Nejsi přihlášen
Re: Dukla 2009-nejel byste někdo?
roman.v psal:Příští léto, přes orlický, jeseníky, tatry a zpátky buď přes polsko anebo maďarsko, rakousko a německo zpět do čurákova.Chtěl bych mrknout na ten památník..
...byly zme vlonimuzu jen doporucit
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Jeste k temu si nahraj na VHSku rodiny klepeta, pojistovny nestesti, krasnou kacenku tetu kasandru, zelenou esmeraldu, mladi a neklidni a tak jde cas, dallas nedalas a nakonec ten serial jak te zoperujou jeste na ulici " nemocnice čikágo houp"
kurva to je sracek cim nas krmej
qwerty psal:ja zvazuju jet na tyden na slovensko na uplny jih (20km od madarskych hranic - Sturov) je tam bomba kemp , zdrzet se tam chvilec a pak na madary
krasne tam je, ale je to hovno Slovensko. Akurat na papieri...
Inak aj sa sa chystam buduci rok pozriet na Slovensko nejake zakruty
mazo psal:qwerty psal:ja zvazuju jet na tyden na slovensko na uplny jih (20km od madarskych hranic - Sturov) je tam bomba kemp , zdrzet se tam chvilec a pak na madary
krasne tam je, ale je to hovno Slovensko. Akurat na papieri...
Inak aj sa sa chystam buduci rok pozriet na Slovensko nejake zakruty
ja tam nejedu na zatacky ale na dovolenou , projet si to vase mongolsko
WD club member.
faitík psal:Na Slovensko nejezděte, byli sme ta loni na dovolený a celej tejden nám propršelo
A jestli tam teď nesněží, tak tam prší dodnes
no a další je taky votáska jesi tam s těma jejich éčkama nechcípnou hladypáč uš jim jejich ceny netoleruje 80%lidí na lyžíchsi myslej že dyš maj euro a unás padá kačka,tak nechaj ceny stejnýještě se budou muset naučit přepočítávat bo skolabujou
Jebat motorky :-)
jaryn psal:faitík psal:Na Slovensko nejezděte, byli sme ta loni na dovolený a celej tejden nám propršelo
A jestli tam teď nesněží, tak tam prší dodnesa byli jste v Seredi nebo ve Smrdákoch?j
Od Makova do Tater-Šírava-Košice-Harmanec-B.Bystrica
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
PALOUS psal:no a další je taky votáska jesi tam s těma jejich éčkama nechcípnou hladypáč uš jim jejich ceny netoleruje 80%lidí na lyžíchsi myslej že dyš maj euro a unás padá kačka,tak nechaj ceny stejnýještě se budou muset naučit přepočítávat bo skolabujou
neš ject tady vocať (z Plzně) do Tater, tak je to blíž do rakouskejch,švýcarskejch,italskejch Alp a za stejný prachy. Možná i levnějš
faitík psal:PALOUS psal:no a další je taky votáska jesi tam s těma jejich éčkama nechcípnou hladypáč uš jim jejich ceny netoleruje 80%lidí na lyžíchsi myslej že dyš maj euro a unás padá kačka,tak nechaj ceny stejnýještě se budou muset naučit přepočítávat bo skolabujou
neš ject tady vocať (z Plzně) do Tater, tak je to blíž do rakouskejch,švýcarskejch,italskejch Alp a za stejný prachy. Možná i levnějš
Táááááák pozor...
Ceny su takmer rovnake v Tatrach aj v Alpach, akurat ze kvalita je v alpach 100x lepsia
Len pre info dodam, ze v alpach som nikdy nebol
je tady ale jeden nezanedbatelný aspekt:slovensky se domluvím,rakousky moc neumím.Když jsem chodil na němčinu,učitelka mi řekla,že s mým talentem na jazyky mi bohatě stačí jediná věta,ať budu kdekoli: Ich bin pako - nemáte někdo ponětí,co to znamená?
God Gave me Everything I want
jaryn psal:je tady ale jeden nezanedbatelný aspekt:slovensky se domluvím,rakousky moc neumím.Když jsem chodil na němčinu,učitelka mi řekla,že s mým talentem na jazyky mi bohatě stačí jediná věta,ať budu kdekoli: Ich bin pako - nemáte někdo ponětí,co to znamená?
Bůh ti nadělil ruce a nohy, kdyby ses nemoh domluvit hubou
to Faitik:dobrá rada.Zkusil jsem onehdy tímto způsobem vyloudit v Lipsku na hostesce prospekty.Zavolala na mě pořadatelskou službu.Nevíte co znamená " Šajze čechiše exhibicionyst" ?
jak tak koukám,pokaždý,když někam něco napíšu,tak se to maličko zvrhne...Takže pro změnu něco konstruktivního.Mám naplánovanou dovču 14.6.-20.6. a potom 13.9-19.9.2009. plus minus 2 dny.Píšu to sem kvůli možnému naplánování cesty,takovej první výhoz,říkejte tomu,jak chcete...Ale poněvadž vás už trošku znám,nedělám si iluze o odpovědích.
osiris psal:...a to máš zrovna dovču se svojí původní, nebo s tou vyměněnou ?
ste hajzli... Ještě jednou se do mě budete trefovat kvůli nestandartnímu výběru partnerek,tak je na vás poštvu obě dvě!!!
