Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Smekám

Jiřina (Člen)
13.10.2008 23:57:25
Petula (Člen)
14.10.2008 07:33:45

Re: Smekám

Tož taky nám něco takového předvedeš až budeš ten slavnej závodník, no ne? bigsmilebigsmilecool

Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Ondráš (Člen)
14.10.2008 08:30:25

Ale že mu trvalo dost dlouho než ho pustil...

Já teda taky přidám jednu závodní.good Z našich luhů a hájů... Co mi to jen připomíná (viz odkaz na přidružené video pod tímhle videem).bigsmile

http://cz.youtube.com/watch?v=0Aeebso5eWo

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous (Člen)
14.10.2008 08:42:33

Jiřina psal:

http://www.evisor.tv/tv/rennstrecken/macau-onboard-lap-guia-circuit-6130.htm surprisedgood

Macao je neskutečnej mazecgood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator)
14.10.2008 09:07:01

Filous psal:
Jiřina psal:

http://www.evisor.tv/tv/rennstrecken/macau-onboard-lap-guia-circuit-6130.htm surprisedgood

pičovinabad zbytečně nebezpečný a na rozdíl od přírodních okruhů bez tradice a divákůbad macao bych zrušil sicksmokin

doba je temná...
Filous (Člen)
14.10.2008 09:11:47

inkvizitorr psal:
Filous psal:
Jiřina psal:

pičovinabad zbytečně nebezpečný a na rozdíl od přírodních okruhů bez tradice a divákůbad macao bych zrušil sicksmokin

...ale to jó, nebezpečný to určitě je, vo tom žádná, ale musí to bejt adrenalin jako sviň...třeba líst bes jištění na skálu je taky dost nebespečný a stejně se najdou lidi, kerý to budou provozovat...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
14.10.2008 09:19:49

Filous psal:

...ale to jó, nebezpečný to určitě je, vo tom žádná, ale musí to bejt adrenalin jako sviň...třeba líst bes jištění na skálu je taky dost nebespečný a stejně se najdou lidi, kerý to budou provozovat...

nezdá se mi rozumný vypisovat kategorii pro lidi co nejsou schopný zaject na normálním "bezpečným" okruhu aby měli možnost umístit se tam, kam by člověk kerej má všech pět pohromadě nejel headshake holt mam na to názor ten, že tomu rozumim, ale neschvaluju headshake

doba je temná...
nicola.foxx (Člen)
14.10.2008 09:28:08

Takovejch veci by se naslo co davy povazujou za picovinu a prece se tomu nekdo venuje a jeste je z nej trebas borec na konec. Nenadelas nic, pac svobodna vule je parchant.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Kakin (Člen)
14.10.2008 13:54:54

F1 v Monaku je taky nebezpečná jak sviňa, ale každej na ňu rád čumí ..... já su toho taky důkazem i když už se leta na F1 nedívám. A to Makao je neskutečnej mazec ale Inkviz má pravdu ..... ovšem všechny závdy tohodle typu stejně jako TT nebo Hořice sou kurevsky brutálně nebezpečný ....... samozřejmě tohle ve městě je ještě o řád horší .......

Honza B12 (Člen)
14.10.2008 14:47:04

Kakin psal:

F1 v Monaku je taky nebezpečná jak sviňa, ale každej na ňu rád čumí ..... já su toho taky důkazem i když už se leta na F1 nedívám. A to Makao je neskutečnej mazec ale Inkviz má pravdu ..... ovšem všechny závdy tohodle typu stejně jako TT nebo Hořice sou kurevsky brutálně nebezpečný ....... samozřejmě tohle ve městě je ještě o řád horší .......

Řek bych, že přírodní tratě jsou ještě nebezpečnější než tahle městská. Kolem dokola svodidla, takže pokuď je buď nepřeletíš, nebo netrefíš hodně na kolmo, je šance se odrazit. Trochu podobný jako americký formule. Když se vezme strom, nebo taková zídka na Mannu je to většinou konečná. Každopádně musej bejt úplně vymaštěný a zároveň zfetovanýidontknow

Lihy (Člen)
14.10.2008 15:15:56

Honza B12 psal:

Řek bych, že přírodní tratě jsou ještě nebezpečnější než tahle městská. Kolem dokola svodidla, takže pokuď je buď nepřeletíš, nebo netrefíš hodně na kolmo, je šance se odrazit. Trochu podobný jako americký formule. Když se vezme strom, nebo taková zídka na Mannu je to většinou konečná. Každopádně musej bejt úplně vymaštěný a zároveň zfetovanýidontknow

Souhlas.
Jo a každopádně do toho fetu i chlastajbigsmile

Jináč mám stejnej názor jako Filous.

Vogo Inkviz, proč by nemohla u závodu rozhodovat i vodvaha "před překážkou"bigsmile Když někdo umí a nebude chtít ryskovat tak pojede na jistotu a hotovo, pokud někdo neumí a je aspoň "magor" pojede na doraz tak třeba i předjede toho co umí líp (a co je na tom zlýho, dyk si to zasloužil svojí odvahou) a pokud tam bude někdo kdo umí a ještě se toho nebojí tak sou ostatní v lojibigsmile

osiris (Člen)
14.10.2008 15:19:40

...a já je do toho viděl i jebat :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen)
14.10.2008 15:58:13

rozdíl mezi odvahou a blbostí někdy není velkej.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
14.10.2008 16:18:28

lihoměr: ale dyk dykgood jenom mě osobně příde duchaplnější stahovat vteřinky zlepšováním se v jízdě a né posouváním hranice strachusmokin

doba je temná...
Lihy (Člen)
14.10.2008 17:03:39

inkvizitorr psal:

lihoměr: ale dyk dykgood jenom mě osobně příde duchaplnější stahovat vteřinky zlepšováním se v jízdě a né posouváním hranice strachusmokin

Si ňákej moc chytrej chlapečku, nee?
bigsmile

14.10.2008 17:19:59

Lihy psal:

Si ňákej moc chytrej chlapečku, nee?
bigsmile

sem to čet ráno v časopise na wcsmokin

doba je temná...
Lihy (Člen)
15.10.2008 08:11:48