Nejsi přihlášen
sem to vyměnil
Možná si někdo všiml, že se tu už moc neobjevuju. Ale spíš nééé . Zbavil jsem se béčka a radši jsem si pořídil auto. Dá se s tím jezdit prakticky pořád. Neni mi v něm ani zima ani horko, prostě tak jak si to nastavím, nemusím se dlouho navlékat a vyslékat, prostě sednu a jedu, netřepe se, krásná spotřeba a hlavně je to bezpečnější...
Taky jsem to prodal kvůli tomu, že jsem si našel krásnou chytrou holku a nechtěl jsem si něco vyvést ... autíčkem jezdím pomaleji, nesvádí mě to k rychlé jízdě. Dávám bacha na motorky, protože už vím, že jsou blázni kteří jsou schopni z ničeho nic být za 3 sekundy na nárazníku a pod.
Sjíždím teď vw forum. Nemají to tam tak dobře vyřešené jako tady ... je to tam prostě jiné. Strašně moc modelů aut, taky víc značek.
Uživatelé jsou tam celkem ok, vždycky se vyjadřují k tématu. Není to tam ale tak osobité jako tady. Nebudu tu psat pohádky, protože mě stejně všichni tak maximálně vyfuckujete . Sem tam se sem dívám, jestli někdo neměl havárku a jestli je ok, takže jezděte opatrně čau, čau
Už ani nevím, jak se přikládají obr :o)
http://mary86.rajce.idnes.cz/passat/#album
Re: sem to vyměnil
Motorka a auto se přece nevylučují. Většina z nás má asi oboje. Bourat můžeš s autem taky. Ale pocit svobody s autem nezažívám. Necítím vůně, vítr, změnu teplot i trochu toho nebezpečí. Jezdím 30 let a pokud zdraví dovolí nikdy bych se motorky nevzdal. Jestli to v sobě máš tak se jednou k motorce vrátíš.
v tomhle věku jsem kdysi prodal Califorňana
Kdo to jednou držel pod koulema, tak se mu to vrátí...je to virus.
Počkej po třicítce taky jsem tomu nevěřil
Pokud se tomu chceš opravdu vyhnout, tak se tak za deset let odstěhuj někam, kde motorky nejsou, jinak v tom budeš lítat znova
"Ménem našeho podniku Katóda Holomóc přeju hodně štěstí s tem pertinaxom"
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 13.11.2008 08:42:08 Offline |
marcus: a laďák? ten na tom máš???
doba je temná...
Trapné
Chlubit se starým modelem pásáku a babou co bude takovýho vola celej život podvádět
Takových aut pár mám,ale že by byly lepší než stará bandaska
A mladá štětka
Těch je všude dost
Cáknu(dovolí li prostata),a valím se místo držení za ruku projet
God Save The Queen!
Filous psal:...dej nám fotku "krásný, chytrý" ...ať můžem porovnat, esi to stálo za to přestat jezdit
Filousu, čteš mi myšlenky
prodat "silniční" motku, trochu tomu rozumim, taky uvažuju, že zůstanu jen na špuntech KTM, ale že bych prodal a jezdit starym pasatem, to je teda životní prohra
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Kelly01 psal:Trapné
Chlubit se starým modelem pásáku a babou co bude takovýho vola celej život podvádět
Takových aut pár mám,ale že by byly lepší než stará bandaska
A mladá štětka
Těch je všude dost
Cáknu(dovolí li prostata),a valím se místo držení za ruku projet
tak tak,akorat ja nekdy musim chodit caknout i během vyjizdky
...sam mezi jebkarema...
K.a.s.y.m. (Člen) 13.11.2008 09:20:30 Offline |
téma na
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Chlapci ... ... ne ladak na tom nemam. Jo moje Martinka (skoro_MUDr) nesnasi motorky, porad se v nemocnici divaji na mrtve rozsekane motorkare a tak... tatka me do toho taky nutil, nebezpecny sport. Ja jsem jeste porad takovy maly skolacek. Rozhodoval sem se mezi starym passatem nebo banditem. Nekdo z Vas se mozna na skole rozhodoval mezi ukrajinou a novym kolem kolem s prehazovackou. Jo kdyby mi na to nekdo dal penize, tak by to byla jina a urcite bych mel novou octavku a mt-01, ale nedal. Moje holka ma garaz jen na 1 auto a tam maji vzdy svoje. To sem jako mel nechavat stavat becko pred barakem pres noc? Proste ho tam nebylo kde dat. Takze jsem si stejne vzdycky vzal tatkovo auto ... Ja si jeste dodelam ing titul a pak se uvidi.
Marcus_86 psal:Chlapci ... ... ne ladak na tom nemam. Jo moje Martinka (skoro_MUDr) nesnasi motorky, porad se v nemocnici divaji na mrtve rozsekane motorkare a tak... tatka me do toho taky nutil, nebezpecny sport. Ja jsem jeste porad takovy maly skolacek. Rozhodoval sem se mezi starym passatem nebo banditem. Nekdo z Vas se mozna na skole rozhodoval mezi ukrajinou a novym kolem kolem s prehazovackou. Jo kdyby mi na to nekdo dal penize, tak by to byla jina a urcite bych mel novou octavku a mt-01, ale nedal. Moje holka ma garaz jen na 1 auto a tam maji vzdy svoje. To sem jako mel nechavat stavat becko pred barakem pres noc? Proste ho tam nebylo kde dat. Takze jsem si stejne vzdycky vzal tatkovo auto ... Ja si jeste dodelam ing titul a pak se uvidi.
...tag teťs tomu dal korunu s tema titulama ...ale možná si jednou s ňákym kolegou indžinýrem koupíte k Pašikum eště Hárleje, nejlíp Drakstára s třásněma a vorlem (né Vorlem) na přednim blatníku a budete ve firmě nejdrsnější bojs
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 13.11.2008 09:56:37 Offline |
Marcus_86 psal:Chlapci ... ... ne ladak na tom nemam. Jo moje Martinka (skoro_MUDr) nesnasi motorky, porad se v nemocnici divaji na mrtve rozsekane motorkare a tak... tatka me do toho taky nutil, nebezpecny sport. Ja jsem jeste porad takovy maly skolacek. Rozhodoval sem se mezi starym passatem nebo banditem. Nekdo z Vas se mozna na skole rozhodoval mezi ukrajinou a novym kolem kolem s prehazovackou. Jo kdyby mi na to nekdo dal penize, tak by to byla jina a urcite bych mel novou octavku a mt-01, ale nedal. Moje holka ma garaz jen na 1 auto a tam maji vzdy svoje. To sem jako mel nechavat stavat becko pred barakem pres noc? Proste ho tam nebylo kde dat. Takze jsem si stejne vzdycky vzal tatkovo auto ... Ja si jeste dodelam ing titul a pak se uvidi.
já myslim, žes dobře udělal a všichni ty kokoti co ti to tady vyvracej na to jednou taky časem přídou
doba je temná...
ÁÁÁÁÁÁ to je ale krásný raní vstávání a pročítaní zajímavostí tady No já bych řekl žes fakt udělal dobře,tebe by bylo pro motorku škoda takovej chytrej kluk a ještě chytřejší holka se musí zachovat i pro příští generace. A s tím INGem bych neváhal,uvidíš jak se vedle ní budeš cítit mužněji,bude vám to na nějakým VW srazu náramě slušet. No a třeba si časem splníš i další sen v podobě vrcholu mezi autama jakým bezesporu nová vochcáfka je,to zas jako jó
Tak a ted se du poi ránu vyblejt,se mě udělalo nějak nevolno nebo co a nevím s čeho Asi sem něco špatnýho sežral,nebo přečet,nebo napsal.Nevím
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hele já nejsem skoro Mudr ale s rosekanejma motorkářema mám asi větší zkušenosti než tvoje martinka. a taky jezdím. tak se kurňa nevymlouvej na babu a na to že autem můžeš jezdit pořád. to spíš napiš že tě ježdění nebaví a je to. nebo ti pani doktorka vyšu..... mozek z hlavy???
A je to!!
zrzule psal:Marcus_86 psal:Chlapci ... ... ne ladak na tom nemam. Jo moje Martinka (skoro_MUDr) nesnasi motorky, porad se v nemocnici divaji na mrtve rozsekane motorkare a tak... tatka me do toho taky nutil, nebezpecny sport. Ja jsem jeste porad takovy maly skolacek. Rozhodoval sem se mezi starym passatem nebo banditem. Nekdo z Vas se mozna na skole rozhodoval mezi ukrajinou a novym kolem kolem s prehazovackou. Jo kdyby mi na to nekdo dal penize, tak by to byla jina a urcite bych mel novou octavku a mt-01, ale nedal. Moje holka ma garaz jen na 1 auto a tam maji vzdy svoje. To sem jako mel nechavat stavat becko pred barakem pres noc? Proste ho tam nebylo kde dat. Takze jsem si stejne vzdycky vzal tatkovo auto ... Ja si jeste dodelam ing titul a pak se uvidi.
hele já nejsem skoro Mudr ale s rosekanejma motorkářema mám asi větší zkušenosti než tvoje martinka. a taky jezdím. tak se kurňa nevymlouvej na babu a na to že autem můžeš jezdit pořád. to spíš napiš že tě ježdění nebaví a je to. nebo ti pani doktorka vyšu..... mozek z hlavy???
...dochtorky nešukaj, dochtorky souložej...hlavně s dochtorama vo noční službje...nekoukáš na Růžofku nebo co??? ...voni ty Mázlové a Hruškové (Freši, buť f klidu, ty si sestra) sou pjekný kanci ...já bejt Markusem, tag se bojim mezi ně tu Martinku pustit
Filous psal:zrzule psal:Marcus_86 psal:Chlapci ... ... ne ladak na tom nemam. Jo moje Martinka (skoro_MUDr) nesnasi motorky, porad se v nemocnici divaji na mrtve rozsekane motorkare a tak... tatka me do toho taky nutil, nebezpecny sport. Ja jsem jeste porad takovy maly skolacek. Rozhodoval sem se mezi starym passatem nebo banditem. Nekdo z Vas se mozna na skole rozhodoval mezi ukrajinou a novym kolem kolem s prehazovackou. Jo kdyby mi na to nekdo dal penize, tak by to byla jina a urcite bych mel novou octavku a mt-01, ale nedal. Moje holka ma garaz jen na 1 auto a tam maji vzdy svoje. To sem jako mel nechavat stavat becko pred barakem pres noc? Proste ho tam nebylo kde dat. Takze jsem si stejne vzdycky vzal tatkovo auto ... Ja si jeste dodelam ing titul a pak se uvidi.
...dochtorky nešukaj, dochtorky souložej...hlavně s dochtorama vo noční službje...nekoukáš na Růžofku nebo co??? ...voni ty Mázlové a Hruškové (Freši, buť f klidu, ty si sestra) sou pjekný kanci ...já bejt Markusem, tag se bojim mezi ně tu Martinku pustit
Ale zapomínáš že ona je chytrá,nic takovýho by určitě nedopustila
nj, nechodim do skoly kvuli vzdelani ale kvuli tomu pitomemu titulu. Mam to za par a byl bych vul, kdybych se na to v*sral. Vidim to na tatkovi, moc chytry clovek, dela vedouciho na skladu, ale nikdy nemuze byt reditelem, protoze proste nema titul, tak se tam v te firme proste stridaji mladi inzenyrove kreri maji sotva 30 a vi o tom hovno. Proste nekde to tak funguje. Pokud neni clovek soukromnik, tak je lepsi, kdyz ten titul proste ma. Nadavaji na ne jen ti, kteri na to nemaji, nemeli moznost, nebo kvuli lenosti.
A mit garaz jen na jedno auto je za trest .... to je pravda.
Jinak jsem sem pridal fotky te moji Marti, jak ste chteli. Na obede, kdyz se ucila a v moji garazi vedle CRV(bohuzel to CRV neni moje .... a o to prave jde. Myslim, ze lopatou si na takove auto nevydelam)
http://mary86.rajce.idnes.cz/passat/
Ty fotky nic moc proste mobil.
P.S. prave o te policii premyslim, asi bych chtel na kriminalku.
Co? s doktorama ? Nic nebude, poridim ji ordinaci a bude obvodacka
K.a.s.y.m. (Člen) 13.11.2008 10:46:36 Offline |
no ty (citoslovce údivu)
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Marcus_86 psal:nj, nechodim do skoly kvuli vzdelani ale kvuli tomu pitomemu titulu. Mam to za par a byl bych vul, kdybych se na to v*sral. Vidim to na tatkovi, moc chytry clovek, dela vedouciho na skladu, ale nikdy nemuze byt reditelem, protoze proste nema titul, tak se tam v te firme proste stridaji mladi inzenyrove kreri maji sotva 30 a vi o tom hovno. Proste nekde to tak funguje. Pokud neni clovek soukromnik, tak je lepsi, kdyz ten titul proste ma. Nadavaji na ne jen ti, kteri na to nemaji, nemeli moznost, nebo kvuli lenosti.
A mit garaz jen na jedno auto je za trest .... to je pravda.
Jinak jsem sem pridal fotky te moji Marti, jak ste chteli. Na obede, kdyz se ucila a v moji garazi vedle CRV(bohuzel to CRV neni moje .... a o to prave jde. Myslim, ze lopatou si na takove auto nevydelam)
http://mary86.rajce.idnes.cz/passat/
Ty fotky nic moc proste mobil.
P.S. prave o te policii premyslim, asi bych chtel na kriminalku.
Co? s doktorama ? Nic nebude, poridim ji ordinaci a bude obvodacka
...myslim, že tymdle příspjefkem uš si titul vyhrál
na titul se vyser .... ja jsem se na to vybodnul taky tesne pred koncem a jsem spokojenej. Delam s lopatou a je mi fajn. Kazdej den na cerstvim luftu, mam v nejaky reditelovani, bo takhle nemam zadnou zodpovednost a krasne si u toho muzu premejslet vo zivote. A na bandasku jsem si tim taky videlal a dal je mi fsechno jedno. Jen je teda pravda, ze asi tu chytrou MuDr na tu lopatu nesbalim (leda bych ju s ni jebnul po kebuli)
Jsem fakt rad, ze jsi udelal takovy zivotni krok ... at se dari chwape
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kelly01 psal:Hele,a co je na ní zajímavýho
Prostě normální holka
Ovšem pokud míš komplex z nižšího vzdělání a z toho že v rodině nemáte garáž tak tě stejně nechá
...ale tak hezká je, to se zas muší nechat...a třeba dobře kouří, co ty víš???
Filous psal:Kelly01 psal:Hele,a co je na ní zajímavýho
Prostě normální holka
Ovšem pokud míš komplex z nižšího vzdělání a z toho že v rodině nemáte garáž tak tě stejně nechá...ale tak hezká je, to se zas muší nechat...a třeba dobře kouří, co ty víš???
...je taková ...mladá
To ja kdyz jsem si pred rokem rozbil hubu na motorce, tak mi vsichni rikali prodej to prece se nechces zabit, ale to bych musel byt blazen motorku jsem opravil (az jsem se zadluzil) a jezdim dal, bo kdo se boji sere v sini
Vzdy muze byt hur :-)
Loser psal:na titul se vyser .... ja jsem se na to vybodnul taky tesne pred koncem a jsem spokojenej. Delam s lopatou a je mi fajn. Kazdej den na cerstvim luftu, mam v nejaky reditelovani, bo takhle nemam zadnou zodpovednost a krasne si u toho muzu premejslet vo zivote. A na bandasku jsem si tim taky videlal a dal je mi fsechno jedno. Jen je teda pravda, ze asi tu chytrou MuDr na tu lopatu nesbalim (leda bych ju s ni jebnul po kebuli)
Jsem fakt rad, ze jsi udelal takovy zivotni krok ... at se dari chwape
woe, ty mas jiny prednosti. treba krasnou dusi a 3CMH
>>> neznam bolest <<<
pocky jeste karovanou kosilku to chce , zabij me uz s tim Silverfoxy
Ták,ještě by sem mohl nakouknout Kissmans,Canni a to fše pod dohledem Tomiho To by byl den
Ale to že má člověk garáž jenom na jedno auto je vážně důvot k nevlastnění motorky,obzvlášť v dnešní době kdy se auta dělají z cukru a nesmí na ně zapršet. Jen nevím co si teď počnu,v garáži tři motorky a dvě auta mě moknou venku Asi to budu muset fšechno prodat a skončit s tím,stejně je to nebezpečný a není moc inteligentní na tom jezdit. Děkuji za osvětu
Uz jsem se najedl, muzu zase vymyslet kraviny . Koldan chodil na tu samou skolu co ja. Myslim pocita slozeni betonu atd. Myslim, ze to neni spatna prace urcite lepsi nez tu stat v menze a cely den vydavat jidla jak k*k*t ....
zrzule psal:Marcus_86 psal:Chlapci ... ... ne ladak na tom nemam. Jo moje Martinka (skoro_MUDr) nesnasi motorky, porad se v nemocnici divaji na mrtve rozsekane motorkare a tak... tatka me do toho taky nutil, nebezpecny sport. Ja jsem jeste porad takovy maly skolacek. Rozhodoval sem se mezi starym passatem nebo banditem. Nekdo z Vas se mozna na skole rozhodoval mezi ukrajinou a novym kolem kolem s prehazovackou. Jo kdyby mi na to nekdo dal penize, tak by to byla jina a urcite bych mel novou octavku a mt-01, ale nedal. Moje holka ma garaz jen na 1 auto a tam maji vzdy svoje. To sem jako mel nechavat stavat becko pred barakem pres noc? Proste ho tam nebylo kde dat. Takze jsem si stejne vzdycky vzal tatkovo auto ... Ja si jeste dodelam ing titul a pak se uvidi.
Zdravotníků je nás tu víc. Já su teda jen polomedik, ale viděl sem hoodně hezké prezentace od jedneho ostravského doktora a mötorkáře na traumačce maj mooc rádi. Jinak by tamní doktor neměl soubor,z jakého vybítat a personál by musel pracovat jinde
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Silverfox psal:Loser psal:na titul se vyser .... ja jsem se na to vybodnul taky tesne pred koncem a jsem spokojenej. Delam s lopatou a je mi fajn. Kazdej den na cerstvim luftu, mam v nejaky reditelovani, bo takhle nemam zadnou zodpovednost a krasne si u toho muzu premejslet vo zivote. A na bandasku jsem si tim taky videlal a dal je mi fsechno jedno. Jen je teda pravda, ze asi tu chytrou MuDr na tu lopatu nesbalim (leda bych ju s ni jebnul po kebuli)
Jsem fakt rad, ze jsi udelal takovy zivotni krok ... at se dari chwapewoe, ty mas jiny prednosti. treba krasnou dusi a 3CMH
loser je nejlepší lopaťák kterýho znám.....a o duši ani nemluvim......
A je to!!
Marcus_86 psal:Uz jsem se najedl, muzu zase vymyslet kraviny . Koldan chodil na tu samou skolu co ja. Myslim pocita slozeni betonu atd. Myslim, ze to neni spatna prace urcite lepsi nez tu stat v menze a cely den vydavat jidla jak k*k*t ....
...no jóóó, copag Koldan
cely je to provokace
cilene si z nas dela prdel za to jak sme mu Becko zkritizovali kdyz ho prodaval jako nejlepsi bajk v celym kosmosu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=5779
anebo je to masochista, lituje toho ze prodal a prisel si pro vyprask
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Marcus_86 psal:hosi, hosi ja tady pisu takove pekne srance .... myslim, ze Vam tu budu i chybet ... bude tu zas nuda
Víš co, přijď sem za rok a napiš nám o tom co si dělal referát. Já myslím, že počáteční nadšení přejde, nastoupí tvrdá realita a poznáš že ne všechno je tak růžové jak sis vysnil, ikdyž ti to přeju.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Silverfox psal:Billy psal:pocky jeste karovanou kosilku to chce , zabij me uz s tim Silverfoxy
Bobiku, tebe zabije blbost
Uz nebudu zlobit :)
Taky bych tu mrdku kolikrát nejraději prodal..ale co mi za to kdo dá?To už je lepší si to nechat..
Beztak si tady v tý pokurvený zemi neni kde pořádně zajezdit(nepočítám-li okruh)
Markus: Ty jsi kokot..když už se toho zbavuješ kvůlivá babě,tak ten důvod nepiš proboha!
Zdejší ješitní matadoři totiž doma vládnou železnou pěstí a stará mlčky stojí u plotny popř. na zavolání vykouří..podrží..maj to na háku..
Anebo byli naprosto stejní a na starý kolena platěj alimenty a teď po X letech překypují moudrostí a suverenitou..
Nech se babou zblbnout..prodej ten krám..párkrát jí voprcej v autě,dodělej titul..ona se na tebe vysere..prodáš auto,koupíš motorku a nanovo..koloběh života..
PURE NAKED BIKE!
Marcus_86 psal:Taky jsem to prodal kvůli tomu, že jsem si našel krásnou chytrou holku a nechtěl jsem si něco vyvést ...
a když taky prodám béčko, může s váma bydlet?
budeš mi tu MuDr. půjčovat?
jsem už totiž ředitel
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Lenka psal:mr.BSE psal:Jako takle, kdyby to nemelo folie, tak bych byl proti, ale kdyz to ma folie...
kdyby mi to nevadilo, tak bych nebyl proti
(ale to myslim v kine nedavali)
To taky neznam
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun psal:Taky bych tu mrdku kolikrát nejraději prodal..ale co mi za to kdo dá?To už je lepší si to nechat..
Beztak si tady v tý pokurvený zemi neni kde pořádně zajezdit(nepočítám-li okruh)
Markus: Ty jsi kokot..když už se toho zbavuješ kvůlivá babě,tak ten důvod nepiš proboha!
Zdejší ješitní matadoři totiž doma vládnou železnou pěstí a stará mlčky stojí u plotny popř. na zavolání vykouří..podrží..maj to na háku..
Anebo byli naprosto stejní a na starý kolena platěj alimenty a teď po X letech překypují moudrostí a suverenitou..
Nech se babou zblbnout..prodej ten krám..párkrát jí voprcej v autě,dodělej titul..ona se na tebe vysere..prodáš auto,koupíš motorku a nanovo..koloběh života..
Kolik uz mas titulu?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Meloun psal:Taky bych tu mrdku kolikrát nejraději prodal..ale co mi za to kdo dá?To už je lepší si to nechat..
Nech se babou zblbnout..prodej ten krám..párkrát jí voprcej v autě,dodělej titul..ona se na tebe vysere..prodáš auto,koupíš motorku a nanovo..koloběh života..Kolik uz mas titulu?
čoveče, pár lidí už ho titulovala
Michal Dk psal:Meloun psal:Vysokoškolskej žádnej..
Ale jak tak pozoruju,jakým příšerným psaným stylem se někteří VŠ studenti vyjadřují,začínám mít pocit,že je mě v mojí práci škoda..Zeptej se svýho šéfa třeba si to myslí taky
Fotra??
To je typickej příklad chlapský ješitnosti,namachrovanosti,sebechvály,dokonalosti,sebestřednosti a narcismu
Třeba to jednou pochopí..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Michal Dk psal:Meloun psal:Vysokoškolskej žádnej..
Ale jak tak pozoruju,jakým příšerným psaným stylem se někteří VŠ studenti vyjadřují,začínám mít pocit,že je mě v mojí práci škoda..Zeptej se svýho šéfa třeba si to myslí taky
Fotra??
To je typickej příklad chlapský ješitnosti,namachrovanosti,sebechvály,dokonalosti,sebestřednosti a narcismu
Třeba to jednou pochopí..
no tak to je sila, fakt sem to precetl cely ...
Ross: jj, reditel, fakt si megastar, reditle stavebnin, ale mas muj obdiv
ale stejne myslim, ze ti to neklapne to bydleni u nich...
Meloun : malem sem poprskal monitor alimenty, ale fakt na tom neco bude...
All: co kdybysme mu ty studia trosku znepriijmenili, teda jesi studuje VUT v brne, kontaktu by bylo dost :)
PS: jesi teda on vyleze z VŠ, tak jdu vratit svyho Ing. + Ph.D. protoze toto je fakt mazec, co pise... nebo radsi umru a pro jistotu nenecham adresu...
Cipísek psal:no tak to je sila, fakt sem to precetl cely ...
taky jsem tomu nemohl věřit ale člověk si na tu slávu prostě zvykne
Cipísek psal:no tak to je sila, fakt sem to precetl cely ...
ale stejne myslim, ze ti to neklapne to bydleni u nich...
Meloun : malem sem poprskal monitor alimenty, ale fakt na tom neco bude...
All: co kdybysme mu ty studia trosku znepriijmenili, teda jesi studuje VUT v brne, kontaktu by bylo dost :)
PS: jesi teda on vyleze z VŠ, tak jdu vratit svyho Ing. + Ph.D. protoze toto je fakt mazec, co pise... nebo radsi umru a pro jistotu nenecham adresu...
To bys pomalu mel hledat diplomy ....
No ja ti nic nevyvedl a ty mi tu nakladas.... Abys pak nekdy nedostal naložíno ty, jestli se potkame fešáku. Pokud by ses teda neschoval za nějakých svých 10 kamarádů
nepochopils...
jen se pozastavuju nad tvymy "vylevy" tady, ctu to jednou za cas a je mi uplne burt co delas...nebo nedelas a uz vubec nemam cas TEBE resit
ale aspon sem se zasmal a pobavil po dlouhe dobe...
no a ty hned bys nekomu daval pres drzku to je sranda
Stránky: 1 2