Ondráš psal:Ti doporučuji si to nějak přesunout na začátek července a jet na Killer sraz.
a kdy přesně je ten Killer sraz? Abych měl volno...Jsem nádražák,nemám volný víkendy,dovču si musím vzít třeba i na Štědrý den.j
jaryn psal:a kdy přesně je ten Killer sraz? Abych měl volno...Jsem nádražák,nemám volný víkendy,dovču si musím vzít třeba i na Štědrý den.j
No to je právě víkend... Tady mimo víkendy moc akcí neni.
Tady máš reakce na tu akci.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=6305
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jaryn psal:osiris psal:...a to máš zrovna dovču se svojí původní, nebo s tou vyměněnou ?
ste hajzli... Ještě jednou se do mě budete trefovat kvůli nestandartnímu výběru partnerek,tak je na vás poštvu obě dvě!!!
...proč né ? musej to bejt asi príma samice vobě
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Takže ještě jednou a naposled:žiju se sousedkou,se kterou ještě nejsme svoji.Můj soused to má stejné s mou bývalou ženou.Rozvedl jsem se taky kvůli tomu,že manželka pohrdala mým zájmem o motocykly,kouření dýmky a POŘÁD DRŽKOVALA A PRUDILA.asi jako zde pár jedinců.nejsem tu dlouho,a taky na členství zde netrvám.
jaryn psal:Takže ještě jednou a naposled:žiju se sousedkou,se kterou ještě nejsme svoji.Můj soused to má stejné s mou bývalou ženou.Rozvedl jsem se taky kvůli tomu,že manželka pohrdala mým zájmem o motocykly,kouření dýmky a POŘÁD DRŽKOVALA A PRUDILA.asi jako zde pár jedinců.nejsem tu dlouho,a taky na členství zde netrvám.
tady nejsme v pionyru,tady clensky prukazky nevedeme...
...sam mezi jebkarema...
myslel jsem to jako takový "sranda byla,pánové,ale do Silvestra s tím asi nevydržíme..."
Omlouvat se mi nikdo nemusí,není to tak vážný. Moje bejvalá byla děsná co se mých zálib týkalo,s touhle je to jinak.ještě než jsem koupil Loupežníka,tak jsem oblíkl jí i sebe do motorkářskýho.V životě jsem nebyl na dovolený,znáte to,děti,pak barák... Tohle léto se chci svézt sám i s mladou.Tady se mi to líbí už od října,co jsem sem nakouknul.Dozvím se tu hodně,aniž bych se musel ztrapňovat před mechanikem a kámošema.Chtě jsem původně jen tak trošku přispět se svou story,která je pravda trochu netradiční... Takže dobrý?j
tak naposled.nevadí mi,když mi čas od času připomenete vtípkem mou minulost.Ale nerad bych,když někam něco napíšu,aby se to POKAŽDÝ zvrtlo v rejpání.Vytáhl jsem tenhle příspěvek kvůli tomu cestování a kam jsme se ZASE dostali? Takže,bude tu někdo pokračovat s příspěvkem ohledně tý cesty?
...tak jinak, když užs to na sebe řek a to tě do toho nikdo nenutil, byla to tvoje volba, vybral sis to sám, tax asi počítal s tím že tím něco uvedeš do povědomí ostatních a jako dospělej chlap jsi to dělal s nějakým cílem, že to v těch co si to přečtou něco vyvolá, což jak vydíš se podařilo
...chodí to tady tak jak to chodí, a každýmu se připomíná nějaká ta osobní věcička a druhý si z něj dělaj prdel, prostě si zvykni, je to čerstvý, tak je toho víc no
...ale to se zklidní ...časem ...neboj
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
na duklu se vybo budeš jak roura,že na parkovišti velkým jak letná budeš sám a klepat se strachy kde vyleze medvjed bo nějakej rusák co ho tam zapomělykdyž na dofču,tak motku ve stodole a ze zlatejch písků se dopracuju aš na maltu
Jebat motorky :-)
mazo psal:alex psal:pojdem aj ja... trocha po tych slovenskych zatackach pojazdit... :)
zase provokujes...
a lopatovat sneh nema kto
ja uz mam odhadzany...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
alex psal:mazo psal:alex psal:pojdem aj ja... trocha po tych slovenskych zatackach pojazdit... :)
zase provokujes...
a lopatovat sneh nema ktoja uz mam odhadzany...
to velmi rad pocujem. Takze uz nic nebrani v tom, aby sme sa konecne vybrali na servisku
Stránky: 1