to super ... ona mi taky prekazela ale bylo to fakt super tak ze ji pozdravuju a pristi rok v Brne se na vas budu tesit
Že děkuju za pozdrav, hlavně ať seš ready, by mi pak na okruhu neměl kdo překážet
dekuju,urco budu a budu ti zase moooc rada prekazet to ja umim kdyz uz nic jineho tak aspon tohle
sharis psal:dekuju,urco budu a budu ti zase moooc rada prekazet to ja umim kdyz uz nic jineho tak aspon tohle
nic si z toho nedělej, běžně mi lidi na okruhu nepřekážej, aspoň mám vyrovnaného soupeře (teda soupeřku)
no ale doufám, že to nebude dlouho trvat, měla bych to natřít své milované polovičce
Petula psal:sharis psal:dekuju,urco budu a budu ti zase moooc rada prekazet to ja umim kdyz uz nic jineho tak aspon tohle
nic si z toho nedělej, běžně mi lidi na okruhu nepřekážej, aspoň mám vyrovnaného soupeře (teda soupeřku)
no ale doufám, že to nebude dlouho trvat, měla bych to natřít své milované polovičce
budeme trenovat spolu a to budou casy
tak to mas hezkej plan do budoucnosti tak snad se ti to povede co nejdiv,ale hlavne zadne pady a kdyz jo tak jen nejak malo
na to se moje polovicka tesi az pry bude sbirat zelene plastiky tak jsem ho vyvedla z omylu ze zadne plastiky se sbirat nebudou
sharis psal:budeme trenovat spolu a to budou casy
tak to mas hezkej plan do budoucnosti tak snad se ti to povede co nejdiv,ale hlavne zadne pady a kdyz jo tak jen nejak malo
na to se moje polovicka tesi az pry bude sbirat zelene plastiky tak jsem ho vyvedla z omylu ze zadne plastiky se sbirat nebudou
Žádné pády nebudou to jim spíš na okruhu ukážeme svůj
Petula psal:sharis psal:budeme trenovat spolu a to budou casy
na to se moje polovicka tesi az pry bude sbirat zelene plastiky tak jsem ho vyvedla z omylu ze zadne plastiky se sbirat nebudouŽádné pády nebudou to jim spíš na okruhu ukážeme svůj
presne taak to jsou moje slova
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2008 08:05:39 Offline |
Petula psal:sharis psal:budeme trenovat spolu a to budou casy
na to se moje polovicka tesi az pry bude sbirat zelene plastiky tak jsem ho vyvedla z omylu ze zadne plastiky se sbirat nebudouŽádné pády nebudou to jim spíš na okruhu ukážeme svůj
v kalhotách...kalhotkách....tangách....nebo uplně bez????
K.a.s.y.m. psal:Petula psal:sharis psal:budeme trenovat spolu a to budou casy
v kalhotách...kalhotkách....tangách....nebo uplně bez????
uplne bez , to je jasne
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2008 09:26:51 Offline |
sharis psal:K.a.s.y.m. psal:Petula psal:
Žádné pády nebudou to jim spíš na okruhu ukážeme svůjv kalhotách...kalhotkách....tangách....nebo uplně bez????
uplne bez , to je jasne
Tak pak dejte termin kdy budete jezdit....přijede hodně zvědavcu a všichni vás nechaj předjíždět
K.a.s.y.m. psal:sharis psal:K.a.s.y.m. psal:
v kalhotách...kalhotkách....tangách....nebo uplně bez????uplne bez , to je jasne
Tak pak dejte termin kdy budete jezdit....přijede hodně zvědavcu a všichni vás nechaj předjíždět
a ty budes mezi prvnima co ?
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2008 10:00:36 Offline |
sharis psal:K.a.s.y.m. psal:sharis psal:
uplne bez , to je jasneTak pak dejte termin kdy budete jezdit....přijede hodně zvědavcu a všichni vás nechaj předjíždět
a ty budes mezi prvnima co ?
Já to mám do brna moc daleko a stejně sem turista tak bych tam jen překážel.
qwerty psal:Lihy psal:Kdybyste před rokem investovali 1000 US dolarů
WorldCom uz neni
UUNETák?
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
luboss psal:qwerty psal:Lihy psal:Kdybyste před rokem investovali 1000 US dolarů
WorldCom uz neni
ted se to menuej Verizon Business , to vim pac pro ne makam v CRUUNETák?
jj
kompy mame MCI
v evrope sme vetsinou vedeni jako Worldcom
v UK nas znaji pod UUnet
ale sme Verizon Business
WD club member.
Freš: čus dochtore, hele si po jednom mim drobnym pádu říkal že znáš nějakýho vařiče vík a podobnejch hliníkovejch nesmyslů z Jirčan nebo Psár nebo tam někde u nás. Nebyl by nějakej kontakt? (jestli nechceš na fujrum tak do mailu please)
Dík
Hele a bacha na to dochtorování na tý Maltě....v Srbsku (jako zemi, né to kousek vod Řevnic ) už na to jednomu přišli
http://www.novinky.cz/clanek/151254-fal … sexem.html
Stránky: 1