Nejsi přihlášen
Re: Zvýšení výkonu
Beranek psal:Jojo, díkes.... Bylo mi jasné, že v první vlně asi nic normálního nepadne....
Vono je to možná tím že ladit nějak motor na 650 je v podstatě pičovina. Max laďák a to jenom pro dobrej zvuk.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Beranek psal:Jojo, díkes.... Bylo mi jasné, že v první vlně asi nic normálního nepadne....
Otázka je jestli to chceš protože jsi na hranici motorky (o čemž pochybuji, ikdyž je to možné) a nebo ti vadí častější řazení. Pokud je to ten slabej spodek, tak na to ti pomůže asi je podřazení.
Myslím, že všechny myslitelné metody zvýšení výkonu se tu někdy probíraly, tak si je projdi a vyber si.
Vzducháč, DynoJet, koncovka, svody... Pak ale třeba i změna poměru sekundárního převodu, i když to nezvedne výkon, ale subjektivně by ti to mohlo líp jet.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 20.10.2008 13:57:45 Offline |
Michal Dk psal:Beranek psal:na hranici určitě nejsem, jen jsem asi tlustej, tak budu muset opravdu víc točit... A taky se blíží zima, tak začínám vymýšlet pičoviny....
Zhubnout
a já proč mi to nejede
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
stoner psal:Ondráš psal:Michal Dk psal:Zhubnout
No to je největší píčovina co jsem slyšel...
To bych si radši našetřil na tu silnější motorku.Když bude šetřit na tu motorku, tak tím, že si utrhne od huby, může i zhubnout. Dabl efekt
...a co pag bude dělat s tym přebytkem výkonu???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 15:59:45 Offline |
Ale notak... Něco se s tim jistě vymyslet dá.... :)
Chce to aspon 200 PS...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 20.10.2008 17:01:54 Offline |
Beranek psal:V podstatě to stejně nemá cenu. Když přibereš a pořídíš silnější, tak to pojede tak, že se z toho posereš a zhubneš, takže ti zase bude stačit to šestikilo... Seru na to, nic neladím...
ty já mám jenom jinný převod a tahá to o hodně líp, ale je menší maximálka tak si vyber
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 17:23:45 Offline |
Banditatom psal:Beranek psal:V podstatě to stejně nemá cenu. Když přibereš a pořídíš silnější, tak to pojede tak, že se z toho posereš a zhubneš, takže ti zase bude stačit to šestikilo... Seru na to, nic neladím...
ty já mám jenom jinný převod a tahá to o hodně líp, ale je menší maximálka tak si vyber
změna převodu je podle mě blbost.... pač šikmovoký vědí jag na to..
No a jinac by to chtelo co vokruh, to zmenu pomeru, pac origo pomer je dobrej treba do brna, ale v moste by bylo lepsi vzadu vetsi kolo...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 17:49:30 Offline |
Michal Dk psal:Progear 650 psal:Ale notak... Něco se s tim jistě vymyslet dá.... :)
Chce to aspon 200 PS...Na tvoje kila stačí bohatě 20 PS
Tak přiznám se, že příspěvek tohodle typu sem čekal...
Ale máš recht... 20PS stačí ve volnoběhu bohatě...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 20.10.2008 17:51:52 Offline |
Michal Dk psal:Progear 650 psal:Ale notak... Něco se s tim jistě vymyslet dá.... :)
vozí závaží aby ho to neodfouklo
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 17:54:40 Offline |
Michal Dk psal:Nechtěl jsem tě zklamat.
Máš to u mě....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 17:55:06 Offline |
Banditatom psal:Michal Dk psal:Progear 650 psal:Ale notak... Něco se s tim jistě vymyslet dá.... :)
vozí závaží aby ho to neodfouklo
Ty mi taky....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 20.10.2008 17:56:26 Offline |
Progear 650 psal:Banditatom psal:Michal Dk psal:
Na tvoje kila stačí bohatě 20 PSvozí závaží aby ho to neodfouklo
Ty mi taky....
prosím
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 17:59:21 Offline |
Banditatom psal:Progear 650 psal:Banditatom psal:
vozí závaží aby ho to neodfoukloTy mi taky....
prosím
nemáš zač... počkej v létě...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 20.10.2008 18:02:29 Offline |
Progear 650 psal:Banditatom psal:Progear 650 psal:
Ty mi taky....prosím
nemáš zač... počkej v létě...
a na co?
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 18:05:42 Offline |
Pro voba: To závaží vozim fšude sebou... jmenuje se Bandit 650S...
Jo a jinak samozřejmě...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 18:36:06 Offline |
barynek psal:Progear 650 psal:Pro voba: To závaží vozim fšude sebou... jmenuje se Bandit 650S...
Jo a jinak samozřejmě...vozí ho všude sebou a opírá si ho při jízdě o nádrž
tak tak... konečně pořádnej příspěvek do technický...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 20.10.2008 18:38:24 Offline |
Progear 650 psal:barynek psal:Progear 650 psal:Pro voba: To závaží vozim fšude sebou... jmenuje se Bandit 650S...
Jo a jinak samozřejmě...vozí ho všude sebou a opírá si ho při jízdě o nádrž
tak tak... konečně pořádnej příspěvek do technický...
ty a jak ti drží na te nádrži?
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 18:45:01 Offline |
Banditatom psal:Progear 650 psal:barynek psal:
vozí ho všude sebou a opírá si ho při jízdě o nádržtak tak... konečně pořádnej příspěvek do technický...
ty a jak ti drží na te nádrži?
no asi vahou ne.... takovej řádnej kus flákoty, že se vůbec ptáš na takovou jasnou věc...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 20.10.2008 18:48:50 Offline |
tak tak... konečně pořádnej příspěvek do technický...ty a jak ti drží na te nádrži?
no asi vahou ne.... takovej řádnej kus flákoty, že se vůbec ptáš na takovou jasnou věc...
takže mu dáš bezpečnostní pás aby nespadl?
z vlastní zkušenosti vím,že za ty samé love co bys nacpal do zvedání polotučné (f tvém případě polotučné a panáka) stojí rozdíl v ceně na pořízení plnotučné.Kůpíš o rok starší stroj (to neznamená o rok horší) o pár tisícovek navíc za co prodáš to co máš teď
jinak s tou změnou převodu to je taky fajne. Nevím jak to utáhnou ty slabší mašiny,ale já su s tím spokojenej jako sviň,na nějaké velké kvedlání se šajtrou su nešikovnej,tag to řeším taghle a vono to de za plynem jak divé i dyž tam máš pěťáka a maximálku neřeším,spíš navopak na 240 to vyskočí vokamžitě,rychlejc než dříf
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 19:00:34 Offline |
ty a jak ti drží na te nádrži?no asi vahou ne.... takovej řádnej kus flákoty, že se vůbec ptáš na takovou jasnou věc...
takže mu dáš bezpečnostní pás aby nespadl?
Ne ne ne, je to šikula... Udrží se sám... bez dopomoci...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 20.10.2008 19:03:31 Offline |
no asi vahou ne.... takovej řádnej kus flákoty, že se vůbec ptáš na takovou jasnou věc...takže mu dáš bezpečnostní pás aby nespadl?
Ne ne ne, je to šikula... Udrží se sám... bez dopomoci...
hmmmmm tak to má muj obdiv
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 19:05:51 Offline |
takže mu dáš bezpečnostní pás aby nespadl?Ne ne ne, je to šikula... Udrží se sám... bez dopomoci...
hmmmmm tak to má muj obdiv
nepodlejzej...... stejně Ti ho neukážu...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Beranek psal:Jenžto to vypadá, že na 1250 hned tak nebude, rád bych přes zimu něco provedl se svojí B650S(K5). Dá se něco udělat s výkonem bez snížení životnosti? V archivu jsem nic nenašel, nebo špatně hledal...
Výkon se zvyšuje prodejem motorky a koupje inejjen já šel dolůale výkon stejnej jak B12 takže na tom sem stejně,ale k čemu to je když 95% lidí ten výkon nevyužijevlastně jona maximálkách
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 20.10.2008 19:55:53 Offline |
Ne ne ne, je to šikula... Udrží se sám... bez dopomoci...hmmmmm tak to má muj obdiv
nepodlejzej...... stejně Ti ho neukážu...
vdík vidět ho nechcu to si nech pro někoho jinnyýho
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 20:00:57 Offline |
hmmmmm tak to má muj obdivnepodlejzej...... stejně Ti ho neukážu...
