Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Problém...asi so spojkou.

erino73 (Člen)
15.10.2008 10:18:41

Problém...asi so spojkou.

Ahojte, Banďouri smile1
Potreboval by som od vas radu.help Mám B12-ku a po zahriatí a jazdení asi hodinu, je počuť pravdepodobne od spojky čudný zvuk ako také chrastenie, šuchot, alebo ako "spinanie relátka". Keď vymačknem spojku, tak to prestane. Môj názor je ten, že spojka je už asi v prdeli. Zatial som sa na to ešte nepozeral a skusim počkať na vaše názory.  Poprosím vás o radu, kto už z vás mal tento problém. Je to Banďour B12 r.v. 01, prvý problém po 43.000 km. idontknowhelp
Diky moc za každú radu. Čaute. good

" všetko je podvod, iba mlieko je voda "
Filous (Člen)
15.10.2008 10:41:38

Re: Problém...asi so spojkou.

...nechci tě zbytečně děsit, ale co převodofka??? ...na spojce tag ňák nemá co chrastit, dyš je f prdeli, tag klouže...jedině že by byli nemocný ložiska pot přítlačákem a na hřídeli, ale moc tomu nevjeřim, páč ty ložiska sou nesmrtelný...rozhoť spojku, skontroluj ložiska, lamely, plechy, koš a uvidíš...nicméně já si myslim, že máš trabl s fofršpajzkou...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 (Člen)
15.10.2008 10:54:11

No a já bych to právě vodhadoval na to vypínací ložisko,nevím jak na banditech,ale třeba na starších CBRkách to chrastilo přesně jak popisuje a při zmáčknutí spojky byl klid a nemělo vůbec smysl to řešit. A na YZF mě to dělalo taky a třeba tedka na KTM je to taky slyšet,ale né tak moc.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous (Člen)
15.10.2008 10:57:22

VikecB12 psal:

No a já bych to právě vodhadoval na to vypínací ložisko,nevím jak na banditech,ale třeba na starších CBRkách to chrastilo přesně jak popisuje a při zmáčknutí spojky byl klid a nemělo vůbec smysl to řešit. A na YZF mě to dělalo taky a třeba tedka na KTM je to taky slyšet,ale né tak moc.

...no tag pokuť to bude vono, tag jenom dobře...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
erino73 (Člen)
15.10.2008 10:57:26

Diky Filous. Cez vikend sa na to pozriem. Dúfam, že to nebude prevodovka, lebo ma picne. surprised

erino73 (Člen)
15.10.2008 10:59:26

Vikec B12, tiež diky, dám po tom vedieť, čo to bolo.

VikecB12 (Člen)
15.10.2008 15:07:41

No myslím že pohledem stejně nic nezjistíš,teda pokud se na tebe nebudou sypat špóny,většinou aji to vypínací ložisko drží pohromadě a okem na něm nic nepoznáš a přesto je hlučný. To bys spíš musel zkoušet měnit věci a to bych řekl že se nevyplatí. Bych asi počkal než se to nějak projrví víc a pak pudeš "najisto",nebo to bude hlučný a bude to jezdit ještě deset let bez nutnosti opravy.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
erino73 (Člen)
15.10.2008 22:07:07

Ďakujem chlapci za všetky rady. Ahojte. good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS