Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Připevnění zadního blatníčku na pravé straně kyvky

Renda (Člen)
04.11.2008 15:05:54

Připevnění zadního blatníčku na pravé straně kyvky

Trochu problém, mám zadní blatníček z Motoforza a ten je udělán tak, že by se měl kromě krytu řetězu také uchytit na pravé straně. Tady ale není kde help . Napadlo mě, jestli by nebylo nejlepším řešením tam prostě přilepit nejaký hliníkový očko nebo něco podobného. Vrtat do kyvky bych se bál a přivařit nemám kde( a taky bych se toho bál).
Je zde někdo, kdo něco podobnýho řešil? help

Filous (Člen)
04.11.2008 15:08:20

Re: Připevnění zadního blatníčku na pravé straně kyvky

...měl sem vobjímku přes kyfku...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jardagsf (Člen)
04.11.2008 15:10:54

2xM5 diry do kyvky a se to neposere....neni to hitechnologi (kosmicka lod woe)

MOTO KOZZI GRISO
streetfighterman (Člen)
04.11.2008 19:21:14

Renda psal:

Trochu problém, mám zadní blatníček z Motoforza a ten je udělán tak, že by se měl kromě krytu řetězu také uchytit na pravé straně. Tady ale není kde help . Napadlo mě, jestli by nebylo nejlepším řešením tam prostě přilepit nejaký hliníkový očko nebo něco podobného. Vrtat do kyvky bych se bál a přivařit nemám kde( a taky bych se toho bál).
Je zde někdo, kdo něco podobnýho řešil? help

tak tenhle problém jsem vyřešil stahovacíma páskama good

Když se nechce je to horší než když se nemůže
Koldan (Člen)
04.11.2008 21:52:39

jsou jen dvě možnosti, první je kovová objímka (stahovačku ne e bude to jag ot vjetnamců),druhá možnost je vrtnout dírku (stačí i jedna) do kyfky. já volil druhou variantu,páč sem pod nekalým vlivem Bandit guru Kellyho,kerej je schopnej vrtáním,řezáním a slepováním poskládat z propisky, šprcky a pár hejblátek funkční raketoplán. tagže sem vrtnul dírku a k ní přichytil pásovinku zalomenou do S,aby byl ten blatníček hezky vodskočenej, navíc  mám prostor pro manipulaci,páč dyž sem tam dával slajka,tag měl vyšší profil a musel sem ten blatníček pozvednout. tagže sa neboj a vrtni dírku.

mimochodem jen tag z prdele,něgdy si představuju co by sa stalo dybych sa projel po ňáké polňačce,tam by byl ňákej klacík,kerej by sa chytil na gumu a ta by ho pak zavedla pod ten blatník a von sa tam zašprajcoval.stalo sa to už někomu?surprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
XJelen (Člen)
04.11.2008 22:10:10

Koldan psal:

... tagže sa neboj a vrtni dírku...

aj dvěgood

Strýcfajtr !!!
Datel (Člen)
04.11.2008 23:46:14

Zbyla mě hrst samořezek, jak mě dělali plechovů střechu, tak se ozvi.........ale sů zelené hlavičky, tak jestli ti to nebude vadit.............smokin

Zdenek (Člen)
05.11.2008 04:08:12

Souhlas s Koldanem,,klacek sem pod blatník nedostal, ale kdysi ještě na číze slepici mezi přední kolo a blaťák. Zdenek.smile1

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS