Nejsi přihlášen
majcherisko (Člen) 28.10.2008 07:36:41 Offline |
Re: vyhřívané rukojeti
oxfordy a pohoda nejsou tak tluste jako nektere levnejsi typy a o to mi slo.akorat se spatne ovladaji v rukavicich-myslim tu novou verzi s elektronickym ovladacem,stare mely otocne kolecko a to bylo rozhodne praktictejsi.
majcherisko (Člen) 28.10.2008 07:38:21 Offline |
jenze cim vic ti je teplo na dlan,tim vetsi mraz citis na horni strane pracky ,takze si k nim kup rovnou i vlozky do rukavic od coldkillers.
majcherisko psal:jenze cim vic ti je teplo na dlan,tim vetsi mraz citis na horni strane pracky ,takze si k nim kup rovnou i vlozky do rukavic od coldkillers.
Dobrý tip. Zdají se mi ale na fotce hodně silné. Vlezeš ještě potom do rukavic?
Mám Saito,víckrát bych je nekoupil. Po chvilce vot namontování se mě skurvilo to ovládací kolečko,funguje jenom na tu polohu start a to po chvilce moc pálí. Tak to vždycky na chvilku vypnu aby schládli a zase je zapnu.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...vod tý doby co jsem namontoval vyhřejvaný hefty jsem přestal používat coldkillers do rukavic (je to zbytečný), navíc jak se správně ptáš, pokud nemáš volnější rukavice a narveš se do nich i s coldkillers tak se hodně nemotorně ovládá brzda i spojka (používal jsem z toho důvodu v chladu pořád starý vytahaný rukavice a stejně to nebylo dobrý)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...vod tý doby co jsem namontoval vyhřejvaný hefty jsem přestal používat coldkillers do rukavic (je to zbytečný), navíc jak se správně ptáš, pokud nemáš volnější rukavice a narveš se do nich i s coldkillers tak se hodně nemotorně ovládá brzda i spojka (používal jsem z toho důvodu v chladu pořád starý vytahaný rukavice a stejně to nebylo dobrý)
Osi a jaké sis teda pořídil hefty?
Jináč cibulové vrstvy na rukách asi fakt není ta pravá cesta...
Daytona měl jsem dobrý reference a vyadají dle mého nejlíp. kupováno u louise v akci za tušim 39ecek. Myslim ale, ze je tam od tý doby měli za ty prachy vícektrát. Fungujou perfektně. Známej je tak asi 6 - 8 let a pořád dobrý.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.10.2008 19:33:08 Offline |
Levný Saito dobrý,ale jsou silny a já měl problém s protáčením heftu při zahřátí slušně hřefou jen na tu polohu "high" na low nic moc.
Kamarád má oxfordy co má asi Osi a je zpokojenej jen musí být zapojený fakt jen na baterku .Jak se zapojili do okruhu tak se při poklesu napětí vypínali(holt ta ochrana před vybitím funguje moc dobře )
Jo a ještě jedna poznámka...bacha ať si nekoupíš na čtyčkolku ty se na normální moto montujou fakt blbě
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 28.10.2008 20:48:31 Offline |
osiris psal:...to je taky nápad, když to má vochranu před vybitím to montovat ještě přes vostatní pičoviny jako relátka
no jo no, chtěl to aby to vypínal klíčkem...že to nebude fungovat se nějak nepředpokládalo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
po nedavenm vyletu tuism minulou nedeli sem o nich taky zacal premyslet. ac bratr na freewindu krasne ruce v teple a me docela packy mrzly. tak mozna pristi rok poridim ale zase kvuli tem par dnum se na to asi vykaslu da se to prezit. nehlede na to ze se daj ruce ohrat o kluzaky na hlavach
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Osi něco takovýho?? http://www.eshop-moto.cz/detail/vyhriva … -rukojeti/
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
PAlino díky za nabídku. Má to ale být překvápko, takže to zkoušení bude muset Datlík oželet. Tady snad není co zkazit. A když se mu nebudou líbit,tak si je dám na svoji krásku.
Určitě se ale někdy stavíme na kafčo....všechno má svůj čas.
majcherisko (Člen) 29.10.2008 11:21:25 Offline |
ja se s coldkillers do rukavic vlezu,ale je fakt ze mam rukavice volnejsi.trosku chybi cit v ruce,ale da se to prezit.ochrana pred vybitim podle me moc nefunguje-masa byla v zime v garazi,kde je furt 20 stupnu a baterka klekla uplne-musel jsem na jare koupit novou.takze mi to v servise nejak prepojili a vypinam to normalne klickem.
...myšleno vochrana před takovým vybitím když necháš vomylem spuštěný topení, bouchneš vratama a deš domů (to se ti pak to topení samo při poklesu napětí v baterii vypne jako samo víš , né že se ti baterie nikdy nevybije jinejma vlivama)
Mám saita dva týdny a je to příjemný
Tlusčí jsou, ale vzhledem k tomu že to má topit, se není čemu divit a je to lepší než na sebe rvát rukavice a bejt jak kosmonaut.
Zapojený to je narychlo, ale na klíček to předělám v zimě...
Nějak nechápu ochranu proti vybití když vypnu klíček a je šmytec
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
bedřichoj: protože s mikroprocesorem hlídajícím pokles napětí v baterii a případným vodpojením když přesáhne určitou mez, můžu stát v kose u pangejtu (ať už na někoho nebo něco čekám nebo z jakýhokoliv důvodu kdekoliv zevluju) s vypnutým klíčkem, tím pádem i vypnutým světlem (u novějších ročníků) a přitom si vyhřejvat kurevsky pracky
...se zapnutým světlem to asi pouštět nebudeš viď
osiris psal:bedřichoj: protože s mikroprocesorem hlídajícím pokles napětí v baterii a případným vodpojením když přesáhne určitou mez, můžu stát v kose u pangejtu (ať už na někoho nebo něco čekám nebo z jakýhokoliv důvodu kdekoliv zevluju) s vypnutým klíčkem, tím pádem i vypnutým světlem (u novějších ročníků) a přitom si vyhřejvat kurevsky pracky
...se zapnutým světlem to asi pouštět nebudeš viď
Rozumím ti, taky prauda ale mám jiné řešení...
... když byla kosa a nebylo topení na pracky, tak jsem zastavil, jelikož mám Béčko, hodil rukavice na motor a taky bylo hej
Bedřich psal:osiris psal:bedřichoj: protože s mikroprocesorem hlídajícím pokles napětí v baterii a případným vodpojením když přesáhne určitou mez, můžu stát v kose u pangejtu (ať už na někoho nebo něco čekám nebo z jakýhokoliv důvodu kdekoliv zevluju) s vypnutým klíčkem, tím pádem i vypnutým světlem (u novějších ročníků) a přitom si vyhřejvat kurevsky pracky
...se zapnutým světlem to asi pouštět nebudeš viďRozumím ti, taky prauda ale mám jiné řešení...
... když byla kosa a nebylo topení na pracky, tak jsem zastavil, jelikož mám Béčko, hodil rukavice na motor a taky bylo hej
Tak na co sis kupovatl saita?
Muzes jezdit a stridat pracky na motoru za jizdy,ne?
Proste je to lepsi a vic hi-tech
Second Class Citizen
1130 Café Racer
aby bylo teplo
všechno se dářešit... může to bejt napájený ze dvou kabelů. Jeden přes spínačku - primárně, druhej natvrdo k baterce, tj.v mém přípdě jen od kabelu ze zásuvky zapalovače co mám vlevo pod nádrží a zapojenej už přes pojistku a vypínač pod sedlem...
