Nejsi přihlášen
Re: CHATOVÁ osada ;)
Někdo byl se začátkem rychlejší
Napadlo mě tu udělat chat=čet tak jsem pátral po diskuzích a narazil jsem na jednu kde, už o tom psal Bobule cca 2 roky z5 takže jeho myšlenka tak jsem se pod to dole podepsal taky.
Někomu by se tu líbyl taky někomu ne, Osiris mi něco málo vysvětlil (chat tu nebude) ale nahrazuje se chatovou osadou a s chatičkama to fakt nemá nic společnýho na silvestra hledejte něco inýho
Já bych byl přeci jen radši pro chat, ale uvidíme třeba bude tohle dobrý.
Takže kdo jen online může pokecat v chatový osadě
THX Osi
Jeedéééééééééééémmmm
mi psal:a co to jako je ten chat ?
to jako chataři spolu píšoou o chatě místo toho aby házeli bordel do řeky
Hale, vopovažte se ty vaše zasraný odpadky vyhodit do naší popelnice... Hezky si to odvezte do města k sobě...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 19.10.2008 12:05:09 Offline |
Ondráš psal:mi psal:a co to jako je ten chat ?
to jako chataři spolu píšoou o chatě místo toho aby házeli bordel do řekyHale, vopovažte se ty vaše zasraný odpadky vyhodit do naší popelnice... Hezky si to odvezte do města k sobě...
neboj do tvojí popelnice
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
svatej psal:Baltazar psal:už jsem se pokecal
ve svym veku? Ccc. . .
hele Venco děláš taky někdy?furt seš tady nakýblovanejteť už chápu proč ty co tam jezděj tak přijedou domu bez peněssem myslel že tam ste za ůkáčka a vono hofno vy je tam učíte jak si užít volno za málo muziky
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:svatej psal:Baltazar psal:už jsem se pokecal
ve svym veku? Ccc. . .
hele Venco děláš taky někdy?furt seš tady nakýblovanejteť už chápu proč ty co tam jezděj tak přijedou domu bez peněssem myslel že tam ste za ůkáčka a vono hofno vy je tam učíte jak si užít volno za málo muziky
dyk je nedele. Ajni Pan Buh v nedeli nedelal.
Ty by Te naucili,jak se ma spravne pracovat,teda vice penez za malo muziky.
Amen. . .
Banditatom (Člen) 20.10.2008 13:36:31 Offline |
svatej psal:PALOUS psal:svatej psal:
ve svym veku? Ccc. . .hele Venco děláš taky někdy?furt seš tady nakýblovanejteť už chápu proč ty co tam jezděj tak přijedou domu bez peněssem myslel že tam ste za ůkáčka a vono hofno vy je tam učíte jak si užít volno za málo muziky
dyk je nedele. Ajni Pan Buh v nedeli nedelal.
Ty by Te naucili,jak se ma spravne pracovat,teda vice penez za malo muziky.
hovno v neděli dělaj jenom kurvy zedníci a já
kojaksro psal:...nějaká slečna 20-35let na pokec?
P.s.....nezávazný vztah
sem zvěda estli to bude fungovat
.....sem holky zapoměl dodat, nezávazný vztah jako že babu už mám, takže jenom Šukec.....nic víc nic míň.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Dado psal:mám ségru,ale je rok po tvý představě( samo že horní hranice) má ráda motorky,ale taky má velkou rodinu, ale jinak je gut, po GO, slušnej servis, dobrá výbava
Dík ozvu se až podle dalších nabídek......
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 16:01:08 Offline |
kojaksro psal:.....kucí neříkejte to Ivče. Děkuji
zrovna sem si říkal jak si s ní v pátek pěkně pokecám na tohle téma....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Dado psal:mám ségru,ale je rok po tvý představě( samo že horní hranice) má ráda motorky,ale taky má velkou rodinu, ale jinak je gut, po GO, slušnej servis, dobrá výbava
Estli má alespoň 4ky kozy, tak sem s ní.
Ondráš psal:Dado psal:se ozval můj oblíbenec
Hale ho... Casanova vylezl z Kanafasu. Už dlouho jsem tě tu neviděl... Jsem rád, že žiješ.
