Nejsi přihlášen
Zlomený obratel...
Zdar chlapi kdo s tím má zkušenosti?
teď myslím lečbu bez operace s korzetem...
jak dlouho to trvalo atd...
Re: Zlomený obratel...
vOjTaB6 psal:co si delal? dyt uz je po sezone...
pravě že to není z mašiny...
Ujel mi žebřík když jsem lezl na střechu od garaže a jelikož jsem měl jrdnu nohu nahoře tak jsem letěl přímo na záda....
Kelly01 psal:Neřeš,rozchodil jsem za 2 měsíce 3x zlomenou pánev
Ale bolelo to
já s tim došel do nemovnice obešel rentgen a pak mě teprve začli vozit...
teď už jsem doma...
žrádlo v nemocnici bylo
zloměný mám druhý obratel odspodu v bederní oblasti...
obědy špatný nebyly...
horší ten zbytek na snidani dva chleby maslo tak na pul krajicku a k tomu kolečko junijoru drhý den byly dva rohliky a k tomu dv velké apetita....
ležel jsem ve Frydku
Mour psal:...a to za 6 pětek denně chcete jídlo jak v Alcrónu??? ...máš málo jídla tak si můžeš dokoupit anebo nechat dokoupit
mě nešlo o množství ale o to že jednou suchej chleba a drhý den se vyhazovalopo čtverečku syra nikdo to nesnědl...
pizzerka je přes cestu tak jsem uvažoval kdyby byl špatný oběd...
chlapi dik
nevíte někdo jak je to s pojistkou?
kdo vypisuje papiry a kdy?
Fik-B6S psal:chlapi dik
nevíte někdo jak je to s pojistkou?
kdo vypisuje papiry a kdy?
Papiry na pojistku si vezmes u svy pojistovny a vyplni ti je doktor po zkonceni lecby. Jinak si taky nechavej vsechny lekarsky zpravy, pojistovna je po tobe asi pak bude chtit. Aspon po me je chtela, ja jsem si z fotbalu pretrhal prakticky vsechny vazy v kolene a nejak podrtil menisky a marodil sem s tim pres rok, takze nikomu takovejhle podobnej uraz nepreju. Jo jinak po 2-3 rokach si muzes zazadat o trvaly nasledky, a bude te hodnotit nejakej doktor, kteryho prideli pojistovna.
Jinak preju brzky uzdraveni...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 01.11.2008 18:46:31 Offline |
hele skokane musím tě naučit padat mám v tom letitou praxi
žrádlo ti prd pomůže si myslím mě taky doktor předepsal nějaké doplňky stravy po operaci a na prd nepomohlo (je to individualní někomu jo někomu ne)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fik: kamos cosi s obratlem resil, krunyr mel...no pul roku, mozna dyl...ale mozna na tom byl hur jak ty, ale chtel se stuj co stuj vyhnout operaci, takze to resil radsi takhle...no par mesicu si v leseni pobudes...
...Do you know that bad girls go to hell?...
Mour psal:...a to za 6 pětek denně chcete jídlo jak v Alcrónu??? ...máš málo jídla tak si můžeš dokoupit anebo nechat dokoupit
pokud bych platil jen 6 pětek denně, tak nikdo nemůže protestovat
ale platíš si snad ještě zdravotní?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Lenka psal:Fik: kamos cosi s obratlem resil, krunyr mel...no pul roku, mozna dyl...ale mozna na tom byl hur jak ty, ale chtel se stuj co stuj vyhnout operaci, takze to resil radsi takhle...no par mesicu si v leseni pobudes...
já to na operaci neměl a bylo mi řečeno 3 měsíce v tom krunýři...
po jak dlouhý době mohl chodit?
Fik: no von mel trosku vaznejsi uraz, boural na motorce, dopad na hlavu, ty krcni obratle se mu nak zarazily do sebe, proste zadna sranda, dlouho byl ve spitale a pak este dloooouho doma na neschopence, ale presne nevim, v tejdnu se ho treba poptam, dys s nim budu mluvit...