vdík vidět ho nechcu to si nech pro někoho jinnyýho
jen aby, radsi sem Ti to rekl narovinu, aby ses netesil az do leta, a pak nebyl zklamanej...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nepodlejzej...... stejně Ti ho neukážu...vdík vidět ho nechcu to si nech pro někoho jinnyýho
jen aby, radsi sem Ti to rekl narovinu, aby ses netesil az do leta, a pak nebyl zklamanej...
jsi ho měl ukázat Jance na Oravě,a né tady
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 20.10.2008 20:21:04 Offline |
zdenek 1 psal:Progear 650 psal:Banditatom psal:
vdík vidět ho nechcu to si nech pro někoho jinnyýhojen aby, radsi sem Ti to rekl narovinu, aby ses netesil az do leta, a pak nebyl zklamanej...
jsi ho měl ukázat Jance na Oravě,a né tady
tak už vím proč holka furt mluvina nieeeeee. beztak to vzniklo tak:
proger: janka hele
janka: boha nieeeeeeeeee
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 20:25:59 Offline |
ale hovno... ta by ani nevedela co s nim... nicmene mohla bejt legrace...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 20.10.2008 20:33:43 Offline |
zdenek 1 psal:Progear 650 psal:ale hovno... ta by ani nevedela co s nim... nicmene mohla bejt legrace...
mi se více líbila ta tmavší kuchařka
tobě ta teplá vodička neudělala asi dobře stará tlustá a ještě tmavá
Banditatom (Člen) 20.10.2008 20:43:35 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:tak už vím proč holka furt mluvina nieeeeee. beztak to vzniklo tak:
janka: boha nieeeeeeeeeeMyslíš, že se lekla těch vystouplejch žeber?
propadlého hrudníku
Banditatom psal:Ondráš psal:Banditatom psal:tak už vím proč holka furt mluvina nieeeeee. beztak to vzniklo tak:
janka: boha nieeeeeeeeeeMyslíš, že se lekla těch vystouplejch žeber?
propadlého hrudníku
neserte Progího,nebo vám příště ukáže
když to jede,je to OK
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 20:59:54 Offline |
Kokoti... Závist je typická česká vlastnost...
Sem akorát, jen vy jste tlustý... Naštěstí, děvčata v tomhle mají jasno... A proto sem na roztrhání...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 20.10.2008 21:01:59 Offline |
Progear 650 psal:Kokoti... Závist je typická česká vlastnost...
Sem akorát, jen vy jste tlustý... Naštěstí, děvčata v tomhle mají jasno... A proto sem na roztrhání...
no s tím roztrháním asi ty děvčata mít problém nebudou pač mých poctivých 84kg se špatně škube
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 21:04:35 Offline |
Banditatom psal:Progear 650 psal:Kokoti... Závist je typická česká vlastnost...
Sem akorát, jen vy jste tlustý... Naštěstí, děvčata v tomhle mají jasno... A proto sem na roztrhání...no s tím roztrháním asi ty děvčata mít problém nebudou pač mých poctivých 84kg se špatně škube
Tebe nikdo škubat nebude... Pač seš tlustej... Jóóó, kdybys vypadal třeba jako Progír... To by ses měl...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 20.10.2008 21:12:07 Offline |
Progear 650 psal:Banditatom psal:Progear 650 psal:Kokoti... Závist je typická česká vlastnost...
Sem akorát, jen vy jste tlustý... Naštěstí, děvčata v tomhle mají jasno... A proto sem na roztrhání...no s tím roztrháním asi ty děvčata mít problém nebudou pač mých poctivých 84kg se špatně škube
Tebe nikdo škubat nebude... Pač seš tlustej... Jóóó, kdybys vypadal třeba jako Progír... To by ses měl...
eee já tlustej nejsem já jsem jenom velkejno a kdybych vypadal jako progír tak bych měl strach, pač když u nás fouká, tak by mě to mohlo odfouknout
Progear 650 (Člen) 20.10.2008 21:16:26 Offline |
Tom: .... závist... zas tak lehkej nejsem, neboj...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Kokoti... Závist je typická česká vlastnost...
Já nejsem tlustej, ale svalnatej...
