Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 14.11.2008 11:14:25 Offline |
KettenMax, čištění řetězu
Našel jsem tohle http://www.motodubi.eu/eshop/produkt_in … ucts_id=69 na čištění řetězu. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Má to smysl pořizovat?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Re: KettenMax, čištění řetězu
Já to mám a je to super . Jednou rukou drzis nadobku a druhou točíš kolem a řetěz se leskne jak psí kulky .
Používám to jen na mytí, ale jde s tím i mazat. To jsem však nezkoušel, protože si myslím, že mazání ručo je lepší.
inkvizitorr (Administrator) 14.11.2008 11:22:13 Offline |
mam na to vopačnej názor, použil sem to jednou a vod tý doby to leží v regále
doba je temná...
nicola.foxx (Člen) 14.11.2008 11:25:17 Offline |
inkvizitorr psal:mam na to vopačnej názor, použil sem to jednou a vod tý doby to leží v regále
Tak to kdyby jsem se pro to rozhodnul, tak se stavim s nakejma pivama v nakupnim kosicku a muzeme udelat obchod??? Kupte levny znacka ???
ps. Co se stalo minulej tejden s Kobyla????
nicola.foxx psal:Našel jsem tohle http://www.motodubi.eu/eshop/produkt_in … ucts_id=69 na čištění řetězu. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Má to smysl pořizovat?
trocha petroleje a efekt stejnej, ne? sice se u toho s timhle neza ale přijde mi to zbytečný ... můj názor. POkud se ti to líbí tak si to stejně skoupiš
Bandit 4EVER!!!
nicola.foxx (Člen) 14.11.2008 11:38:53 Offline |
barynek psal:nicola.foxx psal:Našel jsem tohle http://www.motodubi.eu/eshop/produkt_in … ucts_id=69 na čištění řetězu. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Má to smysl pořizovat?
trocha petroleje a efekt stejnej, ne? sice se u toho s timhle neza ale přijde mi to zbytečný ... můj názor. POkud se ti to líbí tak si to stejně skoupiš
Slo mi o to, jestli je to cisteni s tim rychlejsi a efektivnejsi. Ted kdyz pucuju retez, tak u toho stravim pul hodiny a jak tam jezdim s tou hadrou, tak obcas dodrbany ruce. Tohle mi pripadlo, ze to bude pohodlnejsi a vopucuje to ten retez mozna i lip nez ja s hadrou a kartackem na zuby. A hlavne mam pak po pucovani retezu cerny zuby
Osobně jsem nad tim taky uvažoval. Na motorkářích je o tom diskuze a to samý co tady, jeden říka super, druhej uplně nahovno, tak nevim
Mě na pucování řetězu sere ten bordel okolo, plechem zakrajvám zadní kolo abych po vyčištění řetězu nemusel mejt půlku motorky
Ježíškové už se začínaj ptát co maj nadělit, asi jim dám tip
PS.: na tebe , nic ti pučovat nebudu
Ne asi
luig psal:Osobně jsem nad tim taky uvažoval. Na motorkářích je o tom diskuze a to samý co tady, jeden říka super, druhej uplně nahovno, tak nevim
Mě na pucování řetězu sere ten bordel okolo, plechem zakrajvám zadní kolo abych po vyčištění řetězu nemusel mejt půlku motorky
PS.: na tebe , nic ti pučovat nebudu
se z toho hnedka neudělej
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:Osobně jsem nad tim taky uvažoval. Na motorkářích je o tom diskuze a to samý co tady, jeden říka super, druhej uplně nahovno, tak nevim
PS.: na tebe , nic ti pučovat nebuduse z toho hnedka neudělej
neeeeeeeeeeeeee asi
Ne asi
inkvizitorr psal:mam na to vopačnej názor, použil sem to jednou a vod tý doby to leží v regále
Přesně to samépičovina na entoubych řek že vokolo to je všechno zaprasený snat víc jak štětkou1x použito a jebat
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:inkvizitorr psal:mam na to vopačnej názor, použil sem to jednou a vod tý doby to leží v regále
Přesně to samépičovina na entoubych řek že vokolo to je všechno zaprasený snat víc jak štětkou1x použito a jebat
o u tebe je to ale rukama. , mě to vyhovuje, je to rychlejší a basta
jak dlouho ještě?
Newada psal:PALOUS psal:inkvizitorr psal:mam na to vopačnej názor, použil sem to jednou a vod tý doby to leží v regále
o u tebe je to ale rukama. , mě to vyhovuje, je to rychlejší a basta
rukama.je to debilně zdlouhavá kokotina
PALOUS psal:Newada psal:PALOUS psal:
Přesně to samépičovina na entoubych řek že vokolo to je všechno zaprasený snat víc jak štětkou1x použito a jebato u tebe je to ale rukama. , mě to vyhovuje, je to rychlejší a basta
rukama.je to debilně zdlouhavá kokotina
To máš recht, ale jenom poprvý, páč se to musí furt sundavat, zastřihávat kousek karztáčky nandávat a furt dokola než to optimálně drhne a různě se to nerozlejzá a podobně, ale podruhý už je to ajns zvaj.
jak dlouho ještě?
Tom-DK psal:nasadím, nastartuju, dám za 1 propláchnu naftou, vyfoukám řetěz vzduchem, namažu,sundám hotovo. horší bude až se to utrhne a sežere to rozeta
Až na tu naftu souhlasím. Pořádně uchytit nastartovat, za 1 a basta. A né kurva na tom nechat 3 starý trička a pul flaše petráku. Pak stejně startuji, za 1 a mažu Motulem.
Bandit
GSX1250FA
Tom-DK psal:nafta teče ze země tak to musí bej ok když se tam vrátí
ty kráááwo to je názor do pranicetakže asi 90%výropků je z ropytak to budu házet za barákem do řeky ať na to nekoukáma vono se to doplácá aš do moře a tam sou taky tý vježe
PALOUS psal:bobule psal:srát na to, všechno do kamen, když je to z ropy tak to hoří a večer ten dejm nejni vidět
a co nejde do kamen tak zakopatjak u nás na fsi
jenomže u Vás na vsi to hulí z komejnů i přes den
to jebu
PALOUS psal:bobule psal:Tom-DK psal:starý hadry taky dobře hořej
pet lahve, igelity, a když máš dobrej tach komína tak hořej i věci nehořlavý
tysikokot
jo já sem kokot, a kam zmizela ta hromada vodřezků polysťáku a tech sraček do spacáků he? předpokládám že si to ekologicky zlikvidoval do kamen
to jebu
bobule psal:PALOUS psal:bobule psal:
pet lahve, igelity, a když máš dobrej tach komína tak hořej i věci nehořlavýtysikokot
jo já sem kokot, a kam zmizela ta hromada vodřezků polysťáku a tech sraček do spacáků he? předpokládám že si to ekologicky zlikvidoval do kamen
přece si nezaseru komín sračkama po bejvalým majiteloj
Já jen k tématu....
Má, to dlouho a je to super. Důležitý je to pořádně seštělovat a pak je to hračka. Udělal jsem si na to takový udělátko (kulatinku a jeden špalíček) a mám to tam za 15sekund a ani se to nehne.
Používám to ale jen na čištění. Nic sezastříhává, po roce a půl jsem otočil kartáčky. Meju to sprejem na brzdy, no problém....
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Já jen k tématu....
Má, to dlouho a je to super. Důležitý je to pořádně seštělovat a pak je to hračka. Udělal jsem si na to takový udělátko (kulatinku a jeden špalíček) a mám to tam za 15sekund a ani se to nehne.
Používám to ale jen na čištění. Nic sezastříhává, po roce a půl jsem otočil kartáčky. Meju to sprejem na brzdy, no problém....
cece ten sprej na brzdy asi nebude dobrej napad, na tom co mam ja pisou, ze by nemel prijit na plasty a podobny cajky...takze to asi tem gumickam v retezu neudela moc dobre
...ale odmastuje vyborne
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Ježišikristepane - máte doma kalendáře ? Už se píše rok 2008 vime ? Člověk byl na Měsíci, celkem běžně se transplantujou vorgány, klonuje se vo sto 6 a vy používáte stejnej postup jak pan Benz před víc jak 100 lety :)))
Řetez mažou a mejou jenom tmáři !
Samej tmář to tady je :)))
ale di, Ty brepto ...
Luk psal:Bedřich psal:Já jen k tématu....
Používám to ale jen na čištění. Nic sezastříhává, po roce a půl jsem otočil kartáčky. Meju to sprejem na brzdy, no problém....cece ten sprej na brzdy asi nebude dobrej napad, na tom co mam ja pisou, ze by nemel prijit na plasty a podobny cajky...takze to asi tem gumickam v retezu neudela moc dobre
...ale odmastuje vyborne
Sprej používám na tu čističku KettenMax a né na řetěz
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Stránky: 1