Nejsi přihlášen
Re: koníčci :)
Filous psal:...no tag dyš sem vyeliminoval to co nemyslíš, tag vlastně koníčky nemam ...chlast a motorky mě bavjej furt, na cizí žencký seru...pag eště balený cigára, to mě taky dost baví
jj to je dost ušlechtilej koníček
bla...blabla...!
fido psal:jak jste na tom se zájmama...tím nemyslím chlast, baby a moto...a možná práce.
Třeba poezii, motýli, vážnou hudbu a třeba někdo podpisy slavných, nebo krabičky od sirek.
Nonartificiální hudba.
Pro neznalé definice z wikipedie: Autor se nesnaží o vysoké umělecké a estetické cíle.
To sedí.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Mám smůlu, že mám koníčků hodně a vždycky ty nejvíc náročný hlavně na čas a peníze.. Takže motorka (silnice + motocros), motorový čluny, chytání ryb, zvířata (hlavně psi), hokej atd.
Nevíte jestli není někde čas na prodej?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
nicola.foxx (Člen) 18.10.2008 13:07:38 Offline |
Mez moje zimni konicky patri manzelka (to je celorocni), filmy, sem tam naka hra na PC a taky me desne bavi chodit do kotelny na cigaro a topit.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 18.10.2008 14:12:03 Offline |
SLUGI psal:vorel psal:vornitologije
... tebe?
... kdyby tvoji ženu tak neřeknu ale tebe
...ty a nechtěl jsi říct jeskyňář?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
....moto, chlast, baby.....může být i v jiném pořadí
Jinak se rád projedu na motorce, večer posedím s přáteli u dobré sklenky a na noc nějakou tu slečnu.....
...jo vlastně rád lítám ( redbulvodka, nejlépe dvě vodky)
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 18.10.2008 16:02:57 Offline |
jezdit, jezdit, jezdit a chlast, chlast, chlast. když jsem střizlivej nebo robka prudí tak i nějaký ten sexík. No tak to by bylo součtem kromě vymýšlení pičovin vše
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen) 18.10.2008 16:54:09 Offline |
kojaksro psal:....moto, chlast, baby.....může být i v jiném pořadí
Jinak se rád projedu na motorce, večer posedím s přáteli u dobré sklenky a na noc nějakou tu slečnu.....
...jo vlastně rád lítám ( redbulvodka, nejlépe dvě vodky)
hovado...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:kojaksro psal:....moto, chlast, baby.....může být i v jiném pořadí
...jo vlastně rád lítám ( redbulvodka, nejlépe dvě vodky)hovado...
progear: tvůj koníček je kouzlení viď....jako Harry Potter
A je to!!
Progear 650 (Člen) 18.10.2008 18:23:36 Offline |
zrzule psal:Progear 650 psal:kojaksro psal:....moto, chlast, baby.....může být i v jiném pořadí
...jo vlastně rád lítám ( redbulvodka, nejlépe dvě vodky)hovado...
progear: tvůj koníček je kouzlení viď....jako Harry Potter
Máš recht... Chceš vidět mou kouzelnou hůlku...???
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Tomas600N psal:to já si občas zalozim po skalách ale jen malokdy,bo když je pěkně a mam čas tak raději sednu na moto a valim pryč
na skálu by mě nikdo nedostal..ně se dělá blbě, když se dívám z vokna. tzn. mám vodpor k vejškám
bla...blabla...!
killerovka (Člen) 18.10.2008 21:46:49 Offline |
psychopatia...
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
fido psal:Tomas600N psal:to já si občas zalozim po skalách ale jen malokdy,bo když je pěkně a mam čas tak raději sednu na moto a valim pryč
na skálu by mě nikdo nedostal..ně se dělá blbě, když se dívám z vokna. tzn. mám vodpor k vejškám
ja taky vyšky zrovna nemusim,o to je to větši adrenalin
taky sem kolikrat na posrani,když už mi vykluzuji prsty a vim že se nějakych 5 metru proletim
ale o tom to je
výše zmíněné ano, cizí ženský mě nebaví (mám jednu doma), angličtina se vším všudy, tj. někdy i práce mnoo, pak hudba - Queen hlavně, filmy..
bazén, posilka opět a sem ta i stěna byla, na skálu nebyl čas nikdá...
jo a ještě vání do Luige
Bandit 4EVER!!!
basket, kickbox, v zimním období čundry...
pak taky křížovky, rodina, příroda a hlavně moje vnoučata
No krom mašin mě zase začaly bavit ryby,minulej týden sem si dopřál novej vercajk vot Shimana,tak sem to musel jít prubnout.Včera sme vydrželi čučet u vody do pul desáté,zima byla jak,ale člověk dojde dom aspoň pěkně vyvětranej No jinak mě dost baví sem tam nějaká ta chlastačka A přes zimu vobčas zablbnout s motorkou v blatě,ale je na to čím dál míň času
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
- Moto
- Ted v zime jsem přeskočil na RC auta.... :o)
člověk se u toho míň nadře a kopce to vyjede taky slušně.
http://www.youtube.com/watch?v=me0lWjBlZcE
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Negr psal:Nechci tady nikomu nic vyčítat, ale jak to vidím, tak jeden společnej koníček a to vymejšlení píčovin, jste tu nikde neudali. Tak za mě určitě jeden hlas pro tohoto oře.
...gdysy mi řikali profesor přes píčoviny
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 16:02:31 Offline |
Meloun psal:Prcání....literatura,motorky,hudba,kytara,hospoda,cigarety,rybyčky a zvířátka všeobecně..
Občas ještě něco načmárám nebo složím semtam text,báseň či povídku..většinou ovšem končej v koši...
rybYčky.... pičo, to maso musí bejt ale tuhé...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Meloun psal:Občas ještě něco načmárám nebo složím semtam text,báseň či povídku..většinou ovšem končej v koši...
Ale to je škoda... Jednou (nebo nejednou) si tu něco prezentoval, co vůbec nebylo špatné.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 psal:Meloun psal:Prcání....literatura,motorky,hudba,kytara,hospoda,cigarety,rybyčky a zvířátka všeobecně..
Občas ještě něco načmárám nebo složím semtam text,báseň či povídku..většinou ovšem končej v koši...rybYčky.... pičo, to maso musí bejt ale tuhé...
Jsou to závojnatky
Ty jsou jedině s Y..
Nemám teď vůbec náladu se srát nějakým pojebaným i/y..
Co napíšu,to sračka
PURE NAKED BIKE!
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 17:26:33 Offline |
Meloun psal:Progear 650 psal:Meloun psal:Prcání....literatura,motorky,hudba,kytara,hospoda,cigarety,rybyčky a zvířátka všeobecně..
Občas ještě něco načmárám nebo složím semtam text,báseň či povídku..většinou ovšem končej v koši...rybYčky.... pičo, to maso musí bejt ale tuhé...
Jsou to závojnatky
Ty jsou jedině s Y..
Nemám teď vůbec náladu se srát nějakým pojebaným i/y..
Co napíšu,to sračka
Ale prosim Te, ja na to jebu taky, jen mam rejpavou...
Jinak Tve příspěvky jsou smyslu plné... tagže co tě žere..??? icq...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 17:35:47 Offline |
Co se týče mejch koníčků, tak nekouřím, nepiju, sexuálně nežiju, na motorce už taky nejezdim, pač na TN.CZ psali že to je nebezpečný...
Tagže kurňa, co já vlastně dělám jako hobby... Snad jen to, že svačinu si jezdím sníst až do MB do školy... I když podle starého přísloví jí prej můžu sníst i doma...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Meloun psal:Prcání....literatura,motorky,hudba,kytara,hospoda,cigarety,rybyčky a zvířátka všeobecně..
Občas ještě něco načmárám nebo složím semtam text,báseň či povídku..většinou ovšem končej v koši...
..to by ti šlo...pantomima
bla...blabla...!
Stránky: 1