A až tlustý budou hubený, tak hubený budou studený.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Koldan psal:z vlastní zkušenosti vím,že za ty samé love co bys nacpal do zvedání polotučné (f tvém případě polotučné a panáka) stojí rozdíl v ceně na pořízení plnotučné.Kůpíš o rok starší stroj (to neznamená o rok horší) o pár tisícovek navíc za co prodáš to co máš teď
jinak s tou změnou převodu to je taky fajne. Nevím jak to utáhnou ty slabší mašiny,ale já su s tím spokojenej jako sviň,na nějaké velké kvedlání se šajtrou su nešikovnej,tag to řeším taghle a vono to de za plynem jak divé i dyž tam máš pěťáka a maximálku neřeším,spíš navopak na 240 to vyskočí vokamžitě,rychlejc než dříf
...já vim, žes to tady něgde psals, ale sem línej hledat...co tam máš za převot??? ...že bych to taky vyskoušel ...jag to vychází na šponováky??? ...dáš tam vječí i origo???...ty štyry kila za vječí rozetu uš mě nezabijou a moch bych to přehazovat podle nálady...
Filous psal:Koldan psal:z vlastní zkušenosti vím,že za ty samé love co bys nacpal do zvedání polotučné (f tvém případě polotučné a panáka) stojí rozdíl v ceně na pořízení plnotučné.Kůpíš o rok starší stroj (to neznamená o rok horší) o pár tisícovek navíc za co prodáš to co máš teď
jinak s tou změnou převodu to je taky fajne. Nevím jak to utáhnou ty slabší mašiny,ale já su s tím spokojenej jako sviň,na nějaké velké kvedlání se šajtrou su nešikovnej,tag to řeším taghle a vono to de za plynem jak divé i dyž tam máš pěťáka a maximálku neřeším,spíš navopak na 240 to vyskočí vokamžitě,rychlejc než dříf...já vim, žes to tady něgde psals, ale sem línej hledat...co tam máš za převot??? ...že bych to taky vyskoušel ...jag to vychází na šponováky??? ...dáš tam vječí i origo???...ty štyry kila za vječí rozetu uš mě nezabijou a moch bych to přehazovat podle nálady...
Starousi neblbni... dyt tech tvejch 30 kilo i s kombou a prilbou by utahla i rozeta z minibajka
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:Koldan psal:z vlastní zkušenosti vím,že za ty samé love co bys nacpal do zvedání polotučné (f tvém případě polotučné a panáka) stojí rozdíl v ceně na pořízení plnotučné.Kůpíš o rok starší stroj (to neznamená o rok horší) o pár tisícovek navíc za co prodáš to co máš teď
jinak s tou změnou převodu to je taky fajne. Nevím jak to utáhnou ty slabší mašiny,ale já su s tím spokojenej jako sviň,na nějaké velké kvedlání se šajtrou su nešikovnej,tag to řeším taghle a vono to de za plynem jak divé i dyž tam máš pěťáka a maximálku neřeším,spíš navopak na 240 to vyskočí vokamžitě,rychlejc než dříf...já vim, žes to tady něgde psals, ale sem línej hledat...co tam máš za převot??? ...že bych to taky vyskoušel ...jag to vychází na šponováky??? ...dáš tam vječí i origo???...ty štyry kila za vječí rozetu uš mě nezabijou a moch bych to přehazovat podle nálady...
Starousi neblbni... dyt tech tvejch 30 kilo i s kombou a prilbou by utahla i rozeta z minibajka
...ale di ty brepto, nejsem Progír ...vymejšlim viny, budou vačky, tag laboruju čim tomu eště trochen pomoct ...a f garáži mám f krabičce takový pjekný malý turbíčko, ouplně nový, ale to uš by bylo asi moc ...i gdyš...
Filous psal:vOjTaB6 psal:Filous psal:
...já vim, žes to tady něgde psals, ale sem línej hledat...co tam máš za převot??? ...že bych to taky vyskoušel ...jag to vychází na šponováky??? ...dáš tam vječí i origo???...ty štyry kila za vječí rozetu uš mě nezabijou a moch bych to přehazovat podle nálady...Starousi neblbni... dyt tech tvejch 30 kilo i s kombou a prilbou by utahla i rozeta z minibajka
...ale di ty brepto, nejsem Progír ...vymejšlim viny, budou vačky, tag laboruju čim tomu eště trochen pomoct ...a f garáži mám f krabičce takový pjekný malý turbíčko, ouplně nový, ale to uš by bylo asi moc ...i gdyš...
turbo... ze bych nekupoval GSX-R a prizivil sestku...
ehmmmm... ...Filipe... ...nemel bys tam jeste jedno?
