Nejsi přihlášen
Obrisové světlo B12S r.v. 2003
Zdar chlapy, dal jsem si do motky xenony a chtěl jsem se vás zeptat ( nějak jsem to tu nenašel ) potřebuji ještě vyměnit obrysovku za bílou ledku, aby se to světlo netlouklo ( vypadá to blbě ) , nevíte kde to koupit je 12V 5W, a co je to za patku, z mojí žárovky už to není čitelný. Dík. Asi jsem blbě hledal a nenašel.....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 18.11.2008 08:08:13 Offline |
Re: Obrisové světlo B12S r.v. 2003
kojaksro psal:Zdar chlapy, dal jsem si do motky xenony a chtěl jsem se vás zeptat ( nějak jsem to tu nenašel ) potřebuji ještě vyměnit obrysovku za bílou ledku, aby se to světlo netlouklo ( vypadá to blbě ) , nevíte kde to koupit je 12V 5W, a co je to za patku, z mojí žárovky už to není čitelný. Dík. Asi jsem blbě hledal a nenašel.....
já teda nevim jak ty ,ale já to koupil normálně v krámě s auto doplňkama sice jsem chtěl modrý,ale bílý tam měl taky za 50,- dva kusy..Jo a jsou to ledky a ne zárovky.
Patice je tam ta jak jsou přes ní ohnutý dva drátky nevim jak to lip popsat.Není nic jednoduššího než to vyndat a podle toho koupit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 18.11.2008 08:30:46 Offline |
Jasna vec. Vyndat, na tom eSku s tema jeho obrima rucickama ????
Myslim, ze to je tohle http://www.motoobchod.cz/zarovky/18336-2/zarovka-w21w. Jen v DIODE. A jak pise KASYM, takova s tim placatym a zahnutyma dratkama. Akorat se tyhle typy delaj dva, jeden ma ty dratky ve stredu a ten druhej typ je ma po stranach a ten s tema po stranach je ten spravnej.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 18.11.2008 11:53:37 Offline |
xrohy psal:No ty wogo "obrisové.
Už nechlastej....
Vzdit to napsal apsolutne bes chibi?? Co se ti nelyby?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:xrohy psal:No ty wogo "obrisové.
Už nechlastej....Vzdit to napsal apsolutne bes chibi?? Co se ti nelyby?
copyright by mi(uzivatel)!
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Stránky: 1