Nejsi přihlášen
Připevnění zadního blatníčku na pravé straně kyvky
Trochu problém, mám zadní blatníček z Motoforza a ten je udělán tak, že by se měl kromě krytu řetězu také uchytit na pravé straně. Tady ale není kde . Napadlo mě, jestli by nebylo nejlepším řešením tam prostě přilepit nejaký hliníkový očko nebo něco podobného. Vrtat do kyvky bych se bál a přivařit nemám kde( a taky bych se toho bál).
Je zde někdo, kdo něco podobnýho řešil?
streetfighterman (Člen) 04.11.2008 19:21:14 Offline |
Re: Připevnění zadního blatníčku na pravé straně kyvky
Renda psal:Trochu problém, mám zadní blatníček z Motoforza a ten je udělán tak, že by se měl kromě krytu řetězu také uchytit na pravé straně. Tady ale není kde . Napadlo mě, jestli by nebylo nejlepším řešením tam prostě přilepit nejaký hliníkový očko nebo něco podobného. Vrtat do kyvky bych se bál a přivařit nemám kde( a taky bych se toho bál).
Je zde někdo, kdo něco podobnýho řešil?
tak tenhle problém jsem vyřešil stahovacíma páskama
Když se nechce je to horší než když se nemůže
Re: Připevnění zadního blatníčku na pravé straně kyvky
jsou jen dvě možnosti, první je kovová objímka (stahovačku ne e bude to jag ot vjetnamců),druhá možnost je vrtnout dírku (stačí i jedna) do kyfky. já volil druhou variantu,páč sem pod nekalým vlivem Bandit guru Kellyho,kerej je schopnej vrtáním,řezáním a slepováním poskládat z propisky, šprcky a pár hejblátek funkční raketoplán. tagže sem vrtnul dírku a k ní přichytil pásovinku zalomenou do S,aby byl ten blatníček hezky vodskočenej, navíc mám prostor pro manipulaci,páč dyž sem tam dával slajka,tag měl vyšší profil a musel sem ten blatníček pozvednout. tagže sa neboj a vrtni dírku.
mimochodem jen tag z prdele,něgdy si představuju co by sa stalo dybych sa projel po ňáké polňačce,tam by byl ňákej klacík,kerej by sa chytil na gumu a ta by ho pak zavedla pod ten blatník a von sa tam zašprajcoval.stalo sa to už někomu?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1