Nejsi přihlášen
Prilba Bandit...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Re: Prilba Bandit...
Filous psal:...uvažuju o ní
Myslim, ze muzes prestat Fildo, pac rad jezdis rychlejs a tohle by se ti moc nelibilo... Ne ze by byla uplne spatna, ale pripadala mi takova, no... nedodelana a nechci si predstavovat, jak bude hlucna...
Ale uvazoval jsem vo ni taky...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:...uvažuju o ní
Myslim, ze muzes prestat Fildo, pac rad jezdis rychlejs a tohle by se ti moc nelibilo... Ne ze by byla uplne spatna, ale pripadala mi takova, no... nedodelana a nechci si predstavovat, jak bude hlucna...
...uš sem starej, jezdim jag mrdal
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vOjTaB6 psal:Filous psal:...uvažuju o ní
...dýluje je něgdo f CZ???
Filous psal:vOjTaB6 psal:Filous psal:...uvažuju o ní
Ale uvazoval jsem vo ni taky......dýluje je něgdo f CZ???
v Cechach nevim, ja mam kousek za carou jeden shop ve Weidenu...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:
Ale uvazoval jsem vo ni taky......dýluje je něgdo f CZ???
v Cechach nevim, ja mam kousek za carou jeden shop ve Weidenu...
...adresu toho shopu, štandopéde, nejspíš tím směrem brzo pojedu...jaká byla prajz na krámě???
Filous psal:vOjTaB6 psal:Filous psal:
...dýluje je něgdo f CZ???v Cechach nevim, ja mam kousek za carou jeden shop ve Weidenu...
...adresu toho shopu, štandopéde, nejspíš tím směrem brzo pojedu...jaká byla prajz na krámě???
...neplas, ti praskne cefka...
Tady mas webovku
www.craft-helme.maedl.de
Jak je na tom s oteviraci dobou nevim, mam takovej dojem, ze musis zavolat predem, pac sou spis jako internetovej obchod. Ja se tam nachomejt nahodou, kdyz jsem byl kousek vot tama v kramu ATU a voni meli zrovna taky votevreno.
Bandit rulezz!!!
Fresh Man psal:serte na přilby stejně sou na hovno... jezdím rychlý motorky vot 16ti - GSXR, CBR, R1 i R2 a nikdá sem jí nepotřeboval přilba je tak na bandita
....kde já to slyšel
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Fresh Man psal:serte na přilby stejně sou na hovno... jezdím rychlý motorky vot 16ti - GSXR, CBR, R1 i R2 a nikdá sem jí nepotřeboval přilba je tak na bandita
Calta? a nebo Chuck Norris
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Lihy psal:Ty bandity sou moc pěkný, hlavně ta allien II Filous, se tě budou bát děcka a babky u silnice....teda už před tim než sundáš blembák
...bububu...změnim si nejm na Fester, strýko Fester ...vic se mi líbí XXR ...esi se tam dostanu a bude mě aspoň trochu sedět na škebli, tag nevim nevim, esi rozum zvítězí
wogo Filipe a co ta Simpsonka ve výprodeji v Bikerscrownu za štyrku čoveče? a i by ti mohla bejt v M-kový velikosti né? se mi zdá přijatelná zlevněná z desítky na štyrku akorát že já bych si mohl M-ko navlíkat na,na,no vlastně na nic no..
SLUGI psal:... zlej by byl v téhle
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … helma8.jpg
sice drsňák jak Brno ale má tam mezi plexi ňáký fuky
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
KOVAL psal:wogo Filipe a co ta Simpsonka ve výprodeji v Bikerscrownu za štyrku čoveče? a i by ti mohla bejt v M-kový velikosti né? se mi zdá přijatelná zlevněná z desítky na štyrku akorát že já bych si mohl M-ko navlíkat na,na,no vlastně na nic no..
...dyš mě se tadle Simpsonka moc nelíbí
SLUGI psal:mr.BSE psal:V tom kycovitym kusu hnusu by byl akorat tak k smichu
... woe,takhle ho vidět ňákej důchodce ve zpětným zrcátku tak nevím
... já vím,mladí a neklidní by raděj toto
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /kacer.jpg
Nevim, co by radeji vzali mladi a neklidni , ale ja bych bral vsema jednadvaceti toto:
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Filous psal:KOVAL psal:wogo Filipe a co ta Simpsonka ve výprodeji v Bikerscrownu za štyrku čoveče? a i by ti mohla bejt v M-kový velikosti né? se mi zdá přijatelná zlevněná z desítky na štyrku akorát že já bych si mohl M-ko navlíkat na,na,no vlastně na nic no..
