Nejsi přihlášen
Re: Smekám
Ale že mu trvalo dost dlouho než ho pustil...
Já teda taky přidám jednu závodní. Z našich luhů a hájů... Co mi to jen připomíná (viz odkaz na přidružené video pod tímhle videem).
http://cz.youtube.com/watch?v=0Aeebso5eWo
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
inkvizitorr (Administrator) 14.10.2008 09:07:01 Offline |
Filous psal:Jiřina psal:http://www.evisor.tv/tv/rennstrecken/macau-onboard-lap-guia-circuit-6130.htm
Macao je neskutečnej mazec
pičovina zbytečně nebezpečný a na rozdíl od přírodních okruhů bez tradice a diváků macao bych zrušil
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:Jiřina psal:http://www.evisor.tv/tv/rennstrecken/macau-onboard-lap-guia-circuit-6130.htm
Macao je neskutečnej mazec
pičovina zbytečně nebezpečný a na rozdíl od přírodních okruhů bez tradice a diváků macao bych zrušil
...ale to jó, nebezpečný to určitě je, vo tom žádná, ale musí to bejt adrenalin jako sviň...třeba líst bes jištění na skálu je taky dost nebespečný a stejně se najdou lidi, kerý to budou provozovat...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 14.10.2008 09:19:49 Offline |
Filous psal:...ale to jó, nebezpečný to určitě je, vo tom žádná, ale musí to bejt adrenalin jako sviň...třeba líst bes jištění na skálu je taky dost nebespečný a stejně se najdou lidi, kerý to budou provozovat...
nezdá se mi rozumný vypisovat kategorii pro lidi co nejsou schopný zaject na normálním "bezpečným" okruhu aby měli možnost umístit se tam, kam by člověk kerej má všech pět pohromadě nejel holt mam na to názor ten, že tomu rozumim, ale neschvaluju
doba je temná...
nicola.foxx (Člen) 14.10.2008 09:28:08 Offline |
Takovejch veci by se naslo co davy povazujou za picovinu a prece se tomu nekdo venuje a jeste je z nej trebas borec na konec. Nenadelas nic, pac svobodna vule je parchant.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
F1 v Monaku je taky nebezpečná jak sviňa, ale každej na ňu rád čumí ..... já su toho taky důkazem i když už se leta na F1 nedívám. A to Makao je neskutečnej mazec ale Inkviz má pravdu ..... ovšem všechny závdy tohodle typu stejně jako TT nebo Hořice sou kurevsky brutálně nebezpečný ....... samozřejmě tohle ve městě je ještě o řád horší .......
Kakin psal:F1 v Monaku je taky nebezpečná jak sviňa, ale každej na ňu rád čumí ..... já su toho taky důkazem i když už se leta na F1 nedívám. A to Makao je neskutečnej mazec ale Inkviz má pravdu ..... ovšem všechny závdy tohodle typu stejně jako TT nebo Hořice sou kurevsky brutálně nebezpečný ....... samozřejmě tohle ve městě je ještě o řád horší .......
Řek bych, že přírodní tratě jsou ještě nebezpečnější než tahle městská. Kolem dokola svodidla, takže pokuď je buď nepřeletíš, nebo netrefíš hodně na kolmo, je šance se odrazit. Trochu podobný jako americký formule. Když se vezme strom, nebo taková zídka na Mannu je to většinou konečná. Každopádně musej bejt úplně vymaštěný a zároveň zfetovaný
Honza B12 psal:Řek bych, že přírodní tratě jsou ještě nebezpečnější než tahle městská. Kolem dokola svodidla, takže pokuď je buď nepřeletíš, nebo netrefíš hodně na kolmo, je šance se odrazit. Trochu podobný jako americký formule. Když se vezme strom, nebo taková zídka na Mannu je to většinou konečná. Každopádně musej bejt úplně vymaštěný a zároveň zfetovaný
Souhlas.
Jo a každopádně do toho fetu i chlastaj
Jináč mám stejnej názor jako Filous.
Vogo Inkviz, proč by nemohla u závodu rozhodovat i vodvaha "před překážkou" Když někdo umí a nebude chtít ryskovat tak pojede na jistotu a hotovo, pokud někdo neumí a je aspoň "magor" pojede na doraz tak třeba i předjede toho co umí líp (a co je na tom zlýho, dyk si to zasloužil svojí odvahou) a pokud tam bude někdo kdo umí a ještě se toho nebojí tak sou ostatní v loji
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2008 15:58:13 Offline |
rozdíl mezi odvahou a blbostí někdy není velkej.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 14.10.2008 16:18:28 Offline |
lihoměr: ale dyk dyk jenom mě osobně příde duchaplnější stahovat vteřinky zlepšováním se v jízdě a né posouváním hranice strachu
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 14.10.2008 17:19:59 Offline |
Lihy psal:Si ňákej moc chytrej chlapečku, nee?
sem to čet ráno v časopise na wc
doba je temná...
Stránky: 1