Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » KettenMax, čištění řetězu

nicola.foxx (Člen)
14.11.2008 11:14:25

KettenMax, čištění řetězu

Našel jsem tohle http://www.motodubi.eu/eshop/produkt_in … ucts_id=69    na čištění řetězu. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Má to smysl pořizovat?

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
stoner (Člen)
14.11.2008 11:20:07

Re: KettenMax, čištění řetězu

Já to mám a je to super good . Jednou rukou drzis nadobku a druhou točíš kolem a řetěz se leskne jak psí kulky bigsmilebigsmilebigsmile .
Používám to jen na mytí, ale jde s tím i mazat. To jsem však nezkoušel, protože si myslím, že mazání ručo je lepší.

inkvizitorr (Administrator)
14.11.2008 11:22:13

mam na to vopačnej názor, použil sem to jednou a vod tý doby to leží v regáleidontknow

doba je temná...
nicola.foxx (Člen)
14.11.2008 11:25:17

inkvizitorr psal:

mam na to vopačnej názor, použil sem to jednou a vod tý doby to leží v regáleidontknow

Tak to kdyby jsem se pro to rozhodnul, tak se stavim s nakejma pivama v nakupnim kosicku a muzeme udelat obchod??? Kupte levny znacka smile1 ???

ps. Co se stalo minulej tejden s Kobyla????surprised

barynek (Člen)
14.11.2008 11:32:02

nicola.foxx psal:

Našel jsem tohle http://www.motodubi.eu/eshop/produkt_in … ucts_id=69    na čištění řetězu. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Má to smysl pořizovat?

trocha petroleje a efekt stejnej, ne? sice se u toho s timhle nezaass ale přijde mi to zbytečný ... můj názor. POkud se ti to líbí tak si to stejně skoupiševil

Bandit 4EVER!!!
nicola.foxx (Člen)
14.11.2008 11:38:53

barynek psal:
nicola.foxx psal:

trocha petroleje a efekt stejnej, ne? sice se u toho s timhle nezaass ale přijde mi to zbytečný ... můj názor. POkud se ti to líbí tak si to stejně skoupiševil

Slo mi o to, jestli je to cisteni s tim rychlejsi a efektivnejsi. Ted kdyz pucuju retez, tak u toho stravim pul hodiny a jak tam jezdim s tou hadrou, tak obcas dodrbany ruce. Tohle mi pripadlo, ze to bude pohodlnejsi a vopucuje to ten retez mozna i lip nez ja s hadrou a kartackem na zuby. A hlavne mam pak po pucovani retezu cerny zuby bigsmile

luig (Člen)
14.11.2008 11:45:04

Osobně jsem nad tim taky uvažoval. Na motorkářích je o tom diskuze a to samý co tady, jeden říka super, druhej uplně nahovno, tak nevim headshake
Mě na pucování řetězu sere ten bordel okolo, plechem zakrajvám zadní kolo abych po vyčištění řetězu nemusel mejt půlku motorky bad
Ježíškové už se začínaj ptát co maj nadělit, asi jim dám tip bigsmile

PS.: ass na tebe pussy, nic ti pučovat nebudu bigsmilebigsmilebigsmile

Ne asi
luig (Člen)
14.11.2008 11:51:57

Ne asi
osiris (Člen)
14.11.2008 11:58:43

...poprvé a podruhý seš vod toho zajebanej i ty, ale jak se s tím naučíš a seřídíš si to, je to ok good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Luk (Člen)
14.11.2008 12:12:47

...u lujze v akció cca 20 Eceksmokin
chvili sem o tom premejslel ale zustanu u petroleje a kartace na nadobismile1

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
barynek (Člen)
14.11.2008 12:41:12

luig psal:

Osobně jsem nad tim taky uvažoval. Na motorkářích je o tom diskuze a to samý co tady, jeden říka super, druhej uplně nahovno, tak nevim headshake
Mě na pucování řetězu sere ten bordel okolo, plechem zakrajvám zadní kolo abych po vyčištění řetězu nemusel mejt půlku motorky bad

se z toho hnedka neudělejbigsmile

Bandit 4EVER!!!
luig (Člen)
14.11.2008 12:46:42

barynek psal:
luig psal:

se z toho hnedka neudělejbigsmile

neeeeeeeeeeeeee asi

Ne asi
Kožak (Člen)
14.11.2008 13:44:04

osiris psal:

...poprvé a podruhý seš vod toho zajebanej i ty, ale jak se s tím naučíš a seřídíš si to, je to ok good

No asi si to přeci jenom udělám sám pravačkou bigsmile

MRDAT!!!
PALOUS (Člen)
14.11.2008 19:26:40

inkvizitorr psal:

Přesně to samégoodpičovina na entousickbych řek že vokolo to je všechno zaprasený snat víc jak štětkoubigsmile1x použito a jebatbad

Jebat motorky :-)
Newada (Člen)
14.11.2008 19:41:46

PALOUS psal:
inkvizitorr psal:

Přesně to samégoodpičovina na entousickbych řek že vokolo to je všechno zaprasený snat víc jak štětkoubigsmile1x použito a jebatbad

pussyo u  tebe je to ale rukama. bigsmile, mě to vyhovuje, je to rychlejší good a basta

jak dlouho ještě?
PALOUS (Člen)
14.11.2008 19:48:42

Newada psal:
PALOUS psal:
inkvizitorr psal:

pussyo u  tebe je to ale rukama. bigsmile, mě to vyhovuje, je to rychlejší good a basta

pussyrukama.je to debilně zdlouhavá kokotinagood

Newada (Člen)
14.11.2008 19:52:18

PALOUS psal:
Newada psal:
PALOUS psal:

pussyrukama.je to debilně zdlouhavá kokotinagood

To máš recht, ale jenom poprvý, páč se to musí furt sundavat, zastřihávat kousek karztáčky nandávat a furt dokola než to optimálně drhne a různě se to nerozlejzá a podobně, ale podruhý už je to ajns zvaj. good

jak dlouho ještě?
osiris (Člen)
14.11.2008 19:53:01

...když už to podruhý, potřetí umíš a víš jak na to, tak je to ok, jinak to nejde snad jen těm s volšovejma rukama bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
PALOUS (Člen)
14.11.2008 20:06:52

Tak to votočím a řeknu to inakbigsmileje mě to na hofno páč mám scotbigsmilea jen to líznu hadříkem hečbigsmile

luig (Člen)
14.11.2008 20:08:18

osiris psal:

...když už to podruhý, potřetí umíš a víš jak na to, tak je to ok, jinak to nejde snad jen těm s volšovejma rukama bigsmile

Slyšíš pussy ? Nepude ti to ani s tim bigsmile

Ne asi
Tom-DK (Člen)
15.11.2008 18:11:42

nasadím, nastartuju, dám za 1 propláchnu naftou, vyfoukám řetěz vzduchem, namažu,sundám hotovo. horší bude až se to utrhne a sežere to rozeta bigsmile bigsmilebigsmile

LukinB6 (Člen)
16.11.2008 15:53:16

Tom-DK psal:

nasadím, nastartuju, dám za 1 propláchnu naftou, vyfoukám řetěz vzduchem, namažu,sundám hotovo. horší bude až se to utrhne a sežere to rozeta bigsmile bigsmilebigsmile

Až na tu naftu souhlasím.goodgood Pořádně uchytit nastartovat, za 1 a basta. A né kurva na tom nechat 3 starý trička a pul flaše petrákubad. Pak stejně startuji, za 1 a mažu Motulem.

Banditpussy

GSX1250FA
Tom-DK (Člen)
16.11.2008 17:27:14

a co je špatnýho na naftě?? bigsmilebigsmile

PALOUS (Člen)
16.11.2008 19:05:01

Tom-DK psal:

a co je špatnýho na naftě?? bigsmilebigsmile

Voproti petráku asi moc ekoidontknowbigsmile

Tom-DK (Člen)
16.11.2008 19:31:32

nafta teče ze země tak to musí bej ok když se tam vrátí bigsmilebigsmilebigsmile

PALOUS (Člen)
16.11.2008 20:08:01

Tom-DK psal:

nafta teče ze země tak to musí bej ok když se tam vrátí bigsmilebigsmilebigsmile

ty kráááwo to je názor do pranicegoodtakže asi 90%výropků je z ropygoodtak to budu házet za barákem do řeky ať na to nekoukámsurpriseda vono se to doplácá aš do moře a tam sou taky tý vježebigsmilesmokin

bobule (Člen)
16.11.2008 20:15:02

srát na to, všechno do kamen, když je to z ropy tak to hoří a večer ten dejm nejni vidětgood
a co nejde do kamen tak zakopatbigsmile

to jebu
PALOUS (Člen)
16.11.2008 20:24:00

bobule psal:

srát na to, všechno do kamen, když je to z ropy tak to hoří a večer ten dejm nejni vidětgood

jak u nás na fsismokin

bobule (Člen)
16.11.2008 20:26:04

PALOUS psal:
bobule psal:

jak u nás na fsismokin

jenomže u Vás na vsi to hulí z komejnů i přes denbigsmile

to jebu
Tom-DK (Člen)
16.11.2008 20:28:59

starý hadry taky dobře hořej bigsmilebigsmilebigsmile

bobule (Člen)
16.11.2008 20:31:06

Tom-DK psal:

pet lahve, igelity, a když máš dobrej tach komína tak hořej i věci nehořlavýgood

to jebu
PALOUS (Člen)
16.11.2008 20:34:56

bobule psal:
Tom-DK psal:

pet lahve, igelity, a když máš dobrej tach komína tak hořej i věci nehořlavýgood

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmiletysikokot

bobule (Člen)
16.11.2008 20:36:40

PALOUS psal:
bobule psal:
Tom-DK psal:

jo já sem kokot, a kam zmizela ta hromada vodřezků polysťáku a tech sraček do spacáků he? předpokládám že si to ekologicky zlikvidoval do kamensmokin

to jebu
Tom-DK (Člen)
16.11.2008 20:41:21

to hořej jednou byl předmíchaný mezi uhlím vagon štěrku a taky jsme ho v práci spálili bigsmilebigsmile,

PALOUS (Člen)
16.11.2008 20:42:14

bobule psal:
PALOUS psal:
bobule psal:

jo já sem kokot, a kam zmizela ta hromada vodřezků polysťáku a tech sraček do spacáků he? předpokládám že si to ekologicky zlikvidoval do kamensmokin

přece si nezaseru komín sračkama po bejvalým majitelojidontknow

bobule (Člen)
16.11.2008 20:42:33

Tom-DK psal:

to hořej jednou byl předmíchaný mezi uhlím vagon štěrku a taky jsme ho v práci spálili bigsmilebigsmile,

jj, smrádek ale teplíčkobigsmile

to jebu
Bedřich (Člen)
17.11.2008 17:52:29

Já jen k tématu....

Má, to dlouho a je to super. Důležitý je to pořádně seštělovat a pak je to hračka. Udělal jsem si na to takový udělátko (kulatinku a jeden špalíček) a  mám to tam za 15sekund a ani se to nehne.
Používám to ale jen na čištění. Nic sezastříhává, po roce a půl jsem otočil kartáčky. Meju to sprejem na brzdy, no problém....

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Luk (Člen)
18.11.2008 09:03:14

Bedřich psal:

Já jen k tématu....

Má, to dlouho a je to super. Důležitý je to pořádně seštělovat a pak je to hračka. Udělal jsem si na to takový udělátko (kulatinku a jeden špalíček) a  mám to tam za 15sekund a ani se to nehne.
Používám to ale jen na čištění. Nic sezastříhává, po roce a půl jsem otočil kartáčky. Meju to sprejem na brzdy, no problém....

cece ten sprej na brzdy asi nebude dobrej napad, na tom co mam ja pisou, ze by nemel prijit na plasty a podobny cajky...takze to asi tem gumickam v retezu neudela moc dobreidontknow
...ale odmastuje vybornegood

huskyb12 (Administrator)
18.11.2008 09:13:15

Ježišikristepane - máte doma kalendáře ? Už se píše rok 2008 vime ? Člověk byl na Měsíci, celkem běžně se transplantujou vorgány, klonuje se vo sto 6 a vy používáte stejnej postup jak pan Benz před víc jak 100 lety :)))

Řetez mažou a mejou jenom tmáři !
Samej tmář to tady je :)))

ale di, Ty brepto ...
Koldan (Člen)
18.11.2008 10:24:23

di ty breptobigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Bedřich (Člen)
18.11.2008 21:52:19

Luk psal:
Bedřich psal:

Já jen k tématu....

cece ten sprej na brzdy asi nebude dobrej napad, na tom co mam ja pisou, ze by nemel prijit na plasty a podobny cajky...takze to asi tem gumickam v retezu neudela moc dobreidontknow
...ale odmastuje vybornegood

Sprej používám na tu čističku KettenMax a né na řetěz bigsmile

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Luk (Člen)
19.11.2008 08:23:04

jo taklegoodbigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS