Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Velky stesk...

Lenka (Člen)
28.10.2008 15:37:57

Velky stesk...

Ctu v novinach o vojensky prehlidce...a tak me napada...uz tu dlouho nebyl TOMY....kampak se nam ztratil? nestejska se vam taky po tech jeho dobrodruznejch clancich? bigsmile

...Do you know that bad girls go to hell?...
Renda (Člen)
28.10.2008 15:52:00

Re: Velky stesk...

Lenka psal:

Ctu v novinach o vojensky prehlidce...a tak me napada...uz tu dlouho nebyl TOMY....kampak se nam ztratil? nestejska se vam taky po tech jeho dobrodruznejch clancich? bigsmile

Prodal motorku, teď nabízí oblečení. Zcela propadl cyklistice. Jeho články bys našla na nějakým cyklo webusmile1. Je to asi týden co byl u mně, čerstvější info nemám.surprised

bery (Člen)
28.10.2008 15:54:44

ste mu to zhnusilismile2
vyštípali hosmile2
a tak krásně psalsmile2
jen at si kurví tělobigsmilebigsmilebigsmile

momentalně zavostalej
Lenka (Člen)
28.10.2008 16:00:42

Renda psal:
Lenka psal:

Prodal motorku, teď nabízí oblečení. Zcela propadl cyklistice. Jeho články bys našla na nějakým cyklo webusmile1. Je to asi týden co byl u mně, čerstvější info nemám.surprised

to si delas prdel, ze jo? bigsmile

Renda (Člen)
28.10.2008 16:30:38

Lenka psal:
Renda psal:
Lenka psal:

to si delas prdel, ze jo? bigsmile

neeheadshake

ross (Člen)
28.10.2008 18:17:46

tak budou jen články z průřezových cyklovýletůsurprised

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Lenka (Člen)
28.10.2008 18:51:18

ross psal:

tak budou jen články z průřezových cyklovýletůsurprised

no asi nebudou, bo jestli Renda nekeca, tak uz by to tady bylo zahlceny...ale Tomy na nas asi zanevrel (vubec netusim proc) bigsmile

barynek (Člen)
28.10.2008 19:01:01

pač jste na něj byli ošklivý, vám to chtěl dycky vysvětlit, objasnit a vy jste z něj měli dycky ass bigsmilebigsmilebigsmile
cyklista idontknow.... to má větší šanci skončit ve škarpě díky plechovkářům než na moto... inu jeho volba, budiž mu kolo lehké bigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator)
28.10.2008 19:16:13

a co na to překvapená eva surprisedhelp

doba je temná...
Baltazar (Člen)
28.10.2008 19:19:20

inkvizitorr psal:

a co na to překvapená eva surprisedhelp

jezdí mu na rámuevil

The father of the little princess of the dawn
Lenka (Člen)
29.10.2008 11:15:50

Baltaz: spis ma vlastni kolo bez sedla, ne? cool

Mour (Člen)
29.10.2008 11:36:38

Tady si můžete počíst : http://www.bikebase.cz/user.php?ARTICLE … SERID=tomy bigsmile

...ale na tom kole je asi docela dobrej goodidontknowsurprisedbigsmile

Renda (Člen)
29.10.2008 11:52:10

Mour psal:

Tady si můžete počíst : http://www.bikebase.cz/user.php?ARTICLE … SERID=tomy bigsmile

Je odhodlanej bojovat a dřít, což je na cyklistice nezbytný. Půjde o to, co bude schopen ufinancovat. Můj mladej jezdil silnici. Pokud byl v juniorech, tak to celkem šlo. Po přestupu mezi dospělý, to nešlo bez sponzora finančně utáhnout bad

Marián (Člen)
29.10.2008 11:59:27

vyjde ho to levnejc,asi ta armada uz neni takovy ritosmile1

...sam mezi jebkarema...
Mour (Člen)
29.10.2008 12:01:23

Renda psal:

Je odhodlanej bojovat a dřít, což je na cyklistice nezbytný. Půjde o to, co bude schopen ufinancovat. Můj mladej jezdil silnici. Pokud byl v juniorech, tak to celkem šlo. Po přestupu mezi dospělý, to nešlo bez sponzora finančně utáhnout bad

...Na ty závody, kterých se účastnil a nebo se chce účastnit, moc sponzorů nepotřebuje ne? Tam je to spíš o chuti a "morálu" bigsmile

Jinak silnice je parádnígood

Renda (Člen)
29.10.2008 12:20:18

Mour psal:
Renda psal:

...Na ty závody, kterých se účastnil a nebo se chce účastnit, moc sponzorů nepotřebuje ne? Tam je to spíš o chuti a "morálu" bigsmile

Jinak silnice je parádnígood

Vem si, že startovný nebude nějak šílený cca 100 - 500Kč, ale musíš tam kolo nějak dopravit (benzin za car), strava, pokud to je dvoudenní, tak ubytování, bez energetickejch nápojů a tyčinek to nevydrží. Ten jednodenní závod tě vyjde na 1000-1500. Když vezmeš, mluvím ze zkušeností syna a mé peněženky,že za sezónu najede 20 - 25 000 km, tak pneu, řetězy, rozety atd. měníš docela často. Teď musí mít 2 - 3 komplet kola. No a musíš se modlit, aby sis nerozbil na novým kole hned tlamusmile2

Mour (Člen)
29.10.2008 12:36:25

Renda psal:

Vem si, že startovný nebude nějak šílený cca 100 - 500Kč, ale musíš tam kolo nějak dopravit (benzin za car), strava, pokud to je dvoudenní, tak ubytování, bez energetickejch nápojů a tyčinek to nevydrží. Ten jednodenní závod tě vyjde na 1000-1500. Když vezmeš, mluvím ze zkušeností syna a mé peněženky,že za sezónu najede 20 - 25 000 km, tak pneu, řetězy, rozety atd. měníš docela často. Teď musí mít 2 - 3 komplet kola. No a musíš se modlit, aby sis nerozbil na novým kole hned tlamusmile2

bigsmilebigsmile ..tak to ja jak na motorce, pár srazů, pár km a máš to jako kdybys jezdil závodyidontknow a ještě si u toho sem tam aspoň vypiješ beera winegoodbigsmile

Lenka (Člen)
29.10.2008 12:36:43

Renda: esliva je Tomy este u vojaku a navic prodal motorku, financne to utahne...je to drahy jako jakejkoliv jinej konicek...pokud se bude drzet hobby zavodu, jako ted zacal jezdit, tak do pohody...

a vubec...VEMTE SI Z NEJ VSICHNI PRIKLAD, tuzi telo i ducha bigsmile

Renda (Člen)
29.10.2008 12:45:09

Lenka psal:

Renda: esliva je Tomy este u vojaku a navic prodal motorku, financne to utahne...je to drahy jako jakejkoliv jinej konicek...pokud se bude drzet hobby zavodu, jako ted zacal jezdit, tak do pohody...

Uvidíme jaký jsou jeho představy. Neříkal, že by z vojny utek.

bery (Člen)
29.10.2008 13:26:35

já bych to neřešilheadshake
nebude na kolo, tak bude hrát šachyevil
dovedete si představit ty reportáže?bigsmile

momentalně zavostalej
Lenka (Člen)
29.10.2008 13:33:09

bery: neskutecne dobrodruzny tah strelcem na E5...ty jo...uplne to vidim surprised

Ondráš (Člen)
29.10.2008 14:22:06

Lenka psal:

bery: neskutecne dobrodruzny tah strelcem na E5...ty jo...uplne to vidim surprised

Já se teším, až napíše reportáž o tom, jak si na nějakém e-shopu objednával novou sadu figurek.smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kelly01 (Člen)
29.10.2008 14:25:20

A co nového dělá jeho úchvatné děvčesurprised

God Save The Queen!
ross (Člen)
29.10.2008 14:46:08

Lenka psal:

a teď si představ, že do tohoto stavu /cyklostavu/ jít musíšfucksick
evil

Lenka (Člen)
29.10.2008 14:54:33

ross psal:
Lenka psal:

evil

jak jako musis? nerozumimheadshake

ross (Člen)
29.10.2008 15:17:44

Lenka psal:
ross psal:
Lenka psal:

evil

jakože na nic jinýho ti nezbydou notyredface

bery (Člen)
29.10.2008 16:57:00

Lenka psal:

a ta fotodokumentacebigsmile

momentalně zavostalej
Baltazar (Člen)
29.10.2008 18:56:46

mě přijde jako by jste ho tak nějak, jako nevím, teda snad, jako ani trošku, jako neměli v lásce nadidontknow
perfektní kluk, se chce podělit o všecko, snad i tu Evu by půjčil, doufám, že snad ani néééébigsmile

The father of the little princess of the dawn
Lenka (Člen)
29.10.2008 19:04:28

ross psal:
Lenka psal:
ross psal:

evil

jakože na nic jinýho ti nezbydou notyredface

ja jezdim motorizovane slusne, mam furt plnej pocet smile1 navic ted uz ani nemam motorku, takze se vo body skutecne nemusim bat smile1
no a co se kola tyce, na tom jezdim naprosto dobrovolne a rada...ale takovej nadsenec jako Tomy nejsem, to zas ne bigsmile

Petr J. (Člen)
30.10.2008 09:37:22

kolo vždycky vyjde výrazně levněji než motorka....pořízení dobrého kola je třeba za 80-100tis., za což nový FÁZER rozhodně nekoupí.....sada pneu je za 3tis, na motorku za 6tis.......přilba za 3tis, na moto za 10tis....a tak....i když člověk začne jezdit cyklomarathony.....bigsmile....

a zábava to rozhodně není špatná....good...

ale zelené já prostě nemusím, ať jsou jakýkoliv...bigsmile

PALOUS (Člen)
30.10.2008 10:44:31

Mour psal:

Tywoe von je fakt magorbigsmileale při předání medajlí nebylsmile2tož asi zas tak dobrá guma to nebudebigsmile

Jebat motorky :-)
ross (Člen)
30.10.2008 13:09:27

Lenka psal:

no a co se kola tyce, na tom jezdim naprosto dobrovolne a rada...ale takovej nadsenec jako Tomy nejsem, to zas ne bigsmile

taky mně kolo nevadí ale už se těším, až ho v létě zahodímbigsmile

Mour (Člen)
30.10.2008 16:28:25

Petr J. psal:

kolo vždycky vyjde výrazně levněji než motorka....pořízení dobrého kola je třeba za 80-100tis., za což nový FÁZER rozhodně nekoupí.....sada pneu je za 3tis, na motorku za 6tis.......přilba za 3tis, na moto za 10tis....a tak....i když člověk začne jezdit cyklomarathony.....bigsmile....

a zábava to rozhodně není špatná....good...

ale zelené já prostě nemusím, ať jsou jakýkoliv...bigsmile

..to mě vomejidontknow ...sada pneu na kolo za tojku sick

Lenka (Člen)
30.10.2008 16:39:05

Mour: nemate doma sprchu nebo co, ze te musej vomejvat jiny?

jinak trojka za sadu na kolo je uz jako dost, to je tak dva plaste a deset nahradnich dusi bigsmile

kolo je v zasade levnejsi konicek diky tomu, ze do nej nelejes benzin a neplatis za nej pojistku bigsmile

a Jelene, kdys naposled sedel na kole, co??????? to uz je hodne davno, co? ja vim...neni faaaaaf....bigsmile

Mour (Člen)
30.10.2008 16:44:17

Lenko: Hoj. To víš, všecko je drahý bigsmile ...kurnik  s tou cenou idontknow ...sem kupoval téměř závodní plášť za 450,-/ks a super závodní duše za 59,-/ks a to dokonce včetně DPH a bez povinné 20% slevy  goodbigsmile

Lenka (Člen)
30.10.2008 16:51:21

Mourek: jasne kolego, nac utracet tisice, kdyz ti todle staci smile1 vono taky zalezi, jaky mas naroky a v jakym terenu-neterenu jezdis a tak dale a tak dale...sou lidi, ktery za kazdou cenu musej mit to nejdrazsi, jen aby to meli, a pak sou takovi, kterym je jedno, ze nejezdej na superdrahym spotrebaku...dle vkusu kazdehou soudruha smile1

a uz abysem byla doma, kua....

Renda (Člen)
30.10.2008 16:53:32

Už ty kola nechte, když si představím, že se na tom musí šlapat a nemá to žádnej on - off, tak mě z toho bolej nohy bigsmile

PALOUS (Člen)
30.10.2008 16:59:29

A kua teť ně dostalgoodjeho životní sen http://www.bikebase.cz/user.php?USER&USERID=tomy a já myslel bejt generálsmile2

Lenka (Člen)
30.10.2008 17:05:22

Palous: co blbnes? s armadou se dostanes tam, kam te ani Cedok nedoveze bigsmile

Mour (Člen)
30.10.2008 17:16:46

Lenko: Jo, jo , já se dostal s armádou do ...bigsmile a to bych snad ani holce neměl psát bigsmilebigsmile

Lenka (Člen)
30.10.2008 17:20:50

Mour: nepis, ja mam bujnou fantazii a naky slovicko si tam doplnim...bigsmile

Petr J. (Člen)
30.10.2008 17:28:06

to Lenička: o víkendu......ale jen kousek.....potom dostala přednost ta oranžová potvora

jinak za trojku sada pneu je třeba kevlarový Hutchinson + ultralight duše TR....plus minus....bigsmile

ross (Člen)
30.10.2008 17:38:45

kurva, totok hlídá naše hranice když spímsurprised

Ondráš (Člen)
30.10.2008 18:15:22

PALOUS psal:

A kua teť ně dostalgoodjeho životní sen http://www.bikebase.cz/user.php?USER&USERID=tomy a já myslel bejt generálsmile2

V kontextu drsného motorkáře trochu nezapadá to oblíbené pití... Nebo je to oblíbené pití drsných cyklistů?helpsmile1

Lenka (Člen)
30.10.2008 18:46:45

Ondras: tak vis co, u cest roste hodne hrusek, takze to je takovy pohotovostni piti bigsmile

Ondráš (Člen)
30.10.2008 18:49:48

Lenka psal:

Ondras: tak vis co, u cest roste hodne hrusek, takze to je takovy pohotovostni piti bigsmile

A poté co zakázali benzíny s přídavkem olova se po tom už možná ani neotrávíš.smile1

Lenka (Člen)
30.10.2008 18:51:36

Ondras: no hele...ted uz bych si vovoce vod cesty nedala...ale za mejch mladejch let, kdy silnice brazdily trabanty a podobne, to byly tresnicky a spendliky a planata...mnam bigsmile

ross (Člen)
30.10.2008 18:54:59

Lenka psal:

Ondras: no hele...ted uz bych si vovoce vod cesty nedala...ale za mejch mladejch let, kdy silnice brazdily trabanty a podobne, to byly tresnicky a spendliky a planata...mnam bigsmile

mladých letsurprised

šak seš ještě mladá koc, ne? traboši taky jezděj, takže pohodasmokin

Lenka (Člen)
30.10.2008 19:02:34

ross: mlada co? koc? jako kocovina? tu uz sem nemela sakramentsky dlouho bigsmile
a trabose sem nevidela...uz ani nepamatuju...aji u nas na vsi uz vymizely...smile2

PALOUS (Člen)
30.10.2008 19:10:46

Ondráš psal:
Lenka psal:

A poté co zakázali benzíny s přídavkem olova se po tom už možná ani neotrávíš.smile1

A sme snat votrávený zmetku?bigsmilevopčas vomámený tojogoodbigsmile

ross (Člen)
30.10.2008 20:09:19

PALOUS psal:
Ondráš psal:
Lenka psal:

woe volovo se ukládá jen u zdraví a mladý tkáněsurprised

tím pádem seš imunníbigsmile

PALOUS (Člen)
30.10.2008 20:27:51

ross psal:
PALOUS psal:
Ondráš psal:

No dyk sme to žraly za mlada,tak sem to myslelgooda furt řvaly po téj revoluci čórkařů jak to tady je rozjebany chemikálijemaidontknowale mě to připadá,že teť to je ještě větčí hnusbigsmilešak sem dnes někde čet že sme na světě na 15 tým místě ve produkci hnusubigsmileje fakt že teť to je ůplně někde jinde a mě se ta doba ani trochu neebadbylo zlatě když sme jen žraly,sraly a chodily pomalucoolsmokinteť to je mo rychlýsmile2

Ondráš (Člen)
31.10.2008 07:20:41

PALOUS psal:

Dědku ty votrávenej bejt nemůžeš, páč v době kdy ty jsi lezl po stromech ještě nebylo vynalezený ani kolo. bigsmile

Filous (Člen)
31.10.2008 07:43:10

PALOUS psal:
ross psal:
PALOUS psal:

No dyk sme to žraly za mlada,tak sem to myslelgooda furt řvaly po téj revoluci čórkařů jak to tady je rozjebany chemikálijemaidontknowale mě to připadá,že teť to je ještě větčí hnusbigsmilešak sem dnes někde čet že sme na světě na 15 tým místě ve produkci hnusubigsmileje fakt že teť to je ůplně někde jinde a mě se ta doba ani trochu neebadbylo zlatě když sme jen žraly,sraly a chodily pomalucoolsmokinteť to je mo rychlýsmile2

...co to kecáš???idontknow ...dyk ty si s tý doby nemůžeš nic pamatovat, dyk si byl furt na kaši rozstřelenejwinebeersmokin ...v neděli ses šel po vobjedě vykoupat a dyš ses probral z delírija, tag bylo září a jel si do Švajcu víš co viť???idontknowbigsmilebigsmilebigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS