Nejsi přihlášen
Re: bazar :-)
ross psal:barynek psal:nekdo prodává v bazaru bandita 650 s rámem z lisovanejch trubek (viz foto), že by mi něco uniklo?
kde woe?
ňáká novátorská konštrukce?
SV pičonevím jak to funguje ale bych řek že se překlepvono kupa Banditů už taky nevypadá jak bandit
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 07.10.2008 07:20:28 Offline |
ob inzerát pod tím taky někdo prodává B6 jako 650
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
faitík psal:barynek psal:nekdo prodává v bazaru bandita 650 s rámem z lisovanejch trubek (viz foto), že by mi něco uniklo?
sivole
já to narozdíl od někoho jako nápis v avataru nemám (Škardék promine ), ale uznávám ....
Jinak když ti někdo napíše že prodá bandita a hodí ti do mejla nebo do inzerátu fotku SVéčka, tak potom si pomyslíš jestli vůbec prodává motorku, jestli to není traktor nebo tak nějak...
B6 a B650 u vzducháčů bych ještě pochopil, s oběma očima zavřenejma a sundanejma brejlema.. ale tak kurňa vim co prodávam ne?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:faitík psal:barynek psal:nekdo prodává v bazaru bandita 650 s rámem z lisovanejch trubek (viz foto), že by mi něco uniklo?
sivole
já to narozdíl od někoho jako nápis v avataru nemám (Škardék promine ), ale uznávám ....
Jinak když ti někdo napíše že prodá bandita a hodí ti do mejla nebo do inzerátu fotku SVéčka, tak potom si pomyslíš jestli vůbec prodává motorku, jestli to není traktor nebo tak nějak...
B6 a B650 u vzducháčů bych ještě pochopil, s oběma očima zavřenejma a sundanejma brejlema.. ale tak kurňa vim co prodávam ne?
nečum po vinách, je tam moc pěknej modrej bandit 02
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1