Nejsi přihlášen
Re: Bandit Cajky (Hrnek a Pivák)
Fik-B6S psal:ty zje tatar...
s autem do myčky nechodím by mi na té šunce zrobila díry ve rzi...
ty super učíný tablety do myčky na nádobí jsou někdy učíné až moc...
... jo to je jak ty super ůčinný prostředky na praní, si pamatuju jak před hafo letama fabrika nechávala prát montérky a kolikrát se stalo že super prací prášek vyčistil jakoukoliv špínu ale přitom se ňák rozpustili i knoflíky
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Jarda z Loun (Člen) 27.10.2008 16:38:54 Offline |
bral půllitr a 2x hrnek
Banditatom (Člen) 28.10.2008 10:18:23 Offline |
...Tak tak tohle vlákno je o tom jestli to má cenu dělat. Jak vidím tak jo, ale už teď mám hlavu v pejru s toho kolik toho je
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 29.10.2008 07:19:37 Offline |
Pajk psal:Jak modrej? Černý Bčko tak 1 černej hrnek a 1 sklo, to samozřejmě transparentní.
přestříkej si bečko
Banditatom (Člen) 30.10.2008 12:42:16 Offline |
Pajk psal:Černý jako nebudou? A vůbec proč bych si měl kazit Bčko škaredou modrou kdy mám kráásnou černou metlu. Černá je odjakživa na pořádnejch motkách Většinou na to stejně každej časem příjde Tak, že černej hrnek sem
nevymýšlej voe bych nedělal nic jiného než přemýšlel kdo chce to a tam!!!to modrej je dobrej
Banditatom (Člen) 31.10.2008 11:36:35 Offline |
sonyk psal:presne tak jak vobjednat a kam poslat prachy(dokud nejaky mam) a adresu
tak objednávky budou přes mail a prachy za kousky na učet (dobírka je dost drahá). Vše ještě upřesním zatím totálně nestíhám až budu mít alespoň 20ks vyrobených začnu s objednávkama
Banditatom psal:sonyk psal:presne tak jak vobjednat a kam poslat prachy(dokud nejaky mam) a adresu
tak objednávky budou přes mail a prachy za kousky na učet (dobírka je dost drahá). Vše ještě upřesním zatím totálně nestíhám až budu mít alespoň 20ks vyrobených začnu s objednávkama
ok diks.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 02.11.2008 16:16:14 Offline |
mi psal:banditom: úúúúúúúúš tam budem
ne fakt vážně myslíš že budou ty cajky do těch fujtajblvánoc
určitě příští týden jdu řezat folii
nicola.foxx (Člen) 03.11.2008 09:24:21 Offline |
Tak jak to bude??? Kdy to bude??? Uz mam na to misto v kredenci.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
sice s tomem nejsem v kontaktu ale typuju nasledovne tom jich nechá 20 udělat a osloví první co se ozvali...
a tak se pojede dokola...
Fik-B6S psal:sice s tomem nejsem v kontaktu ale typuju nasledovne tom jich nechá 20 udělat a osloví první co se ozvali...
a tak se pojede dokola...
a proc jich treba nenecha udelat 50 rovnou ??? s takovou se na men nedostane ani do vanoc
WD club member.
qwerty psal:Fik-B6S psal:sice s tomem nejsem v kontaktu ale typuju nasledovne tom jich nechá 20 udělat a osloví první co se ozvali...
a tak se pojede dokola...a proc jich treba nenecha udelat 50 rovnou ??? s takovou se na men nedostane ani do vanoc
Protoze v tom nechtej mit svoje prachy, coz chapu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
roman.v psal:Jestli jde o to, nemít v tom svoje prachy, tak je klíďo pošlu předem, to není problém. Takže já zcela závazně objednávám 1 hrnek a 1 sklo Tak šup, sem s tím
presne taky klidne poslu penize predem
nerad bych na to cekal pul roku
WD club member.
Lukas Boskovice (Člen) 04.11.2008 17:29:46 Offline |
bych se pridal.Mama mi zrusila Bandit hrnek o podlahu v kuchyni.takze 1x hrnek 1x krigl At ma mama s cim prat o zem....
Banditatom psal:mi psal:banditom: úúúúúúúúš tam budem
ne fakt vážně myslíš že budou ty cajky do těch fujtajblvánocurčitě příští týden jdu řezat folii
jen připomínka aby se na to nezapomělo...
svět je cirkusovej stan
mi psal:Banditatom psal:mi psal:banditom: úúúúúúúúš tam budem
ne fakt vážně myslíš že budou ty cajky do těch fujtajblvánocurčitě příští týden jdu řezat folii
jen připomínka aby se na to nezapomělo...
Taktatk, jak to vypadá s objednávkou? Něco novýho? K Mikuláši už to asi nebude, co?
Don´t worry, be Bandit!
Banditatom (Člen) 14.11.2008 09:10:55 Offline |
Tak partijo cca. příští týden by to mohlo byt hotové (nějak to vázné na hrníčkách čistý mi nikdo nechce prodat)zatím budu uspokojovat jen "cenzurovanou verzi" pičo verze co mi poslal inkviz je pro tu folii nepoužitelné
Banditatom (Člen) 14.11.2008 09:24:49 Offline |
Banditatom psal:Tak partijo cca. příští týden by to mohlo byt hotové (nějak to vázné na hrníčkách čistý mi nikdo nechce prodat)zatím budu uspokojovat jen "cenzurovanou verzi" pičo verze co mi poslal inkviz je pro tu folii nepoužitelné
Dobrá zpráva kua se mi podařilo ukecat jednumoc pěknou slečnu z agentůry a sehnal jsem konečně hrníčky příští týden čt nebo pa je budu mít takže objednávky příjmám cca. od 25.10.
