Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 31.10.2008 09:41:02 Offline |
Nabíječka Lidl
http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c. … utobaterii
zase budou tak neváhejte
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: Nabíječka Lidl
K.a.s.y.m. psal:http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c.o.20081103.p.Nabijecka_autobaterii
zase budou tak neváhejte
mno na moto dobrá, na auto dobrou zkušenost nemám ... tedy u felcky snad ještě, ale větší baterky to nezvládá. Napíče fertig a nejni to uplně v poršátku
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Progear 650 (Člen) 31.10.2008 10:03:05 Offline |
Lubosi, ja s tim nabijel 88Ah v trakrotu a fertig.... jen to trvá dlouho, ale to nejni zadny prekvapeni... V tvym pripade byla na vine baterka bych rekl...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
mno nevím, páč lidl psal fertig, při opakovaném zapojení fertig a po připojení na lepší nabíječku v servisu u kamaráda to psalo 55% a po nabití u něj v pohodě...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Progear 650 (Člen) 31.10.2008 10:16:55 Offline |
luboss psal:mno nevím, páč lidl psal fertig, při opakovaném zapojení fertig a po připojení na lepší nabíječku v servisu u kamaráda to psalo 55% a po nabití u něj v pohodě...
hm, tak takhle to zni presvedcive.... je to mozny, ne ze ne...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
mám ji tři roky a nabíjí gut a všecko. nebál bych se toho, páč Lidl má po evropě stovky filialek a vyráběj pro něj značky od kterejch bys to ani nečekal, jasně že pod jejich značkou. Ale když vyhraješ tendr na zak. pro Lidl ,Aldi atd. tak si sice honěnej termínama a kvalitou, ale máš výrobu zajištěnou.. Venku jejich zboží vyhrává v testech dost často a nejen poměr cena výkon
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Dado psal:mám ji tři roky a nabíjí gut a všecko. nebál bych se toho, páč Lidl má po evropě stovky filialek a vyráběj pro něj značky od kterejch bys to ani nečekal, jasně že pod jejich značkou. Ale když vyhraješ tendr na zak. pro Lidl ,Aldi atd. tak si sice honěnej termínama a kvalitou, ale máš výrobu zajištěnou.. Venku jejich zboží vyhrává v testech dost často a nejen poměr cena výkon
souhlas, k týhle nabíječce byl odkaz na českej návod někde ke značce, kterou nikdo nečekal :D jen si to už nepamatuju
Banditatom (Člen) 31.10.2008 11:46:51 Offline |
luboss psal:Dado psal:mám ji tři roky a nabíjí gut a všecko. nebál bych se toho, páč Lidl má po evropě stovky filialek a vyráběj pro něj značky od kterejch bys to ani nečekal, jasně že pod jejich značkou. Ale když vyhraješ tendr na zak. pro Lidl ,Aldi atd. tak si sice honěnej termínama a kvalitou, ale máš výrobu zajištěnou.. Venku jejich zboží vyhrává v testech dost často a nejen poměr cena výkon
souhlas, k týhle nabíječce byl odkaz na českej návod někde ke značce, kterou nikdo nečekal :D jen si to už nepamatuju
kdysi jsem na netu hledal kdo pro lidl vyrábí tyhle levný věcičky a souhlas s dado nestačil jsem se divit co to byli za firmy takže kvality bych se nebál
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen) 31.10.2008 11:53:31 Offline |
spidys psal:Můžu to nechat běžet celou zimu na gelovce??
tak nevim jestli to ma cenu celou zimu, ale jelikož to umí udržovací proud, tag to nejni problém nechat klidně třeba tejden zapnutý bez dozoru...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 31.10.2008 12:08:52 Offline |
luboss psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c.o.20081103.p.Nabijecka_autobaterii
zase budou tak neváhejtemno na moto dobrá, na auto dobrou zkušenost nemám ... tedy u felcky snad ještě, ale větší baterky to nezvládá. Napíče fertig a nejni to uplně v poršátku
třeba jsi narazil na blbej kus...stát se může lecos,ale jelikož deklarujou nabíjecí proud až 120A tak by to mělo bejt schopný nabít i do nákladáku pokud bude na 12V
Banditatom (Člen) 31.10.2008 12:20:53 Offline |
K.a.s.y.m. psal:luboss psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c.o.20081103.p.Nabijecka_autobaterii
zase budou tak neváhejtemno na moto dobrá, na auto dobrou zkušenost nemám ... tedy u felcky snad ještě, ale větší baterky to nezvládá. Napíče fertig a nejni to uplně v poršátku
třeba jsi narazil na blbej kus...stát se může lecos,ale jelikož deklarujou nabíjecí proud až 120A tak by to mělo bejt schopný nabít i do nákladáku pokud bude na 12V
tou malou jsem zkoušel nabíjet octavu blbost nejde to
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
ta malá je něco jinýho, to na oktu fak neni Nicméně tu co tam budou teď mít tak tu už mám delší čas. Auta, mota vše mi zvládá. Viděl jsem nabíječku v Yacomi za 2 litry a řekl bych že stejnej vnitřek tlačítka vše stejný i praramery. jen venkovní dizajn kapku jinej......
koupit za 250 jen tráfko nebo tohle za pět set... neni co řešit. Samo lepší existují ale otázka jestli je využijete
tri dny zpatky sem s ni nabijel zanovni ale vybitou baterii do B12 a vypada to ze je v poho nabiji do nejakych 14,3V pak se prepne do udrzovaciho rezimu, nechal sem ji zaplou pres noc tak nevim jak dlouho to trvalo ale par hodin urcite, jinak nabiji proudem 0,8A a udrzovaci je 80mA
hide psal:tri dny zpatky sem s ni nabijel zanovni ale vybitou baterii do B12 a vypada to ze je v poho nabiji do nejakych 14,3V pak se prepne do udrzovaciho rezimu, nechal sem ji zaplou pres noc tak nevim jak dlouho to trvalo ale par hodin urcite, jinak nabiji proudem 0,8A a udrzovaci je 80mA
Takže píšete všichni o tom prckovi, co je na fotce? Takže je oukej? Tož si ji přikupíme. Když zvládá i auto...
Taky jsem ji kupoval před rokem a po zkušenostech můžu říct, že je fakt dobrá. Má 3 režimy dobíjení. Moto dobíjí max. 0,8 A na nižší napětí teď nevim z hlavy kolik, auto 3,6 A na napětí 14,3 V a poslední opět auto dobíjí taky proudem 3,6 A ale na větší napětí 14,7 V. Všechny tyhle proudy a napětí hlídá elektronika přepne při režimech auto nejdřív na nižší proud 0,8 A a potom na udržovací něco okolo 70 mA. Při režimu moto z 0,8 A rovnou na udržovací, nemusí se tedy po nabití odpojovat od aku a zůstat třeba celou zimu připojená. Program moto umí i tzv. gelovky a autobaterie je schopna dobít údajně až do 120 A. V autě dobíjím v pohodě, akorát je jasný, když nabíjím vytlučenou 72 A proudem 3,6 A, že to potrvá 2 dýl než když to tam tluču desetinou proudu. Je schopná i údajně impulzní nabíjení oživit Aku těsně před smrtí. Neni rozhodně pro šílence který chtěj rychle ráno frr do práce při chcíplej baterce. Vodotěsná,co víc za pjéťo Ještě jednu poznámku, když už se přepne do udržovacího proudu, tak jí trochu dýl trvá než se vrátí na dobíjecí proud 0,8 A dokud napětí aku neklesne někam na 12,5 V. V tomhle je ta za lídlovská za dvě kila pružnější, ubírá a přidává plynule a ne skokově, ale dá zas jen max. 0,8 A. Kdo chce takovej vercajk za slušnou cenu, tak v neděli večer nechlastat a ráno do fronty
sem se byl na ni kouknout a za ty prachy bych rekl ok , jelikoz jsem koupil pred rokem tu srajdu za kilo a jeswte je furt zabalena , tak jsem ji nekoupil , ale maji tam start kable za kilo , no nekup to
jardagsf dnes shoping provozujici
MOTO KOZZI GRISO
Jo a zkoušel ses na ty startkáble kouknout.
Na dvě věci
Izolace 6 mm kterou nepotřebuješ (12V), není tam přece 400V.
A vodič 1,5 .
Takže podle Ohmova zákona tam přeneseš prd výkon a když už přeneseš tak s tím káblem můžeš topit a na druhým konci máš ubytek napětí.
Jediný co je dobrý tak ty kleště.Ty jsem použil ale dal jsem tam Cu vodič 35 mm průměr je asi 15 mm i s izolací a nastartuju s tím i Tatru 815.
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakin1 psal:Jo a zkoušel ses na ty startkáble kouknout.
Na dvě věci
A vodič 1,5 .
Takže podle Ohmova zákona tam přeneseš prd výkon a když už přeneseš tak s tím káblem můžeš topit a na druhým konci máš ubytek napětí.
Jediný co je dobrý tak ty kleště.Ty jsem použil ale dal jsem tam Cu vodič 35 mm průměr je asi 15 mm i s izolací a nastartuju s tím i Tatru 815.
...dej si jiný nick, bo Kakin už tu je
Mour psal:Kakin1 psal:Jo a zkoušel ses na ty startkáble kouknout.