Bandit rulezz!!!
tak pokáď sa nepletu,tak oproti origu vo tři zoupky navíc na rozetě a delší řetaz,jináč fše v oukeji. jak sem psal,fakt sem s tím spokojenej, prostě to de tak nějak radostněji za plynem a furt ti to přinde jako bys tam měl hozenou o rychlost níž,si schopnej jet na čtverku pomaličku a vemeš za to a vono to krásně vystartuje. Přitom té vzpomínané maximálky sem si nějak nevšiml,na tachometrových 250 to vytáhnu,ale hlavně těch prvních 220 je tam okamžitě, i dyž je fakt,že sem negómal nad tím,jag je to s tacháčem,vo kolik se změnilo snímání.Ale to je mi celkem šumák,jede to rychle,to mi stačí a pojem rychlosti je jen o subjektivním pocitu,ne o tom co ukazuje tachák.
jo a má to tak i Datel s Abikem a tuším i Jiřina a sů spokojení také
osiris psal:...čoveče mám takovej pocit, že mi to tak jak popisuješ funguje s origináláma (i na pětku teda)
ale autobusy a jiný jebky jsou prej jinak zpřevodovaný... a navíc tady se probíraj motorky, a ne jebky
Bandit 4EVER!!!
osiris psal:...co povídáš, mám na tom 3 nápisy bandit
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … _napis.jpg
3 nápisy bílou fixou a ty nalepovací tuzing písmenka máš taky špatně
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 21.10.2008 12:49:19 Offline |
Filous psal:vOjTaB6 psal:Filous psal:
...já vim, žes to tady něgde psals, ale sem línej hledat...co tam máš za převot??? ...že bych to taky vyskoušel ...jag to vychází na šponováky??? ...dáš tam vječí i origo???...ty štyry kila za vječí rozetu uš mě nezabijou a moch bych to přehazovat podle nálady...Starousi neblbni... dyt tech tvejch 30 kilo i s kombou a prilbou by utahla i rozeta z minibajka
cožé?? no to bohužel nejsi no... protože kdyby jo, tak by progír uměl pořádně jezdit... no nic no...
když teda mermomocí tuning tag tuning... jaký vačky by šli do B650???? hm...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:
Starousi neblbni... dyt tech tvejch 30 kilo i s kombou a prilbou by utahla i rozeta z minibajka...ale di ty brepto, nejsem Progír ...vymejšlim viny, budou vačky, tag laboruju čim tomu eště trochen pomoct ...a f garáži mám f krabičce takový pjekný malý turbíčko, ouplně nový, ale to uš by bylo asi moc ...i gdyš...
cožé?? no to bohužel nejsi no... protože kdyby jo, tak by progír uměl pořádně jezdit... no nic no...
když teda mermomocí tuning tag tuning... jaký vačky by šli do B650???? hm...
...bojim se že žádný ...ale co by to udělalo s gixrovejma vačkama netušim...
Progear 650 (Člen) 21.10.2008 18:57:42 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:Filous psal:
...ale di ty brepto, nejsem Progír ...vymejšlim viny, budou vačky, tag laboruju čim tomu eště trochen pomoct ...a f garáži mám f krabičce takový pjekný malý turbíčko, ouplně nový, ale to uš by bylo asi moc ...i gdyš...cožé?? no to bohužel nejsi no... protože kdyby jo, tak by progír uměl pořádně jezdit... no nic no...
když teda mermomocí tuning tag tuning... jaký vačky by šli do B650???? hm......bojim se že žádný ...ale co by to udělalo s gixrovejma vačkama netušim...
hm... tak to je pech... srazit palici je nesmysl, do toho bych se nesral...
tagže zbejvaj jen karbece a filtr... plus vejfuch... ach jo...
nicmene s tema vackama by to stalo za pokus...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
cece, ja ti nevim...
jestli ti seska pride slaba tak si kup dvandu
jestli ti dvanda nevyhovuje kuli mrstnosti/hmotnosti, at uz jeji nebo tvoji (dys si z tebe ty spekouni furt delaj prdel), tak si kup gixero
todle tuneni chudaka bandita mi pride jako krok stranou (nebo bicovani mrtvyho kone)
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Progear 650 (Člen) 22.10.2008 13:15:46 Offline |
Luk psal:cece, ja ti nevim...
jestli ti seska pride slaba tak si kup dvandu
jestli ti dvanda nevyhovuje kuli mrstnosti/hmotnosti, at uz jeji nebo tvoji (dys si z tebe ty spekouni furt delaj prdel), tak si kup gixero
todle tuneni chudaka bandita mi pride jako krok stranou (nebo bicovani mrtvyho kone)
Tak v tomhle s Tebou naprosto souhlasim... proč nechci B12 si vystihl přesně...
Vidim to do budoucna tak, že Bandouse si chci upravit k obrazu svému a nechat si ho na "normální ježdění".... Srazy, dovolené... A tak... No a k tomu bud nějakou vokruhovku a nebo právě třeba Gixero... Ale to je v době nedohledný...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Smoula.koumak (Člen) 22.10.2008 15:33:05 Offline |
Ty woe Progíre, ty máš stejnou pětiletku jak já
Bandit v lese :-))
Progear 650 (Člen) 22.10.2008 17:23:12 Offline |
Smoula.koumak psal:Ty woe Progíre, ty máš stejnou pětiletku jak já
njn, to sou ty studenti...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 22.10.2008 18:24:23 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:njn, to sou ty studenti...
Vy jedete na 5ti letky já na 10ti. Jenže za to zvládnu to co vy za těch pět... Ale co... Není kam spěchat.
Zase si začal na vyšším levelu...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
no tak kuci nejenom že ten Pakistánec má techniku věčně nabléskanó ale asi na tom i jezdí a má to i celý vychytaný bo co a ví vo čem mluví! ;) Jinak s nim plně souhlasím a mám vyzkoušneý to stejný - šestkovýho Baďáka nemá cenu krom koncovky (kvůli zvuku) řešit žádný výkonový kouzla pač je tam holej nepoměr peněz a zvýšení výkonu a je fakt lepčí koupit nějakej plnotučnej stroj. ALe zastávám se taky jinejch převodů ............ pač když zkrátím převod tak motorka dostává fakt uplně jiný pocitvěvýkonový schopnosti a je to pak někde jidne to ježdění a je to za směšnej peníz .......... a s tou maximálkou - kdo chce jezdit řes 2 kila tak je stejně pičovina mít na takový ježdění Bandita a proto bych nad tím vůbec nepřeméšlel!!! Ale paradoxně třeba na okruhu se určitě na rovinkách maximálka zvedne (vlastní zkušenost) pač jak napsal Koldan, tak díky tomu že je to tam rychlej tak to tak prostě je!!!
P.S. S těma tachometrama - jak to teda je??????? Ale tuším že tachoš ukazuje při jiným zpřevodování blbě pač ve stejnéch točkách mě to ukazuje furt stejný km/h, takže je to jasný - ideál by byl tachoš jak měla stará B-6 ještě hnanej šnekem z předního kola! :))) Ale asi s tím nic udělat nepude že???
Progear 650 (Člen) 22.10.2008 18:38:09 Offline |
To Kakin: Jak už sem psal... Změna převodu mi prijde dobrá věc, ale to bych nedělal nic jinýho než měnil rozetu... Do Mostu by bylo fajn mít vzadu větší kolo, ale třeba v Brně na cílovce musim radit i 6 a i na ní kus jedu, tagže kdybych měl zpřevodováno do síly, tak bych na rovince huntoval vomezovač, pač bych už neměl kam řadit... tož tag...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 22.10.2008 19:02:04 Offline |
osiris psal:...ani s kratšíma převodama bys tu šestku nevytočil tak nahoru (jestli teda nechceš vo patnáct zubů )
no takhle jak to je sem to rozjel nejvic asi na 210... normalne se da mluvit o tom, ze to jede tak do 220, pak uz to jen tak zkomírá... no a jelikoz nejvetsi výkon je na 10 000ot-min, tak kdybych to zprevodoval vo 2 zuby, tak bych proste sice asi na okamzik, ale podle dostal do faze, kdybych uz byl na konci...
nejjednodusi bude, to me nezabije, koupim v zime rozetu se 49 zuby a vyzkousim to, at tu netlacháme teoreticky....
dám pak echo.. ale zřejmě az po Suzuki dnu, dřív se do Brna nedostanu...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 22.10.2008 19:11:28 Offline |
osiris psal:...ani s kratšíma převodama bys tu šestku nevytočil tak nahoru (jestli teda nechceš vo patnáct zubů )
jinak se samozřejmě omlouvám, že se snažím oponovat názoru deratizátora...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 22.10.2008 19:50:20 Offline |
osiris psal:...ty seš vocas ...i poslat do prdele mě můžeš, co bys nemoh
to si uvědomuju... ale proč bych to dělal... a navíc bych si to nedovolil...
