Nejsi přihlášen
vánoční nabídka KOOP
Ahoja lidi,
občas tady padne téma povinného ručení nebo havárky.
Mám možnost sjednat pojištění u kterékoliv pojišťovny, ale nyní vám chci sdělit nabídku Kooperativy.
Týká se nejen motorek ale i aut.
1) Povinné ručení - pro každého nového klienta slevu fiktivní bonus 105 měsíců = 45%.
Platí to i pro lidi co mají malus.
Pokud už někdo má svých 105 měsíců řádně vyjetých nabízí dalších +10% slevy (až slevu dle mého uvážení...)
příklad: auto obsah 1,6 litru, roční pojistné = 6.192 Kč
Pro každého nabízí slevu 45% = 3.406 Kč roční pojistné.
Pro toho kdo už má svůj bonus řádně vyjetý navíc další sleva a roční pojistné v rozmězí 3.065 Kč až ? dejme tomu třeba 2.000 Kč
Takže z 6.192 Kč se můžeme dostat na roční pojistné 2.000 Kč.
Navíc Kooperativa všechna osobní vozidla do 3,5 tuny k povinnému ručení mají zdarma živelní pojištění a pojištění pobytu v nemocnici.
Havarijní pojištění: už mockráte tu bylo řečeno, že u KOOP vychází havárka na motorku nejlíp a na auto kolikrát taky.
TAkže ke každé havárce (auti i moto) můžu nabidnout slevu až 50%.
Nikomu nic nenutím. Je to na zvážení každého jedince.
Určitě to je ale zajímavá nabídka.
A tuto nabídku vám dává jenom naše makléřská společnost, kde pracuji.
Na pobočce KOOP tak velkorysí nebudou.
Takže kdo chce uzavřít pojištění nebo jenom poradit či udělat nabídku, dejte vědět.
Email najdete.
Re: vánoční nabídka KOOP
TO PLATÍ NA RoK NEBO NA FURT?
něco mi o tom řikala pojišťovačka...
Fik-B6S psal:TO PLATÍ NA RoK NEBO NA FURT?
něco mi o tom řikala pojišťovačka...
Slevy uvedené ve smlouvě platí po celou dobu trvání smlouvy u KOOP.
Samozřejmě pokud bouráš, odečítá se ti za každou PU 24 měsíců a podle toho se navyšuje pojistné.
Tak to jr suer včera jsem kvůli zranění odhlasil mašinu tak že řiští týden znova přihlásit...
jak dlouho ta akce platí?
inkvizitorr (Administrator) 31.10.2008 16:32:59 Offline |
póla: deš akorát, potřebuju hned v pondělí na auto povinný+havárku, tak ti nějak dopo cinknu? jak s bonusama za předchozí bezškodnej průběh??? budeš potřebovat lejstro z tý minulý pojistky nebo to zvládneš nejak dohledat bez lejster??? dík jo a ještě jestli to platí i pro osvč???
doba je temná...
inkvizitorr psal:póla: deš akorát, potřebuju hned v pondělí na auto povinný+havárku, tak ti nějak dopo cinknu? jak s bonusama za předchozí bezškodnej průběh??? budeš potřebovat lejstro z tý minulý pojistky nebo to zvládneš nejak dohledat bez lejster??? dík jo a ještě jestli to platí i pro osvč???
NAbídka platí pro RČ, OSVČ na IČ i právnické osoby
inkvizitorr (Administrator) 31.10.2008 17:12:17 Offline |
Póla psal:inkvizitorr psal:póla: deš akorát, potřebuju hned v pondělí na auto povinný+havárku, tak ti nějak dopo cinknu? jak s bonusama za předchozí bezškodnej průběh??? budeš potřebovat lejstro z tý minulý pojistky nebo to zvládneš nejak dohledat bez lejster??? dík jo a ještě jestli to platí i pro osvč???
NAbídka platí pro RČ, OSVČ na IČ i právnické osoby
v pondělí dopo mě máš na drátě díkes jo a co ty bonusy???
doba je temná...
Póla psal:Fik-B6S psal:TO PLATÍ NA RoK NEBO NA FURT?
něco mi o tom řikala pojišťovačka...Slevy uvedené ve smlouvě platí po celou dobu trvání smlouvy u KOOP.
Samozřejmě pokud bouráš, odečítá se ti za každou PU 24 měsíců a podle toho se navyšuje pojistné.
pjekný já bych havarijko na tu moji mrtku ale až z jara jesi by Ti to nevateť tě nebudu trápit
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Póla psal:Fik-B6S psal:TO PLATÍ NA RoK NEBO NA FURT?
něco mi o tom řikala pojišťovačka...Slevy uvedené ve smlouvě platí po celou dobu trvání smlouvy u KOOP.
Samozřejmě pokud bouráš, odečítá se ti za každou PU 24 měsíců a podle toho se navyšuje pojistné.pjekný já bych havarijko na tu moji mrtku ale až z jara jesi by Ti to nevateť tě nebudu trápit
Enom ju potrap bo já su na ňu moc hodný............prý
luig psal:Všem vřele doporučuju, jednání s Pólou super
Akorát si dejte bacha na datumy ať to neřešíte celej den jako já a pak nic
takže už to máš poladěný , jo? No halvně že to bylo na začátku keců, že bouda atd
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1