Nejsi přihlášen
Vymetání kolen
čus bando, měl jsem sundanej zadní tlumič a zjistil jsem, že ta trubka co je spojená s kolenama je docela dost zasraná sazema (sáhnul jsem tam prstem a měl jsem na něm po vyndání vrstvičku tej sračky). Předpokládám, že stejnej sajrajt bude i v kolenách. Chci se zeptat, než to rozdělám, půjde to pročistit nebo jsou tam nějaký přepážky. Chci tam strčit klasickou štětku v malým provedení a pak to vyfoukat. Je to proveditelný, nebo máte jinej nápad jak to dostat pryč. Jo a zpozoroval jste to taky někdo? Díkas.
Banditatom (Člen) 07.10.2008 19:35:50 Offline |
Re: Vymetání kolen
zavolej kominíka
otázka a děláš to i na autě? von tam ten bordel bude totiž vždycky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Seš normálni ? vydim že zima je už hodně blízko
Vladko psal:.............. nikdy jsem to nepucoval, proto mě to vyděsilo kolik je tam těch černých hoven . Strčím tam štětku, profouknu a bude. Pro dobrej pocit .
A po prvním nastartování je to tam znova. Hledáš problém tam kde není.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Vladko psal:.............. nikdy jsem to nepucoval, proto mě to vyděsilo kolik je tam těch černých hoven . Strčím tam štětku, profouknu a bude. Pro dobrej pocit .
A po prvním nastartování je to tam znova. Hledáš problém tam kde není.
... to si nemyslím, to by mi to muselo hulit jak továrna. Usadí se to tam, to je fakt, ale bude to chvíli trvat. Rozhodně tím nemůžu nic zkazit a jak jsem psal, pro dobrej pocit to profouknu. Beztak už to nikdy dělat nebudu (nikdy neříkej nikdy) .
Stránky: 1