Nejsi přihlášen
Zima je tu..... poraďte (zazimování)
Kluci, motku mám v práci v dílně kde je teplota kolem nuly, když jsou extra mrazy tak lehce pod nulou. Myslíte že stačí když ji jednou za 14 dní prohřeju, protočím gumy, zadek přes rychlost, a dobiju baterku..... Dík
Editoval osiris (18.10.2008 18:42:26)
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
nicola.foxx (Člen) 17.10.2008 17:19:26 Offline |
Re: Zima je tu..... poraďte (zazimování)
kojaksro psal:Kluci, motku mám v práci v dílně kde je teplota kolem nuly, když jsou extra mrazy tak lehce pod nulou. Myslíte že stačí když ji jednou za 14 dní prohřeju, protočím gumy, zadek přes rychlost, a dobiju baterku..... Dík
No mozna bych tu baterku na zimu vyndal nekam do teplicka.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 17.10.2008 17:22:00 Offline |
tak tak jenom bys ses za ním měl občas stavit se pomazlit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 17.10.2008 17:58:33 Offline |
spidys psal:Chcete poradit odemě, jak správně zazimovat?
JO
Banditatom (Člen) 17.10.2008 18:04:07 Offline |
spidys psal:Tak to v prvý řadě musíte zajít do nějakýho Shopu, jako je OBI, Baumax, Bauhaus, Hornbach nebo stačí na benzínku , a koupíte velký WéDéčko
...mám pokračovat?
jo kde ty loňský větry jsou asi si cvrnknu když si to představím
nicola.foxx (Člen) 17.10.2008 18:04:47 Offline |
spidys psal:Tak to v prvý řadě musíte zajít do nějakýho Shopu, jako je OBI, Baumax, Bauhaus, Hornbach nebo stačí na benzínku , a koupíte velký WéDéčko
...mám pokračovat?
Jezkovi voci, ja jsem napnutej zvedavosti jako struna. Sice jsem cekal Mountield, ale tohle je taky dobry.
nicola.foxx psal:Jezkovi voci, ja jsem napnutej zvedavosti jako struna. Sice jsem cekal Mountield, ale tohle je taky dobry.
No a pak s tim velkym WéDéčkem přídeš k motyce a nanášíš, tak abys na ní udělal tzv. film (všude)
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Banditatom (Člen) 17.10.2008 18:12:42 Offline |
spidys psal:nicola.foxx psal:Jezkovi voci, ja jsem napnutej zvedavosti jako struna. Sice jsem cekal Mountield, ale tohle je taky dobry.
No a pak s tim velkym WéDéčkem přídeš k motyce a nanášíš, tak abys na ní udělal tzv. film (všude)
a hlavně gumy a kotouče to aby nerezavěli. ty ale lepší konzervant je konkor používám ho na zbraň
nicola.foxx (Člen) 17.10.2008 18:13:06 Offline |
spidys psal:nicola.foxx psal:Jezkovi voci, ja jsem napnutej zvedavosti jako struna. Sice jsem cekal Mountield, ale tohle je taky dobry.
To je cely????? U Zrzule napises takovy veledilo a tady nic
Pokud to aspoň jednou do měsíca natočíš a necháš vohřát,tak nemusíš ani tu baterku vytahovat. Zbytečnost. Nezazimovávám,vobčas nastartuju,nechám zahřát a na jaře,nebo kdyš se v zimě voteplí můžu kdykoliv vyjet
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ať si to každej dělá jak chcejá osobně tak jednou za tři tejdny to nakopnu a zahřejuuž jen ten pocitjo a na jaře nemám problémna skůtra sem se v zimě vya musel sem to dát do servisua u druhýho mě vodešla baterkatakže co?takže budu startovat jak sousedy,tak tři jebky
Jebat motorky :-)
Zdenek psal:Za 10 minut, nebo čtvrt hodiny to není možný prohřát, kor v zimě, udělej to 6krát zhruba za zimu a pak povol zátku, a bude tam polívková lžíce vody. Zdenek.
...zdenku, my máme vzduchem chlazený motory a nehoníme ani malej ani velkej vodní okruh
...vážně, co bychom si my dva nalhávali viď, po šlemu ani památky
...za 10 minut je ten motor rozhajcovanej jak ďas
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mám výhodu baráku a garáže pod ním. Omrknout a poplácat chodím každý den, jednou až dvakrát týdně si zapálím buď Monte Cristo nebo něco levnějšího, třeba Vega finu. Prostě ručně balenej doutníček a skleničku Tulamorky. Nastartuju a vychutávám si to. Stará sice nechápe, ale co vám mám povídat ... zima je dlouhá. Asi nějaká úchylka, i když asi nejsem sám
Renda psal:Mám výhodu baráku a garáže pod ním. Omrknout a poplácat chodím každý den, jednou až dvakrát týdně si zapálím buď Monte Cristo nebo něco levnějšího, třeba Vega finu. Prostě ručně balenej doutníček a skleničku Tulamorky. Nastartuju a vychutávám si to. Stará sice nechápe, ale co vám mám povídat ... zima je dlouhá. Asi nějaká úchylka, i když asi nejsem sám
Koukám že jak játaky pacient co se vyskyt 20 let po válce
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Renda psal:Mám výhodu baráku a garáže pod ním. Omrknout a poplácat chodím každý den, jednou až dvakrát týdně si zapálím buď Monte Cristo nebo něco levnějšího, třeba Vega finu. Prostě ručně balenej doutníček a skleničku Tulamorky. Nastartuju a vychutávám si to. Stará sice nechápe, ale co vám mám povídat ... zima je dlouhá. Asi nějaká úchylka, i když asi nejsem sám
Koukám že jak játaky pacient co se vyskyt 20 let po válce
To si piš, že jo
Co jsem mohl, to jsem nastrikal WeDeckem, retez prostrikal sprejem, plna nadrz, do benzinu nejaky smradlavy humac od Motulu. Novej olej a filtr. Baterka ven, odmastovakem kotouce, motor, prevodovku. Vzduchovej filtr ven, misto neho jen hadrik, do pulky na vysku jsem moto zakryl prodysnym hadrem, pusu na zadni gumu a zavrel do chlivka. Obcas pootocim pneu, mozna osoulozim SPZetku. Jinak na ni prdim. Na jare opet promazani, novej vzduchac a prvnich 1500Km motor max do 5000 tocek.
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
Startovat to v zime mi prijde na. Kdyz to mate nekde v chladnejsim prostredi, tak motor studenej jak svina, olej ztuhlej, nastartujete to, nechate to na miste cvrotlat, tudis se nektera mista u vzduchace budou zahrivat hodne a nektera mista budou studena a jen to pak chcipnout. Tudis mechanicke opotrebeni maximani a zazitek z jizdy nulovy...
Nemluvim o tom, jak je pak motor teplej a okolni teplota treba jen par stupnu a kdyz je neco teply a okolo je zima, tak se deje co? Kondenzuje se voda, jj presne tak. Doufam, ze budu mit po nejakym takovym odbornikovi motorku.
Nechat to radsi celou zimu stat a pak to na jare obzivit... mno a tedka me sezerte :)
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
Brejn psal:Startovat to v zime mi prijde na. Kdyz to mate nekde v chladnejsim prostredi, tak motor studenej jak svina, olej ztuhlej, nastartujete to, nechate to na miste cvrotlat, tudis se nektera mista u vzduchace budou zahrivat hodne a nektera mista budou studena a jen to pak chcipnout. Tudis mechanicke opotrebeni maximani a zazitek z jizdy nulovy...
Nemluvim o tom, jak je pak motor teplej a okolni teplota treba jen par stupnu a kdyz je neco teply a okolo je zima, tak se deje co? Kondenzuje se voda, jj presne tak. Doufam, ze budu mit po nejakym takovym odbornikovi motorku.
Nechat to radsi celou zimu stat a pak to na jare obzivit... mno a tedka me sezerte :)
...koukam na to uplně stejně, tagže tě žrát nebudu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Brejn psal:Startovat to v zime mi prijde na. Kdyz to mate nekde v chladnejsim prostredi, tak motor studenej jak svina, olej ztuhlej, nastartujete to, nechate to na miste cvrotlat, tudis se nektera mista u vzduchace budou zahrivat hodne a nektera mista budou studena a jen to pak chcipnout. Tudis mechanicke opotrebeni maximani a zazitek z jizdy nulovy...
Já myslím, že bys hovno poznal.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 18.10.2008 13:45:26 Offline |
redik27 psal:Lejete neco do nadrze spolecne z benzinem pres zimu?
panáka slivovice
nicola.foxx psal:kojaksro psal:Kluci, motku mám v práci v dílně kde je teplota kolem nuly, když jsou extra mrazy tak lehce pod nulou. Myslíte že stačí když ji jednou za 14 dní prohřeju, protočím gumy, zadek přes rychlost, a dobiju baterku..... Dík
No mozna bych tu baterku na zimu vyndal nekam do teplicka.
a obcas ji soupnul na nabijecku, aby nezapomela k cemu je urcena
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Banditatom (Člen) 18.10.2008 16:57:47 Offline |
mr.BSE psal:A jakou byste me doporucili nemrzku do chladicu?
ružovou zásadně růžovou. Ale neříkej to nahlas někeří poletí do garáží kontrolovat co tam maj
vidím to stejně jako Filous a Zdenek. Umeju,maximálně na to hodím nějakej ten vosk,stříknu řetaz,naplním nádrž,vytahnu baterku a hodím ju na nabíječku,zakryju plachtou. Na jaro přindu,dobiju baterku a startuju.žádný sajrajty do nádrže nedávám a s přehnaným olejováním to taky prdím.Za tu dobu co sem měl jak polotučnou,tak plnotučnu sem neměl problém se startováním na jaro,přestože mašina stála půl roku bez doteku.Dobít baterku,hodit na PRI,sytič,startovat a zlehka na poslech potáhnout za plyn.Na potřetí už valí všechny válce serenádu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:vidím to stejně jako Filous a Zdenek. Umeju,maximálně na to hodím nějakej ten vosk,stříknu řetaz,naplním nádrž,vytahnu baterku a hodím ju na nabíječku,zakryju plachtou. Na jaro přindu,dobiju baterku a startuju.žádný sajrajty do nádrže nedávám a s přehnaným olejováním to taky prdím.Za tu dobu co sem měl jak polotučnou,tak plnotučnu sem neměl problém se startováním na jaro,přestože mašina stála půl roku bez doteku.Dobít baterku,hodit na PRI,sytič,startovat a zlehka na poslech potáhnout za plyn.Na potřetí už valí všechny válce serenádu
...a podle toho taky vypadají ty rezavé šrouby na značce Pákistánce
ja vam nevim chlapi s tim startovanim/prohratim na miste... kdysi jsem me na vejsce na spalovacich motorech ucili, ze kazdej studenej start znamena stejny opotrebeni jako 100 km ujetech pri zahratym...
Tahle poucka je 20 let stara, takze vzhledem k technologickymu pokroku to treba dneska neni tak hrozny, ale stejne nevim, k cemu je dobry to obcas natocit. Teda krome dusevni rovnovahy ridera.
Moderni oleje myslim nemaj problem poskytnout 4-5 mesicu dostatecnou ochranu proti korozi a jinak me nic nenapada...
Tak startuju a zahřívám to proto,aby natekl do karbecu novej benzín,oživila se baterka,obnoví se olejovej film na fšem v motoru. A pokud není sníh na cestě,tak to aspoň kousek protáhnu,aby moc nezlenivěl
Ale hlavně pro můj dobrej pocit a abych věděl že mužu kdikoliv vyjet.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...furt mne překvapujou lidi který si myslej že maj kosmickou raketu a ne vobyčejnej spalovací motor kterej je ve všech vostatních ksindlech který v zimě normálně štrádujou ulicema
...a co krosky? ...a sněžný skůtry? ...asi v zimě nemaj jezdit né?
osiris psal:...furt mne překvapujou lidi který si myslej že maj kosmickou raketu a ne vobyčejnej spalovací motor kterej je ve všech vostatních ksindlech který v zimě normálně štrádujou ulicema
...a co krosky? ...a sněžný skůtry? ...asi v zimě nemaj jezdit né?
Když vyjedeš a pojedeš alespoň pár km tak v poho, ale startovat to jen tak v gardě na místě je vina
Mour psal:Koldan psal:vidím to stejně jako Filous a Zdenek. Umeju,maximálně na to hodím nějakej ten vosk,stříknu řetaz,naplním nádrž,vytahnu baterku a hodím ju na nabíječku,zakryju plachtou. Na jaro přindu,dobiju baterku a startuju.žádný sajrajty do nádrže nedávám a s přehnaným olejováním to taky prdím.Za tu dobu co sem měl jak polotučnou,tak plnotučnu sem neměl problém se startováním na jaro,přestože mašina stála půl roku bez doteku.Dobít baterku,hodit na PRI,sytič,startovat a zlehka na poslech potáhnout za plyn.Na potřetí už valí všechny válce serenádu
...a podle toho taky vypadají ty rezavé šrouby na značce Pákistánce
už sem to vyměnil už je zasejc krásná
Rád bych viděl nějaké porovnání v opotřebení motorky skladované alá Filous a skladované alá Osiris. Jsou to samé teorie a obecné poučky, ale něco konkrétního...?
Třeba vyndal jsem na zimu baterku a na jaře už jsem to nenastartoval, nebo celou zimu jsem to protáčel a na jaře jsem to zadřel...
Nehádám se o tom, že studený start je sajrajt. S tím souhlasím.
Studený start je špatný, áááááááááááno?
Jinak vzhledem k teoretické (i prakticky dokázané) životnosti motoru nebude v ani jednom způsobu skladování diametrální rozdíl co se týče opotřebení motorky si myslím, ale pokud mě někdo přesvědčí o opaku...
Jak zimuje Zrzule Vránu? Jak Slamescu toho 160 tisícového staříka? To bych rád věděl.
Ondráš psal:Rád bych viděl nějaké porovnání v opotřebení motorky skladované alá Filous a skladované alá Osiris. Jsou to samé teorie a obecné poučky, ale něco konkrétního...?
Třeba vyndal jsem na zimu baterku a na jaře už jsem to nenastartoval, nebo celou zimu jsem to protáčel a na jaře jsem to zadřel...
Nehádám se o tom, že studený start je sajrajt. S tím souhlasím.
Studený start je špatný, áááááááááááno?
Jinak vzhledem k teoretické (i prakticky dokázané) životnosti motoru nebude v ani jednom způsobu skladování diametrální rozdíl co se týče opotřebení motorky si myslím, ale pokud mě někdo přesvědčí o opaku...
Jak zimuje Zrzule Vránu? Jak Slamescu toho 160 tisícového staříka? To bych rád věděl.
...hele, ať tak nebo tak, rozdíl nepoznáš...sám sis votpovjeděl, že studený starty nejsou pro motor nic dobrýho, to je asi celý...já sám za sebe prostě řikam, že nevidim ani nejmenčí důvot to startovat, pokuť nechci vyjet...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...hele, ať tak nebo tak, rozdíl nepoznáš...sám sis votpovjeděl, že studený starty nejsou pro motor nic dobrýho, to je asi celý...
To jsem chtěl slyšet.
VikecB12 psal:To by se nám musely auta posrat za rok,kdyš to startuju každej den studený.
Ale za 24 hodin ti aspon zustane nejaky ten olej na stenach. Za 4 ctyri mesice ho tam moc nebude.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:VikecB12 psal:To by se nám musely auta posrat za rok,kdyš to startuju každej den studený.
Ale za 24 hodin ti aspon zustane nejaky ten olej na stenach. Za 4 ctyri mesice ho tam moc nebude.
Proto to startujeme každý týden.
Nejlepší je, se na konci sezóny vysekat a celou zimu ji dávat dohromady. To pak "stará" nebo mladá......jak chcete, se pak nedivý, když do garáže člověk pořád courá. To pak zazimování člověk neřeší...
Víííď RENDO! (PS: Chlumec nad Cidlinou, takovej prdlej, co ti tvýho banďourka chválil (Moto TASS)
Jezdím tak, abych dojel!
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 17:51:52 Offline |
Tag já sem zastánce teorie to jednou za čas, když je slušně projet aspon kousek...
Z prostého důvodu, aby se olej dostal tam kam má.... Pač za celou zimu musí bejt steklej všechen dole, a první jarní nastartovaní musí bejt fest 'nasucho'...
Fšichni víme jak to bolí....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
To Ondráš: no ti co to dělaj jak mi s Filůsem pak neřeší po zimě,že jim to tu jede na dva vejfucky
a jináč jak psal,proč to startýrovat,dyž na tem nechcu jet. a na projížďky po nasolených zimních silnicích s občasnými překfápky ve formě namrzlých fleků seru úplně
Smoula.koumak (Člen) 20.10.2008 19:17:26 Offline |
Proč v Praze řešíte zazimování? Vždyť tu zimu nemáte Semtam se projedete a je to...
Bandit v lese :-))
Koldan psal:To Ondráš: no ti co to dělaj jak mi s Filůsem pak neřeší po zimě,že jim to tu jede na dva vejfucky
a jináč jak psal,proč to startýrovat,dyž na tem nechcu jet. a na projížďky po nasolených zimních silnicích s občasnými překfápky ve formě namrzlých fleků seru úplně
Taková překvápka jako sůl se k nám na ves ještě nedostala. Tam je to hezky postaru, babka s kýblem popela.
Olej nikdy nestece tak aby po sobe nezanechal povlak. pokavad ten motor nevyplachnes odmastovadlem je stale pekne mastnej vsude kde ma byt. Vlastni zkusenost. po roce opreni o zed jsem rozebyral motor na srot a mel vsude olej(vacka, saly na klice, ojnicni cep). Kdyby mel stejkat tak ze tam po nem nic nezbyde tak bys si mel sparve nicit motor pokazdy kdyz nastartujes. Olej je pekne ridkej kdyz je zahratej. Si mylis ze na nejakym parkovysti novejch aut co cekaj na kupce treba rok. Urcite nechodej obden a startujou auta nez se dostanou k zakaznikovy. Kde si myslim ze by to mohlo mit nejakej vliv je tak nejakej boxtrovej motor. Jiny ulozeni, jiny gravitacni sily. Tot muj nazor
Pane doktore, vy jste se zase kochal.
...nooooo a je to, černý na bílým
citace: "Starším, zejména dvoutaktním motocyklům lze prospět tím, že se do otvoru pro svíčku vstříkne trocha oleje, který jedním protočením motoru rovnoměrně rozetřete po stěnách válců a tím je ochráníte před korozí. Novější motocykl stačí přibližně jednou za měsíc, minimálně však dvakrát za zimu nastartovat a nechat zahřát na provozní teplotu. Tím se nejen promaže "vršek" motoru, ale také oživí akumulátor.
viz: http://auto.idnes.cz/podzimni-rady-pro- … otorky_fdv ...čtvrtej odstavec
osiris psal:...nooooo a je to, černý na bílým
citace: "Starším, zejména dvoutaktním motocyklům lze prospět tím, že se do otvoru pro svíčku vstříkne trocha oleje, který jedním protočením motoru rovnoměrně rozetřete po stěnách válců a tím je ochráníte před korozí. Novější motocykl stačí přibližně jednou za měsíc, minimálně však dvakrát za zimu nastartovat a nechat zahřát na provozní teplotu. Tím se nejen promaže "vršek" motoru, ale také oživí akumulátor.
viz: http://auto.idnes.cz/podzimni-rady-pro- … otorky_fdv ...čtvrtej odstavec
přeci když tam baterku nemam tak ji nebudu oživovat ne?
jinak stalo se někdy někomu tady z vás, že motku neprotočil ani jednou za zimu a při rozborce měl korozi na válcích? asi nikomu bych řekl....
já motor rozebrat neumím, ael doufam že tam žádnou korozi nemám
Bandit 4EVER!!!
motorku chcipnu, zaparkuju ke kamosoj do garazej a celou zimu s ni nic nedelam, jen zajedu mrknout za kamosem, dam pohladim po vodreny nadrzi a zase vodjizdim. Na jare kdyz zrovna nechcijej z mrakej nasadim baterku a vyrazim nach hauze
Second Class Citizen
1130 Café Racer
barynek psal:osiris psal:...ne, já jen že razím vodjakživa, že nejhorší u všech strojů je vodstávka a žádný sraní a vyndávání různejch ovin není vůbec nutný
ty nevyndaváš ani baterku?
...hele nevyndávám protože v chladu je samovybíjení nejnižší (nemluvím o teplotách kolem nuly)
...navíc mám namontovaný na baterii kabely s konektorem k připojení nabíječky (ještě jsem to ale nikdy nepotřeboval použít)
mazo psal:Michal Dk psal:Taky nee stojím v teplý chodbě 23 st.vobčas zapnu lidlovku na oživení a fertig.
no jo, ale v nevykurenej garazi je to o niecom inom...
jj, garážuju ve sklepě, "nevykouřenym" podotýkam tak nevim, no... teplotu jsem tam nikdá neměřil...
Bandit 4EVER!!!
vorel psal:hale vosi, ty víš fšechno, jak se liší nebíječka vod udržovačky, ty kurvy za ní chtěj skorem trojlytr
Helejse ten ví prt a vořech.Já ti to ale povim tak ňák srozumitelně a pomalu abys byl schopnej nasát.
Tak to poznáš uplně jednoduše páč z nebíječky neleze ani houno,dežto z udržovačky něco de.A eště taky ta udržovačka prej dokáže ňákej vybíjecí a nabíjecí proudt furt semtam honit.Řikal to starej Barták v hasičárně.
2 krát dva sou štyri
...a nebo tak
...jak ti to moh říct starej barták, dyž před patnácti rokama umrz venku před knajpou ty žide
vorloj: do kačeří prdele napíchneš klidně i cigaretovkou accumate nebo optimate voba werky jak ládovací tak tvůj werk sou na to cajk naonděný
...já kdysi bral accumate (má 6 i 12v a jede do 75ah, čili i auťácký, to voptimák neumí, ale zato má barevnou hudbu na šaškárnu - jen k tomu připojit tiskárnu a truhláře kvůlivá rámu na vobraz)
...joa stávalo to vokolo patnácti stovek kačen (ten samej princip ale dělaj všechny podobný firmy ...bosch, banner, varta...)
...budiž mu země lehká měl ale krásnou smrt
...v balení k tomu je i konektor/zásuvka kterej pak jenom připojuješ k tý nabíječce/udržovačce a nemusíš se dobejvat k baterii, což splňujou vobě z nich (a nebo můžeš přímo na baterku napojit vždycky i klasicky svorkama)
dyš dám krz tu zásuvku nabíjet něco a vyndám klíček, tak to nabijí jen chvíli a vypne se to jako třeba v autě. Z toho se zdá že asik nepude jen zapojit udržovačku jednoduše krz tu zásuvku pokud si ta udržovačka nevymění s motorkou nějaký informace...se zeptám servisovi jak to je
řikám si hurikán
...helejse tak teda polopatě
...vyser se už konečně na celou kačeří díru (zásuvku) a na baterii si napoj buď konektor (zásuvku) přiloženou v balení s tou nabíječkoudržovačkou (jedno kterou z těch dvou si vybereš) a přes ten konektor (zásuvku) kterej si necháš na těch kabelech připojenej k baterii a klidně hozenej pod sedlem (ani ho na pevno nemusíš montovat) pak budeš připojovat toho accuma nebo voptimáka
...nebo tam ani ten konektor (zásuvku) nebudeš k tý baterii na stálo připojovat a nechávat viset na těch kabelech a klidně si od tý nabíječky (udržovačky) natáhneš klasický kabely se svorkama (jsou taky přiložený v balení) a který si v případě kdy se ti zachce připojíš na póly baterie jako když připojuješ klasickou nabíječku kterou znáš
...čili kachní bambus už ti v obou případech pak nevypne ani prd
...no a to je asi tak všechno
...a páč seš evidentně rozvrkočenej, zkusím to eště krz vobrázky
- to je vona a nalevo ten stočenej had s divnou hlavou a nádorem v půlce zad je ten konektor kterej by sis těma vočkama přišpendlil k baterii na furt a přes něj pak připojoval tu krabičku k celý motorce (vpravo sou ty krokodýlové kerejma si tam tu krabičku připíchneš kdy chceš jak u klasický nabíječky a než vodjedeš tak je zas sundáš, abys to za sebou netáh ze seníku ven)
- to je ten had (smotanej)
- to je furt von, ale tady už leze
Stránky: 1 2