Nejsi přihlášen
Jsem kokot!!!!
jen bych chtěl od vás slyšet, že jsem kokot, protože tohle se může stat jen paku,jako sem já! Co se stalo....
Vyjíždím z uliceU Vozovny v Praze 10,kde je příkazanej směr doleva.... v ruce telefon, volam jak splašenej kůň...už vidím víkend.... Poteboval sem rychle do Kolbenky...říkám si... Na Průmyslovou,ted to ješte pojede... Jak sem si řekl udelal sem... Ha!!!! Odbočím doprava a jedu si...žádná auta za mno,,,předemnou... jen za chvili vedle mě pres dvoje svodidla!!!! Už mi to došlo... Jedu v protisměru... Najednou předemnou kamion...uhnul....za nim osabak..uhyba... co ted??? Panika..... zastavilo predmnou auto...tak to rychle otáčím.... na 6x... Spocenej... vynervovanej...v ocich smrt...
Jen kousky chybely..a¨mohl sem nekomu ublížit...
jsme kokot.... Chci to slyšet... Už nebudu telefonovat! Prostě den blbec...naštěstí to dobře dopadlo...ale zážitek mega hnusnej!!!
Jen pro info..tady je mapa...kudy sem to jel... http://www.mapy.cz/printMap?x=133338688 … amp;pH=702
až do pondělí tady nebudu.. jedu se opít do malého městečka Březnice...
nicola.foxx (Člen) 10.10.2008 14:22:11 Offline |
Re: Jsem kokot!!!!
JSI KOKOT
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
dobrýýý sem zvedavej co ceka dneska jeste me ps jsi KOKOT
ty kokote, kokotská
měls štěstí a pokud už nebudeš telefonovat, tak to byla levnější zkušenost než když tě chytnou benga /ještě v protisměru/
tak ať ti to dlouho vydrží
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Ty woe TY SI KOKOT!!
No hlavně že si celej a ostatní taky
Když si pomyslim, že se to může stát každýmu... Kolikrát telefonuju za jízdy a když položim foun, tak si ani nepamatuju průběh tý cesty po kterou sem telefonoval. To je v du si nabít svoje blůtůt sluchátko do ucha
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2008 14:47:52 Offline |
jsi kokot,ale měl jsi z kliku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 10.10.2008 15:51:41 Offline |
mohl by si dělat předsedu KOKOTŮM....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
vzhledem k tomu, že tě neznám... a do kokotů ti přede mnou nadalo dost lidí, tak ti řeknu, že si PIČUS
chtěl's to, máš to mít
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
nicola.foxx (Člen) 10.10.2008 19:07:31 Offline |
No tak to jsem ani netusil kolik lidi se tady dokaze na necem shodnout
Banditatom (Člen) 10.10.2008 19:55:52 Offline |
dobrý kukukote
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
svatej psal:sem jel,najel normalne do pravyho pruhu a proti me auto. Rek sem si: Ty woe,co je,co blbne?! Aha,ses v UK,padej z tyhle strany. Tak sem se tady naucil ridit.
tak tam sem byl 4x a nechápal sem to nikdá a aj sem tam vez vod nás spravený auto s tím volantem ve škarpětady to šlo až sem čuměl ale jak sem vyjel z trajektu tak sem byl v hajzlu
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:svatej psal:sem jel,najel normalne do pravyho pruhu a proti me auto. Rek sem si: Ty woe,co je,co blbne?! Aha,ses v UK,padej z tyhle strany. Tak sem se tady naucil ridit.
tak tam sem byl 4x a nechápal sem to nikdá a aj sem tam vez vod nás spravený auto s tím volantem ve škarpětady to šlo až sem čuměl ale jak sem vyjel z trajektu tak sem byl v hajzlu
to ja taky. Rekli,tady mas a jed. Volenat samo na blby strane,sltpaka taky,celej zmatenej. Ale jo,uz to de,jen ze zecatku odhad me stal zrcatka,ale nejen me. .
Amen. . .
tak vono dys mas volant na blby strane, tak to neni tak hrozny, jezdit po blby strane...horsi by to bylo asi se spravnym autem
ale stejne sem rada, ze na prechodech pro chodce maj napsano, na kterou stranu se mas podivat, aby te neco neprejelo, bo jinak uz sem asi tak stopadesatkrat prejeta
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:tak vono dys mas volant na blby strane, tak to neni tak hrozny, jezdit po blby strane...horsi by to bylo asi se spravnym autem
ale stejne sem rada, ze na prechodech pro chodce maj napsano, na kterou stranu se mas podivat, aby te neco neprejelo, bo jinak uz sem asi tak stopadesatkrat prejeta
co teprv kruhace!
Amen. . .
svatej psal:Lenka psal:tak vono dys mas volant na blby strane, tak to neni tak hrozny, jezdit po blby strane...horsi by to bylo asi se spravnym autem
ale stejne sem rada, ze na prechodech pro chodce maj napsano, na kterou stranu se mas podivat, aby te neco neprejelo, bo jinak uz sem asi tak stopadesatkrat prejetaco teprv kruhace!
Tak tam sem automaticky říkal dobrý můžeš a čuměl sem doleva
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:zlatá podzemka aj když mě to spíš připomínalo nadzemkuale zas mám jeden zážitek na celej životviděl sem negra u míchačky
to maj v Praze taky. Kluci,co delaj u Strabagu,maj cerny na stavbe a chodili jim akorat na nocni. A ja sem se ptal,jak je na tak velky stavbe najdou,treba ve tme? Podle jejich sirokyho usmevu,respektive vycenenejch zubu.
Amen. . .
Banditatom (Člen) 11.10.2008 13:16:23 Offline |
osiris psal:...prask by mě z toho čurák ve švu
ty ho ještě nemáš na suchý zip?
LosBanditos (Člen) 11.10.2008 20:29:54 Offline |
Tomas600N psal:jsi kokot
Přesně tak
LosBanditos adios !
Feraat psal:no jo no Tak teda jo ..ty jsi ale KOKOT
pardon za poznámku mimo téma...
pro Feraat: brý den pane koukam koukam že más stejný avatar, to není dobře... mohu poprosit o nějaký jiný, ať se tu nepletou dva?Přeci jen mám ho dýl než ty díky
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 12.10.2008 11:28:59 Offline |
osiris psal:banditatomoj: kuš ty
já už jinej nebudu
Tak Březnickýho Herolda nepuju ...
NO...pár pěnez na Bluut mít nemusim...v autě je...,ale zvonil mi druhej....
Jinak všem díky za podporu...Ještě mi tolik lidí sborově neřeklo, že jsem kokot .
Ponaučení je to drsný...ale asi mě má někdo rád a nedal mi přes hubu víc, než jen blbou zkušeností...
Když se mě zeptáte,proč sem tam najel... tak to vám opravdu neodpovím...
Asi se přihlásím jako dobrovolník a budu u přechodů hlídat děti...musím si to odpracovat....
nicola.foxx (Člen) 13.10.2008 08:32:17 Offline |
Honza-B6 psal:Tak Březnickýho Herolda nepuju ...
NO...pár pěnez na Bluut mít nemusim...v autě je...,ale zvonil mi druhej....
Jinak všem díky za podporu...Ještě mi tolik lidí sborově neřeklo, že jsem kokot .
Ponaučení je to drsný...ale asi mě má někdo rád a nedal mi přes hubu víc, než jen blbou zkušeností...
Když se mě zeptáte,proč sem tam najel... tak to vám opravdu neodpovím...
Asi se přihlásím jako dobrovolník a budu u přechodů hlídat děti...musím si to odpracovat....
Si jako myslim, ze toho sebemrskacstvi uz bylo tak akorat.
Stránky: 1