Chceš pokecat? Máš 4ky kozy?
woe já dělám do fčel
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Dado psal:kozi jsou naprd pro dolňáka( kus bůčku s bambulí) to spodek totálně jiná technologie, desítky detailů, ale rizí horňák to bude vidět asi jináč
My vesnický cápkové se s tím až tak neserem...
Banditatom (Člen) 20.10.2008 17:05:35 Offline |
Dado psal:kozi jsou naprd pro dolňáka( kus bůčku s bambulí) to spodek totálně jiná technologie, desítky detailů, ale rizí horňák to bude vidět asi jináč
hele hele nemrdej mi do příjmení já jsem sice Horňák zato profesí prvotřídní dolňák
Banditatom (Člen) 20.10.2008 17:29:52 Offline |
Dado psal:sem ani netušil jak jsem prozíravej her Hornak
jj hold takovej je život
Horňák je dolňák...
A co na to Pavel Horňák?
http://cz.youtube.com/watch?v=CObZyBpVrWU
Tričko... Tak v tom případě bude Horňák asi horňák...
Šárka psal:Ondráš psal:Lukyn1 psal:cus nekdo na pokec
Estli nemáš alespoň 4ky kozy, tak na tebe seru...
kozy nemáme ale máme 16 prasat 35 kachen hafo holubů a asi 10 slepic. vyhovuju
..gdyz von asik rad skopovy
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
qwerty psal:Ondráš psal:Šárka psal:kozy nemáme ale máme 16 prasat 35 kachen hafo holubů a asi 10 slepic. vyhovuju
Vogo, to je grunt.
to je uz statek .... nevim na co to sice maj pokud to neprodavaj ale nevadi
... že by na žrádlo
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
to víš 3 mrazáky a každej den musim tátovi dělat maso takže jídelníček vypadá asi taakto:
Po: kachna pečená
Ut: kachní řízky
St: gulášek z prasátka
Ct: to si vaří sám já na malí holoubátka nešáhnu
Pá: kachna nadívaná
So: kuřecí řízky
Ne: zbytky z uterka
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:to víš 3 mrazáky a každej den musim tátovi dělat maso takže jídelníček vypadá asi taakto:
zdravej jidelnicek
sem rad ze uz se nasi vysrali na chvoni prasat , pac sem nikdy nic ze zabijacky nejedl a trpel sem pak hlady pac matka nechtela varit dva obedy
WD club member.
Šárka psal:to víš 3 mrazáky a každej den musim tátovi dělat maso takže jídelníček vypadá asi taakto:
.. dobra prace a nemoch bych u vas negdy tejden bydlet nebo se jen stravovat
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
tak to chápu před 14 dny sem dělala kulatý knedlíky plněný švestkama a malinama kuli mladýmu že je má rát a na tátuu sem se . včera sem udělala brokolicovej krém a filety a o5 sem schytala že není vaříno. se na něj můžu . Promin jen si vylévám zlost páč tenhle víkend mě dorazil. asi se budu přece jen stěhovat.
hele po včerejší zkušenosti...máte někdo něco dočinění kolik stojí čištění kanálků?
Šárka psal:tak to chápu před 14 dny sem dělala kulatý knedlíky plněný švestkama a malinama kuli mladýmu že je má rát a na tátuu sem se . včera sem udělala brokolicovej krém a filety a o5 sem schytala že není vaříno. se na něj můžu . Promin jen si vylévám zlost páč tenhle víkend mě dorazil. asi se budu přece jen stěhovat.
hele po včerejší zkušenosti...máte někdo něco dočinění kolik stojí čištění kanálků?
tak otci nevar a mas to ne
ukaz mu smer k restauraci a pokud se mu ti nelibi at si de tam
WD club member.
tobě se to řekne navař. , ale když dělám kachnu tak padne celá já s Michalem o to moc nestojim a táta má objed, veču a pak se ještě zbudí ve dve ráno a já můžu znova vařit. a poslat ho do restaurace? did ani neví kde je město ten trefí jen do jednoho baru a to je fše.
hele je tu někdě zubař? já jen že sem byla včera u něj a čistil mi ty kanálky a řek si za to slušný peníze.
Šárka psal:tobě se to řekne navař. , ale když dělám kachnu tak padne celá já s Michalem o to moc nestojim a táta má objed, veču a pak se ještě zbudí ve dve ráno a já můžu znova vařit. a poslat ho do restaurace? did ani neví kde je město ten trefí jen do jednoho baru a to je fše.
hele je tu někdě zubař? já jen že sem byla včera u něj a čistil mi ty kanálky a řek si za to slušný peníze.
njn co nadelas .... muj otec je skoro to same .... ale matka na neho pres tyden sere protoze chodi do prace tak mu dycky reken at si zajde v praci do kantyny na obed ja jim taky v rpaci takze mati vari jen o vikendech a je happy
se zubarem neporadim ....
WD club member.
no mamka...ta se s nim nedavno rozvedla a ke všemu tátu zastupoval muj bratranec
no abych to upřesnila celej víkend mě bolel zub a myslela sem si že si ho sama vyrvu včera sem tam byla a on mi řek že ho mám napůl mrtvej tak mi ho vyčistil sedela sem tam třičtvrtě hodiny s votevřenou hubou a pak si řek 1 600, a mě se to zdá trochu moc.
hele a co by sis vybral kdyby: chceš se příští rok ženit mamka by ti dala 1 700 m2 pozemek a Ty by si měl navýběr bud stavět na něm nový barák kterej sis vždy přál zadlužit se bance a než ho postavíš tak by si byl v podnájmu nebo ho prodat koupit si nákej starší kde by si moh být a postupně ho rekonstruovat a zadlužit se mín?
Šárka psal:no mamka...ta se s nim nedavno rozvedla a ke všemu tátu zastupoval muj bratranec
no abych to upřesnila celej víkend mě bolel zub a myslela sem si že si ho sama vyrvu včera sem tam byla a on mi řek že ho mám napůl mrtvej tak mi ho vyčistil sedela sem tam třičtvrtě hodiny s votevřenou hubou a pak si řek 1 600, a mě se to zdá trochu moc.
hele a co by sis vybral kdyby: chceš se příští rok ženit mamka by ti dala 1 700 m2 pozemek a Ty by si měl navýběr bud stavět na něm nový barák kterej sis vždy přál zadlužit se bance a než ho postavíš tak by si byl v podnájmu nebo ho prodat koupit si nákej starší kde by si moh být a postupně ho rekonstruovat a zadlužit se mín?
ženit se nebudu , ale radši bych stavěla nový...
Život je boj-mašina je nej!!!
kukii já to prala jako na qwertyna
no ale zase se zadlužit bance na 25 let a pořád mít nervy jestli budu mít na splátku s tim že jestli ne tak mi to sebere všechno páč budu ručit pozemkem a když mi ho sebere tak i s barákem co bude na něm stát
Šárka psal:jo tak to nevim já ještě nic neplatila tak jestli mamka? ale i kdyby jo tak ...tam nebude moc. nechcete se o víkendu stavit na kafe?
můžem, zřejmě se půjdem projet, jestli bude hezky.. od stavebka jsou lepší úvěry než od banky... my budem asi po novym roce kupovat byt a taky na to použiju stavebko i když ho ještě nemám doplacený... je to prej výhodnější...ještě sem po podmínkách moc nekoukala, ale myslim si to..
hele Vopice (myšleno samozřejmě mile a vysloveno mírně šibalským hlasem ), nebyl sem tázán, ale být tebou tak si střádám prašule na hromadu a ještě nějakej pátek počkám. Nejsi žádná stařešina, rodinu taky nemáš. Nevim jak si na tom s nějakým partnerem, jestli je to nejak echt vážný a si si jistá že s polu vydržíte a bylo by možný jít do stavby s nim atd. atd. Nehledě na to, že ceny stavebních prací pomalu klesaji po loňskym kurefskym nárůstu bo je ve stavebnictví útlum a pravděpodobně ještě o něco klesnou.
A prodávat to? To ne, pozemek neni jogurt a nezkazí se, ba naopak jsou to dobře uložený prachy. Jo a ze starýho baráku za rozumný peníze a za provozu novej neuděláš.
2 Lihy: já ti dám Vopice....
děkuju za názor tak nák si to myslim taky ale protějšek má ten druhý názor. no chvilku vydržet .... to moc nepude kuli jinýmu důvodu. bydlíme v pivovaře a ten ty byty prodal a ta firma nás chce vystěhovat a postavit paneláky takže budeme likvidovat zahrátku a .... 2 garáže hřiště..... no a přestali nám topit zvedli nám nájem o 60% a do června se máme vystěhovat tak..... nevim jak to vše bude
ty vole taky máte šéfa takovýho s prominutim čůráka? slíbyl mi přidáno pak se vymlouval a ted mi řek že s toho nic nebude a to už řešíme asi 1,5 měsíce
Šárka psal:2 Lihy: já ti dám Vopice....
děkuju za názor tak nák si to myslim taky ale protějšek má ten druhý názor. no chvilku vydržet .... to moc nepude kuli jinýmu důvodu. bydlíme v pivovaře a ten ty byty prodal a ta firma nás chce vystěhovat a postavit paneláky takže budeme likvidovat zahrátku a .... 2 garáže hřiště..... no a přestali nám topit zvedli nám nájem o 60% a do června se máme vystěhovat tak..... nevim jak to vše bude
ty vole taky máte šéfa takovýho s prominutim čůráka? slíbyl mi přidáno pak se vymlouval a ted mi řek že s toho nic nebude a to už řešíme asi 1,5 měsíce
hmmm, tak to nic moc teda... Ale zase do června nepostavíš nic. Ta firma by vám měla (teda podle zákona musí) zajistit náhradní bydlení, pokud to bude stát za , tak buď do pronájmu (ale to sypeš moc peněz a nic z toho), nebo pokud jsou nejaký prachy na účtě, tak koupit něco malého na přečkání času než postavíš a pak prodat (je to trochu blbý aby si za ten byt dostala peňauze až je budeš potřebovat na barák a zase naopak aby si měla kam jít když se stavba nového zpozdí a ty budeš mít byt opustit dle nějaké smlouvy s kupujícím). A ještě je fakt že ceny nemovitostí sou pořád ještě dost nadsazený kvůli minulýmu období, kdy se prodalo všechno co mělo 4 stěny...
Chatu máte?
sharis psal:Kukii psal:nemáte s tim někdo zkušenost? stavebko versus hypotéka?
nevim jak stavebko,ale hypoteku ti daj jen 80%z ceny teda nevim jak na byt,ale na domecek to tak je
takže kdybych žádala mega, tak dostanu 800?
mi psal:nevím kolik bude stát onen byt, ale stavebko a zněj následně úvěr je beskonkurenční a dá se i ten úvěr navýšit, ale tim pádem i splátky, ale furt jeto lepší neš hipotéka, ale s hipotékou dosáhneš dál.
cenu zatim nevíme, ale jedno vim určitě, budem mít předkupní právo. a jelikož to jsou městský byty, tak to snad tak hrozný nebude... no každopádně lepší cpát prachy do svýho než do nájmu jako ted... dík za názor...
Šárka psal:kukii já to prala jako na qwertyna
no ale zase se zadlužit bance na 25 let a pořád mít nervy jestli budu mít na splátku s tim že jestli ne tak mi to sebere všechno páč budu ručit pozemkem a když mi ho sebere tak i s barákem co bude na něm stát
nevim ale asi bych postavil novej ...... nebudes kolem neho muset porad litat .... stare baraky potrebujou strsnou udrzbu ...to vidim doma ... pridu z prace a porad je co robit
btw. s tim zubarem : mam soukromeho , mnel sem jen ctvrt uzbu , totalne odumrelej ... zubarka mi to umrtvila provrtala vycistila kanalky dala tam neco at se to vyhoji zadelal a vzala si jen 30kc za navstevu ale jde o to ze mam pohodarku zubarku
WD club member.
Kukii psal:sharis psal:Kukii psal:nemáte s tim někdo zkušenost? stavebko versus hypotéka?
nevim jak stavebko,ale hypoteku ti daj jen 80%z ceny teda nevim jak na byt,ale na domecek to tak je
takže kdybych žádala mega, tak dostanu 800?
hele fakt nevim jak je to s bytama,ale s tim domeckem je to tak ze kdyz chces hypo tak ti ta urcita banka udela nejakej svuj cenovej odhad a podle toho ti pujcej - ted je otazka jeste udelaj odhad vetsi nez je cena za kterou to chces koupit ty a nebo mensi a pak ti narovinu reknou kolik ti daj
pokud chces milion tak to neni zase tak hrozne,ale horsi je to u vetsi castky kdyz ti udelaj mensi odhad a ty zjistis ze ti bude vic jak pul milionu chybet
sharis psal:Kukii psal:sharis psal:
nevim jak stavebko,ale hypoteku ti daj jen 80%z ceny teda nevim jak na byt,ale na domecek to tak jetakže kdybych žádala mega, tak dostanu 800?
