Nejsi přihlášen
PRÁCE V ZAHRANIČÍ
JASNĚ ŽE TO SEM NEPATŘÍ ,ALE CHCI SE ZEPTAT JESTLI TADY NĚKO NEVÍ O NĚKAKÉ VYZKOUŠENÉ AGENTUŘE NEBO Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI NA PRÁCI V ZAHRANIČÍ JAKO SVÁŘEČ NEBO ZÁMEČNÍK.BOSE TO U NÁS V PRÁCI PĚKNĚ SERE A NÉNI DO ČEHO PÍCHNOUT TAK SE ZAČÍNÁM PTÁT.DÍKEC
Re: PRÁCE V ZAHRANIČÍ
jako svarec by ses mohl chytit, proserfuj net, podivej na irsko, britanii...ale financne to uz neni zdaleka to, co to bejvalo, te upozornuju...ale zas kdyz te doma nic nedrzi, tak co...jo taky v reichu by se dalo urcite neco sehnat, ale s agenturama je to na takovyhle "delnicky" profese spatny, to chce spis nekoho, kdo venku pracuje, aby ti pomohl hledat primo tam...ale fakt internet je vsemocnej...
to irsko treba http://jobs.ie nebo http://monster.ie (ale te upozornuju, ze pocasi je tady pekne na )
...Do you know that bad girls go to hell?...
http://www.pracevzahranici.eu/usa/index.htm Koukni sem,ja o tom taky premejslim casto kdyz me to nak prestane bavit v praci.
GSF 600 N Grease Lightning
jirka silver (Člen) 04.11.2008 07:55:18 Offline |
To já koukám na Sardinii prodávaj tam apartman za 140 tis eur.
Až to tady rudá chátra zadluží tak abych měl kam fouknout.
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver psal:To já koukám na Sardinii prodávaj tam apartman za 140 tis eur.
Až to tady rudá chátra zadluží tak abych měl kam fouknout.
A si zapoměl dodat,že ta modrá chátra všem ukázala jak to rozkrást a ještě tahat z lidípak tam zas vlezla rudá chátra a ty to vokoukaly i když lidi možná nebyly tak nasranýno a teť tam je zas ta modrá chátra a zjistily že sou lidi tupci a tak nás dřou a vesele kradou ještě co jeno a tydle co teť vyhrály budou pokračovat dál i když už nevím co se dá ještě rozkrástříkám furt ZLATÝ KOMUNISTInarovinu řeknu nevolil sem kreténi který mě nenechaj narvat do daní ani zasraný sociální a zdravotní
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:jirka silver psal:To já koukám na Sardinii prodávaj tam apartman za 140 tis eur.
Až to tady rudá chátra zadluží tak abych měl kam fouknout.A si zapoměl dodat,že ta modrá chátra všem ukázala jak to rozkrást a ještě tahat z lidípak tam zas vlezla rudá chátra a ty to vokoukaly i když lidi možná nebyly tak nasranýno a teť tam je zas ta modrá chátra a zjistily že sou lidi tupci a tak nás dřou a vesele kradou ještě co jeno a tydle co teť vyhrály budou pokračovat dál i když už nevím co se dá ještě rozkrástříkám furt ZLATÝ KOMUNISTInarovinu řeknu nevolil sem kreténi který mě nenechaj narvat do daní ani zasraný sociální a zdravotní
nejaky pesimista...
To nejsi jedinej asi koho to mrda v praci. Nastesti tedka je prace jak nasrano jak zacina sezona, ale i tak me sere ze je prace az moc. Nas tam honej jak nadmuty kozy po pastve. Ale jsou mesice kdy nam nezbejva nic jinyho nez hrat na dilne fotbal. To si taky rikam ze je zraly se nato vysrat a najit neco spolehlivejsiho kde clovek neni vazanej na zakazniky ktery chtej neco udelat nebo opravit. Si myslim ze si clovek nevybere a vsude to bejva tak na stejno. jednou dobry, jindy ke zdi
Pane doktore, vy jste se zase kochal.
Stránky: 1