...dyš mě se tadle Simpsonka moc nelíbí
není co řešit... taky nad ní přemejšůim vot doby co jezdim... je krásná
Bandit pičo
wolff podruhy (Člen) 11.11.2008 22:21:31 Offline |
Filous psal:...uvažuju o ní
To Filous:
Stefan z www.craft-helme.maedl.de je v pohodě. Je to mladej týpek, kterej na nás koukal jak na bandu z východu, s mírně ustrašenym pohledem. Ale na druhou stranu, nebyl bych na tom jinak...
Daňovej doklad všek O.K.
Helmu jsem měl na objednávku (odzkoušenou jinde)... s přístupem, kterej má Stefan k zákazníkovi se u nás těžko shledáš...
Jak vidíš, i nová registrace mě tu stále za tu reklamu pro jeho shop, protože mám rád když lidi dělaj věci pořádně...
Zakoukal jsem se přesně do stejnýho designu helmy... Samozřejmě Simpson Speedway (u tý mě nejvíc trápila homologace), po té Bandit XXR (skvělý komunikativní týpci na Intermotu, leč kvalita pokulhává), nakonec jsem skončil u Crafky Barracudy... Plexi nejlíp tesnilo a celkově mi nejlíp sedla... Crafky začal letos dealovat www.wildstyle.cz
Přeju dobrej výběr...
wolff podruhy psal:Filous psal:...uvažuju o ní
To Filous:
Stefan z www.craft-helme.maedl.de je v pohodě. Je to mladej týpek, kterej na nás koukal jak na bandu z východu, s mírně ustrašenym pohledem. Ale na druhou stranu, nebyl bych na tom jinak...
Daňovej doklad všek O.K.
Helmu jsem měl na objednávku (odzkoušenou jinde)... s přístupem, kterej má Stefan k zákazníkovi se u nás těžko shledáš...
Jak vidíš, i nová registrace mě tu stále za tu reklamu pro jeho shop, protože mám rád když lidi dělaj věci pořádně...
Zakoukal jsem se přesně do stejnýho designu helmy... Samozřejmě Simpson Speedway (u tý mě nejvíc trápila homologace), po té Bandit XXR (skvělý komunikativní týpci na Intermotu, leč kvalita pokulhává), nakonec jsem skončil u Crafky Barracudy... Plexi nejlíp tesnilo a celkově mi nejlíp sedla... Crafky začal letos dealovat www.wildstyle.cz
Přeju dobrej výběr...
...dík za recenzi ...určitě se tam pojedu podivat ...koukam, že máme stejně zvrhlej fkus
wolff podruhy (Člen) 11.11.2008 22:37:35 Offline |
Filous psal:wolff podruhy psal:Filous psal:...uvažuju o ní
To Filous:
Daňovej doklad všek O.K.
Přeju dobrej výběr......dík za recenzi ...určitě se tam pojedu podivat ...koukam, že máme stejně zvrhlej fkus
Jak to jako myslíš zvrhlej
Jen doporučuju Stefanovi nejdřív brknout...
wolff podruhy psal:Filous psal:wolff podruhy psal:
To Filous:
Daňovej doklad všek O.K.
Přeju dobrej výběr......dík za recenzi ...určitě se tam pojedu podivat ...koukam, že máme stejně zvrhlej fkus
Jak to jako myslíš zvrhlej
Jen doporučuju Stefanovi nejdřív brknout...
...no jag to myslim??? ...voni se tydle škopky né každýmu líbjej
Což vo to,voni by se aji líbily,ale lidi většinou nejsou blbí,většinou každej pozná že je to předraženej šmejd. Nechápu proč takovej dizajn neudělá nějakej kloudnej výrobce helem a v kvalitním provedení.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
wolff podruhy (Člen) 12.11.2008 13:17:42 Offline |
VikecB12 psal:Což vo to,voni by se aji líbily,ale lidi většinou nejsou blbí,většinou každej pozná že je to předraženej šmejd. Nechápu proč takovej dizajn neudělá nějakej kloudnej výrobce helem a v kvalitním provedení.
No vono to zas tak hrozný s tim zpracováním není.
Tady máš důkaz místo řečí...
Simpson
Bandit
Craft je plně srovnatelnej se Sharkem, kterýho jsem jezdil před tím...
Nejhůř je na tom s kvalitou zpracování Bandit...
Simpson je taky tak trochu od sekery, ale to už k Amíkům prostě tak trochu patří... Zasejc má bez diskuze největší renomé...
Filous psal:vlkk:
...co je na tech Banditích škopkách špatně??? ...já sem totiš rozhodlej do toho jít, tag mě připraf na to, co mě čeká
mno aspoň si zase připomeneš to svoje dálniční blblblblblblblblbe a rozmazaný všechno kolem už od 140
ale třeba né, já fakt nic nevim
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
wolff podruhy (Člen) 12.11.2008 15:09:53 Offline |
...co je na tech Banditích škopkách špatně??? ...já sem totiš rozhodlej do toho jít, tag mě připraf na to, co mě čeká
luboss psal:Filous psal:vlkk:
...co je na tech Banditích škopkách špatně??? ...já sem totiš rozhodlej do toho jít, tag mě připraf na to, co mě čekámno aspoň si zase připomeneš to svoje dálniční blblblblblblblblbe a rozmazaný všechno kolem už od 140
ale třeba né, já fakt nic nevim
...tag rychle já nejezdim, to se nesmí
wolff podruhy (Člen) 12.11.2008 15:34:41 Offline |
Neříkám, že špatně jen mi přijde z tý trojice nejhůř řemeslně zpracovaná. Carbon byl truchu voštěchtanej, plexi taky nic moc zařízlý atd... Plexi navíc úplně ideálně nedolíhalo k přírubě. Ale nejlepší bude když na ní koukneš v reálu. Každá taky jinak sedí na hlavě, i když Bandit se Simpsonem jsou hodně podobný. Jinak i Bandity u nás potkáš - viz. obrázek kluk vod ostravskejch andělů, pak s ní jezdí třeba Zdeněk Průdek http://www.z-motobike.xf.cz/ , kterej s ní jezdí už dlouho a je spokojenej, jen si stěžoval právě na nedolíhání plexi při vysoký rychlosti... Pořídil si jí třeba i Drn z Motobaru...
Když jsem se bavil s Romanem Bušem z Wildstylu měl na Bandity podobnej názor a na krám je třeba on osobně právě kvůli zpracování vůbec nechtěl, přesto, že ho sám výrobce uháněl (samozřejmě až poté co se dozvěděl, že dýluje Craft). Asi tak. Jinak přeju dobrej nákup...
PS.: Ale abych se tak trochu přiznal, Bandití helmy se mi líbí o krapet víc než ty Crafťácký...
...tak budu mít heskýho Jéžíška, páč sem si udělal radost...http://craft-helme.maedl.de/bandit-classic-p-489.html ...prostě sem nevodolal, je magická!!! ...každopádně je pravdou, že tyhle helmy nejsou nejspíš pro každýho, ale dyš se zamiluješ, nejni co řešit ...a navíc sem jí dycky chtěl...druhou pravdou je, že zpracování nejni ani zdaleka jako třeba u Shoei, coš je trochu škoda ...ta třetí pravda je vo tom, že co helma to originál nejen ve spracování, ale i ve velikostech...první mi Stefan vrazil do ruky Lko, kerý mi bylo velký a polstr v horní části uš tag ouskýho průzoru přesahoval snat 2 cm přes hranu skořepiny a nebylo z ní vidět lautr nic, pag mi Prase podalo druhou, XLku a ta byla vo dost menčí...a nebo mi f tu chvíli narost kvjeták nebo nevim...měl sem trochu strach, že to bude tlačit nebo nebude sedět na hlavje jako třeba škopek vot Streetfighter, co prodávaj u strejčka Louise s podobnym dizajnem, ale vopag je pravdou...polstr je příjemnej, nigde mě nic netlačí, prostě dobrý...tagže thanks Vojtoj za tip, gde koupit, Vlkoj za recenze, Praseti, že mi podal tu XLku a pučil část hotovosti, bo Stefan nebere karty, Inkvizoj za tlumočení a ukecání ceny a v neposlední řadě Stefanoj za ochotu a trpjelivost se mnou a zbytkem vožralejch dementů, ale to je zas jiná pohádka
P.S. ...Vojto, sorry, že sem se nestavil, ale neměl sem to srdce a vodvahu přitáhnout ti do baráku tu partičku hodně veselejch zlatejch dementů
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2008 09:30:23 Offline |
Filous psal:...tak budu mít heskýho Jéžíška, páč sem si udělal radost...http://craft-helme.maedl.de/bandit-classic-p-489.html ...prostě sem nevodolal, je magická!!! ...každopádně je pravdou, že tyhle helmy nejsou nejspíš pro každýho, ale dyš se zamiluješ, nejni co řešit ...a navíc sem jí dycky chtěl...druhou pravdou je, že zpracování nejni ani zdaleka jako třeba u Shoei, coš je trochu škoda ...ta třetí pravda je vo tom, že co helma to originál nejen ve spracování, ale i ve velikostech...první mi Stefan vrazil do ruky Lko, kerý mi bylo velký a polstr v horní části uš tag ouskýho průzoru přesahoval snat 2 cm přes hranu skořepiny a nebylo z ní vidět lautr nic, pag mi Prase podalo druhou, XLku a ta byla vo dost menčí...a nebo mi f tu chvíli narost kvjeták nebo nevim...měl sem trochu strach, že to bude tlačit nebo nebude sedět na hlavje jako třeba škopek vot Streetfighter, co prodávaj u strejčka Louise s podobnym dizajnem, ale vopag je pravdou...polstr je příjemnej, nigde mě nic netlačí, prostě dobrý...tagže thanks Vojtoj za tip, gde koupit, Vlkoj za recenze, Praseti, že mi podal tu XLku a pučil část hotovosti, bo Stefan nebere karty, Inkvizoj za tlumočení a ukecání ceny a v neposlední řadě Stefanoj za ochotu a trpjelivost se mnou a zbytkem vožralejch dementů, ale to je zas jiná pohádka
P.S. ...Vojto, sorry, že sem se nestavil, ale neměl sem to srdce a vodvahu přitáhnout ti do baráku tu partičku hodně veselejch zlatejch dementů
který auto shořelo tentokrát.
když se ti líbí tak si jí užívej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...tak budu mít heskýho Jéžíška, páč sem si udělal radost...http://craft-helme.maedl.de/bandit-classic-p-489.html ...prostě sem nevodolal, je magická!!! ...každopádně je pravdou, že tyhle helmy nejsou nejspíš pro každýho, ale dyš se zamiluješ, nejni co řešit ...a navíc sem jí dycky chtěl...druhou pravdou je, že zpracování nejni ani zdaleka jako třeba u Shoei, coš je trochu škoda ...ta třetí pravda je vo tom, že co helma to originál nejen ve spracování, ale i ve velikostech...první mi Stefan vrazil do ruky Lko, kerý mi bylo velký a polstr v horní části uš tag ouskýho průzoru přesahoval snat 2 cm přes hranu skořepiny a nebylo z ní vidět lautr nic, pag mi Prase podalo druhou, XLku a ta byla vo dost menčí...a nebo mi f tu chvíli narost kvjeták nebo nevim...měl sem trochu strach, že to bude tlačit nebo nebude sedět na hlavje jako třeba škopek vot Streetfighter, co prodávaj u strejčka Louise s podobnym dizajnem, ale vopag je pravdou...polstr je příjemnej, nigde mě nic netlačí, prostě dobrý...tagže thanks Vojtoj za tip, gde koupit, Vlkoj za recenze, Praseti, že mi podal tu XLku a pučil část hotovosti, bo Stefan nebere karty, Inkvizoj za tlumočení a ukecání ceny a v neposlední řadě Stefanoj za ochotu a trpjelivost se mnou a zbytkem vožralejch dementů, ale to je zas jiná pohádka
P.S. ...Vojto, sorry, že sem se nestavil, ale neměl sem to srdce a vodvahu přitáhnout ti do baráku tu partičku hodně veselejch zlatejch dementůkterý auto shořelo tentokrát.
když se ti líbí tak si jí užívej
...nic neshořelo, zaplaťsatan, ale.................. ...dyš mi f Práglu na jižní spojce Husky f cca 90 km/h votevřel boční dveře u Caravelly s tym že si de zakouřit, tag sem myslel, že zastavim, vemu hevertyčku a udělám mu bouli ...eště že měl zapnutej pás
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2008 10:02:04 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 28.11.2008 11:22:53 Offline |
Filous psal:...dyš mi f Práglu na jižní spojce Husky f cca 90 km/h votevřel boční dveře u Caravelly s tym že si de zakouřit, tag sem myslel, že zastavim, vemu hevertyčku a udělám mu bouli ...eště že měl zapnutej pás
ci fix, diskriminace jak sviň a eště by mě tlouk :)))
ale di, Ty brepto ...
inkvizitorr psal:jak na pana zrobena
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … iz/zd8.jpg
...no jéje ...pán je fešák
Filous psal:...tak budu mít heskýho Jéžíška, páč sem si udělal radost...http://craft-helme.maedl.de/bandit-classic-p-489.html ...prostě sem nevodolal, je magická!!! ...každopádně je pravdou, že tyhle helmy nejsou nejspíš pro každýho, ale dyš se zamiluješ, nejni co řešit ...a navíc sem jí dycky chtěl...druhou pravdou je, že zpracování nejni ani zdaleka jako třeba u Shoei, coš je trochu škoda ...ta třetí pravda je vo tom, že co helma to originál nejen ve spracování, ale i ve velikostech...první mi Stefan vrazil do ruky Lko, kerý mi bylo velký a polstr v horní části uš tag ouskýho průzoru přesahoval snat 2 cm přes hranu skořepiny a nebylo z ní vidět lautr nic, pag mi Prase podalo druhou, XLku a ta byla vo dost menčí...a nebo mi f tu chvíli narost kvjeták nebo nevim...měl sem trochu strach, že to bude tlačit nebo nebude sedět na hlavje jako třeba škopek vot Streetfighter, co prodávaj u strejčka Louise s podobnym dizajnem, ale vopag je pravdou...polstr je příjemnej, nigde mě nic netlačí, prostě dobrý...tagže thanks Vojtoj za tip, gde koupit, Vlkoj za recenze, Praseti, že mi podal tu XLku a pučil část hotovosti, bo Stefan nebere karty, Inkvizoj za tlumočení a ukecání ceny a v neposlední řadě Stefanoj za ochotu a trpjelivost se mnou a zbytkem vožralejch dementů, ale to je zas jiná pohádka
A děti nebudou mít co žrát...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Filous psal:...tak budu mít heskýho Jéžíška, páč sem si udělal radost...http://craft-helme.maedl.de/bandit-classic-p-489.html ...prostě sem nevodolal, je magická!!! ...každopádně je pravdou, že tyhle helmy nejsou nejspíš pro každýho, ale dyš se zamiluješ, nejni co řešit ...a navíc sem jí dycky chtěl...druhou pravdou je, že zpracování nejni ani zdaleka jako třeba u Shoei, coš je trochu škoda ...ta třetí pravda je vo tom, že co helma to originál nejen ve spracování, ale i ve velikostech...první mi Stefan vrazil do ruky Lko, kerý mi bylo velký a polstr v horní části uš tag ouskýho průzoru přesahoval snat 2 cm přes hranu skořepiny a nebylo z ní vidět lautr nic, pag mi Prase podalo druhou, XLku a ta byla vo dost menčí...a nebo mi f tu chvíli narost kvjeták nebo nevim...měl sem trochu strach, že to bude tlačit nebo nebude sedět na hlavje jako třeba škopek vot Streetfighter, co prodávaj u strejčka Louise s podobnym dizajnem, ale vopag je pravdou...polstr je příjemnej, nigde mě nic netlačí, prostě dobrý...tagže thanks Vojtoj za tip, gde koupit, Vlkoj za recenze, Praseti, že mi podal tu XLku a pučil část hotovosti, bo Stefan nebere karty, Inkvizoj za tlumočení a ukecání ceny a v neposlední řadě Stefanoj za ochotu a trpjelivost se mnou a zbytkem vožralejch dementů, ale to je zas jiná pohádka
P.S. ...Vojto, sorry, že sem se nestavil, ale neměl sem to srdce a vodvahu přitáhnout ti do baráku tu partičku hodně veselejch zlatejch dementůA děti nebudou mít co žrát...