Progear 650 (Člen) 14.11.2008 09:31:16 Offline |
a chceš to ještě nějak závazně na email nebo stačí, že sem ti napsal tady v diskuzi...?
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 14.11.2008 10:11:20 Offline |
Progear 650 psal:a chceš to ještě nějak závazně na email nebo stačí, že sem ti napsal tady v diskuzi...?
objednávky zaím neřeš budu to dělat přes mail "ty pošleš kolik a co, a já ti pošlu kolik a kam (na učet) no a cca do 5 dní u tebe zacinká soudružka pošťačka že ti přišel balík" jasný? nebo další dotazy
No tak to je krásný, a když to pošleš hromadně tak ti uděláme radost, což? tož já se hlásím jestli si bude Luig objednávat tak to naper do jednoho balíku. Jinak pro mě slušnej hrnek a krígl a aj neslušnej hrnek jako samo že ti to pak ještě zopakuju
Bandit 4EVER!!!
nicola.foxx (Člen) 14.11.2008 11:31:22 Offline |
Progear 650 psal:a chceš to ještě nějak závazně na email nebo stačí, že sem ti napsal tady v diskuzi...?
Ja jsem dohodnutej s Kojakemsro, tak se ty objednavky muzou dat dokupy. Co ty na to?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 14.11.2008 12:35:40 Offline |
můžete si to hodit do hromady vyšlo by to líp i na dobírku a podotýkám teď se budou dělat jen "cenzurovaný cajky tzn bez"[b][/b]
mám nachystanou kolekci i pro soudruhy autobusáky tak kdyby byl zájem?
Banditatom psal:můžete si to hodit do hromady vyšlo by to líp i na dobírku a podotýkám teď se budou dělat jen "cenzurovaný cajky tzn bez"[b][/b]
mám nachystanou kolekci i pro soudruhy autobusáky tak kdyby byl zájem?
no tak řekni, do kdy nejdýl rezervace a objednávka a vymalovano ne?
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 14.11.2008 12:44:31 Offline |
nechcu prachy předem až budou kusy tak se bude prodávat
Banditatom psal:Progear 650 psal:a chceš to ještě nějak závazně na email nebo stačí, že sem ti napsal tady v diskuzi...?
objednávky zaím neřeš budu to dělat přes mail "ty pošleš kolik a co, a já ti pošlu kolik a kam (na učet) no a cca do 5 dní u tebe zacinká soudružka pošťačka že ti přišel balík" jasný? nebo další dotazy
jasný du uvázat kocoura aby tu pošťačku aš příde nerostrhal
svět je cirkusovej stan
Banditatom (Člen) 15.11.2008 22:57:56 Offline |
mazo psal:najde sa dobrak z blizkej moravy, ktory by objednal o kus naviac a ja by som si k nemu poto prisiel?
myslím že to není problém jak já tak Tom jsme ze severní moravy ...
Banditatom (Člen) 16.11.2008 14:59:28 Offline |
teď mě tak napadlo že od kámoše tatík jezdí na SK s kamčákem a v martině často stojí
Banditatom psal:tak panctvo dneska dorazila první várka krýgluteda jako zatím holích ale to příjdehttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … krygly.jpg
kde máš ten zbytek??? 9vět kusů,to je bída,kdybys nechlastal a raději šetřil na další hrnce,neš to pro všechny uděláš,tak mi narostou vlasy
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 16.11.2008 18:22:47 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:tak panctvo dneska dorazila první várka krýgluteda jako zatím holích ale to příjdehttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … krygly.jpg
kde máš ten zbytek??? 9vět kusů,to je bída,kdybys nechlastal a raději šetřil na další hrnce,neš to pro všechny uděláš,tak mi narostou vlasy
voe v autě jich je dalších 40ks
Banditatom (Člen) 16.11.2008 18:30:36 Offline |
Banditatom (Člen) 16.11.2008 18:31:29 Offline |
hádanka!!!co je na obrázku divného???
Banditatom (Člen) 17.11.2008 10:23:54 Offline |
To Bodlinka: vítěz turnaje
To Mr.bse: vyškrabané to bude po víkendu pač mi ještě nedovezli hrníčky
To Palous: To je ta zatraceně drahá pískovací folie co se tak kuevsky lepí
Banditatom (Člen) 17.11.2008 10:55:47 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:To Palous: To je ta zatraceně drahá pískovací folie co se tak kuevsky lepí
Tak snad si jí nenalepil nakřivo...
voe to jak jednou nalepíš tak už to neodlepíš
Banditatom psal:Ondráš psal:Banditatom psal:To Palous: To je ta zatraceně drahá pískovací folie co se tak kuevsky lepí
Tak snad si jí nenalepil nakřivo...
voe to jak jednou nalepíš tak už to neodlepíš
Takze jo?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 17.11.2008 17:46:09 Offline |
spidys psal:A kde je ta ??
spidys čti vejš pičo verze zatím nebude a závazné objednávky budu příjmat až budou hotové hrničky tj. o víkendu nebo s kraje příštího týdne!!!
Banditatom psal:spidys čti vejš pičo verze zatím nebude a závazné objednávky budu příjmat až budou hotové hrničky tj. o víkendu nebo s kraje příštího týdne!!!
Aha - no jo no - přiznávám, tohle vlákno sem trochu odbyl
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Stránky: 1 2