Nejsi přihlášen
idontknow
The father of the little princess of the dawn
Re: idontknow
Jsou po idioti na té Nově. Sice nás nepomlouvaj, ale titulek "Z motorkářů tekla krev" hovoří sám za sebe. By mě zajimalo kdo byl nasranej více, jestli ten s tou Yamahou nebo ten řidič Jeepu. Škoda že ho neukázali na fotce. Bandit
GSX1250FA
Ty prispevky tech lidi to je prdel teda , vzdycky tam nejakej pablb neco kvalitniho napise
jo ty diskuze tam stojej za to no, proste soupsta vocasu co se mediama necha ovlivnit. doufam ze ten vocas co napad motorkare dostane peknej flastr za bouracku a za napadeni
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
přídu domu a mladá pani povýdá zas nákej pražák na motorce sejmul osobák aš ho převrátil, že to bylo na tv nova ale že skutečnost je jiná to uš nikdo neřeší
a ten druhej případ je jasnej dúkaz toho jak sou někeří pražané přesvěčeni díky tv nova o tom že i motorkář kerý pouze jede podle předpisú si zaslouží sejmout
ne? dyť na tv nova furt ríkaj jaký to sou nebespeční účastníci silničního chaosu
prostě pražský kocourkov lepší se tomuto místu vyhnout a opravdu je my líto všech keří tam musí bydlet a nemaj se kam a zaco odstěhovat, nebo tam někdo bydlí dobrovolně
svět je cirkusovej stan
mi psal:přídu domu a mladá pani povýdá zas nákej pražák na motorce sejmul osobák aš ho převrátil, že to bylo na tv nova ale že skutečnost je jiná to uš nikdo neřeší
a ten druhej případ je jasnej dúkaz toho jak sou někeří pražané přesvěčeni díky tv nova o tom že i motorkář kerý pouze jede podle předpisú si zaslouží sejmout
ne? dyť na tv nova furt ríkaj jaký to sou nebespeční účastníci silničního chaosu
prostě pražský kocourkov lepší se tomuto místu vyhnout a opravdu je my líto všech keří tam musí bydlet a nemaj se kam a zaco odstěhovat, nebo tam někdo bydlí dobrovolně
To mi povidej mám to kouda
MRDAT!!!
Banditatom (Člen) 02.11.2008 12:01:38 Offline |
mi psal:přídu domu a mladá pani povýdá zas nákej pražák na motorce sejmul osobák aš ho převrátil, že to bylo na tv nova ale že skutečnost je jiná to uš nikdo neřeší
no tak je na čase podle toho jezdit ne?ať teda můžou psát pravdu a hlavně ať maj o čem psát ne?Dá rozum Nic jdu si ulovit nějaký nemluvně k obědu a znásilnit nějakou stařenku ať potom když pojedu přes dědinu se mi těch 200km/h dobře asmaží. No ne?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Hele sory, ale než se budeš navážet do pražáků, tak se nejdřív koukni, že ten idiot měl středočeský číslo. Idiotů je tam hodně, to neřikam, ale zrovna tak jsou čůráci i mimo Prahu.
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:mi psal:přídu domu a mladá pani povýdá zas nákej pražák na motorce sejmul osobák aš ho převrátil, že to bylo na tv nova ale že skutečnost je jiná to uš nikdo neřeší
prostě pražský kocourkov lepší se tomuto místu vyhnout a opravdu je my líto všech keří tam musí bydlet a nemaj se kam a zaco odstěhovat, nebo tam někdo bydlí dobrovolněHele sory, ale než se budeš navážet do pražáků, tak se nejdřív koukni, že ten idiot měl středočeský číslo. Idiotů je tam hodně, to neřikam, ale zrovna tak jsou čůráci i mimo Prahu.
Houno,je to pražec co se přestěhoval někam na předměstí do satelitu a aby byl uplně IN a Kůl tak přikopupil SUV bez kterýho by byl uplně OUT
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:fidoB6 psal:mi psal:přídu domu a mladá pani povýdá zas nákej pražák na motorce sejmul osobák aš ho převrátil, že to bylo na tv nova ale že skutečnost je jiná to uš nikdo neřeší
prostě pražský kocourkov lepší se tomuto místu vyhnout a opravdu je my líto všech keří tam musí bydlet a nemaj se kam a zaco odstěhovat, nebo tam někdo bydlí dobrovolněHele sory, ale než se budeš navážet do pražáků, tak se nejdřív koukni, že ten idiot měl středočeský číslo. Idiotů je tam hodně, to neřikam, ale zrovna tak jsou čůráci i mimo Prahu.
Houno,je to pražec co se přestěhoval někam na předměstí do satelitu a aby byl uplně IN a Kůl tak přikopupil SUV bez kterýho by byl uplně OUT
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1