...nááááhodou ...koupil sem jim bombóny, ve sladkym je hodně energije
XJelen psal:Móc šuší pane
Musel to bejt překrásnej vejlet v takový sestavě
...no vejlet to byl luksusní, vono je to rok vod roku lepčí a lepčí, prostě čim starší, tym vječí forma, myslim že f tom příštim roce uš nás konečně zavřou do ňákýho vokresního lapáku v Řezně a poznáme jaká je f dojčlandu vjezeňská strava ...uš mam pro tebe ňáký správy, ale nejsou moc dobrý, zavolám ti...
Borák psal:koukám že pán se bude po kaproj a salátu těšit ke stromečku
fšak si jí vokukoval nějakej čásek tak ať ti slouží ,když si těď ten spokojenej parchant
jo abych nezapomněl ..FEŠÁK..
...jo jo Boráku, koukal sem po ní ňákej pátek, tagže.....
wolff podruhy (Člen) 30.11.2008 23:56:32 Offline |
Jsem stejně věděl, že se bude krčit pod stromkem Tak ať dobře slouží...
Jak je vidět, použil sem funkci "Hledat"...
Uvažuju vo něčem takovym jako strejda Filda, akorát v černym
http://craft-helme.maedl.de/bandit-black-p-93.html
tak by mě vod tebe (Filousi) zajímaly ňáký zkušenosti, když si s ní vodjezdil sezonu...
A pak jestli už se našel ňákej dýler (ne fetu), ale týhle značky tady u nás.
Co?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
No me se to libi taky
spidys psal:Jak je vidět, použil sem funkci "Hledat"...
Uvažuju vo něčem takovym jako strejda Filda, akorát v černym
http://craft-helme.maedl.de/bandit-black-p-93.html
tak by mě vod tebe (Filousi) zajímaly ňáký zkušenosti, když si s ní vodjezdil sezonu...
A pak jestli už se našel ňákej dýler (ne fetu), ale týhle značky tady u nás.
Co?
...co vim, tag dýler f CZ nejni, tagže zbejvá enem Stefan f Germániji...a skušenosti??? ...no já sem spokojenej, polstr fakt příjemnej, kupodivu se ani moc nevymačkává, musíš vybírat, bo co kus to originál, jedinej průser je to plégo ...musíš si zvyknout, že ti vopčas tou škvírou vletí moucha rovnou do voka nebo do nosu, že je f tom průvan jako f tunelu, výropcum, co se holedbaj tichostí se musíš enem smát a celkem zajimavej je vodopádovej efekt zevnitř pléga, dyš jedeš f dešti ...výhodou toho průvanu je, že se ti pleksi nemlží ...no a uplně na piču je jeho demontáš na šrouby, tagže při mytí šáhneš do kapcy, vyndáš imbus, votšroubuješ, umeješ a zas zašroubuješ, no švanda a neš dostaneš ten správnej grif, tag třikrát stratíš ten segment, kerej drží plégo votevřený ...já to skoušel ladit nalepovacim těsněnim na vokna, ale to vydrží tag pjet votevření/zavření a pag to fsteky vytrháš, bo to lepidlo to nevydrží ...no a poslední vjec je zůženej výhled díky malýmu průzoru, třeba se sportovníma řidítkama se f tom ject nedá, to fakt nevidíš lautr nic, tagže třeba na Bertě sem jezdil ve starym votlučenym Sharku, bo f tomdle to je jag dyš ti zavážou voči šátkem...jag řikam, já sem spokojenej, ale fakt to nejni pro každýho, musíš bejt trochen masochista a musíš mít fkus ...esi ji něgdy rozbiju, tag ji koupim zas a nebo spíš prodám jednoho z kluků nebo psa a koupim Simpsonku Diamond jako má Stig
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2009 21:43:52 Offline |
koukám samí pozitiva
Stránky: 1