Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 29.10.2008 16:55:31 Offline |
dotaz na leštiče!!! (údržba hliníku)
pardalové leštiči čím konzervujete a čistíte leštěné hliníkové heblata na zimu? A jak dostat ten bordel se zadního kola(mazadlo na řetěz atd.) aniž bych mu uškodil (leštěný límce) a moc se nenadřel
Editoval osiris (09.11.2008 12:11:05)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 29.10.2008 17:48:08 Offline |
Re: dotaz na leštiče!!! (údržba hliníku)
Meloun psal:Hadrem
Sračky benzínem..
to mi došlo ale nějakou chemii která konzervuje myslím jako
nikdy nic sem na to nedával, umejt celou mašinu jarem,suchým hadrem to pak přetřít,toť vše,třetím rokem to tak dělám a nějak extra to nezachází. jo a sajrajt ze zadního kola de dolů petrolejem,ostatně stejně jako z řetazu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
přípravek Alumagic. Nejlepší co jsem kdy měl. Maj to na www.topmoto.cz
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Banditatom (Člen) 31.10.2008 00:12:59 Offline |
PALOUS psal:Vyčkente s leštěním ještě chvilku na Bobulákavon vám pak poradí
no no no já chci ale leštit hliník
gore psal:Banditatom psal:PALOUS psal:Vyčkente s leštěním ještě chvilku na Bobulákavon vám pak poradí
no no no já chci ale leštit hliník
...ty nevis gde je hlinik
Hofno f Humpolcif Poklupci
Jebat motorky :-)
Nevíte někdo jak se jmenuje přípravek...kdysi jsem ho použil na fichtlu...je to sice pěkná sračka ale dost mi to pomohlo...Je to ochrana chromu a pod.něco jak lak.Nastříkal jsem tím předem vyleštěný ráfky.Pak jsem nechal zaschnout a bylo to supr...nic se na to jen tak nenalepilo a jakákoli nečistota šla jen lehce setřít hadrem a ráfky byly jak nowé...jedním tahem
Cvrček psal:Nevíte někdo jak se jmenuje přípravek...kdysi jsem ho použil na fichtlu...je to sice pěkná sračka ale dost mi to pomohlo...Je to ochrana chromu a pod.něco jak lak.Nastříkal jsem tím předem vyleštěný ráfky.Pak jsem nechal zaschnout a bylo to supr...nic se na to jen tak nenalepilo a jakákoli nečistota šla jen lehce setřít hadrem a ráfky byly jak nowé...jedním tahem
To asi bude neco podobneho jako ochrana nerezu. Kouknu doma do kuchyně.
Jsou dva, jeden cisti (na moto nepouzitelny), ale druhy nechává takový film
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:Cvrček psal:Nevíte někdo jak se jmenuje přípravek...kdysi jsem ho použil na fichtlu...je to sice pěkná sračka ale dost mi to pomohlo...Je to ochrana chromu a pod.něco jak lak.Nastříkal jsem tím předem vyleštěný ráfky.Pak jsem nechal zaschnout a bylo to supr...nic se na to jen tak nenalepilo a jakákoli nečistota šla jen lehce setřít hadrem a ráfky byly jak nowé...jedním tahem
To asi bude neco podobneho jako ochrana nerezu. Kouknu doma do kuchyně.
Jsou dva, jeden cisti (na moto nepouzitelny), ale druhy nechává takový film
jmenuje se to digič a digen. Ale nevím, nevím. asi to bude blbost.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Stránky: 1