Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 24.10.2008 00:34:03 Offline |
Re: Barva ználek Osiris
huskyb12 psal:LukinB6 psal:Takže VIN jest JS1A8112100123590
čéče, jezdíš čórku - viz stránky hledaných vozidel ...
No ty woe von nekeca. Jsem to tam taky nasel
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
fakt kradena , pekne te pohoupali ale
Banditatom (Člen) 24.10.2008 17:02:08 Offline |
TO osi furer: mám na tebe prosbu brachu. Mám na motorce nástřikaný tzv. efekt vodních kapek a na tom lak který podle úhlu světla mění lak. Potřeboval bych se tě zeptat jak se stříká ten efekt vodních kapek? please
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris psal:...moc ne, jak to pustím, vysere se na mě vždycky tři prdele žádosti vo něco
...puč si vod někoho telefon
ale ty uz spis, vid? :D
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Banditatom (Člen) 25.10.2008 14:34:49 Offline |
osiris psal:...takhle to mám
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … kapky1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … kapky2.jpg
...někdy ti vo tom můžu povyprávět
hade jsem si myslel že jsem originální vo už to ušák má
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris psal:...takhle to mám
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … kapky1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … kapky2.jpg
...někdy ti vo tom můžu povyprávět
No pospíšil sis
Vypadá to pjekně
Uvidím to v Mostě, nebo to ještě budeš měnit?
...
To já jen tak
Strýcfajtr !!!
bery psal:luboss psal:Osirisu, slyšel jsi něco o barvách na plastová okna?
nemohl, protože žádné nejsou
jsou to folie
...jj a k těm foliím jim míchám barvu na maskování spojů (není to ale nic co by bylo na ty okna primárně určený, jim to ale na tu spáru stačí)
...jinak že existujou barvy na plast držící i bez přilnavostního základu, to jo, ale jestli jsou nějaký přímo na okna to nevím, v tomhle oboru teda nejedu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:bery psal:luboss psal:Osirisu, slyšel jsi něco o barvách na plastová okna?
jsou to folie...jj a k těm foliím jim míchám barvu na maskování spojů (není to ale nic co by bylo na ty okna primárně určený, jim to ale na tu spáru stačí)
...jinak že existujou barvy na plast držící i bez přilnavostního základu, to jo, ale jestli jsou nějaký přímo na okna to nevím, v tomhle oboru teda nejedu
momentalně zavostalej
osiris psal:bery psal:luboss psal:Osirisu, slyšel jsi něco o barvách na plastová okna?
jsou to folie...jj a k těm foliím jim míchám barvu na maskování spojů (není to ale nic co by bylo na ty okna primárně určený, jim to ale na tu spáru stačí)
ja jedu a sou...ehm... su, ale su urcene pre priemysel a teda dielne. Myslim, ze s 20 litrovym vedrom si asi neporadis...
Ale je zaklad na plast sklo a podobne a potom je vrchna farba na plast....
...ty 20ti litrový vědra v průmyslový sekci mám, takže si s tím poradím
...je v nich předpřipraveno cca 14 - 16kg pojidla dle druhu barvy a zbytek se domíchá pigmentama, to je konečnej výsledek toho vědra
...jinak, jak píšu jsou i direct barvy (právě z průmyslový sekce) který (zas podle druhu pojiva) můžeš dát bez podkladu na neželezný kovy, plast ...různý varianty ...takže vždy nemusí bejt bezpodmínečně základ na plast (záleží na požadovaný koloristice)
osiris psal:...ty 20ti litrový vědra v průmyslový sekci mám, takže si s tím poradím
...je v nich předpřipraveno cca 14 - 16kg pojidla dle druhu barvy a zbytek se domíchá pigmentama, to je konečnej výsledek toho vědra
...jinak, jak píšu jsou i direct barvy (právě z průmyslový sekce) který (zas podle druhu pojiva) můžeš dát bez podkladu na neželezný kovy, plast ...různý varianty ...takže vždy nemusí bejt bezpodmínečně základ na plast (záleží na požadovaný koloristice)
od jakýho výrobce je ten průmysl ?
...obecně +15 s ne moc vysokou vlhkostí, pro tvůj případ to ale třeba může bejt míň (tyhle "zahrádkářský" to mívaj), musím se podívat do technickýho listu, v hlavě to nemám
hmmm...neviem ci som sa dobre vyjadril...
Je moznost priemyselnych farieb, ale je aj moznost farieb bezne dotupnych v systeme zaklad + vrch. Pripadne staci pouzit len zakladnu farbu. Samozrejme nema to taku odolnost, ale cena je pred kvalitou...
Neviem ci mozem robit reklamu...
www....sk
osiris psal:...obecně +15 s ne moc vysokou vlhkostí, pro tvůj případ to ale třeba může bejt míň (tyhle "zahrádkářský" to mívaj), musím se podívat do technickýho listu, v hlavě to nemám
děkuji uctivě
"béda trávníček"
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
SO 545 psal:Vie niekto poradit ako zistit odtien farby na motore ?
Pracujem v lakovni u aut problem nemam ale moto je ina kava.
Posledna moznost bude asi pouzit GENIUSa...
Vdaka za kazdu radu.
...z autařskejch baref je nejpodobnější tušimže ňákej Chrysler...počkej na Osiho, von ti to prozradí...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2010 08:01:45 Offline |
SO 545 psal:Vie niekto poradit ako zistit odtien farby na motore ?
Vdaka za kazdu radu.
a nebo novej celej lak
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:karlos100 psal:zdar Osi,koukni mi prosím jestli to mám správně,
moje stříbrná bandaska VIN: JS1A9112100101794
kód barvy YD8,je to tak?sonic silver pičo nevotravuj vševědoucího, když máš to samý co já!
tos mi pomoh,jelimáne
a je to ten kod???
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:karlos100 psal:zdar Osi,koukni mi prosím jestli to mám správně,
kód barvy YD8,je to tak?sonic silver pičo nevotravuj vševědoucího, když máš to samý co já!
tos mi pomoh,jelimáne
a je to ten kod???
jo
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:zdar Osi,koukni mi prosím jestli to mám správně,
...dík žes to vyřídil tajemníku
osiris psal:XJelen psal:karlos100 psal:zdar Osi,koukni mi prosím jestli to mám správně,
Osi neblázni,prej tajemník,
s nim nebude k vydržení,funkcionář jeden
...a bude hůř!
osiris psal:XJelen psal:karlos100 psal:zdar Osi,koukni mi prosím jestli to mám správně,
služebníček uctivé pozdravení aj paní
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. psal:SO 545 psal:Vie niekto poradit ako zistit odtien farby na motore ?
Vdaka za kazdu radu.a nebo novej celej lak
nie nie motor je OK akurat vsetko okolo chcem vo farbe motora.
myslim len strieborne casti.
XS5 som skusil na test karte nieje to zle ale este trosku to potrebuje doladit.
skusim este podotiene ak sadne nieco lepsie dam vediet.
Osirisu skusal si aj spektrometer ?
Ak nie skusim ja ak ano tak to bude zbytocne aj u mna.
...pododstín ani není potřeba, když v tom skoro nepoznáš rozdíl v nastříkaným deklu a v origo bloku, umíš-li to teda nastříkat, protože zprasit to umí leckdo
...jen nevím co řešíš, když chápu-li správně jdeš stříkat části mimo motor, tzn. buď jsi vzal blbou kartu, nebo máš blbou kartu, nebo u "tvý" zančky to maj blbě vyvzorovaný a nebo máš kosmický oko, který ještě na zemi nikdo neviděl
...spektrometrem jsem to neměřil (můžu to ale naměřit, víko ve firmě mám), protože jak jsem psal, mi ta uvedená (i podle vzorku) k tomu pásla ...jinak se spektrometrem v tomhle případě opatrně, není to lesklá a podle toho jakej se ti podaří nastříkat mat, jak jistě víš, bude pak i vypadat odstín
...v pátek se teda ještě ozvu
Ako asi sam vies sice nazov sedi ale od dealera k dealerovi je sem tam rozdiel aj par svetov.
Ja pracujem momentalne so STANDOXom cca 5rokov pred tym PPG.
Tam kde sedela farba na hranu u PPG je Standox na .... a naopak sem tam zhoda.
Radsej som vyhodil vsetky test karty a zacal som zase od znova /vdaka sefe/
Zaklad toho Chryslera od Standoxu nieje zli ale nieje to ono na roztrek by to slo ale na hranu na aute urcite nie. Nieco malo sa da pocarovat s tlakom a vrstvenim , ale este tu mam moznost spravit testkarty aj dvoch pododtienov a zadara tak preco nie.
Na druhu stranu aj na motere nieje vsetko 100% ako lakovali jednotlive diely tak im to trochu aj utekalo.
Jednoducho hram na detail alebo na svoje maximum.
Neukamenujte ma. Aspon dam vediet a tiez prispejem.
Vdaka Osirisu.
...ty to ale "do hrany" přece vůbec stříkat nepotřebuješ, jdeš stříkat úplně mimo
...no nic, naměřil jsem to a věz že mi z toho nejlíp vyšlo to co jsem vymyslel kdysi, tedy ten chrysler XS5 (nevím jestli máš pododstín L//R - světlejší s červeným flopem)
...dál můžeš kouknout na XSH taky chrysler - moc žlutý, nebo alfu 236411 - moc tmavý, nebo mercedes 723 - moc červený, některý pododstíny moc zelený
...zkrátka stará dobrá XS5
Stránky: 1