Nejsi přihlášen
Rozvoďák-reklamace
měl jsem před garančkou (Ban 650-06) řikal jsem si že už na ní dlabu no začalo v tom za studena rachtat přišlo mě to jako rozvodák tak jsem to dal do servisu s tim ať se na to mrknou (3 tejdny v prdeli) nic že se prej všechno tváří v pořádku (3 krát to rozebraly a nic nezjistily) tak že to dal nějákýmu externistovi co jim dělá motory že nemaj přípravky
na měření výrobních tolerancí v motoru (autorizovanej servis)no nakonec ten externista řek špatnej rozvoďák (další 2 tejdny v prdeli) ...výměna a opraveno ale problém byl že měl najeto 18 000km doporučená výměna je tušim kolem 50 000 předpokládal jsem že to pude na záruční opravu ..ani hovno rozvoďák 3200 s prací 5500 + garančka s kterou jsem počítak tak jsem se s nima dohadoval a do nekonečna tvrdily že rozvoďák je spotřební a že se na to nevztahuje záruka (ani to nezkusili podat na suzuki) další tejden v prdeli nakonec ustoupily a šlo to na záruční opravu tak že 6 tejdnů bez moto ...promrdal jsem poslední hezký dny a teď se na ní budu celou zimu koukatotázka zní je rozvoďák spotřební v tomto případě když nevydržel
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Progear 650 (Člen) 04.11.2008 20:04:39 Offline |
Re: Rozvoďák-reklamace
u nich je možný všechno.... mě to dělalo co tobě, ale už se to dalo samo do rychtyku...
zřejmě malinko stávkoval napínak... ale když to dobře dopadne,, tak to nechám v zimě zkontrolovat...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2008 07:19:26 Offline |
zkoušel jsi kouknout spíš než na rozvodák nejdřív na napínák?Mohla bejt chyba klidně jenom v něm.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:zkoušel jsi kouknout spíš než na rozvodák nejdřív na napínák?Mohla bejt chyba klidně jenom v něm.
dělal jsem jen ventily vše ok tak jsem to dal do servisu a napínák byl prej na začátku a OK rozvoďák byl prej nerovnoměrně vytáhlej
tak tam davaje teda nejaky papirovy ty rozvody to neni jinak mozny
cece me to zaclo na 16 tis. taky v lete vyluzovat takovy pazvuky diuny, tak sem to nechal prekontrolovat, ventily byly uplne v cajku,vse bylo v cajku,ted ma bandit skoro 30 a je uplne v poradku a to se este ani ventily nemusely delat,pac sou porad v toleranci,sem dohodlej ted na 30ti,ze se
to znova zkontroluje,takze zaver je jako vzdy stejnej, je to vzduchac a holt opcas v nem zaskripe, zaboucha i zamlati,ale je prakticky nezncitelnej.
mozna si se s tim rozvodakem i trochu unahlil, cemuz by napovidalo i to, ze nikdo na nic nemoh prijit...
...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen) 06.11.2008 18:10:37 Offline |
Radek-Ban psal:Prdelky si budete dělat no za studena to dělalo slušnej rachot
Mě dělalo kolem 20tisic taky... Tak sem najezdil dalších deset a už je to cajk....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Já to měl okolo těchle km taky, řechtalo to dost za studena. Myslím, že stačilo udělat u tebe, vymontovat napínák bez pružiny, zkontrolovat funkci a než s ním začnu jebat, tak kouknout na kterým je zubu. Potom napínák bez pružiny vytlačit ručně o 1 zub víc než byl původně a namontovat z 5t, dát pružinu, šroub s podložkou a nemůže nic řechtat. Tomu napínáku to trvá hodně dlouho než je schopnej přezkočit o zub. Nevěřim, že to bylo rozvoďákem v 18 tis.
Brejn psal:Suzuki dala Banditu jednu zvlastni schopnost " Samoopravování".
škoda že tahle "Hi-Tec technologie" neni třeba v autech hodila by se
Tak hošani , já dělal rozvoďák ve středu v Zubří u V.Meziříčí,protože jsem měl najeto už 40 000km. a od takových 30ti v tom zvonilo jako prase!přijel jsem tam a byl jsem domluvený,že si u toho počkám a budu!!! tak jsem trošku borcovi s tím pomáhal,a řeknu vám kdybych to neviděl,tak bych si myslel,že to bude rychleji!!!trvalo to asi čtyři hoďky + jednu a půl ventily a podtlaky!možná by to ještě počkalo,ale napinák byl tak za středem a ty zvuky,no a za řetaz jsem vybulil 1800,- v suzuce a za komplet práci bez dokladu 1300,- takže paráda,jo a motor si jen tak přede jako kočka
když to jede,je to OK
jirka silver (Člen) 10.11.2008 08:03:39 Offline |
Sonyk co blbneš spojku máš hotovou ve 40 tis.km
V Dobříši.
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1