Nejsi přihlášen
zkušenosti s filtry Pipercross
http://www.motonet.cz/dokumentace.php?I … umentu=104
...nemáte někdo zkušenosti s těmito filtry na B12.
Dík
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 07.11.2008 07:26:47 Offline |
Re: zkušenosti s filtry Pipercross
tobě ty filtry nedaj spát co? dej tam HFA 3610 nebo origo a nešpekuluj
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
A to funguje jako KaN filtr nebo ty BMC ? je to vic propustny nez origo ? pokud je to vic propustny tak bych to tam nedaval
no tak to si tam urco nedavej, ja sem to resil jeste v souvislosti s vackama jestli neco takovyho tam davat a pak jestli dynojet sadu, ale bylo me receno ze hlavne zadny propustnejsi filtry a ani dynojety nevymejslet, nechat vse stavajici jak to je, tim si Kojakoj rozkurvis pomer vzduch benzin a vykon si tim nepridas u nove bandasky
kojaksro psal:hide psal:kuci jaka je znacka origo vzduchovyho filtru? diky
...na stopro, Ti to řekne Filous, ale myslím, že je to Meiwa.
...choděj f krabici a pytliku s nápisem Original Suzuki Genuine parts...nigdy sem nepátral po tom, gdo je vyrábí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:Miras psal:Já se zrovna chystam na výměnu a jdu radši do origo.... apropo, kde nejlíp v Praze a okolí koupit origo? Nebo nemá někdo lepší cenu?
Kojaksro
že ty máš z každýho dohodnutýhol nějaký provize?
2 Miras - má pravdu, kojak
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:Miras psal:Já se zrovna chystam na výměnu a jdu radši do origo.... apropo, kde nejlíp v Praze a okolí koupit origo? Nebo nemá někdo lepší cenu?
Kojaksro
Vzhledem k tomu že se na této stránce ptá na cenu nějakýho neorigoše, tak nevim nevim
Takže zkončm holt v suze no... nechce se mi tam nemám rád autorizáky....
Miras psal:Ondráš psal:Miras psal:Já se zrovna chystam na výměnu a jdu radši do origo.... apropo, kde nejlíp v Praze a okolí koupit origo? Nebo nemá někdo lepší cenu?
Kojaksro
Vzhledem k tomu že se na této stránce ptá na cenu nějakýho neorigoše, tak nevim nevim
Ja sel do mototechny rekl ze potrebuju filtr a ze na netu stoji tolik a tolik a jestli to neumi podobne a on na me jasne a mel jsem to jeste levneji, byl to nejaky pro neznamy vyrobce a uplne bez problemu
Vzdy muze byt hur :-)
Zdenousek psal:Miras psal:koukal jsem na hilfo od yacomi a stojí 570,- . Za kolik je orig? musim tam cinknout... ale ten bude tak za 700, ne? to už případně nebude takový rozdíl...
Tak to je oproti Kojakoj stejne drahy ne...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Zdenousek psal:Miras psal:koukal jsem na hilfo od yacomi a stojí 570,- . Za kolik je orig? musim tam cinknout... ale ten bude tak za 700, ne? to už případně nebude takový rozdíl...
....ten filtr je právě Meiwa. Co jsem nahoře psal.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
6 dní=30dníto je u nich normál
Jebat motorky :-)
Miras psal:Vzhledem k tomu že se na této stránce ptá na cenu nějakýho neorigoše, tak nevim nevim
Kojaksro umí všechno...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1