hele fakt nevim jak je to s bytama,ale s tim domeckem je to tak ze kdyz chces hypo tak ti ta urcita banka udela nejakej svuj cenovej odhad a podle toho ti pujcej - ted je otazka jeste udelaj odhad vetsi nez je cena za kterou to chces koupit ty a nebo mensi a pak ti narovinu reknou kolik ti daj
pokud chces milion tak to neni zase tak hrozne,ale horsi je to u vetsi castky kdyz ti udelaj mensi odhad a ty zjistis ze ti bude vic jak pul milionu chybet
tak to je mazec...
sharis psal:nevim jak stavebko,ale hypoteku ti daj jen 80%z ceny teda nevim jak na byt,ale na domecek to tak je
Jáááák 80% z ceny??
Budu chtít stavět...
Mám vlastní pozemek...
Když budu chtít hypotéku od banky, tak si nechám udělat projekt, zajdu do banky a řeknu jim: "chci hypotéku na X mil., mám pozemek tam a tam, tady mám projekt."
Banka ocení pozemek, a když to schválej, tak mi daj prachy na stavbu v maximálně v odhadní hodnotě pozemku, kterym ručim...
Já postavim např. základovou desku, banka vyplatí další prachy na další etapu stavby a ručim pozemkem a základovou deskou... atd. až postavim celej barák...
Co je za problém? Max. pak splátky po zbytek života
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:sharis psal:nevim jak stavebko,ale hypoteku ti daj jen 80%z ceny teda nevim jak na byt,ale na domecek to tak je
Jáááák 80% z ceny??
Budu chtít stavět...
Mám vlastní pozemek...
Když budu chtít hypotéku od banky, tak si nechám udělat projekt, zajdu do banky a řeknu jim: "chci hypotéku na X mil., mám pozemek tam a tam, tady mám projekt."
Banka ocení pozemek, a když to schválej, tak mi daj prachy na stavbu v maximálně v odhadní hodnotě pozemku, kterym ručim...
Já postavim např. základovou desku, banka vyplatí další prachy na další etapu stavby a ručim pozemkem a základovou deskou... atd. až postavim celej barák...
Otazkou je jak ti to banka odhadne
priklad z vlastni zkusenosti : kupujeme barak,prodavajici chce 4,5mil.tudis chceme hypo 4,5mil. banka udelala,ale svuj odhad na 4mil tudis mi nepujcej 4,5 ale jen 4
ted uz banky nechtej pujcovat celou castku kdyz nemas vubec nic
sharis psal:Otazkou je jak ti to banka odhadne
priklad z vlastni zkusenosti : kupujeme barak,prodavajici chce 4,5mil.tudis chceme hypo 4,5mil. banka udelala,ale svuj odhad na 4mil tudis mi nepujcej 4,5 ale jen 4
ted uz banky nechtej pujcovat celou castku kdyz nemas vubec nic
No to je pak zavádějící - nemůžeš brát, že když tvůj odhadce odhadne barák na 4,5mil., že druhej odhadce ho odhadne taky na 4,5.
Tzn. že deš do banky s tim, že tvůj odhadce řek, 4,5, odhadce v bance řek 4, tak ber nebo nech bejt.
Hold vždycky budeme v nevýhodný pozici, když si deme pučovat (většinou si diktuje pravidla ten, kdo má prachy )
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:sharis psal:nevim jak stavebko,ale hypoteku ti daj jen 80%z ceny teda nevim jak na byt,ale na domecek to tak je
Jáááák 80% z ceny??
Budu chtít stavět...
Mám vlastní pozemek...
máš recht, ale.... ja mam hipoúvěr naroubovanej na stavebko od modrý piramidy (tam bylo i stavebko) a dali mi na výběr z jejich třech odhadcú a vyplatí max 80% a to uš od pozemku. jistě že jinde to maj jinak....
svět je cirkusovej stan
TO SHarka: Projektik na topeni bude ?
Stránky: 1