Pulytr psal:Nevím jak to dělaj žencký ale my máme výhodu že teplorukojeti nepotřebujemvot čeho mám asy kapsy a teplej ten no kokot
teplej kokot, jo?
tak tahle se nazývat
ale když to píšeš
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Pulytr psal:Nevím jak to dělaj žencký ale my máme výhodu že teplorukojeti nepotřebujemvot čeho mám asy kapsy a teplej ten no kokot
teplej kokot, jo?
tak tahle se nazývat
ale když to píšeš
Tím pádem sem taky kokot páč to fakt fungujeale vyhřejvaný rukojeti sem měl na B12 a superjediný co mě štvalo,že to balo tlustý do ruk a první snad tři měsíce mě brala křeč do palceale doporučuju
Jebat motorky :-)
Jo a jinak mě teda dost zajímaj vyhřejvaný nývleky vot oxfordu páč to de jednoduše sundat http://www.evron.cz/eshop/index.php?kvo … robek=1456
PALOUS psal:Jo a jinak mě teda dost zajímaj vyhřejvaný nývleky vot oxfordu páč to de jednoduše sundat http://www.evron.cz/eshop/index.php?kvo … robek=1456
u lujze maji nejakou slevu na bundu a ten ohrivac na zada asi za 50E k tomu davaji zadara a jeste jeden muj znamy to prodava a meli tam taky nejakou slevu na bundy a elektrizovane ponozky tam byly asi za 2k.....
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf psal:PALOUS psal:Jo a jinak mě teda dost zajímaj vyhřejvaný nývleky vot oxfordu páč to de jednoduše sundat http://www.evron.cz/eshop/index.php?kvo … robek=1456
u lujze maji nejakou slevu na bundu a ten ohrivac na zada asi za 50E k tomu davaji zadara a jeste jeden muj znamy to prodava a meli tam taky nejakou slevu na bundy a elektrizovane ponozky tam byly asi za 2k.....
Hoť mě nějakej linkna hrb bych to počeboval páč bude kalt jak kurf a zajtra budu čtyřkolovej suzukej
http://motoweb.sweb.cz
Ceny v akci jsou:
Rukavice Klasik........ 2 490,-
Ponožky.......... 1 490,-
Bundy a kalhoty........ 3 490,-
ps toto neni muj byznys jenom sem davam link
MOTO KOZZI GRISO
mr.BSE psal:na co dva kable
aby byl mensi proud v kazdym z nich
Dva dva druhy zapojení při dvou typech heftů -
1. zapojení přes spínačku - odpadá nutnost hlídání a zapínání topení (u nových modelů bez zapnutých světel se neohřeješ)
2. zapojení přímo na baterku (přes vypínač), možnost puštění topení bez zapnutého klíčku - musíš hlídat
ad 1.je ideální řešení pro puntičkáře a hefty bez ochrany proti vybití
ad2. je ideální zapojení pro hefty s "ochranou proti vybití" kterou jsem viděl jen u nejdražších OXFORDŮ - SAITO ani Daytona v popisu nemá
ad1+2 je ideál pro hefty bez ochrany, kde z 90% to poběží přes spínačku, ale díky tomu druhému kabelu máš možnost zapnutí heftů bez klíčků - varianta pro mě. 5min práce
Jo, jinak tady je taky pár písmenek staršího data o heftech...
http://jenikovo.misto.cz/_MAIL_/upravy/12.htm
bedrich: dik za info, to se sikne
...premejslim ted o tech Daytonach, vypadaj pekne a u stryka Lujza je maj za 39 Ecek...nevite nekdo jak jsou na tom s tou tloustkou? prijde mi to jako zlata stredni cesta mezi Saitem a Oxfordem
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Z těchto třech jsou dle mého Daytony nejužší (můžeme změřit), ale především jako jediný měli pěkný vzhled. Ty ostatní bych si já osobně na mašinu nedal.
Co se tloušky týká, tak po dlouhé jízdě po dálnici cca 500 km (5000ot.), jsem začínal cítit bnění, což si myslím u origo nebylo, prostě díky tloušťce mi přijde že méně tlumí vybrace. Stalo se mi to tedy asi jen 2x. Neměnil bych, můžu nafotit jak na tom vypadají, pokud je zájem
Miras: dik
me se prave ty Daytony taky libi, ale zatim jsem je videl jen na obrazku. Vychazel jsem ze zkusenosti lidi tady i jinde a vetsina chvali Oxfordy a hani Saita, coz by odpovidalo jejich cenovym relacim Az se dostanu k Lujzovi tak ty Daytony omrknu a rozhodnu se.
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Stránky: 1