Na dvě věci
A vodič 1,5 .
Jediný co je dobrý tak ty kleště.Ty jsem použil ale dal jsem tam Cu vodič 35 mm průměr je asi 15 mm i s izolací a nastartuju s tím i Tatru 815....dej si jiný nick, bo Kakin už tu je
.....věrný fanda nééé
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Progear 650 (Člen) 01.11.2008 19:52:27 Offline |
Mour psal:Kakin1 psal:Kluci kvůli tomu že jsem si koupil Bandasku nebudu měnit nick kterej mám a používám už 20 let.To radši vyměním motku, pokud to nezkousnete.
...kolik za ní chceš?
budeme licitovat....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 02.11.2008 14:33:31 Offline |
ross psal:Pokud to nebude vadit Kakinovi, kterej je tu dýl, tak řešit to asi nemá smysl
mně by to ale vadilo
No to se nedivím.... Takovej mazák co si týče telefonování je tu jen jeden...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kluci dneska jsem to sice nerozsekal i když pro ucho na motce jak jsem já to byl docela mazec.
Budu muset napsat adminovi aby mě poradil jak změnit uživatelské jméno.
Nechce se mi znovu registrovat . Takže zatím Kakin1 ale pracuji na tom.
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
A co říkáte na tohle? http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c. … ntovy_klic
Je to k čemu? už mám dost stržených závitů na ventilovém víku....
Kakin1 psal:Jo a zkoušel ses na ty startkáble kouknout.
Na dvě věci
A vodič 1,5 ......
a takovou jsem mel z toho radost a ty jsi mi ji zkazil
ps.jinak jenom jako podporu - z auta na moto , bo tam mam slabsi aku a po mesici stani nenastartuju - asi tatru startovat nebudu
pps kdybych nekoupil tak bych potreboval , kdyz koupim tak nebudu potrebovat
MOTO KOZZI GRISO
K.a.s.y.m. (Člen) 03.11.2008 13:39:11 Offline |
jardagsf psal:Kakin1 psal:Jo a zkoušel ses na ty startkáble kouknout.
Na dvě věci
A vodič 1,5 ......a takovou jsem mel z toho radost a ty jsi mi ji zkazil
ps.jinak jenom jako podporu - z auta na moto , bo tam mam slabsi aku a po mesici stani nenastartuju - asi tatru startovat nebudu
pps kdybych nekoupil tak bych potreboval , kdyz koupim tak nebudu potrebovat
těmahle kabela se nedá natočit ani motorka..a to ani z motorky na motorku..nakonec pomohla obyč dvojlinka..sice se nedala pak udržet v ruce ,ale TeLe natočila..byl v ní silnější drát jak v těch kabelech.
Cvrček psal:A co říkáte na tohle? http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c. … ntovy_klic
nevím ale rozsah je trošku vysoko ne?
Fik-B6S psal:Cvrček psal:A co říkáte na tohle? http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c. … ntovy_klic
Je to k čemu? už mám dost stržených závitů na ventilovém víku....nevím ale rozsah je trošku vysoko ne?
na ventilový víko určitě
My letci máme ocelové ptáky...
Cvrček psal:A co říkáte na tohle? http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c. … ntovy_klic
To neni vo klíči, ale vo rukách.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Zdenousek psal:Fik-B6S psal:Cvrček psal:A co říkáte na tohle? http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c. … ntovy_klic
Je to k čemu? už mám dost stržených závitů na ventilovém víku....nevím ale rozsah je trošku vysoko ne?
na ventilový víko určitě
ale i tak hodně momentu na mašině je okolo 30 ne?
K.a.s.y.m. psal:http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c.o.20081103.p.Nabijecka_autobaterii
zase budou tak neváhejte
Tak jsem si ji dneska po praci sel koupit a stestena mi prala.
Bral jsem posledni kousek O vikendu ji testnu az vyndam baterku z motky.
Myslim ze za dobry peniz slusna nabijecka.
Diky za tip
Jawa 50,350,Bandit 1200N 02,SV 1000S K3.
kryskak psal:Zkusil jste nekdo i ten LidlMomentak?
Je fakt v poho.....celej den makal v pneuservisu a
Když vezmu že ńormálně co máme od usagu, stojí 2800,- tak to za zkoušku stojí, a máš záruku.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:kryskak psal:Zkusil jste nekdo i ten LidlMomentak?
Je fakt v poho.....celej den makal v pneuservisu a
Když vezmu že ńormálně co máme od usagu, stojí 2800,- tak to za zkoušku stojí, a máš záruku.
Spis bych se bal, jak dela ty maly momenty. Aby nedelal vse na 180 Nm.
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
Stránky: 1