Nejsi přihlášen
Re: číslo motoru podle rv
Lihu,woe,čísla motorů jako takový se neevidujou už minimálně 4 až 5 let,takže jako takovej se bere jako náhradní díl tak počitám že ani v databázi kradenejch to číslo myslim budeš těžko hledat a tim pádem v čísle neni trabl,vůbec..
Mour psal:Nevím jestlůi nenapíšu -vinu, bo už si to moc nepamatuju. Nesouviselo náhodou číslo motoru s číslem rámu např. rám :vOxxxby 0000035698 a motor 35698
Chtela sem ti napsat, aby ses sel podivat do garaze, jestli to tak je...ale doslo mi, ze bych napsala peknou blbost
...Do you know that bad girls go to hell?...
ne... gdysi to tak bylo u starých Jaw a fichtlu a mopedů...
ale to byl čssr systém...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Filous psal:...Lihy, já vim, že si poctivej a nechceš mít v rámu žádnou čórku, ale esi je to dobrá nabídka, tag ho prostě kup, páč to stejně nezjistíš...
Sem rád že mě máš za takovýho poctivce, ale spíš to bylo tak, že číslo motoru dle rv sem chtěl kvůli tomu jestli ten člověk nekecá že je to 05ka a jestli je to čórka kvůli razantnímu smlouvání o ceně atd. (vim, neni to moc dušínovský, ale teče mi do bot)
Jinak borec dal částku 25000kč, což je celkem dost, tak uvidíme na čem se dohodneme (má ještě pár dílů co by se hodily).
Lihy psal:Filous psal:...Lihy, já vim, že si poctivej a nechceš mít v rámu žádnou čórku, ale esi je to dobrá nabídka, tag ho prostě kup, páč to stejně nezjistíš...
Sem rád že mě máš za takovýho poctivce, ale spíš to bylo tak, že číslo motoru dle rv sem chtěl kvůli tomu jestli ten člověk nekecá že je to 05ka a jestli je to čórka kvůli razantnímu smlouvání o ceně atd. (vim, neni to moc dušínovský, ale teče mi do bot)
Jinak borec dal částku 25000kč, což je celkem dost, tak uvidíme na čem se dohodneme (má ještě pár dílů co by se hodily).
...chápu...život je boj ...dyby se ti povedlo stahnout ho na 20, tak by to byl dobrej kauf, myslim...teda za předpokladu, že je ten motor ok...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
čoveče Lihu,já bych snad raděj koupil motor za 20 než ho mít za 25 a k němu mít centrál ti povim teda,páč to by se mi ten centrál zdál poměrně jednak drahej a druhak von ten origo centrál přece není žádnej zázrak a třeťak se to nevobejde zas bez ůprav protože je z novějšího modelu přecik jinak dlouhej woe..
jo,woe a nebylo náhodou něco jako tabulka s nějakýma ůdajema svýho času na ftp,teda jako nějaký rozdělění podle roků a odpovídající typy podle VINka?
jo a parťák Mour má taky pravdu páč u Yamahy sem to tak kdysi mněl že číslo motoru odpovídalo VINku na rámu,ale nebylo to nic zásadního co by tak muselo nutně na pořád bejt
Stránky: 1