Nejsi přihlášen
Re: Mám si koupit Bandita? (výška postavy 194)
Pripada mi zbytecny se tady na strankach ptat na tuhle otazku, tady ti kazdej rekne kup Bandita, protoze je to nejlepsi motorka a ja rikam kup ho.... Mam jen o par cm min a cca 100kg a je to naprosto v pohode.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
měřim i s botama 190 a vypadám na tom prej normálně, ale uš koukám po něčem jiném po něčem co my protáhne ohanbý
ale ta cena co, ale co za tu cenu kupuješ je třeba si uvědomit a jak moc budeš jezdit, a jestli začínáš nebo jen navyšuješ tedy protahuješ ohanbý, a kolik si ochoten investovat do údržby, atd...
svět je cirkusovej stan
mazo psal:alex psal:Varadero 1000 - to je pre vysokých... ja mam 176cm a uz mi zacina byt mala aj moja B12... premyslam nad B-Kingom...
no ale mala pre ego a mala pre postavu je rozdiel
nessseeer...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
přesně důvod, proč jsem si po "šestce" nekoupil dospělýho Bandita ...
- stejnej rozměr, takže špatný hlavně pro batůžek
- na dlouhý cesty to nejni
- nedělaj se na to špunti
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
jo ale nutno dodat, že komfort modelu 1998 a 2008 je úplně někde jinde, dělený sedlo toho dost pořešilo, řekl bych
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
luboss psal:jo ale nutno dodat, že komfort modelu 1998 a 2008 je úplně někde jinde, dělený sedlo toho dost pořešilo, řekl bych
sedadlo pořešili už v roce 2006,a to tak že ho skurvyli. Teda aspoň pro řidiče. 01ka měla sicnu lepčí
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:luboss psal:jo ale nutno dodat, že komfort modelu 1998 a 2008 je úplně někde jinde, dělený sedlo toho dost pořešilo, řekl bych
sedadlo pořešili už v roce 2006,a to tak že ho skurvyli. Teda aspoň pro řidiče. 01ka měla sicnu lepčí
Jo ale žraly volej
Jebat motorky :-)
VikecB12 psal:luboss psal:jo ale nutno dodat, že komfort modelu 1998 a 2008 je úplně někde jinde, dělený sedlo toho dost pořešilo, řekl bych
Cece, me to neprijde
Ja sem tedko taky prodluzoval prirozeni (inspiroval sem se na masofce u tebe, teda jako s bajkem ne s prirozenim)a mel sem z ty sedacky trosku strach jak ste tuhle vedli s Filousem diskuzi, ze je ta sicna na...
No zatim nemam moc najeto, ale pri prevozu sem jel se dvouma zastavkama asi 380km a prdel byla spokojenejsi nez na tej starej sedacce
Uvidim pristi sezonu
Asi mam atypickou
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:VikecB12 psal:luboss psal:jo ale nutno dodat, že komfort modelu 1998 a 2008 je úplně někde jinde, dělený sedlo toho dost pořešilo, řekl bych
Cece, me to neprijde
Ja sem tedko taky prodluzoval prirozeni (inspiroval sem se na masofce u tebe, teda jako s bajkem ne s prirozenim)a mel sem z ty sedacky trosku strach jak ste tuhle vedli s Filousem diskuzi, ze je ta sicna na...
No zatim nemam moc najeto, ale pri prevozu sem jel se dvouma zastavkama asi 380km a prdel byla spokojenejsi nez na tej starej sedacce
Uvidim pristi sezonu
Asi mam atypickou
A nebo tím jak máš teď dlouhou bambuli si na ní sedíš a proto ti připadne sedadlo pohodlný
Jo,asi má každej prdel jinou,vo tom žádná. Mě to sedadlo připadá,že se po čase prosedí,ale to bohužel podemnou asi každý Kecám,na Varaderu sem neměl proti sedadlu půl slova,to bylo super aji na mou prdel a to už je co říct
Jo a máš krásnýho bandita
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
uvidim v lete, pak dys se jede v horku se zaparenou prdeli tak je to taky jiny...
dik ty taky,chtel sem K6 a jedine vinovou
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Banditatom (Člen) 14.11.2008 12:40:20 Offline |
Filous psal:...že by sme měli s Vikecem stejnou prdel??? ...no to asi né
porovnej ne?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ja mam rovnaku vysku a pohodicka. Nohy, chrbat nic netrpi. Troska si treba zvyknut na zapastie /ine ako z bicykla/ a po asi 250km uz odchadzaju sedacie svaly. Inac po zvyku das 500km denne v pohode.
A pri tej vyske budes moct sediet az na spolujazdcovom sedle tiez.
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
PALOUS psal:VikecB12 psal:luboss psal:jo ale nutno dodat, že komfort modelu 1998 a 2008 je úplně někde jinde, dělený sedlo toho dost pořešilo, řekl bych
Jo ale žraly volej
nezere
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
LukinB6 psal:Moje výška 197 cm, Bandit 600 a nou problém. Srazy, Rakousko a vše v pohodě, nic nebolí. Než jsem pořídil tak jsem uvažoval o V-stromu kvuli výšce, ale neprohloupil jsem. Bandit
JJ moje výška 186 cm váha 100 kg a B6S pohoda
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:LukinB6 psal:Moje výška 197 cm, Bandit 600 a nou problém. Srazy, Rakousko a vše v pohodě, nic nebolí. Než jsem pořídil tak jsem uvažoval o V-stromu kvuli výšce, ale neprohloupil jsem. Bandit
Prcku......, jinak 197cm, opravdu v poho........
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Kakac psal:LukinB6 psal:Moje výška 197 cm, Bandit 600 a nou problém. Srazy, Rakousko a vše v pohodě, nic nebolí. Než jsem pořídil tak jsem uvažoval o V-stromu kvuli výšce, ale neprohloupil jsem. Bandit
Prcku......, jinak 197cm, opravdu v poho........
ja mam 170 a tez pohoda
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Stránky: 1