Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » tož RC8 vyzkoušeno ...

mates (Člen)
06.10.2008 17:10:07

tož RC8 vyzkoušeno ...

... olé ! dotazy a prosby byly vyslyšeny a byli jsme pozváni smile1

... stály tam na sluníčku

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/mates/rc8_4.jpg

... svůdně vystrkovay prdelky

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/mates/rc8_3.jpg

... a zde už s vyvolenou cool

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/mates/rc8_1.jpg

Motorka je to fakt úžasná. Síly je v tý dvouválový mrše opravdu hóódně a je opravdu dobře že ten tlumič řízení je namontován už v základu. Celkový řízení je supr a vedení je hrozně automatický (i já který o kolínku vždy jen přemýšlel jaký to je ho tam po pár kolech bez problému dal smokin ). Supr je že ji držíte až těsně před zatáčku pak stačí ubrat (hafo dvouválový komprese udělá svoje) lehce na brzdu, sklopit a začít přidávat ... na výjezdu trochu opatrněji a tradá před čtyřvál ... heh sorr.

Nepříjemný zjištění bylo že občas opravdu člověk trefil falšnej neutrál (jak již bylo psáno v testech) což má pak člověk tu čest seznámit se omezovačem ... obvzlášť na cílovce když tomu solíte plnej docela blbá sranda bad
Toto však dělá pouze při řazení nahoru se spojkou ... při řazení bez ní to byl cajk. Věřím však že kucí z Mattighofenu to ještě pořeší smile1 smokin

… voranžová
mr.BSE (Člen)
06.10.2008 17:15:58

Re: tož RC8 vyzkoušeno ...

Tak tohle ti hodne zavidimgoodgood
A Druidovi se vztekem zamotal chlup bigsmilebigsmilebigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Lenka (Člen)
06.10.2008 17:48:07

mela jsem cest s timhle strojkem uz v lete...a ackoliv nejsem takovej strelec a svezla jsem se jenom par km a na normalni silnici, byla jsem nadsena! kdybych si nekdy chtela koupit opravdu dravou hracku, tak tohle...cool

...Do you know that bad girls go to hell?...
Petr J. (Člen)
06.10.2008 17:54:29

zatraceně pěkný hračky...v té nejlepší barvě...good

svatej (Člen)
06.10.2008 17:59:46

Vevodu sis nedal? surprised

Amen. . .
mates (Člen)
06.10.2008 18:24:19

Svatej: taky taky, ale s tímhle je na okruhu větší zábava. Je to fakt hlavně motorka postavená na okruh good

… voranžová
ross (Člen)
06.10.2008 18:48:18

bohužel nemám pravou ruku zvyklou na dvouválbad

ale stroj je to pěknejgood

jen ta cenaidontknow

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inkvizitorr (Administrator)
06.10.2008 19:27:57

nádrernej, hranatej a charizmatickej bajk goodgoodgood a že je drahej? to k tomu patří....good jenom snad že ta bílo černá je hezčí než ta socanskásmokin

mates: až budete mít jednu na pučení aspoň na pár kol někde pokud možno na okruhu, hlásim se do první řady... třeba bych možná, jednou, no nebudu to rozvíjet, nový tuono ja taky nádhernýcool

doba je temná...
ross (Člen)
06.10.2008 19:48:53

co fotky z vokruhu?

jsou nějaký?

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
svatej (Člen)
06.10.2008 21:11:32

inkvizitorr psal:

nádrernej, hranatej a charizmatickej bajk goodgoodgood a že je drahej? to k tomu patří....good jenom snad že ta bílo černá je hezčí než ta socanskásmokin

mates: až budete mít jednu na pučení aspoň na pár kol někde pokud možno na okruhu, hlásim se do první řady... třeba bych možná, jednou, no nebudu to rozvíjet, nový tuono ja taky nádhernýcool

a barak uz mas?! surprisedevilbigsmile

Amen. . .
svatej (Člen)
06.10.2008 21:14:35

mates psal:

Svatej: taky taky, ale s tímhle je na okruhu větší zábava. Je to fakt hlavně motorka postavená na okruh good

Bych radsi vyzkousel Duka, ta RC8,me moc nelaka.cool
Sem na nem sedel na vystave a mel jsem z nej kua dobrej pocit.

Amen. . .
Billy (Člen)
07.10.2008 07:37:17

Me se libi moc RC8, sedl sem si na ni v Praglu na vystave na jare a smele ji pozoroval na wsbk, uzasnej zvuk good. nekomu se ale to predni svetlo nelibi, me to prijde jako kus neceho nadcasovyho a prijatelnyho do moji garaze smile1, bohuzel nekradem

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
K.a.s.y.m. (Člen)
07.10.2008 07:37:24

tvoje vyvolená je škoda Roomster?to jsi měl jet do škodovky a ne do KTM smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kakin (Člen)
08.10.2008 20:17:49

svatej psal:
mates psal:

Bych radsi vyzkousel Duka, ta RC8,me moc nelaka.cool
Sem na nem sedel na vystave a mel jsem z nej kua dobrej pocit.

