Nejsi přihlášen
Re: inzerát na dům
Mour psal:Buď mi to připomíná Ostravu - Dubinu anebo taky Rychvald u Karviné
...zas na druhou stranu pokud to sou opravdu vozíčkáři, tak se jim fakt blbě parkuje, vylízá s auta a tak
Myslim, že to tajnej fotil v Práglu
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Mour psal:Buď mi to připomíná Ostravu - Dubinu anebo taky Rychvald u Karviné
...zas na druhou stranu pokud to sou opravdu vozíčkáři, tak se jim fakt blbě parkuje, vylízá s auta a tak
vozickari tezko, takova koncentrace v jednom panelaku je nesmysl...mrzacka neska dostane kazdej, kdo jenom trochu zahraje komedii na doktora...
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:Mour psal:Buď mi to připomíná Ostravu - Dubinu anebo taky Rychvald u Karviné
...zas na druhou stranu pokud to sou opravdu vozíčkáři, tak se jim fakt blbě parkuje, vylízá s auta a takvozickari tezko, takova koncentrace v jednom panelaku je nesmysl...mrzacka neska dostane kazdej, kdo jenom trochu zahraje komedii na doktora...
...tomu teda nevěř
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Lenka psal:Mour psal:Buď mi to připomíná Ostravu - Dubinu anebo taky Rychvald u Karviné
...zas na druhou stranu pokud to sou opravdu vozíčkáři, tak se jim fakt blbě parkuje, vylízá s auta a takvozickari tezko, takova koncentrace v jednom panelaku je nesmysl...mrzacka neska dostane kazdej, kdo jenom trochu zahraje komedii na doktora...
...tomu teda nevěř
Byls u posudkovýho s palcem ?
Lenka psal:Mour psal:Buď mi to připomíná Ostravu - Dubinu anebo taky Rychvald u Karviné
MOZNA pres znamyho, jinak
Second Class Citizen
1130 Café Racer
tajnej psal:inzerát na dům, ve kterém už nechci bydlet
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … dvkunb.jpg
fotohádanka zní: kde ten Hrabal vyhrabal takovej zvláštní název? jinými slovy: kde sem to dneska vyfotil?
úspěšnej luštitel vyhraje mapu práglu s vyznačením míst, kde se nedá zaparkovat.
Praha...
ved Tajnej ma v profile Prahu a tu pise, ze uz v tom dome nechce byvat...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
alex psal:tajnej psal:inzerát na dům, ve kterém už nechci bydlet
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … dvkunb.jpg
fotohádanka zní: kde ten Hrabal vyhrabal takovej zvláštní název? jinými slovy: kde sem to dneska vyfotil?
úspěšnej luštitel vyhraje mapu práglu s vyznačením míst, kde se nedá zaparkovat.Praha...
ved Tajnej ma v profile Prahu a tu pise, ze uz v tom dome nechce byvat...
Fakt?
Není to nesmysl,u nás v práci dělají postižení kluci,vozejčkáři a skoro fšichni bydlí v podobnejch panelákách(jsou to domy s pečovatelskou službou) a popravdě ani jim to vyhrazený parkování nezávidím,kdyš vím co mají za problémy.
Ale chlastají parádně
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen) 04.11.2008 21:24:51 Offline |
Videl bych to nekde vokolo Hostivaře.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
honzík první je první! skoro jako v pohádce.
to sem nečekal takovou rychlost.
a freš teda by měl vlastně taky dostat ňákou odměnu, protože jeho odpověď je taky správná.
tak já nebudu svině a tu mapu tu zveřejnim, aby si jí mohli stáhnout všichni.
červenou šipkou sem označil místa s obtížným parkováním.
všímaví si určitě všimnou, že ve zdibech je zatim docela volno
tajnej psal:honzík první je první! skoro jako v pohádce.
to sem nečekal takovou rychlost.
a freš teda by měl vlastně taky dostat ňákou odměnu, protože jeho odpověď je taky správná.
tak já nebudu svině a tu mapu tu zveřejnim, aby si jí mohli stáhnout všichni.
červenou šipkou sem označil místa s obtížným parkováním.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … kovani.jpg
všímaví si určitě všimnou, že ve zdibech je zatim docela volno
už dlouho sem nic nevyhrál, ale tohle bylo moc jednoduchý
Bandit pičo
tajnej psal:kožak vobtesává slušně, ale eště nezasáh
to se hnedka pozná - žádný dlouhý vlasy, žádnej krátkej rozum
Já bych řek že to sou paneláky mezi písnicí a libuší... tuším že zastávka autobusu se jmenuje přírodní. Akorát si nevibavuju že by tam měli na zemi kostky....
Stránky: 1