Nejsi přihlášen
Re: Jak dostat zpátky noty
gore psal:elanius psal:...přesně jak říkáš, každou skupinu jízdy a k tomu samozřejmě testík a techniku..., držim palce
...a taky fse pekne zaplatit
hovno,
platíš jen instruktora, takže cca 700,-
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Kaya psal:Nazdar lidi.Již brzo si budu žádat o vrácení papírů.Nevíte někdo jak to probíhá.Neměl jsem je víc jak rok.Údajně budu muset dělat na každou skupina znovu jízdy a samozřejmě přezkoušení
.Máte někdo povědomí?
z tvýho dotazu není jasný, jestli budeš žádat v půlce trestu o vrácení nebo si je musíš dělat znova /vybodování - roční trest/
ross psal:Kaya psal:Nazdar lidi.Již brzo si budu žádat o vrácení papírů.Nevíte někdo jak to probíhá.Neměl jsem je víc jak rok.Údajně budu muset dělat na každou skupina znovu jízdy a samozřejmě přezkoušení
.Máte někdo povědomí?
z tvýho dotazu není jasný, jestli budeš žádat v půlce trestu o vrácení nebo si je musíš dělat znova /vybodování - roční trest/
rossi čti pořádně, dyk píše že je neměl víc jak rok
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:ross psal:Kaya psal:Nazdar lidi.Již brzo si budu žádat o vrácení papírů.Nevíte někdo jak to probíhá.Neměl jsem je víc jak rok.Údajně budu muset dělat na každou skupina znovu jízdy a samozřejmě přezkoušení
.Máte někdo povědomí?
rossi čti pořádně, dyk píše že je neměl víc jak rok
víc jak rok je docela zavádějící woe
nikde není psáno, že po uplynutí trestu musíš být první den naklusanej před magistrátem nebo autoškolou
pokud sem nenapíše za co o ně přišel, nemá smysl radit
vždycky papíry znova dělat nemusíš
pokud to byl chlast nebo vážná nehoda, tak do autoškoly nemusí
Kaya psal:Nazdar lidi.Již brzo si budu žádat o vrácení papírů.Nevíte někdo jak to probíhá.Neměl jsem je víc jak rok.Údajně budu muset dělat na každou skupina znovu jízdy a samozřejmě přezkoušení
.Máte někdo povědomí?
tak mě tak nějak zajímá, jak to dopadlo??
nebo to byl dotaz na který nečekal odpověď?
preci dys vod vecera chlastas a pak spis (je jedno ze po pulnoci), pak se rano vzbudis a je druhej den
aspon ja to tak mam
i kdyz je fakt ze kdyz spim na stole a po chvili se probudim tak to beru jako stejnej den...hm bude to chtit jeste doladit
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Kaya psal:Nebyl jsem vybodovanej.Měl jsem zbytkáč druhej den po koncertu 1,97 promile.Jinak jsem se dlouho nedostal k internetu.Proto ta rychlá reakce.Dík za odpověď.
nechtěl bych tě vidět teda večer, když zbytkáč je 1,97
jinak tohle už byl trestnej čin, ne?
Kaya psal:Jo to už byl trestnej čin.Kolik jsem měl večer,to bych si stejně nepamatoval i kdybych to změřil.Každopádně ten druhej den jsem se
oproti předešlýmu připadal úplně cajk.
Takže původní trest byl 2 roky bez not?
Stránky: 1