Nejsi přihlášen
Stránky: 1
Index » suzukibandit.cz » Bandit není Hi-tech..Tak proč fórum? Staré pod diskuzi !!!!!! Help!!!!
Bandit není Hi-tech..Tak proč fórum? Staré pod diskuzi !!!!!! Help!!!!
Nešlo by aby třeba pod "Diskuze" bylo staré klasické forum?
Budu chodit pouze tam,slibuji!!!!!!
Jiný ať si vypadaj jak chcou...
Zničili jste jediné funkční a přehledné forum co bylo v ČR
Na Motorkáře a podobné fora už ani nenahlížím..
To původní bylo jediné které jsem byl schopen zvládnout..
Vidím to na "Boráka"...
A řeči že to půjde a bude to fajn?
S tím souhlasím,ale mne se to týkat nebude...
Todle fakt není pro mne
God Save The Queen!
Re: Bandit není Hi-tech..Tak proč fórum? Staré pod diskuzi !!!!!! Help!!!!
tak tak ... takový ty rámečky "ten a ten napsal" + všechny ty rozdělení sou sice zajímavý ale je to fakt ten styl diskuzí na který sem nikdá nechodil páč mě přišly až moc dokonale rozdělovaný a tak --- možná je tohle záměr : selekce na míň uživatelů
sem holt asi jednoduchej ... ale v jednoduchosti je síla
… voranžová
inkvizitorr (Administrator) 16.12.2006 17:51:32 Offline |
mates psal:tak tak ... takový ty rámečky "ten a ten napsal" + všechny ty rozdělení sou sice zajímavý ale je to fakt ten styl diskuzí na který sem nikdá nechodil páč mě přišly až moc dokonale rozdělovaný a tak --- možná je tohle záměr : selekce na míň uživatelů
sem holt asi jednoduchej ... ale v jednoduchosti je síla
všechno je popsaný v úvodnim článku, chvíli to necháme běžet takhle (14 dní cca) a pokud by to pak stále nebylo pro většinu lidí skousnutelný, tak s tim něco provedem
když si dokázal zvyknout filous, zvykne si i stařec, řek bych
doba je temná...
Budu to pár dní z povzdálí sledovat,ale na 99% to vidím na snižování mých návštěv do stracena..
Ještě mi nevadilo staré forum na Motorkářích...
"Dost bylo Kellyho!!"
Ale vzhledem k tomu jak se to poslední dobou vyvíjelo tak na moje místo nastoupí 10 dalších...
Ale s 90% nových stejně nemám společnou řeč..
A Banditů ubývá a ubývá
Ortodoxních tu už pomalu není neb je maj jen proto že zrovna nemaj háky na vysněný vysokovýkonný sračky se vstřikováním..
Zkusím asi najít forum kde maj ještě normální motorky
God Save The Queen!
Syky
Zorientoval jsem se v časech příspěvků..
V Avantu si jich třeba 10 vedle sebe otevřel,překlikával a rychle se v tom orientoval..
Tady mi ta strojnická strohost a dokonalost nesedí,i grafická primitivnost předchozího fora mi byla bližší..
Ale mluvím pouze za sebe,mám rád jednoduchý věci a nerad se učím nový..
Určitě mi tu napíšete že je to v podstatě stejný a všechno co jsem psal můžu zas dělat...
Ale není to stejný
God Save The Queen!
Kelly, jsem s tebou....
Ano,souhlasím,bylo to pro radost,ale dobře už bylo.
Pro mně zásadní věc-jak říká Kelly,jen sem nakouk,tak sem dycky nakouk co kdo vyblil k danýmu třeba mýmu tématu novýho a nemusel jsem nikam se proklikávat co kde a jak.Teď mám 4 nebo kolik témat a pod nima zas dalších milion podtémat ,jak tam kdo co připíše a mám se někam proklikávat nebo mít votevřený 4 vokna najednou?No tak to né.
Pápa lála...
Koval,Kelly,Táta,Borák ............atd.
Souhlas Koval přesně s tím co jsi napsalKuwa nemůžu u toho sedět vod rána jak někteří a tím pádem sem v hajzlunormálně sem přišel třeba za dva dny a hned sem věděl co je novýho a nebo jestli někdo doplnil starej příspěveka nikdy zdůrazňuji nikdy mi nešlo o to to tady něco měnit.Šlo mi o to,že se registrujou lidi kteří tam nemaj co dělata jde to zasteď sem z toho mimoň páč je to nový a třeba si zvyknutaky sem po roce 89 tvrdil,že si nikdy nekoupím vodu v petce a je fakt,že dnes bych tlamu do vodovodu nestrčilale je fakt,že mě příspěvky hledat nebavía už vůbec nechápu proč když někdo něco napíše,tak to musím při votpovědi druhýho vidět zasse snad po 11ti letech vožeru dobych
Jebat motorky :-)
palousovi: zkus to, fakt
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … .php?id=76
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
No když vo tom tak přemejšlím tak my ůchyláci se stejně najdem a rozjedem si diskusi svoji a když nám tam vleze ňákej magor tak ho líp vyfakujemVon ten Syky s Inkvizem zas nenisu tak
Jebat motorky :-)
Je fakt, že u starýho pokecu člověk kouknul, a ani když třeba nechtěl nic kupříkladu o cestování, ale něco o tom věděl tak to tam dopsal. A to bylo objektivní. Pochybuju, že si člověk sám od sebe bude otvírat diskuze, který ho nezajímaj. To je škoda, protože tím utrpí všichni. Ale jinak je to pěkný, muselo to dát práci, jen holt složitý. A zbytečně. Alespoň pro mne.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Tak ti névim, ale kvůli tomuhle zmatku jsem pomalu přestal sledovat forum na motorkářích. Starý jednoduchý Banditforum, mělo svoje kouzlo, je ho škoda. To stránkování delších témat je taky na holt budeme pořád na něco klikat a pořád budeme něco otvírat. Popravdě jsem moc nepóňal proč bylo to starý špatný, nebo v čem kromě složitosti je todlencto lepší
Strýcfajtr !!!
Me se to taky nelibi a reci o tom ze se to casem poda a bude to hrozne fajn neberu.Je to stejny jako bych si koupil masinu na ktere by se me jezdilo na ale doufal bych ze si ju zamiluju Okamzite by sla z domu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Me se to taky nelibi a reci o tom ze se to casem poda a bude to hrozne fajn neberu.Je to stejny jako bych si koupil masinu na ktere by se me jezdilo na ale doufal bych ze si ju zamiluju Okamzite by sla z domu
...jezis, co ti brani nepouzivat neco k cemu mas takovej odpor - vypni to a je to vyreseny
...nevztahuj to jen na sebe, ale jsi na rane a navic uz jsi toho naknucel taky habadej, jako i jiny pilny prispevatele na tohle tema
Kelly01 psal:A stále se mi to nelíbí
Taky sem sice dám pár příspěvků,ale bude jich zjevně ubývat..
...to uz vsichni vime
Osi: zrovna su ale v tematu ktery je vlozeny prave na to knučení.Stejne se tady aji v jinejch tematech nic kloudnyho neprobíra,vetšinou si lidi stezujou ze je to na
Na to že to kelly hodlá jen z povzdálí sledovat má jen na téhle stránce 5 příspěvků,tak nevím asi ho to fakt začíná bavit.
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Táta psal:Ale tady píšou,ať se k tomu vyjádříme,tak Kelyho nechte ať se vyjadřuje.Osi na to taky hned reaguje.Můj názor je stejný-STÁLE SE MI TO NELÍBÍ
Souhlas!
Sdílím názor stěžovatelů, zapojuji se do rozvoje webu, abych nebyl jen ten co kňučí a kritizuje, ale kloudného nic nedělá.
Přesto... Stará byla lepší. Je to můj názor. Nikomu ho nevnucuji. A prosím aby ostatní toto respektovali. Díky
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
strompler psal:jak se z novýho člena stanu zase členem??? je na to ňáká fligna???BP
Když vydržíš bodou i zuby,.... a dokonce takový dlouhý a zahnutý nahoru
Kuna psal:strompler psal:jak se z novýho člena stanu zase členem??? je na to ňáká fligna???BP
ještě Ti chybí napsat dva příspěvky a si náš
Vidíš,až tak jsem vnímavej nebyl,že se to řídí podle počtů příspěvků
Stránky: 1