Hmmm a ten pocit při svezení, to je teprve pocit! ;))) Ale pocitově je ještě vo 50% pro mě osobně mnohem lepší ssvezení na vleýkm SM od KTM, to je lahoda, ale RC8 bude asi taky masakr a vůůůůůbec ale vůbec MAtesovi ezávidím to poježdění v oranžové kombošce! fuckfuckfuckfuckass   bigsmilebigsmile

svatej (Člen)
08.10.2008 20:50:51

Kakin: To mi jako Kubo chces rict,ze ses svez na Dukovi,jako ze jo?! fuckfuckfuckasssurprisedbigsmile

Amen. . .
Kakin (Člen)
09.10.2008 07:42:19

Svatej:  nnneeeeee to neee to bych si nedovolil ..... sem na tom jel asi jenom 3x nebo 4x někde na předváděčkách ...! :))))))) kdybych na tom nejel tak tady nebudu kydat nesmysly! bigsmile

Kakin (Člen)
09.10.2008 07:44:05

Lenka: Čau Léňo, můžeš mě prosím tě říct, kde ses svezla na RC8???? Svezl bych se na tom moc rád taky, ale ............. Tuším, že ani Maates nebyt té předváděcí akce pro dealery tak se ní nesvez l ......... teda nechcu kecat samozřejmě, ale ......

svatej (Člen)
09.10.2008 18:05:59

Kakin psal:

Svatej:  nnneeeeee to neee to bych si nedovolil ..... sem na tom jel asi jenom 3x nebo 4x někde na předváděčkách ...! :))))))) kdybych na tom nejel tak tady nebudu kydat nesmysly! bigsmile

surprised co ty ses za kamarada. . .bigsmilebigsmile

Amen. . .
Petr J. (Člen)
10.10.2008 09:18:30

to Kakin: a už jsi viděl nové 990 R...zatraceně pěkná hračka good

http://img.auto.cz/autofun_cz/img/galleries/ktm30_48c8b87eb43a3.jpg
Lenka (Člen)
10.10.2008 10:33:29

Kakin psal:

Lenka: Čau Léňo, můžeš mě prosím tě říct, kde ses svezla na RC8???? Svezl bych se na tom moc rád taky, ale ............. Tuším, že ani Maates nebyt té předváděcí akce pro dealery tak se ní nesvez l ......... teda nechcu kecat samozřejmě, ale ......

ja ti to prozradim teda smile1 nebyla to zadna ofiko akce, ale znam kluka, kterej dela kdesi na prodejne s KTM...jednoho krasnyho dne jsem si tak jela na banditu po Praze, zastavila se za kamaradama v hospudce a on tedle typek tam byl prave na RC8...no rekni, ty by ses nesvez, kdybys moh? tedy nebyla to zadna hitparada, bo kdybych to slozila, tak si myslim, ze bych mu musela peknou radku let odevzdavat celou svoji vejplatu bigsmile

Kakin (Člen)
12.10.2008 12:31:35

Petr J. TO sem teda ještě neviděl, ale hračka je to hlavně úžasná na svezení, ale tadle barevná kombinace se mě teda fakt nelíbí - takový kolotoče snesu jenom u těch strojů vod Makaróoonů
Teď sem byl čoveče v pátek se podívat na předváděčce blátomilů v Březové nad svitavou, kde byl KTM den na krosky a svezl sem se pár koleček po trati na 400 a čtyřipade a docela dobrý akorát jak na tom nejezdím a celkově letos moc nejezdím tak hovno fyzička a byl sem po prá kolech uplně hotovej, ale jinak ta čytři pade je masakr jak sviňa - chtěl sem vyzkoušet ještě dvěpade ale nebyl čas! ;(

Lenka: aaaha tak to pak jo a to víš že bych se svezl a vůůůbec ale vůbec bych neprotestoval .......

Lenka (Člen)
12.10.2008 17:13:48

Kakin: vono by se to dalo na tej prodejne i pucit samozrejme, ale chtej za to silenou raketu na zalohu, vsak to taky silenou raketu stoji smile2

mates (Člen)
13.10.2008 09:05:32

Lenka : ... nebyla ta na které si jela bílá ? smile1

… voranžová
mates (Člen)
13.10.2008 09:09:06

Kakin :  mno právě z té předváděčky sem si hlavně jedu jetinu přivezl ... tuhle sem na ní jezdil aj po Brně ... s převozkou heh.

Letos už ji přihlašovat nebudu, nemá to smysl ... a příští rok ? potkáme se na volnejch na okruhu ? smile1

… voranžová
SLUGI (Člen)
13.10.2008 09:51:22

... ááá jééje  evil good

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Kakin (Člen)
14.10.2008 09:46:50

smile2smile2smile2smile2smile2smile2smile2idontknowidontknow  prej kamáráááádi, von by mě ještě tahal na volný ať se na něho du dívat jak na té vobludě jezdí .... no to je hnus velebnosti ........!!! No kdyby nabídka zněla, že se mám přijít na vlný svezt na RC8 tak to potom jako joooo! bigsmilebigsmilegood

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS