Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2008 10:51:11 Offline |
Re: Nový Bandit
Filous psal:Ondráš psal:barynek psal:woe
Už máš vytřeno, umyté nádobí a vynesený koš.
...asi se jí bójí
uklid atd. ho teprve čeká
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
barynek psal:Ondráš psal:barynek psal:ten jsem právě pro ulehčení pochopení eliminoval, samozřejmě pokud ho vemu v úvahu, tak nastává konflikt, nakolik slevit z intelektu nebo z těla či ksichtíku.... to je už na delší diskuzi
nicméně intelekt hraje alespon u mně dost velkou roli moje drahá polovička splňuje všechna kritéria na výbornou - tělo, obličej i intelekt
a ne, nebudu sem dávat fotkuCo říká na to, že se za ní stydíš? Že ji nechceš ani kamarádum ukázat?
hele, já se za ní nestydím, klidně bych sem fotku šoupnul z domova, nicméně chápu, že se tu najde dost inteligentních příspěvků tvrdící cosi o tom že nemám pravdu a to je to, proč ji sem nakonec nedám. A lepší polovička by z toho taky nebyla nadšená...tož tak. A řeči o podpantoflácích a podobný si strčte do
...pekne ses do toho zaplet
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2008 14:40:07 Offline |
barynek psal:vy všichni vogové závidíte, že mám doma klídek a pohodu. Filous si to vybíjí tady, páč riziko mokrýho hadru je u něj velký, to chápu
a vostatní
rozhodně v tom nejsi sám..mě dneska tady čeká nádobí luxování a asi i praní.Běda nám kterým vládnou ženy
Jen člověka potěší ,že si do někoho takovýho může taky občas rejpnout.
Banditatom (Člen) 11.11.2008 14:46:44 Offline |
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:vy všichni vogové závidíte, že mám doma klídek a pohodu. Filous si to vybíjí tady, páč riziko mokrýho hadru je u něj velký, to chápu
a vostatnírozhodně v tom nejsi sám..mě dneska tady čeká nádobí luxování a asi i praní.Běda nám kterým vládnou ženy
Jen člověka potěší ,že si do někoho takovýho může taky občas rejpnout.
To máš teda doma vojnu a propo včera mě donutili umýt nádobý ...brrrr ještě deť se s toho nemůžu spamatovat
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2008 14:50:14 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:barynek psal:vy všichni vogové závidíte, že mám doma klídek a pohodu. Filous si to vybíjí tady, páč riziko mokrýho hadru je u něj velký, to chápu
a vostatnírozhodně v tom nejsi sám..mě dneska tady čeká nádobí luxování a asi i praní.Běda nám kterým vládnou ženy
Jen člověka potěší ,že si do někoho takovýho může taky občas rejpnout.To máš teda doma vojnu a propo včera mě donutili umýt nádobý ...brrrr ještě deť se s toho nemůžu spamatovat
vojnu nemám,ale někdo to udělat musí a když jezdí Kukii domu taky v 8 večer tak pochybuju ,že by měla náladu to udělat.Prostě jsme se takhle dohodli a rozdělili si práce a funguje nám to.Je to jen o dohodě.Já třeba nesnášim utírání prachu a mytí koupelny a záchodu.
barynek psal:vy všichni vogové závidíte, že mám doma klídek a pohodu. Filous si to vybíjí tady, páč riziko mokrýho hadru je u něj velký, to chápu
a vostatní
...no to máš pravdu...třeba f sobotu sem si musel sám vyprat celou helmu vot bláta a eště nacpat ty špinavý zablácený hadry do pračky...ale pustit to uš musela pani, páč na mě je tam moc čudliků
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 11.11.2008 15:49:05 Offline |
Filous psal:barynek psal:vy všichni vogové závidíte, že mám doma klídek a pohodu. Filous si to vybíjí tady, páč riziko mokrýho hadru je u něj velký, to chápu
a vostatní...no to máš pravdu...třeba f sobotu sem si musel sám vyprat celou helmu vot bláta a eště nacpat ty špinavý zablácený hadry do pračky...ale pustit to uš musela pani, páč na mě je tam moc čudliků
maturita co já už na to přišel pač mi nic jinnýho nezbývalo
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
rozhodně v tom nejsi sám..mě dneska tady čeká nádobí luxování a asi i praní.Běda nám kterým vládnou ženy
Jen člověka potěší ,že si do někoho takovýho může taky občas rejpnout.To máš teda doma vojnu a propo včera mě donutili umýt nádobý ...brrrr ještě deť se s toho nemůžu spamatovat
vojnu nemám,ale někdo to udělat musí a když jezdí Kukii domu taky v 8 večer tak pochybuju ,že by měla náladu to udělat.Prostě jsme se takhle dohodli a rozdělili si práce a funguje nám to.Je to jen o dohodě.Já třeba nesnášim utírání prachu a mytí koupelny a záchodu.