jen se bojím, že když tam dám tu větší rozetu, tak se Tě budu snažit napodobovat...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 22.10.2008 20:09:37 Offline |
osiris psal:...a to de pak vo hubu, něco vo tom vim
no tag já díky Tobě už taky... bohužel teda...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kurna filous ty tam budes rvat gixorovsky vacky ty hade , no a jak pak to je s odladovanim a karburaci u K6 ? Kdysi si me rikal ze K6 takhle prekopavat nema smysl ze proste s tim krmenim stavajicim je to stejne na hovno ze by to chtelo to stary 99 a niz ale zas nepasne airbox z K6tky. Tak me neco vo tom rekni , nezavesuj zajimas me, trabl je ze sehnat vacky v mem pripade je trabl snad nemozne. cena se pohybuje pripadne kolik ? Kamarad ma ale v zivim motoru 1100 91-92´ a kdyz sem mu rekl at uz to hodi ze skaly to gixero mimo jine teda vypada porad fomozne v origo barvach a na prodej teda neni uz ho ma nejakej hodne moc let, tak me posla k certu a do . jen by me zajimalo jakej je rozdil tema vackama na hore a jak to ubere spodek moc. Zima prichazi tak muzem debatovat
TO Osiris: hele a taky ťa možu poslat do
TO Progear: trošku to vidíš jináč,ono to není tak,že tam dáš tu velkou rozetu a už to rychle nepojede. Předtím sem měl maximálku na 255, teď ji dosáhnu taky a ještě dřív,akorát jak už bylo napsané,teď ten tachák zřejmě lže ještě víc než předtím Každopádně věčinou jezdím do těch 220, dál už to tak nějak nemám chuť tahat a tato rychlost tam vyskočí okamžitě a ještě sa temu pořád chce jít nahoru (i když věřím tomu,že reálná je někde kolem 200)
Každopádně je s tím potom věčí zábava,jako nečekej,že ti to po zatáhnutí za plyn pude hned na prdel,mně se prostě nejvíc líbí,že nezávisle na rychlosti to jde ještě víc odspodu než dvanácka v klasice. I když je fakt,že pokud bych cestoval pravidelně nějaké dlouhé táhlé trasy,asi bych popřemýšlel o přehození,na druhou stranu třeba do Alp,kde se střídá jedna zatáčka s druhou si myslím,že je to fajne,hlavně na výjezdech
A jináč,jak už psal Filous, je to otázka pětikila,tak se nebojte a zkuste to
Billy psal:Kurna filous ty tam budes rvat gixorovsky vacky ty hade , no a jak pak to je s odladovanim a karburaci u K6 ? Kdysi si me rikal ze K6 takhle prekopavat nema smysl ze proste s tim krmenim stavajicim je to stejne na hovno ze by to chtelo to stary 99 a niz ale zas nepasne airbox z K6tky. Tak me neco vo tom rekni , nezavesuj zajimas me, trabl je ze sehnat vacky v mem pripade je trabl snad nemozne. cena se pohybuje pripadne kolik ? Kamarad ma ale v zivim motoru 1100 91-92´ a kdyz sem mu rekl at uz to hodi ze skaly to gixero mimo jine teda vypada porad fomozne v origo barvach a na prodej teda neni uz ho ma nejakej hodne moc let, tak me posla k certu a do . jen by me zajimalo jakej je rozdil tema vackama na hore a jak to ubere spodek moc. Zima prichazi tak muzem debatovat
...nepamatuju se, že bych řikal, že to nemá smysl, spíš sem řikal to, že u starejch modelů je to vječí výhra,páč nebyli "uškrcený" kvůli ekologiji...ale i u K6 to určitě bude znát...rozdíl ve výkonu je f tom, že lechce stratíš spodek do ňákejch 3,5-4t, ale pag uš to de fšechno lineárně nahoru...máme je i v závoďáku a tam to fungovalo bes jakýhokolif dalšího ladění dost slušně, brzda je f plánu aš letos v zimě, esi jí Pepíno roschodí a pag tam pošlu i tu moji K6, aby sme měli srovnání mezi nejstaršim a "nejnovjejšim" SACS motorem...jinak Prase dal do starýho vačky a bes jakýhokolif dalšího ladění byl +12 HP...a cena? ...nový umim za 5.990,- Kč / kus, jetý se pohybujou vokolo 3000,- vobje, ale nejsou...
Progear 650 (Člen) 23.10.2008 10:07:41 Offline |
Koldan: no jo no, přesně jak si napsal... sice ti tachometr píše stejnou rychlost, ale jedeš ještě mín něž předtim, pač rychlost to odečítá z předního kolečka řeťezu....
Samozřejmě to na jaře zkusím... Na 6-tce to bude znamenat maximálu reálnou max. 200,spíš míň, tak sem na to moc zvědavej....
Brno se už třese.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
a co vacky od pana yoshimury ? http://yoshimura-shop.netmove.co.jp/ap/ … e&l=en
http://shop.ebay.com/items/?_nkw=yoshim … ;_osacat=0
ale to je za jiny cenovy relace a ty co umis za 6 papouchu kus jsou odkud, znacka ?
Billy psal:a co vacky od pana yoshimury ? http://yoshimura-shop.netmove.co.jp/ap/ … e&l=en
http://shop.ebay.com/items/?_nkw=yoshim … ;_osacat=0
ale to je za jiny cenovy relace a ty co umis za 6 papouchu kus jsou odkud, znacka ?
...original genuine Suzuki parts...
a filous ze sem tak smelej jeste , to je potreba v tomto seznamu jenom podle čísla do bandita mlasknout číslo 1 a 2 ? nebo aji tu soucastku cislo 3 ? http://partsdepot.cz/index.php?fveh=219 … tion=98981 na nejakejch emerickech strankach sem to nasel na origo dilech za pulku coz byly soucastky secteny dohromady 2x 160 dolaru (vacky IN a EX ) + 2x 30 dolaru to vozubeny kolo s vybranim na casovani vacek.
http://www.mrcycles.com/fiche_section_detail.asp
tady to co sem nasel prvni
Billy psal:a filous ze sem tak smelej jeste , to je potreba v tomto seznamu jenom podle čísla do bandita mlasknout číslo 1 a 2 ? nebo aji tu soucastku cislo 3 ? http://partsdepot.cz/index.php?fveh=219 … tion=98981 na nejakejch emerickech strankach sem to nasel na origo dilech za pulku coz byly soucastky secteny dohromady 2x 160 dolaru (vacky IN a EX ) + 2x 30 dolaru to vozubeny kolo s vybranim na casovani vacek.
...enem díly 1+2, tzn. enem vačky, kola necháváš původní...
tak sem to pocital s dopravou a proclenim a DPH to vyjde na 8500,- ty dve vacky, enem mam strach co by prislo v krabici z USA , mate nekdo zkusenosti s tim posilanim a pres PayPal placeni, ja sem uz si nechal neco dovezt ale ne pres postu ale dovezl me to primo clovek. kterej tam uz asi nepojede. kdyz vemu ze 2x160 dolacu vacky + 10%CLO + 19%DPH + 70dolaru cca zabaleni
kdyby v tom nekdo umel chodit jak se to plati pres PayPal, ucet si udelat neni problem a poslat si tam prachy z banky asi take neni problem, horsi je co sem cet ze nektery emericky firmy te to semka nechteji poslat a tak si to nechas poslat na zasilkovou sluzbu ktera zasilku zkontroluje jestli je v poradku a pak ti to teprve poslou domu ze to tak nejak taky jde ale je to kalup problemu me to prijde.
Jo filousoj vyzkousej to, wodbrzdito pripadne a rekni cos musel resit za veci pripadne na tom a pak nam rekni reference, a pude to s tim lepsi na zada jenom plynem ? to spis tu vetsi rozetu co ?
Billy psal:Jo filousoj vyzkousej to, wodbrzdito pripadne a rekni cos musel resit za veci pripadne na tom a pak nam rekni reference, a pude to s tim lepsi na zada jenom plynem ? to spis tu vetsi rozetu co ?
Na záda je tam toho dost už teďka,právě bych řekl že tím že to pozbyde trochu toho spotku to bude trochu horší Měl bych přectavu...vačky a vo zoubek větší rozeta....Jenomže zima je tak krátká,kde na to fšechno vzít
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1 2