...Do you know that bad girls go to hell?...
Banditatom (Člen) 02.11.2008 11:39:06 Offline |
Fik-B6S psal:Lenka psal:Fik: kamos cosi s obratlem resil, krunyr mel...no pul roku, mozna dyl...ale mozna na tom byl hur jak ty, ale chtel se stuj co stuj vyhnout operaci, takze to resil radsi takhle...no par mesicu si v leseni pobudes...
já to na operaci neměl a bylo mi řečeno 3 měsíce v tom krunýři...
po jak dlouhý době mohl chodit?
fildo je to hodně individuální za jak dlouho budeš ok tchán měl to samé a doma byl rok a furt to má na . Jenže jemu je 47 tobě 22 si myslím že do jara budeš zase skákat přes kaluže jinak se zdenoj kuzpujeme sajdu
sharis psal:mam taky zlomenej obratel jinak ale ja jsem bez korzetu,14dni v nemocnici a jinak doma a budu jeste tak asi 2 mesice
preju brzke uzdraveni
jak to že jsi bez korzetu?
no jak koukám na tvoji fotku tak ten muj korzet by na tebe asi nrpasoval by musel být hodně tvarovaný na hrudníku...
Banditatom (Člen) 02.11.2008 16:15:31 Offline |
Fik-B6S psal:no jak koukám na tvoji fotku tak ten muj korzet by na tebe asi nrpasoval by musel být hodně tvarovaný na hrudníku...
no ale humor tě nepřešel skokane
Banditatom psal:Fik-B6S psal:no jak koukám na tvoji fotku tak ten muj korzet by na tebe asi nrpasoval by musel být hodně tvarovaný na hrudníku...
no ale humor tě nepřešel skokane
jsem tam zdupal majliky mělo to končit tímhle...
zrzule psal:záleží na tom jaký a kde je obratel zlomený. nemusí to znamenat nic a může to taky nadělat neplechu. rozhodně bych to nepodceňovala
L2 a podle toho co mu řikali klasická zlomenina nezasahující do kanalu míchy.
na rentgen jsem nekoukal...
Fik-B6S psal:zrzule psal:záleží na tom jaký a kde je obratel zlomený. nemusí to znamenat nic a může to taky nadělat neplechu. rozhodně bych to nepodceňovala
L2 a podle toho co mu řikali klasická zlomenina nezasahující do kanalu míchy.
na rentgen jsem nekoukal...
tak to je asi ta nejlepší varianta.....takže to není tak hrozný ale šetři se .....spíš víc
A je to!!
Zrzulko konečně povzbudivá správa
nic mě nebolí jen je to kurevská nuda na lužku...
Snad aspoň podojím pojišťovnu...
Zrzulko přítulku nemám teda ne ofico...
ale pokud by jsi měla zájem...
Banditatom (Člen) 02.11.2008 18:57:41 Offline |
Fik-B6S psal:Zrzulko přítulku nemám teda ne ofico...
ale pokud by jsi měla zájem...
??!!
Banditatom psal:Fik-B6S psal:Zrzulko přítulku nemám teda ne ofico...
ale pokud by jsi měla zájem...??!!
co se směješ jak ťululum....
Zrzule je ideální ženská i když tedy někdy vypije jak chlap...
Doufám že se po novém roce dostanu do práglu a něco se vypije když na moravě pijem jen 3...
Fik-B6S psal:sharis psal:mam taky zlomenej obratel jinak ale ja jsem bez korzetu,14dni v nemocnici a jinak doma a budu jeste tak asi 2 mesice
preju brzke uzdravenijak to že jsi bez korzetu?
No mam zlomeny Th11 oproti L2 to mam vis,ale dopadlo to v poho,do michy to nezasahlo a pak se rozhodli ze korzet mi dat nechteji tak sem je k tomu nepremlouvala,rychle jsem si zbalila po 14dnech veci z nemocnice a pryc domu
dneska po prvni kontrole po 5tydenech od urazu a docela to vypada uz hezky
sharis psal:Fik-B6S psal:sharis psal:mam taky zlomenej obratel jinak ale ja jsem bez korzetu,14dni v nemocnici a jinak doma a budu jeste tak asi 2 mesice
preju brzke uzdravenijak to že jsi bez korzetu?
No mam zlomeny Th11 oproti L2 to mam vis,ale dopadlo to v poho,do michy to nezasahlo a pak se rozhodli ze korzet mi dat nechteji tak sem je k tomu nepremlouvala,rychle jsem si zbalila po 14dnech veci z nemocnice a pryc domu
dneska po prvni kontrole po 5tydenech od urazu a docela to vypada uz hezky
No tak th11 je o 3 výš...
i tak koukám že tě pustili bez korzetu...
...v 15ti sem si na hokeji zlomil 5tej bederní...ve veterinární nemocnici v MB mě s tym nechali tři tejdny ležet, každej den mě třikrát rentgénovali a pag přišli s tym, že mam f prdeli kyčelní kloub a že mi udělaj endoprotézu, kerá měla tenkrát životnost 20 let a pag vozejk, ale že to nevjeděj jistě, tag se s nima otec zhádal, naložil mě a odvez ke známýmu na Bulofku, gde byl tenkrát jedinej tomograf f CZ...veškerá moje dokumentace z MB se nááááhodou ztratila....po tý dobje se s tym uš nedalo nic dělat, tagže mi to srostlo hyčmo a do dneška mám se zádama trabl ...pár let sem enem plaval a pag jezdil na kole ..měl bych cvičit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Monty Jack (Člen) 04.11.2008 14:37:53 Offline |
ross psal:Mour psal:...a to za 6 pětek denně chcete jídlo jak v Alcrónu??? ...máš málo jídla tak si můžeš dokoupit anebo nechat dokoupit
ale platíš si snad ještě zdravotní?
zdravotní máš na zdravotní péči .. proto se to tak jmenuje ... na žrádlo máš jídelnu.
Bych to žraní v nemocnici zrušil úplně ... je mi jasný, jak na těch blafech dodavatelé rejžujou.
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:ross psal:Mour psal:...a to za 6 pětek denně chcete jídlo jak v Alcrónu??? ...máš málo jídla tak si můžeš dokoupit anebo nechat dokoupit
ale platíš si snad ještě zdravotní?zdravotní máš na zdravotní péči .. proto se to tak jmenuje ... na žrádlo máš jídelnu.
Bych to žraní v nemocnici zrušil úplně ... je mi jasný, jak na těch blafech dodavatelé rejžujou.
ale protože platíš paušál, tak to není přímo za zdravotní péči
myslel jsem to, že pokud si platím zdravotní a ještě platím za pobyt v nemocnici, tak nemusím žrát nejhorší blaf
žrádlo je stejný jako před poplatky
Monty Jack (Člen) 04.11.2008 14:56:20 Offline |
ross psal:ale protože platíš paušál, tak to není přímo za zdravotní péči
myslel jsem to, že pokud si platím zdravotní a ještě platím za pobyt v nemocnici, tak nemusím žrát nejhorší blaf
žrádlo je stejný jako před poplatky
jak paušál vylučuje platbu přímo zdravotní péče ??
je to pojistka, stejnej princip jako havarijko, za paušál ti hradí škody, opravu-(léčbu), ale už ti tam nenalejou benzín (žrádlo)
poplatky nejsou od toho aby vylepšili jídlo, sou od toho aby tam nezacláněli lidi co tam sou páč doma nemusí topit, svítit, a kupovat to "správný" jídlo.
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
hle obědy nebyly špatný mě jde jen o ty snídaně a večeře
na oběd byly dobrý jídla poslední den byla tčeba svíšková...
jasně že grand hotel to nebyl...
Fik-B6S psal:sharis psal:Fik-B6S psal:
jak to že jsi bez korzetu?No mam zlomeny Th11 oproti L2 to mam vis,ale dopadlo to v poho,do michy to nezasahlo a pak se rozhodli ze korzet mi dat nechteji tak sem je k tomu nepremlouvala,rychle jsem si zbalila po 14dnech veci z nemocnice a pryc domu
dneska po prvni kontrole po 5tydenech od urazu a docela to vypada uz hezkyNo tak th11 je o 3 výš...
i tak koukám že tě pustili bez korzetu...
no vis na muj hrudnik korzety nemaj
sharis psal:no vis na muj hrudnik korzety nemaj
tak tomu i věřím...
sharis psal:Fik-B6S psal:sharis psal:no vis na muj hrudnik korzety nemaj
tak tomu i věřím...
kdyz teda soudis podle fotky tak teda nevim jestli si nekoukal na nejakou spatnou
která je špatná a která dobrá?
sharis psal:podle toho,kterou mas
asi žádnou jen profilovku...
jinak bych musle projít letošní srazy jestli tě tam někde nenajdu...
sharis psal:Fik-B6S psal:sharis psal:podle toho,kterou mas
jinak bych musle projít letošní srazy jestli tě tam někde nenajdu...tak prochazej jsem na tebe zvedava
no na killerovcích jsi nebyla tak že buď královna nabo masofka...
Fik-B6S psal:sharis psal:Fik-B6S psal:
jinak bych musle projít letošní srazy jestli tě tam někde nenajdu...tak prochazej jsem na tebe zvedava
no na killerovcích jsi nebyla tak že buď královna nabo masofka...
noooo a co kdyz treba nic
tak je ještě možnost že mi pošleš fotku...
jinak nepamatuju si že bych tvoji moto viděl na masofce
sharis psal:to mas pravdu moje moto tam nebyla - ale moje osubka se tam motala
tak jsem asi našel ve fotkách od Maziho ale nic zajímavého...
mimochodem dik za napovědu v mailu oboum na fotečce to sluší...
sharis psal:dik,to byla jen mala info co mas hledat
Škoda že seš z takové dálky...
a jakej máš ty názor na nemocniční stravu...
Fik-B6S psal:Zdar chlapi kdo s tím má zkušenosti?
jak dlouho to trvalo atd...
Nejjistějčí bude asi ten korzet. V těchto případech se používají i hřeby a šrouby, ale tyto obratle už jso fakt dost nízko, tak bychto neriskoval. Záda máš jen jedna a jednou zesraná a špatně srostlá páteř je na
Záleží, jak si starý, ale odhadoval bych to aspoň na 4 - 6 měsícú. Pak tobude v cajku. Jinak doporučuji na toto téma spíš rozhovor s lékařem.
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Sandman psal:Fik-B6S psal:Zdar chlapi kdo s tím má zkušenosti?
jak dlouho to trvalo atd...Nejjistějčí bude asi ten korzet. V těchto případech se používají i hřeby a šrouby, ale tyto obratle už jso fakt dost nízko, tak bychto neriskoval. Záda máš jen jedna a jednou zesraná a špatně srostlá páteř je na
Záleží, jak si starý, ale odhadoval bych to aspoň na 4 - 6 měsícú. Pak tobude v cajku. Jinak doporučuji na toto téma spíš rozhovor s lékařem.
mě jde spíš o to jak dlouho ten korzet...
bylo mi řečeno ty 3 měsice že mám počítat...
operaci mi vyloučili že to na ni není...
kontrolu mám za 14dní tak se uvidí co mi řeknou...
sharis psal:Fik-B6S psal:sharis psal:dik,to byla jen mala info co mas hledat
Škoda že seš z takové dálky...
procpak ?
ještě není 10...
sharis psal:jeste je dalsi otazka - jakou mas zlomeninu a jak moc ?
podle toho se dava korzet protoze jestli je to nekomplikovana zlomenina stabilni tak se korzet nedava bo to udrzi hrudni kos
chce to podivat se treba na RTG snimek
no a k tomuhle bych dodal že já bych měl mít jednoduchou zlomeninu ale že to nemám v oblasti žeber tak že by mi to asi nemělo co držet tak že hold budu čekat do kontroly a pak se uvidí co bude dál...
zdenek 1 psal:hele hele,fildo,neoblbuj tady každou kočandu jo,nechej něco i ostatním,navíc pro tebe je sharis daleko!! pro mě né,za ní bych jel na kraj světa (a fildo bez připomínek jo!!)
bez připomínek??? to by nešlo...
musím ukazat tvojí robce jak má hledat tvoje příspěvky....
to pak pojedeš na kraj světa ale myslím že se před ní neschováš....
Banditatom (Člen) 04.11.2008 19:56:34 Offline |
Fik-B6S psal:zdenek 1 psal:hele hele,fildo,neoblbuj tady každou kočandu jo,nechej něco i ostatním,navíc pro tebe je sharis daleko!! pro mě né,za ní bych jel na kraj světa (a fildo bez připomínek jo!!)
...orava?janka?slečno kde je tady WC
Progear 650 (Člen) 04.11.2008 20:01:03 Offline |
Banditatom psal:Fik-B6S psal:zdenek 1 psal:hele hele,fildo,neoblbuj tady každou kočandu jo,nechej něco i ostatním,navíc pro tebe je sharis daleko!! pro mě né,za ní bych jel na kraj světa (a fildo bez připomínek jo!!)
to pak pojedeš na kraj světa ale myslím že se před ní neschováš.......orava?janka?slečno kde je tady WC
už Tě to zase popadá...?
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
zdenek 1 psal:a já vyhraju,pak můžu přijet?
a pak se zbudíš nezapomeň že jsme teď samá výstuha
sharis psal:zdenek 1 psal:a já vyhraju,pak můžu přijet?
a muzu se na to koukat ?
tak ty takhle jo...
Monty Jack psal:ross psal:ale protože platíš paušál, tak to není přímo za zdravotní péči
žrádlo je stejný jako před poplatkyjak paušál vylučuje platbu přímo zdravotní péče ??
je to pojistka, stejnej princip jako havarijko, za paušál ti hradí škody, opravu-(léčbu), ale už ti tam nenalejou benzín (žrádlo)
poplatky nejsou od toho aby vylepšili jídlo, sou od toho aby tam nezacláněli lidi co tam sou páč doma nemusí topit, svítit, a kupovat to "správný" jídlo.
na jednu stranu máš pravdu ale to, že je ti to dáno procentuelně a jako zaměstnanec výši neovlivníš, tak to mi připadá na
asi bych to nepřirovnával k havarijnímu
a pak..
..ten co vydělá víc je víc nemocnej a naopak?
dostanu jinou péči?
Fik-B6S psal:zdenek 1 psal:hele hele,fildo,neoblbuj tady každou kočandu jo,nechej něco i ostatním,navíc pro tebe je sharis daleko!! pro mě né,za ní bych jel na kraj světa (a fildo bez připomínek jo!!)
jaká robka,co to meleš,sis vzel moc brufénu na jednou néééééé
když to jede,je to OK
Hlavně jestli uvidíme my...
Monty Jack (Člen) 05.11.2008 13:57:42 Offline |
ross psal:na jednu stranu máš pravdu ale to, že je ti to dáno procentuelně a jako zaměstnanec výši neovlivníš, tak to mi připadá na
asi bych to nepřirovnával k havarijnímu
a pak..
..ten co vydělá víc je víc nemocnej a naopak?
dostanu jinou péči?
tak jak je to nastavený se to snaží o jakousí sociální "spravedlnost" nikoli spravedlnost ekonomickou.
holt u nás ti schopní dotujou léčbu těch méně schopných.
(což ale třeba u různějch pochybnejch manažerů ruinujících podniky není od věci)
taky by to tu mohlo fungovat jak v ameru kde si platíš komerční zdravotní pojištění různé výše a dle té výše ti pojišťovna proplácí různý typy úkonů. a bez pojištění dostaneš maximálně paralen... ale tam to taky není žádná prdel, protože něco jako full servis tam moc lidí nemá.
taky ti nic nebrání platit si komerční produkt u nás, kterej ti třeba za každej den v nemocnici vyplácí dle podmínek peníze.
ale debata byla o jídle ne ?
sharis psal:no to by me hooodne zajimalo copak by jste chteli videt ?
no přinejmenším by ti ten souboj na tváři vykouzlil usměv a už za ten by to stálo...
sharis psal:Fik-B6S psal:sharis psal:no to by me hooodne zajimalo copak by jste chteli videt ?
no přinejmenším by ti ten souboj na tváři vykouzlil usměv a už za ten by to stálo...
tak hura do toho budu vám fandit
no a tak kdy se máme nachystat,kdy teda se dojedeš podívat???
když to jede,je to OK
Sharis: náhodou jsem narazil na tvůj profil na motorkařích tak je pěknější fotka...
Vystřídala jsi už dost mašin...
Banditatom (Člen) 07.11.2008 17:39:43 Offline |
Fik-B6S psal:Sharis: náhodou jsem narazil na tvůj profil na motorkařích tak je pěknější fotka...
Fik-B6S psal:Sharis: náhodou jsem narazil na tvůj profil na motorkařích tak je pěknější fotka...
jak vystridala - vymenila jsem akorad GSko
kawicky mam obe doma a rozhodne doma zustanou
narazil si nebo si hledal ???
narazil
četl jsem nějakou diskuzi na motorkařich a tvůj příspěvek tam byl jako první...
to bych taky chtěl mít doma dvě motorky...
jak to že sis je obě nechala?
Fik-B6S psal:narazil
četl jsem nějakou diskuzi na motorkařich a tvůj příspěvek tam byl jako první...
to bych taky chtěl mít doma dvě motorky...
jak to že sis je obě nechala?
no jsou to zlaticka,mam je rada a hlavne 4-ka dostala komplet novej lak a vsechno kolem a okolo takze je trochu rozmazlena tak jsem k ni koupila jeste 6-ku
já spiš typoval že jedna bude na blbnutí na okruh a druhá na cesty...
ale kdo to má platit taky bych bral něco na blbnutí...
Nečetl jsem předchozí příspěvky, ale něco ze zkušenosti mé manželky.
Měla tříštivou zlomeninu obratle, chtěli ji nechat několik měsíců ležet,
ale nakonec se rozhodli že ji budou operovat. A za 14 dní po operaci
mohla chodit, sice s korzetem, ale aspoň něco.V současné době bez
následků a paráda. Akorát jizva jak kráva
No nic, to já jen tak.....
Jezdím tak, abych dojel!
sharis psal:zdenek 1 psal:to říkám furt fildo,chce to dvě motorky!!!
a jeste lepsi mit 3
mě by stačily dvě...
hold někdo má štěstí...
zdenek 1 psal:sharis psal:zdenek 1 psal:to říkám furt fildo,chce to dvě motorky!!!
a jeste lepsi mit 3
nejsem náročný,stačí mi dvě a jedno auto
to nejsi no...
já bych ctěl endurko...
Tak lidi dneska sjem se teda solidně nasral...
Přišlo mi vyúčtování z pojišťovny na to co dostanu z urazovky seděl jsem cca 4 měsíce doma a co jsem za to dostal 6500 čekal jsme aspoň desitku...
Polo dá se s nima nějak hnout a dosta z nich ještě něco? nebo je to konečné?
Stránky: 1 2