Bodejť-dělba práce....sám si nevykouříš..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2008 15:56:12 Offline |
Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
To máš teda doma vojnu a propo včera mě donutili umýt nádobý ...brrrr ještě deť se s toho nemůžu spamatovatvojnu nemám,ale někdo to udělat musí a když jezdí Kukii domu taky v 8 večer tak pochybuju ,že by měla náladu to udělat.Prostě jsme se takhle dohodli a rozdělili si práce a funguje nám to.Je to jen o dohodě.Já třeba nesnášim utírání prachu a mytí koupelny a záchodu.
Bodejť-dělba práce....sám si nevykouříš..
Přesně.Na to mám moc žeber
Banditatom (Člen) 11.11.2008 15:59:08 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:
vojnu nemám,ale někdo to udělat musí a když jezdí Kukii domu taky v 8 večer tak pochybuju ,že by měla náladu to udělat.Prostě jsme se takhle dohodli a rozdělili si práce a funguje nám to.Je to jen o dohodě.Já třeba nesnášim utírání prachu a mytí koupelny a záchodu.Bodejť-dělba práce....sám si nevykouříš..
Přesně.Na to mám moc žeber
není problém zařidíme
2 K.a.s.y.m.: dělba práce je přesně to, co tu popisuju, dík, žes to řekl ostatním za mně prostě to jinak nejde...
Jinak nádobí mi nevadí a s pračkou jsme kamarádi na život a na smrt jediný co fakt nemusím je stírat prach a luxovat
2 Filous: hele, z tej pračky si nic nedělej, prostě tam něco namačkej a počkej na výsledek oni jsou dneska už hooooooooodně inteligentní takže stačí zmáčknout čudlík a valíš a nezapomeň to nafotit, pro případné budoucí generace
Bandit 4EVER!!!
trochu odveci, ale k tej vasej teme o luxovani a pod.
Pred nebeskou bránou stoja dva rady mužov. V jednom z nich sú muži, čo boli celý život pod papučou, v druhom tí, ktorí neboli. Rad "podpapučových mužov" je nekonečne dlhý, v tom druhom stojí len jediný chlapík. Príde svätý Peter a pýta sa ho:
- Ako je to možné, že ten druhý rad je taký dlhý a ty tu stojíš sám. Prečo vlastne stojíš v tomto rade?
A chlapík na to:
- Čo ja viem, žena ma tu postavila.
snad budete rozumiet
Banditatom (Člen) 11.11.2008 17:09:10 Offline |
mazo psal:trochu odveci, ale k tej vasej teme o luxovani a pod.
Pred nebeskou bránou stoja dva rady mužov. V jednom z nich sú muži, čo boli celý život pod papučou, v druhom tí, ktorí neboli. Rad "podpapučových mužov" je nekonečne dlhý, v tom druhom stojí len jediný chlapík. Príde svätý Peter a pýta sa ho:
- Ako je to možné, že ten druhý rad je taký dlhý a ty tu stojíš sám. Prečo vlastne stojíš v tomto rade?
A chlapík na to:
- Čo ja viem, žena ma tu postavila.
snad budete rozumiet
Dámy prominou Víte proč se ženy vdávaj v bílém????Ne????Pač je to standartní barva kuchyňských spotřebičů!!!
To ROSS: Souhlas jenom kdyby to tak nebolelo
barynek psal:ross psal:co tady kurva všichni brečíte
chcete šukat ale nechcete luxovat?woe tak to asi luxuješ od rána do večera ne? ještě mi řekni že to děláš s radostí a půjdu ven ..
šukání je pro děcka
zásadně neluxuju
jo a normálně se říká vysávat, nedělejte z toho vysavače "fejzr"
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
barynek psal:ross psal:šukání je pro děcka
šak jasný, dvě ruce na jednoho je dostatečný množství a není třeba vracet se do dětských let, co? tak šup a s chutí do práce
ty woe, ta stará ti úplně kazí charakter pičo
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:barynek psal:ross psal:šukání je pro děcka
šak jasný, dvě ruce na jednoho je dostatečný množství a není třeba vracet se do dětských let, co? tak šup a s chutí do práce
ty woe, ta stará ti úplně kazí charakter pičo
mladá, když už jinak charakter mam pokřivenej od Luige, takže mě už jenom vylepšuje
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1 2