Nejsi přihlášen
Opět kompaktní foťák..
Tak co mám koupit?
Jak dopadla diskuze?
Nechci vystouplý objektiv,nechci akumulátor,počet megapixelů je mi u prdele,potřebuji funční a dobré makro..
Cena 0-7litrů,může být i od někoho z vás zánovní-něco jako v záruce
God Save The Queen!
Re: Opět kompaktní foťák..
Mladá nám dovezla z Thajska Panasonic TZ15(v evropě prodávanej jako TZ5),má to 10X optickej zům,v ceně byla 2GB karta,displej to má jak kráva přes celou zadní stranu a fotí se s ním suprově Má to svůj akumulátor,ale vydrží to dost dlouho Je to už nějakej měsíc nazpět,tenkrát stál kolem sedmičky,dneska už ta cena bude zase asi někde jinde. Někde v testech psali že se s tím nedají natáčet videa,kvůli skokovému zaostřování,ale kdyš to srovnám s Kodakem kterýho sem kupoval asi před 4ma rokama,tak je to videjko supr Ty videa to natáčí v HD Redy nebo tak něco,ale to je mě šumák,mám to na focení,né na kamerování.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
toto uz ma pro tebe moc vystouplej objektiv?
ma to makro o 1cm, mam to doma a sem nadmiru spokojenej.
Ma to baterky(2ks AA), SD/MMC (nejlevnejsi karty),10x zoom, kterej je (v kombinaci se stabilizatorem) necekane opravdu k pouziti!
jinak testy -
http://www.digineff.cz/art/jakejeto/071 … sx100.html
a
http://digiarena.zive.cz/Canon/Dlouhe-s … fault.aspx
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mám ten samej co šílenej , Canon SX100IS ( 10x zoom 8Mpix manuál makro vod nuly ) a pokud mám srovnávat ( předtím Nikon Coolpix L : 7MPix 4x zoom ) tak Nikon mi přišel jednoduší na vobsluhu. Prostě sem držel spoušť , foťák nasekal 10 fotek a z toho vybral nejvostřejší. Do manuálu sem šel páč se nadaly fotit rychlý děje. Každej má něco.
mr.BSE psal:Nejdriv chces jen makro a ted lumixa
To je takovy tezky, zajdi si do prodejny zkus si s nim hrat aspon pul hodiny a pak se rozhodni.
... až tak
... Kelly aby šel do prodejny a "půl hodiny si tam s ním hrál"
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:mr.BSE psal:Nejdriv chces jen makro a ted lumixa
To je takovy tezky, zajdi si do prodejny zkus si s nim hrat aspon pul hodiny a pak se rozhodni.... až tak
... Kelly aby šel do prodejny a "půl hodiny si tam s ním hrál"
voe, fotak sem myslel
Second Class Citizen
1130 Café Racer
čuňata
Stačilo by mi klidně 4-5Mp,baterky,malá váha,dle rozlišení velikost fotky do 2,5MB,prostě normál blbečka
Lumix je moc těžkej a velkej,myslel jsem že máte někdo něco kompaktního a odzkoušenýho do zimní bundy,ledvinky na moto,kapsy apod.
Problém je že asi budu muset slevit z baterek a držet se kvůli váze a rozměrům akumulátoru..
God Save The Queen!
mr.BSE psal:no jasne, ukaz mi mobil, kterej ma aspon polovicni makro jako ten canon
... OK, už mlčím
... myslel sem že na normální focení by stačil ňákej tel. co má 5 megovej foťák (to makro sem nějak přehlídl)
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nicola.foxx (Člen) 18.11.2008 08:55:37 Offline |
huskyb12 psal:Pana DMC-FX07, ale moc zkušeností s nim nemám - jen asi 34000 fotek :)))
už nebude na trhu, tak ňákýho nástupce, Ixus je taky dobrá volba ...
At si koupi radsi toho IXUSE. Sam mam dva Panoury a uz bych si je nikdy vic nekoupil. Kdyz je sero a nebo tma, tak ty fotky sumi jako das.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Tenkrát sem měl na testování ňáký mjůčko Ixuse a tendle kousek ( všechno v tý době cca 10 litrů v ofiko síti )
Mjůčka sem jel cca 10 let a z těch testovanejch bylo nejhorší
Pana a Ixus byly vo dvě třídy nad nim, nakonec padlo rozhodnutí na Pana - máme jich asi deset a nevim vo problému ...
Samozřejmě je to kompakt jak má bejt, vopravdu pěknou fotku s tim neuděláš, ale vo to Kelly stejně nestojí páč vidí :)))
ale di, Ty brepto ...
Měl sem Mju I to byla ještě kalsika,ale fotky dělal nádherný,vopravdu. Pak sem na základě spokojenosti kůpil Mju700 a vot tý doby su nešťastné, páč jediné co je na něm gut je to,že je malej. Jináč ze tří fotek sů dvě rozmazaný a možete s tím dělat co chcete,přenastavovat,automatické volby atd. PSal sem schválně dotaz na prodejce a bavil se vo tom i s kámošej a voba mi řekli,že Mjůčka sů tím známé
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
taky bych mel prosbicku na nazor. Co rikate na tento pristroj? http://www.megapixel.cz/nikon-coolpix-s610c#parameters Na wifi se me neptejte, kdyztak bych vzal S610, ta je bez wifi a o 300Kc levnejsi. Me jde celkove, co na to rikate. Diky
Kdo jinému jámu BAGR, sám do ní MAMUT! :)
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2008 07:50:40 Offline |
to už dělaj bezdrátový i fotáky
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1